Bygpris.dk

Lille Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Hermed bør du handle hos et online byggecenter, som kan give sparring og vejledning omkring lille elhøvl.
Flere byggekæder præsterer et enormt sortiment af varer, imens andre har fokus på en enkelt type af vare. Du kan tænke over om det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover bare lille elhøvl.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor undersøge webshoppens regler.
Du vil finde ulighed i priserne på billige lille elhøvl fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på gode tilbud, og nogle giver et højt serviceniveau. Du skal tænke på hvad du foretrækker.
Ifald du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare vil spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er navnligt muligt ved de udbredte byggecentre.
Det er selvsagt super vigtigt at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og bekendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det kan du se som positivt.
De kendte byggekæder samler produkter fra adskillige nichebutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt sortiment af lille elhøvl online.
De udbredte byggekæder findes mange steder i landet, og dermed har du chancen for at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Takket være dette har du valget om at blive fri for fragtgebyret, og tilmed hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, der oftest drives i Danmark, eventuelt endda fra dit lokalområde. Dem kan du støtte ved at bestille lille elhøvl online på deres side.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre produkter. Herved kan du forvente mere kompetent vejledning fra mennesker som er specialister i lige præcis lille elhøvl.
Flertallet af nichespecifikke webshops er producenter af varerne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af flere end 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

lille elhøvl jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lille elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lille elhøvl bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lille elhøvl silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af cirka 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der er rigelige mængder af vejledninger og videoer online som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube supporterer dig med betydelige mængder udbytterig info, navnligt forudsat at man leder på engelsk.
2Før du igangsætter byggeprocessen kan det vise sig ekstremt fornuftigt med et tilsagn om, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være gældende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
3Det er vigtigt at udarbejde et udgiftsbudget for arbejdet, så man har en økonomisk ramme. Det vil blive rationelt at kortlægge samtlige poster, hvorefter man kunne nedskrive prisen på dem slavisk.
4Husk at regne på hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du må hente eksperthjælp til afslutningen af projektet. Ifald du sikrer dig assistance fra en fagperson vil det oftest være en god idé at søge forslag fra en håndfuld leverandører.
5Måske det viser sig vigtigt at have de presserende byggematerialer klar inden du går i gang med dit byggeprojekt. Du kunne lave en enkel oversigt med hver eneste ting der er nødvendige, og dernæst efterse hvert eneste punkt, således at du sikrer dig at alt er som det skal være.
6Man bør aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det vise sig strategisk at have grejet til rådighed inden du påbegynder byggeriet. Desuden er det afgørende at inkludere disse omkostninger i budgettet.
7Ved projekter udendørs kan vind og vejr få en fundamental rolle. Derfor bør du regelmæssigt tjekke femdøgnsprognosen når du nærmer dig starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at vælte ned netop som du vil i gang med dit komplekse projekt.
8I nogle tilfælde kan man søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det gives når renoveringen er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at renoveringen har betydning for planeten.
9Du bør for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der skåner dig mod eventuelle risici. Det er klogt at du husker sikkerheden i arbejdet, især ifald du ikke køber assistance fra en fagperson.
10Det kan være nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt i tilfælde af omfattende byggeprojekter. Omfangsrige byggerier gør krav på mere end en person. Ydermere bliver det mere effektivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
11Der kommer stort set altid pludselige udfordringer ved store byggeprojekter, og altså vil det vise sig værdifuldt at man har afsat en god portion plads i arbejdsplanen, således at man kan være afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
12Forberedelse bliver metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at sammensætte en klar handlingsplan, som viser hvilke opgaver du vil lave hvornår, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du sammensætter din agenda.
De mest populære byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er utrolig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som jo er rigtig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt imponerende. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En række byggemarkeder giver i vore dage et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til lille elhøvl. Den mest populære er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente bestillingen når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ret simpel, og oftest ydermere den mindst kostelige fragttype.

Du bør omvendt påtænke at få ordren sendt til din private bopæl eller til dit arbejde. Leveringsformen er til tider en tand mindre billig, men på den anden side virkelig simpel for lille elhøvl online. Den mest billige leveringsform er dog selv at hente pakken, hvilket dog afhænger af at du opholder dig med kort afstand til e-shoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på lille elhøvl er temmelig vigtig såfremt man har brug for varerne om et øjeblik, og med det formål er det bestemt fornuftigt at du undersøger leveringstiden for lille elhøvl. En stor portion online webshops – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varer online, men vær på vagt da det er afhængig af at ordren placeres tidligere end et fastsat klokkeslæt, så at de kan nå at få produktet afsted inden medarbejderne holder fyraften.

Nogle få online selskaber frembyder fragt uden betaling på lille elhøvl online, men undertiden kræves det at man shopper for en præcis sum. I øvrigt skal du gribe den prisbilligste fragtløsning, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted.

Store byggemarkeder yder afhentning hvor du handler billig lille elhøvl online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Silvan. De yder for eksempel afhentning af lille elhøvl i følgende områder:

Skive, Skanderborg, Lyngby, Stenløse, Birkerød, Middelfart, Roskilde, Ringsted, Hjørring, Hedensted, Værløse, Horsens, Frederiksberg, Nykøbing Falster, København, Gentofte, Charlottenlund, Herlev, Farum, Lillerød, Haslev, Nærum, Holstebro, Solrød Strand, Rødovre, Albertslund, Thisted, Aarhus, Nørresundby, Holbæk, Greve, Brønshøj, Vejle, Virum, Åbyhøj, Risskov, Slagelse, Svendborg, Hvidovre, Grenaa, Næstved, Viborg, Sønderborg, Brønderslev, Odense, Esbjerg, Silkeborg, Ishøj, Hillerød, Dragør, Aabenraa, Ølstykke, Brøndby, Valby, Herning, Glostrup, Varde, Ikast, Korsør, Kalundborg, Vordingborg, Haderslev, Randers, Hedehusene, Rudersdal, Rønne, Hørsholm, Frederikssund, Aalborg, Højbjerg, Ballerup, Helsingør, Tilst, Kolding, Vanløse, Odder, Lystrup, Kokkedal, Nyborg, Nakskov, Frederikshavn, Køge, Brabrand, Allerød, Taastrup, Søborg, Tårnby, Struer, Frederiksværk, Hobro, Fredericia, Vallensbæk, Jyllinge, og Gladsaxe, .

Afhentning af lille elhøvl er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland) og Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden).

Ved kig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere ofte leder efter blandt andet billig lille elhøvl og lille elhøvl priser. Foruden dette ser vi som regel online shoppere søge efter for eksempel lille elhøvl tilbud, køb lille elhøvl og lille elhøvl online, foruden de velkendte byggekæder som Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Find den bedste pris på lille elhøvl

Det er jo efterhånden super let for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige lille elhøvl online i blandt diverse outlets på nettet, og med det motiv har flere online firmaer været nødt til at nedskære prisen på lille elhøvl en hel del, og i øvrigt tilbyde portofri fragt.

Dog kan det immervæk vise sig lønsomt at eftergå forskellige webshops efter billige priser på lille elhøvl online forinden du placerer ordren, så du er skudsikker på at opnå den bedste pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Man bør imidlertid være årvågen med, at ifald en e-forretning sælger billige lille elhøvl online til salg for en pris som anses for ekstraordinært billig, så er det tit være et symbol på en snydagtig internet handler. Køb med gængse betalingskort er dog indbefattet af en orden, der hjælper os imod bedrageriske forretninger på nettet.

Vi tilråder generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du drage fordel af en løsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at afbetale regningen på lille elhøvl over tid. Det foreslåes normalt hos niche webshops, i modsætning til de kendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Når der ses på søgedata bliver det klart, at internet shoppere ofte kigger efter fx lille elhøvl priser og køb lille elhøvl. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere efterspørge bl.a. billig lille elhøvl, lille elhøvl online og lille elhøvl tilbud.

Kig på andre menneskers bedømmelser

Trustpilot frembringer adskillige fine muligheder for at verificere en længere række nuværende konsumenters evalueringer og på grund af dette tilråder vi, at du gennemgår e-forhandlerens bedømmelser før du bestiller billige lille elhøvl online.

Facebook genererer tillige en lang række stabile løsninger til at få indtryk af e-forhandlerens pålidelighed. Foruden det ser vi en række netshops som tilbyder kunderne at ytre en omtale af købsoplevelsen, hvilket på samme måde burde udnyttes til at fornemme kundetilfredsheden.

Før nogen shopper billige lille elhøvl online på en e-butik bør man på en vis måde overveje webshoppens betingelser, men det er naturligvis ikke super spændende, specielt ved de velkendte byggekæder som 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Et andet forslag kan derfor være at bemærke om online firmaet er e-mærket, som skulle være en sikring om at online virksomheden anerkender de officielle regler, samt at netbutikken rutinemæssigt monitoreres af specialister som er inde i de gældende vilkår.

Desuden giver det dig lejlighed til at få hjælp, såfremt du oplever udfordringer i forbindelse med din ordre på lille elhøvl. I øvrigt tilråder vi at køber er hensynstagende til de mest relevante betingelser der har indvirkning på bestillingen af lille elhøvl online, for eksempel hvilken returneringsret online virksomheden garanterer.

I den sammenhæng er det ligeledes afgørende, at man stadig sikrer ens ordrekvittering, således man senere vil kunne påvise bestillingen af lille elhøvl, uanset om man har handlet hos Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, 10-4 eller Bauhaus.

Martin Johansen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Inge gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Poul gav 5 stjerner

God webshop

Anna Mortensen gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 tips til når du køber online
1Fragttiden er temmelig vital såfremt vi mangler varen om kort tid, så herved er det helt passende at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet ved lille elhøvl. Masser af internet webshops annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varer, som imidlertid kræver at du når at bestille inden et fastsat klokkeslæt.
2Den prisbilligste leveringsudgave er utvivlsomt at du selv henter varerne, som desværre står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved online forretningens tilholdssted. Den fragttype kan vise sig at være ekstremt aktuel forudsat du har behov for lille elhøvl lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle enkelte netshops fragt uden omkostninger, men for det meste stiller det krav om at du indkøber for en fastsat pris.
3Generelt tilråder vi kortbetalinger eller MobilePay. Kortkøb er omsluttet af en orden, der sikrer dig som køber imod snydagtige internet varehuse. Som alternativ kunne du vælge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at betale regningen over flere uger.
4De fleste internet outlets tilbyder i øjeblikket alverdens billige leveringsmodeller til lille elhøvl. En favorit iblandt mange er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv henter ordren når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er altså ret uproblematisk, og tit endda den billigste leveringsmodel.
5Vi anbefaler at se om webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket er et fingerpeg om at internet selskabet forsvarer de opstillede regler, tillige med at e-butikken rutinemæssigt vurderes af fagfolk som er indført i reglerne. Inden folk handler billige lille elhøvl i en internet virksomhed behøver de de facto gennemse netshoppens forretningsbetingelser.
6Det er i dag ret så overkommeligt for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige lille elhøvl på diverse internet virksomheder, og følgelig lover adskillige internet shops fragt uden gebyr. Det kan dog trods alt være gavnligt at sammenholde et par forskellige online virksomheder efter rabat og tilbud forud for at du handler, således at man er sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
7Forinden nogen køber billige lille elhøvl i en online forretning bør de i reglen overveje webbutikkens forretningsvilkår, dog er det undertiden ikke særlig sjovt. Tilmed er det prisværdigt at du er vaks omkring de mest aktuelle regler der influerer på shopping af billige lille elhøvl online, fx den ombytningspolitik e-forhandleren lover.
8Trustpilot bringer dig en del anstændige løsninger til at gennemrode en række tidligere kunders tanker og af den grund er det klogt, at du ser nærmere på online firmaets anmeldelser før du shopper billige lille elhøvl online. Facebook frembringer tillige immervæk udmærkede metoder til at få kendskab til e-butikkens kundetilfredshed.
9Flere internet handler præsterer portofri fragt på lille elhøvl, men i reglen kræver det at der indkøbes for en bestemt sum. Derudover burde man udse dig den billigste leveringsmetode, der typisk vil være at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted. Løsningen bliver tit til gengæld virkelig simpel. Den mindst kostelige slags levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne.