Bygpris.dk

Lille Gasbrænder

Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Læs mere
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Læs mere
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et enormt udvalg, imens andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan tænke på om det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, udover bare lille gasbrænder.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed kan det overvejes at shoppe hos en webshop, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring lille gasbrænder.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige lille gasbrænder hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på de bedste priser, og øvrige satser på kompetent rådgivning. Du må tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvfølgelig super relevant at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Såfremt du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte materialerne personligt. Det er specielt en mulighed ved de kendte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Man bør derfor tjekke netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og pga. det har man mulighed for at bestille online og fragte varerne selv. Som følge af det kan du undvære fragtgebyret, samt tilmed hente varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte forretninger, som kan medvirke til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggecentre forhandler produkter fra alle mulige producenter, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt sortiment af lille gasbrænder online.

Nichewebshop

Forskellige niche webshops er producenter af varerne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en billig pris.
Majoriteten af niche webshops er eksperter i de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved kan du få ekstra brugbar sparring fra nogle der er specialister i lige præcis lille gasbrænder.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, som oftest er danske, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber lille gasbrænder online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

lille gasbrænder jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

lille gasbrænder silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

lille gasbrænder harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

lille gasbrænder bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du skal nødig glemme sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis sko og hjelm der beskytter dig imod mulige ulykker. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
2For byggeprojekter udendørs har vejret en fundamental rolle. Af den grund kan du regelmæssigt lægge mærke til prognosen for vejret lige før byggeriets start, så du undgår at det uventet begynder at regne når du lige vil i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
3Det er anbefalelsesværdigt at spørge om hjælp til byggeprojektet, især hvis det er omfangsrige byggeprojekter. Omfangsrige byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Endvidere er det hurtigere og sjovere når man er flere om at bidrage.
4Der er alle mulige former for hjælpeartikler og videoer på internettet som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube er anvendeligt med rigelig brugbar information, specielt hvis du benytter den engelske version.
5Typisk vil det vise sig vigtigt at nedskrive et regnskab for projektet, så du har styr på omkostningerne. Det bør blive behjælpeligt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og bagefter undersøge mulige tilbud på dem hver især.
6Der kommer uden tvivl ubelejlige problemer ved krævende projekter, og derfor er det essentielt at man afsætter god nok tid i agendaen, med det formål at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
7Det kan blive meningsgivende at du har de presserende byggematerialer handlet ind inden du går i gang med arbejdet. Du får god gavn af at udarbejde en enkel indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt det der skal bruges, og så efterse hvert enkelt punkt, så du føler dig tryg ved at du har det hele.
8Det er muligt at søge støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt byggeprojektet er positivt for miljøet. Tilskudet forudsætter med andre ord at ombygningen gør en positiv forskel for miljøet.
9Man må nødig gå ned på udstyr. Jævnligt kan det vise sig en fordel at have det til disposition før du begynder på dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne omkostningerne hertil i byggeriets budget.
10Godt forarbejde viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med projektet. Du skal sammensætte en struktureret arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilken dag, og derudover en kronologisk orden. Husk at være realistisk når du laver agendaen.
11Længe før du går i gang med byggeriet kan det vise sig ganske værdifuldt at man sikrer sig, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter din boligtype kan der være forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Du bør tage til overvejelse hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere burde have hjælp fra en ekspert til afslutningen af projektet. Hvis du sikrer dig hjælp fra en professionel vil det oftest være en god idé at notere tilbud fra forskellige firmaer.
De mest vellidte byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er usædvanligt godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er enormt flot. Evalueringen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

De fleste internet butikker frembyder efterhånden et stort udvalg af billige leveringsmåder til lille gasbrænder. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Denne er nemlig yderst let gængelig, samt typisk tilmed den prisbilligste leveringsmanér.

Du bør på samme måde tænke over at få varerne bragt hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen viser sig af og til en anelse mere omkostningsfuld, men tillige vældig nem ift. lille gasbrænder online. Den mest billige mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, hvilket dog er betinget af at du har bopæl nærved e-forretningens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på lille gasbrænder er jo ekstremt udslagsgivende såfremt man absolut skal bruge din pakke straks, så med det formål er det temmelig centralt at vi besigtiger den estimerede leveringsdato på lille gasbrænder. En lang række butikker på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en masse produkter online, der dog står og falder med at bestillingen køres igennem tidligere end et konkret klokkeslæt, således at de kan nå at få pakken pakket forinden pakkepersonalet tager hjem.

Nogle få internet foretagender lover levering uden betaling på lille gasbrænder online, men ofte er det så nødvendigt at man aftager for en fastsat sum. Ellers kunne man overveje den mindst kostelige mulighed for levering, der oftest vil blive at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted.

Temmelig mange kæder foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig lille gasbrænder hjemmefra men afhenter i butikken. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og 10-4. Byggecentrene giver for eksempel click-and-collect på lille gasbrænder i disse områder:

Vejle, Stenløse, Esbjerg, Holstebro, Helsingør, Frederikshavn, Brabrand, Højbjerg, Odder, Frederikssund, Holbæk, Jyllinge, Åbyhøj, Hedehusene, Køge, Nakskov, Rødovre, Haslev, Odense, Grenaa, Valby, Ikast, Vallensbæk, København, Nykøbing Falster, Ringsted, Herlev, Slagelse, Kolding, Kokkedal, Vanløse, Varde, Korsør, Værløse, Gentofte, Skive, Brønshøj, Lyngby, Viborg, Tårnby, Kalundborg, Fredericia, Vordingborg, Rudersdal, Lystrup, Svendborg, Hillerød, Aalborg, Risskov, Albertslund, Ishøj, Horsens, Randers, Hørsholm, Brønderslev, Silkeborg, Aabenraa, Herning, Aarhus, Greve, Lillerød, Hjørring, Struer, Roskilde, Farum, Hvidovre, Charlottenlund, Dragør, Taastrup, Middelfart, Allerød, Nærum, Tilst, Solrød Strand, Thisted, Hedensted, Nørresundby, Haderslev, Virum, Sønderborg, Ølstykke, Skanderborg, Birkerød, Brøndby, Hobro, Gladsaxe, Nyborg, Ballerup, Rønne, Frederiksværk, Glostrup, Søborg, Næstved, og Frederiksberg, .

Afhentning af lille gasbrænder er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden).

Når vi kigger i søgedata er det tydeligt, at folk ofte søger eksempelvis køb lille gasbrænder og lille gasbrænder priser. Derudover oplever man jævnligt mennesker søge fx lille gasbrænder tilbud, lille gasbrænder online og billig lille gasbrænder, plus de store byggekæder som Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Find den bedste pris på lille gasbrænder

Det er jo yderst nemt for folk at kigge efter tilbud på billige lille gasbrænder online i blandt flere e-handler, og følgelig har masser af online forretninger ikke kunne slippe for at reducere priserne på lille gasbrænder kolossalt, og endda tilbyde fri fragt.

Derfor kan det trods alt være smart at efterse visse webbutikker efter billige priser på lille gasbrænder online inden du gennemfører din handel, så du er velinformeret til at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggecentre som Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Du bør bare være så påvagt, at ifald en e-forhandler tilbyder billige lille gasbrænder online for en tilbudspris som kan virke utrolig attraktiv, kunne det undertiden være et karakteristika der viser en uægte butik. Shopping med kort er trods alt inkluderet i en ordning, som assisterer os imod uoprigtige e-forretninger.

Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning bør du udnytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du vil dække regningen på lille gasbrænder i flere bidder. Det foreslåes normalt i specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

Når vi kigger i data står det markant, at mennesker tit kigger efter fx billig lille gasbrænder og køb lille gasbrænder. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere lede efter eksempelvis lille gasbrænder priser, lille gasbrænder online samt lille gasbrænder tilbud.

Analyser nuværende kunders synspunkter

Trustpilot fremskaffer adskillige pålidelige chancer for at efterforske ret mange andre konsumenters anmeldelser og derfor er det godt, at du udforsker online butikkens anmeldelser inden du handler billige lille gasbrænder online.

Facebook tilbyder dig lige så vel egentlig relevante muligheder for at få en idé om netshoppens troværdighed. Her ser vi mange internet selskaber som giver kunderne mulighed for at formulere en evaluering af ordreforløbet, som lige så vel må tages i brug til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden nogen shopper billige lille gasbrænder online i en netbutik burde man i og for sig granske e-shoppens handelsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig sjovt, specielt ved de store byggekæder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Et nemt alternativ kunne være at kontrollere om online webshoppen er støttet af e-mærket, da det bør være en antydning af at internet webshoppen retter sig efter de officielle regler, tillige med at online forretningen jævnligt tilses af jurister der er indført i de gældende regler.

Dette er desuden en god anledning til bistand, såfremt du udsættes for problemer som følge af din ordre på lille gasbrænder. Dertil er det fornuftigt at man er på vagt for de vigtigste reglementer der er gældende for købet af lille gasbrænder online, fx hvilken returret internet forretningen tilbyder.

På grund af dette er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid gemmer ens ordremail, så man til enhver tid kan dokumentere sin bestilling af lille gasbrænder, uafhængig af om man handler ved Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix eller Silvan.

Jette S gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Maria Johansen gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Jesper Rasmussen gav 5 stjerner

Udmærket

Jesper S gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

9 tips til online shopping
1Den billigste leveringsmåde er utvivlsomt at hente pakken selv, som desværre står og falder med at du bor lige ved online shoppens hjemsted. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være rigtig essentiel forudsat vi absolut skal bruge lille gasbrænder omgående. Alternativt så garanterer en hel del internet selskaber portofri fragt, men typisk er det forbeholdt når man indkøber for et præcist beløb.
2Det har vist sig at være særligt nemt for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige lille gasbrænder i blandt forskellige forhandlere på nettet, og altså tilbyder flere online outlets billig levering. Dog kan det immervæk være lønnende at analysere flere webbutikker efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at modtage den mest attraktive pris.
3Trustpilot resulterer i ret gode løsninger til at gennemstøve mange andre brugeres ratings og på grund af dette stiller vi forslag om, at du evaluerer online virksomhedens kritik forinden du bestiller billige lille gasbrænder online. Facebook fremskaffer også ret så anstændige genveje til at få en idé om e-firmaets kundetilfredshed.
4Vi tilråder at finde ud af om netbutikken er verificeret af e-mærket, hvilket generelt er en antydning af at webbutikken opretholder de gældende danske regler, samt at hjemmesiden hyppigt evalueres af fagfolk der har nøje kendskab til vedtægterne på området. Inden folk bestiller billige lille gasbrænder på en online shop burde de faktisk overveje webshoppens forretningsvilkår.
5Leveringshastigheden er ultra central såfremt vi absolut skal bruge dine nye varer inden for få dage, og af den grund er det utvivlsomt passende at du studerer den forventede leveringsdato for lille gasbrænder. En masse internet outlets giver løfte om billig 1 dags levering på en masse varenumre, hvilket dog er regnet ud fra at bestillingen realiseres tidligere end et fast klokkeslæt.
6Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af en vedtægt, som forsvarer os overfor svindlende internet forhandlere. Som alternativ burde du udnytte en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at godtgøre betalingen over en periode.
7Adskillige outlets på nettet frembyder i dag et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til lille gasbrænder. Den mest anvendte er nu til dags levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din pakke lige når det passer dig. Denne er altså virkelig hensigtsmæssig, og i mange tilfælde også den billigste løsning til levering.
8Før nogen shopper billige lille gasbrænder i en netshop kunne man altid betragte virksomhedens handelsaftale, dog er det tit ikke særlig morsomt. Tillige foreslåes det at man er vidende om de mest essentielle retningslinjer der influerer på bestillingen af billige lille gasbrænder online, fx den bytteret hjemmesiden benytter.
9Nogle enkelte forretninger på nettet garanterer fragt uden omkostninger på lille gasbrænder, men i reglen forudsætter det at du indkøber for et konkret beløb. Derudover burde man gribe den mest billige fragtmulighed, som tit vil blive at få dem til at levere produkterne til et udleveringssted. Leveringsformen bliver i mange tilfælde samtidig temmelig fremkommelig. Den mest betalelige leveringsmodel er unægtelig at du selv henter ordren.