Bygpris.dk

Lille Brændekløver

ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Læs mere
Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Læs mere
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Læs mere
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Læs mere
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Læs mere
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at bestille ved et online byggemarked, som giver rådgivning til valg af lille brændekløver.
Nogle byggecentre sælger et bredt produktudvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik type af vare. Du skal vurdere om det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, udover bare lille brændekløver.
Du vil finde ulighed i prisen på billige lille brændekløver fra webshop til webshop. En del har fokus på de bedste tilbud, og nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Ifald du vil have produkterne nu og her eller bare vil spare fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte materialerne personligt. Det er i særdeleshed en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Man bør derfor tjekke netbutikkens regningslinjer.
Det er helt klart meget relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder har butikker overalt i landet, og derigennem har kunderne adgang til at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Takket være dette kan du vælge at undgå fragten, samt tilmed have produkterne med det samme.
De store byggecentre køber produkter fra forskellige producenter, og pga. det kan du shoppe fra et stort sortiment af lille brændekløver online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker styrer selv produktionen af de varer som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få gode tilbud.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er specialister i de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså vil du opleve super begavet assistance fra ansatte der er eksperter i lige præcis lille brændekløver.
Diverse nichespecifikke netbutikker er mindre virksomheder, der oftest har danske ejere, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille lille brændekløver online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

lille brændekløver silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

lille brændekløver harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af ca. 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lille brændekløver jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

lille brændekløver bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det blive essentielt at du har de presserende byggematerialer til disposition inden du går til værks med håndværket. Du bør nedskrive en punktforms note som indeholder de materialer du skal bruge, og bagefter eftergå hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
2Det kan vise sig nyttigt at spørge om assistance til byggearbejdet, specielt hvis det er omfangsrige projekter. Større byggeprojekter behøver mere end en person. Desuden vil det være bedre og mere minderigt når der er flere der bidrager.
3For byggeprojekter udendørs har vejret meget at sige. På grund af dette bør du med jævne mellemrum holde øje med meldingerne om vejret i tiden op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er godt i gang med det krævende projekt.
4Ofte vil det være vigtigt at nedskrive et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har styr på økonomien. Det kan vise sig at være fornuftigt at tage noter til hver enkelt udgift, hvorefter man kan notere den billigste pris på dem én og én.
5Længe før du igangsætter byggeprojektet kan det vise sig yderst centralt at være sikker på, at det du vil lave overholder loven. Alt efter din boligtype vil der gælde forskellige regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
6Man vil ikke mangle arbejdsredskaber. Tit kan det være smart at du har udstyret klar til brug akkurat som du starter dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at medtage disse udgifter i byggeriets budget.
7Du skal aldrig nogensinde se bort fra dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning herunder arbejdssko som sikring overfor mulige skader. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed når du ikke har eksperthjælp.
8Du kan overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du skal tilkøbe hjælp fra en professionel til noget af arbejdet. Forudsat at du køber professionel hjælp vil det oftest være en god idé at modtage tilbud fra diverse entreprenører.
9Forberedelse vil altid være kilden til et godt forløb med projektet. Du må have en strømlinet strategi, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, og derudover en nummerorden. Forsøg at være konkret idet du udarbejder din agenda.
10Der kommer utvivlsomt overraskende problematikker i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og pga. dette vil det være afgørende at man har afsat god nok tid i planen, med formålet om at man føler sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
11Du kan finde rigelige mængder af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube tilbyder enormt meget udbytterig info, i særlig grad når du kigger i hele verden.
12I nogle tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes forudsat at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Det beroer altså på at projektet influerer positivt på planeten.
Danskernes favorit byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget godt arbejde. Vurderingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er absolut overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

Størstedelen af outlets på nettet foreslår nu til dags et stort udvalg af billige leveringsmidler til lille brændekløver. En af de mest populære er i øjeblikket pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din bestilling når det passer dig. Leveringstypen er altså rigtig smart, og tit tilmed den mest billige leveringsmåde.

Du burde omvendt overveje at få ordren bragt til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden bliver typisk en anelse dyrere, men samtidig særligt bekvem for lille brændekløver online. Den billigste leveringsform er unægtelig at du selv henter produkterne, hvilket afhænger af at du befinder dig med kort afstand til internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på lille brændekløver kan være virkelig central om vi står og skal bruge varerne om et øjeblik, så med det formål er det selvfølgelig klogt at vi tjekker den estimerede leveringstid for lille brændekløver. De fleste online butikker – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varer online, som alligevel kræver at transaktionen realiseres tidligere end et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produkterne skippet afsted inden de lageransatte har fri.

Nogle shops på nettet tilbyder portofri fragt på lille brændekløver online, men tit er det under forudsætning af at du bestiller for en fastsat pris. Som alternativ må man gribe den mindst kostelige fragttype, som oftest vil være at få leveret ordren til et afhentningssted.

En lang række netshops frembyder afhentning hvor du handler billig lille brændekløver på nettet og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg og Bauhaus. Byggemarkederne tildeler blandt andet afhentning af lille brændekløver i disse byer:

Brønderslev, Svendborg, Roskilde, Esbjerg, Virum, Hjørring, Aarhus, Ishøj, Allerød, Søborg, Herning, Brøndby, Charlottenlund, Grenaa, Albertslund, Varde, Nakskov, Kalundborg, Odder, Aalborg, Nærum, Dragør, Odense, Valby, Gladsaxe, Frederiksberg, Højbjerg, Horsens, Ikast, Vallensbæk, Gentofte, Risskov, Køge, Lyngby, Herlev, Nykøbing Falster, Næstved, Holstebro, Middelfart, Holbæk, Rudersdal, Rødovre, Sønderborg, Hillerød, Tårnby, Rønne, Lillerød, Værløse, Hedensted, Frederiksværk, Brabrand, Hobro, Haslev, Fredericia, Lystrup, Nørresundby, Brønshøj, Vanløse, Vejle, Skive, Hedehusene, Kokkedal, Helsingør, Glostrup, Vordingborg, Åbyhøj, Skanderborg, København, Nyborg, Aabenraa, Struer, Kolding, Randers, Tilst, Slagelse, Frederikssund, Taastrup, Viborg, Greve, Thisted, Frederikshavn, Ringsted, Hvidovre, Ballerup, Korsør, Solrød Strand, Silkeborg, Hørsholm, Haderslev, Ølstykke, Stenløse, Birkerød, Jyllinge, og Farum, .

Click-and-collect af lille brændekløver er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når der ses på statistikkerne står det klart, at netshoppere som regel søger efter blandt andet lille brændekløver priser og billig lille brændekløver. Man ser derudover som regel online shoppere søge efter bl.a. lille brændekløver online, køb lille brændekløver samt lille brændekløver tilbud, plus de velkendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen og Stark.

Tilbud på lille brændekløver

Det har vist sig at være særdeles fleksibelt for enhver at sammenholde priser på billige lille brændekløver online fra forskellige e-forhandlere, og på grund af dette har flere webshops ikke kunne lade være med at trykke prisniveauet på lille brændekløver voldsomt, og derudover tilbyde gratis fragt.

Dog kan det imidlertid blive fordelagtigt at kigge forbi indtil flere internet firmaer efter tilbud og rabatter på lille brændekløver online inden du bestiller, sådan at du er sikker på at opnå den skarpeste pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Du skal imidlertid ikke undervurdere, at ifald en e-forhandler afsætter billige lille brændekløver online for en tilbudspris der anses for helt ekstremt god, bør det mange gange være et kendetegn på en falsk webshop. Køb med betalingskort er dog en del af en lovbestemmelse, der passer på dig imod snydagtige online outlets.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil finansiere omkostningerne til lille brændekløver senere. Dette tilbydes typisk ved niche webshops, men ikke de udbredte byggekæder som fx Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Når vi ser på data fremstår det klart, at mennesker ofte søger efter fx lille brændekløver tilbud og lille brændekløver priser. Man ser derudover ofte mennesker søge efter for eksempel billig lille brændekløver, lille brændekløver online og køb lille brændekløver.

Undersøg folks evalueringer

Trustpilot præsterer fuldkommen habile genveje til at beskue diverse aktuelle kunders evalueringer og derved anbefaler vi, at du vurderer online shoppens anmeldelser før du handler billige lille brændekløver online.

Facebook yder lige så vel nogenlunde udmærkede løsninger til at få kendskab til online webshoppens pålidelighed. Derudover ser vi nogle internet virksomheder som tilbyder folk at tilkendegive en kritik af købsoplevelsen, hvilket ligeledes burde benyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Forinden folk køber billige lille brændekløver online på en internet webshop kunne de helt sikkert læse webbutikkens handelsvilkår, men det er mange gange en omfattende opgave, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Et alternativt forslag kunne være at undersøge om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det almindeligvis er en påvisning af at internet virksomheden overholder gældende dansk lovgivning, samt at shoppen løbende overværes af fagfolk der har indsigt i lovene på området.

Desuden får du anledning til at blive assisteret, hvis du får vanskeligheder i processen med din handel med lille brændekløver. Herudover tilrådes det at man er påpasselig med de mest vedkommende reglementer der har betydning for købet af lille brændekløver online, for eksempel den returpolitik butikken anvender.

I den forbindelse er det i øvrigt afgørende, at man til enhver tid bibeholder ens kvittering på e-mail, således man en anden gang kan bevise sin bestilling af lille brændekløver, uafhængig af om man har handlet hos Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan eller 10-4.

Lone gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Niels gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Karen gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Thomas Larsen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 gode råd til online shopping
1Indtil flere online outlets byder på fragt uden beregning på lille brændekløver, men i reglen er det forudsat at du bestiller for en præcis sum. Ellers må du overveje den billigste leveringsmulighed, der oftest er at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver mange gange derudover ultra simpel. Den mest betalelige leveringsudgave er utvivlsomt selv at hente varerne.
2Den mindst kostelige løsning til levering kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men den mulighed beroer på at du bor nærved online shoppens tilholdssted. Den leveringstype er ekstremt bestemmende når man har brug for lille brændekløver om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle enkelte online forretninger fragtfri levering, men i de fleste tilfælde kun såfremt man aftager for et konkret beløb.
3Det er efterhånden ret så overkommeligt for forbrugerne at vurdere prisniveauet online på billige lille brændekløver i blandt diverse e-shops, og altså præsterer adskillige netbutikker levering uden gebyr. Men det kan til hver en tid være indbringende at kontrollere visse online varehuse efter tilbud og rabat forud for at du shopper, så du ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris.
4Vi foreslår generelt at tjekke om online virksomheden er e-mærket medlem, eftersom det ofte er en angivelse af at internet firmaet forstår de danske love, udover at e-forretningen fra tid til anden overvåges af jurister som forstår de gældende love. Før nogen køber billige lille brændekløver på en online forretning bør man i virkeligheden få overblik over e-shoppens handelsbetingelser.
5Temmelig mange online forretninger tildeler nu alverdens billige leveringstyper til lille brændekløver. Et hit er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente produkterne på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig ultra simpel, samt typisk også den prisbilligste mulighed for fragt.
6Leveringshastigheden er vældig vital når du skal bruge produktet inden for kort tid, så i det øjemed er det nemlig relevant at vi tjekker den anslåede leveringstid for lille brændekløver. Masser af e-firmaer i Danmark udlover billig dag-til-dag fragt på en lang række varenumre, men glem ikke at det kræver at ordren laves forinden et besluttet klokkeslæt.
7Inden nogen handler billige lille brændekløver hos en netbutik kan de utvivlsomt tage stilling til webshoppens vilkår, men det er bare ikke særlig interessant. Yderligere er det godt at man er påpasselig med de elementære vilkår der indvirker på købet af billige lille brændekløver online, for eksempel hvilken ombytningspolitik e-firmaet garanterer.
8Trustpilot giver dig altid udmærkede løsninger til at granske flere tidligere brugeres betragtninger og af den grund foreslår vi, at du tager et kig på online butikkens omtaler forinden du handler billige lille brændekløver online. Facebook bringer dig endvidere regulære pæne metoder til at få indtryk af internet butikkens popularitet.
9Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er dækket ind under en bestemmelse, hvilket passer på dig som kunde overfor svindlende online shops. Alternativt kunne du benytte et tilbud som for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at honorere beløbet over tid.