Bygpris.dk

Lille Gulvsliber

Holzmann Gulvsliber PSM2
9.142 kr.
Læs mere
Holzmann Gulvsliber PSM3
10.800 kr.
Læs mere
Bernardo Gulvsliber PSM 2600 - 400 V
34.716 kr.
Læs mere
Bernardo Gulvsliber PSM 2000 - 400 V
33.854 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 235.1
10.776 kr.
Læs mere
Husqvarna gulvsliber til kanter PG280
23.744 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 180 F
8.998 kr.
Læs mere
Husqvarna gulvsliber PG450
29.995 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor undersøge butikkens handelsbetingelser.
For mange er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at shoppe hos en webshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring lille gulvsliber.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne selv. Det er særligt et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Det er absolut ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige lille gulvsliber fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på billige priser, hvorimod nogle fokuserer på en høj grad af service. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggecentre præsterer et enormt sortiment af varer, imens nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du skal tænke på om det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge i blandt, foruden bare lille gulvsliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder udbyder produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og af den grund kan du handle fra et stort sortiment af lille gulvsliber online.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte butikker, hvilket kan give øget troværdighed når man skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og i kraft af det har mange valget om at handle online og hente produkterne personligt. Derigennem har du valget om at undvære leveringsgebyret, og samtidig hente varerne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få ekstra gode tilbud.
De fleste nichefokuserede webshops er små familievirksomheder, som oftest drives i Danmark, måske sågar lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du køber lille gulvsliber online hos dem.
Størstedelen af nicheforhandlere har ekstremt meget forstand på deres varer, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså vil du få super anvendelig service fra folk som er eksperter i netop lille gulvsliber.
De største byggemarkeder i Danmark
lille gulvsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag omkring 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

lille gulvsliber bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lille gulvsliber silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

lille gulvsliber jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1For byggeprojekter udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den årsag bør du ofte tage notits af femdøgnsprognosen i perioden for projektets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at regne nøjagtig som du er gået i gang med det krævende byggeprojekt.
2Du skal for alt i verden ikke glemme dit velbefindende, så husk beskyttelse som fx sikkerhedssko som hjælp mod eventuelle risici. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke får hjælp fra en fagperson.
3Du kan tænke over om projektet kan klares alene, eller du alternativt burde investere i assistance fra en fagmand til delelementer af projektet. Ifald du tager imod professionel hjælp er det lukrativt at notere priser fra flere håndværkere.
4Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed ift. større byggeopgaver. Enkelte ting kræver mere end en person. Ydermere viser det sig bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
5Typisk vil det vise sig vigtigt at udarbejde et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive sundt at tage noter til samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne dokumentere ens købspris for dem slavisk.
6Det kan blive meningsfuldt at have de presserende materialer til rådighed på forhånd inden du tager fat på håndværket. Du kan med fordel sammensætte en simpel indkøbsliste som indeholder alt du har brug for, og som det næste granske hver enkelt ting, hvormed du er tryg ved at alt er klar.
7Du har adgang til rigelige mængder af vejledninger og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube tilbyder dig ret så meget udbytterig information, specielt såfremt du bruger den engelske version.
8Inden du optager byggeriet er det meget fornuftigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde en række regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
9Der præsenterer sig altid ubelejlige problematikker når det handler om svære projekter, og altså vurderes det værdifuldt at man har afsat betragtelig plads i køreplanen, med det formål at man kan føle sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
10I visse tilfælde kan man spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det får man hvis byggeriet bidrager positivt til klimaet. Bidraget kræver altså at byggeprojektet har betydning for planeten.
11Du må under ingen omstændigheder undvære udstyr. Typisk vil det være af stor betydning at du har udstyret til disposition inden du påbegynder byggeriet. I øvrigt må du huske at påregne omkostningerne hertil i dit regnskab for byggeriet.
12Godt forarbejde er nøglen til at lykkes med byggeprocessen. Du anbefales at udarbejde en effektiv plan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, og derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af tidsplanen.
De højest ratede byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er enormt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig flot. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er meget flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er rigtig flot. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En del firmaer på nettet frembyder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige fragtformer til lille gulvsliber. En der er meget populær er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine produkter når du har lyst. Fragttypen er jo meget smart, samt tit derudover den billigste slags levering.

Du kunne endvidere overveje at få varerne bragt til din adresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen er for det meste en tak mere pebret, men også ekstremt problemfri ved køb af lille gulvsliber online. Den mest betalelige form for fragt vil dog altid være at du selv henter pakken, men den mulighed beroer på at du lever i nærheden af online webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på lille gulvsliber er naturligvis ret så væsentlig når vi står og skal bruge varerne fluks, så i det øjemed er det faktisk klogt at vi finder det estimerede leveringstidspunkt på lille gulvsliber. Mange netshops i Danmark – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på masser af varenumre online, men som imidlertid er forudsat at bestillingen gennemføres inden et bestemt tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forud for at lagerpersonalet har fyraften.

Nogle firmaer på nettet tilbyder gebyrfri levering på lille gulvsliber online, men typisk kun ifald der shoppes for et præcist beløb. Som alternativ skulle du overveje den mindst kostelige form for levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted.

En stor portion webbutikker giver click-and-collect hvor man bestiller billig lille gulvsliber online men selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Bygma. De udlover for eksempel click-and-collect på lille gulvsliber i disse byer:

Albertslund, Hørsholm, Hillerød, Frederikssund, Hobro, Holstebro, Rønne, Kolding, Varde, Nakskov, Tårnby, Dragør, Brøndby, Kokkedal, Haderslev, Aarhus, Tilst, Herlev, Næstved, Brønshøj, Fredericia, Charlottenlund, Brabrand, Åbyhøj, Odense, Værløse, Struer, Ballerup, Nyborg, Ringsted, Søborg, Vordingborg, Roskilde, Hedehusene, Brønderslev, Aabenraa, Farum, Frederiksberg, Hvidovre, Virum, Rudersdal, Aalborg, Nykøbing Falster, Jyllinge, Skanderborg, Nørresundby, Frederiksværk, Haslev, Nærum, Lystrup, Ishøj, Grenaa, Horsens, Odder, Korsør, Ølstykke, Lyngby, Holbæk, Slagelse, Birkerød, Valby, Gladsaxe, Rødovre, Kalundborg, Solrød Strand, Esbjerg, Vanløse, Gentofte, Silkeborg, Vallensbæk, Svendborg, Sønderborg, Greve, Skive, Lillerød, Risskov, Herning, Glostrup, Vejle, Hjørring, Taastrup, Højbjerg, Helsingør, Randers, Thisted, Frederikshavn, Middelfart, Ikast, København, Hedensted, Viborg, Allerød, Køge, og Stenløse, .

Klik-og-hent af lille gulvsliber er muligt i alle dele af landet: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland), Sjælland (Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når vi ser på data står det klart, at online shoppere tit efterspørger blandt andet lille gulvsliber priser og billig lille gulvsliber. Vi ser derudover som regel netshoppere efterspørge fx lille gulvsliber tilbud, køb lille gulvsliber og lille gulvsliber online, foruden de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Bedste tilbud på lille gulvsliber

Det er jo ualmindeligt problemfrit for købere at kigge efter tilbud på billige lille gulvsliber online fra flere internet foretagender, og for det har flere online virksomheder fundet det uundgåeligt at trykke salgspriserne på lille gulvsliber betydeligt, og ovenikøbet yde fragt uden betaling.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive tiden værd at eftergå flere outlets på nettet efter billige priser på lille gulvsliber online før du gennemfører din bestilling, således at du er sikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen og 10-4.

Man skal dog ikke glemme, at i tilfælde af at en internet forhandler udlover billige lille gulvsliber online på tilbud til en salgspris som anses for enormt tiltalende, kunne det i nogle tilfælde være en indikation på en snydagtig e-forretning. Køb med kort er dog omsluttet af en ordning, som passer på folk imod uægte internet foretagender.

Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du anvende en løsning på afbetaling som fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at honorere regningen på lille gulvsliber over tid. Dette fås ofte i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Når vi kigger i tendenserne er det tydeligt, at mennesker ofte søger eksempelvis køb lille gulvsliber og lille gulvsliber tilbud. Derudover oplever vi tit netshoppere kigge efter blandt andet lille gulvsliber online, lille gulvsliber priser samt billig lille gulvsliber.

Læs tidligere køberes synspunkter

Trustpilot fører til immervæk gavnlige løsninger til at kontrollere en længere række forhenværende køberes betragtninger og på grund af dette foreslår vi, at du gransker online webshoppens anmeldelser forinden du handler billige lille gulvsliber online.

Facebook genererer tillige de facto gavnlige løsninger til at få indtryk af e-handlens troværdighed. Tilmed ses endda online varehuse i Danmark som giver folk mulighed for at publicere en anmeldelse af deres køb, som lige så vel kan drages fordel af til at bedømme kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige lille gulvsliber online i en internet shop kunne de for at være sikker betragte dens forretningsaftale, dog er det undertiden ikke specielt ophidsende, specielt hos de udbredte byggecentre som Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Et nemmere alternativ er at granske om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det skulle være et fingerpeg om at online firmaet efterfølger de gældende danske regler, og at butikken tit overvåges af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om vilkårene.

Det giver dig chance for assistance, for så vidt du bliver udsat for problemer i processen med din bestilling af lille gulvsliber. Endvidere kan det være til hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de fundamentale bestemmelser der har indflydelse på bestillingen af lille gulvsliber online, som fx hvilken returret internet forhandleren garanterer.

Derfor er det på samme måde afgørende, at man til enhver tid bibeholder sin faktura, således man altid kan bekræfte sin bestilling af lille gulvsliber, uanset om man har handlet fra Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg eller Jem og Fix.

Rasmus gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Poul O gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Jan Sørensen gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Anders gav 4 stjerner

SUPER

9 gode råd til indkøb via nettet
1Nogle enkelte netbutikker sikrer levering uden omkostninger på lille gulvsliber, men i reglen er det forbeholdt når der shoppes for en konkret pris. Desuden kan du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmetode, hvilket typisk vil være at få dem til at levere pakken til en pakkeshop. Fragtformen er jævnligt derudover ultra smart. Den prisbilligste leveringsversion kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
2Vi anbefaler at granske om netbutikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det generelt er en påvisning af at online shoppen forstår de officielle regler, tillige med at shoppen tit ses til af specialister som har meget erfaring med reglerne på området. Før nogen køber billige lille gulvsliber på en online forretning kunne man for at være på den sikre side overveje webbutikkens handelsvilkår.
3Det er jo efterhånden meget let for enhver at finde de laveste priser online på billige lille gulvsliber fra forskellige e-firmaer, og altså yder langt de fleste forhandlere på nettet fragt uden betaling. Trods dette kan det imidlertid vise sig nyttigt at se nærmere på nogle få online forretninger efter udsalg og tilbud før du placerer ordren, således at man er tryg ved at modtage den mest attraktive pris.
4Fragtperioden kan i nogle tilfælde være særligt udslagsgivende i tilfælde af at vi behøver produkterne om få sekunder, og med det formål er det temmelig passende at man checker leveringstiden på lille gulvsliber. En række online virksomheder yder billig levering på næste hverdag på en række produkter, hvilket dog nødvendiggør at ordren aflægges forinden et angivent klokkeslæt.
5Den mest letkøbte leveringsmåde er utvivlsomt selv at hente produkterne, men det er betinget af at du er nær netshoppens tilholdssted. Den mulighed for levering er jo særligt vigtig når man mangler lille gulvsliber om et øjeblik. Alternativt så sikrer en hel del shops på nettet portofri fragt, men i de fleste tilfælde kun ifald man køber for en bestemt sum.
6Forinden nogen bestiller billige lille gulvsliber hos en e-forretning burde de uden tvivl tage stilling til dens forretningsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. Tillige kan det være til hjælp at man er obs på de mest centrale betingelser der spiller ind i forbindelse med shopping af billige lille gulvsliber online, eksempelvis den ombytningspolitik online firmaet kører med.
7Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af et lovbud, der redder os overfor uoprigtige netbutikker. Som et alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsordning som fx ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage regningen over en periode.
8Trustpilot forærer dig adskillige fremragende chancer for at se nøjere på en lang række tidligere forbrugeres synspunkter og herved tilråder vi, at du beser internet selskabets omtaler forud for at du shopper billige lille gulvsliber online. Facebook fremskaffer ligeledes ganske fine genveje til at få indsigt i internet webshoppens pålidelighed.
9Masser af internet outlets tilbyder efterhånden en hel del forskellige billige muligheder for fragt til lille gulvsliber. En af de mest populære er for øjeblikket pakkeshops, hvor du kan afhente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså ret let, og desuden ligeledes den mest letkøbte leveringstype.