Bygpris.dk

Lille Høvl

AEG Høvl BHO18 (solo)
1.410 kr.
Læs mere
AEG akku Høvl BHO18BL-0 18V
1.875 kr.
Læs mere
HiKOKI høvl P18DSL 18V TO
2.373 kr.
Læs mere
METABO AKKU HØVL HO18LTX20-82 SOLO uden batteri og lader
1.499 kr.
Læs mere
AEG akku høvl 18V 0-vers BHO18-0 uden batteri og lader
1.249 kr.
Læs mere
Festool Énhåndshøvl EHL 65 EQ-Plus
2.623 kr.
Læs mere
METABO HØVL HC 260 C 2,2 KW
8.998 kr.
Læs mere
Festool Høvl HL 850 EB-Plus
4.786 kr.
Læs mere
METABO HØVL HC 260 C 2,8 400 v
9.999 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder fremviser et stort sortiment, imens øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du kan reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover bare lille høvl.
Det er selvsagt ekstremt relevant at vide, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du tjekke de andre.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
For mange er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan du med fordel handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring lille høvl.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at blive fri for fragten, så kunne du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er især et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige lille høvl hos de forskellige online byggekæder. Enkelte giver de bedste priser, og nogle giver service. Du må overveje hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og kendte virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggekæder har butikker nær dig, og i kraft af det har flertallet chancen for at købe online og hente varerne på egen hånd. På grund af det kan du overveje at undvære fragten, samt ovenikøbet have produkterne med det samme.
De velkendte byggekæder forhandler varer fra alle mulige leverandører, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort sortiment af lille høvl online.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netshops er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få billigere priser.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksætterfirmaer, der typisk er danske, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du bestiller lille høvl online på deres hjemmeside.
En masse niche netbutikker er eksperter i de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem vil du modtage super konstruktiv vejledning fra mennesker som er eksperter i lige præcis lille høvl.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag flere end 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 ansatte i deres 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

lille høvl bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

lille høvl silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

lille høvl jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

lille høvl harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I nogle tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det får man ifald ombygningen er positivt for miljøet. Det er altså afhængig af at byggeriet forbedrer planeten.
2Inden du går i gang med byggeprojektet kan det blive vildt meningsfuldt med et tilsagn om, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde gældende regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
3Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så husk påklædning herunder fod- og hovedbeklædning som hjælp mod eventuelle uheld. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
4Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en væsentlig rolle. På grund af dette skal du hyppigt holde øje med meldingerne om vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit vigtige projekt.
5Forberedelse bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør have en velovervejet arbejdsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil løse hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Vær konkret idet du udarbejder din tidsplan.
6Du finder utallige instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube er kilde til utrolig meget gavnlig info, i særlig grad forudsat at man søger på engelsk.
7Det kan vise sig nødvendigt at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især ift. vigtige projekter. Krævende byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Derudover viser det sig mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
8Der præsenterer sig næsten altid uventede problemer i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og som følge heraf kan det være afgørende at der afsættes tilstrækkelig plads i agendaen, som gør at man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
9Du vil for alt i verden ikke fattes udstyr. Typisk kan det være smart at du har udstyret klar før du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover en fordel at påregne disse omkostninger i dit økonomiske overblik.
10Måske du burde tage til overvejelse om du bør stå med det hele selv, eller du kan have fordel af at anskaffe professionel assistance til opstarten af arbejdet. Når du skal have hjælp fra en ekspert kunne det godt betale sig at få uforpligtende tilbud fra diverse håndværkere.
11Det viser sig af stor betydning at du har de påkrævede bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du kaster dig over arbejdet. Du har god gavn af at forfatte en punktforms oversigt med alt det du skal bruge, og efterfølgende tjekke hvert enkelt punkt, så du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
12Det er af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for ombygningen, så man giver sig selv et overblik. Det er sundt at notere samtlige poster, og dernæst tjekke prisen på dem en ad gangen.
De bedst anmeldte byggecentre
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er yderst imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket altså er absolut beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig overlegent. Evalueringen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragtløsning er bedst?

Mange online webshops udlover nu om stunder en lang række forskellige billige leveringsudgaver til lille høvl. En af dem der er mest anvendt er lige nu pakkeshops, hvor du selv afhenter de købte produkter når det passer dig bedst. Den er altså ultra overkommelig, samt desuden derudover den billigste leveringsmåde.

Du bør på samme måde tænke over at få pakken leveret til din private bopæl eller til din arbejdsplads. Denne viser sig almindeligvis lidt mere bekostelig, men til gengæld særligt hensigtsmæssig for lille høvl online. Den billigste leveringsversion er dog selv at hente ordren, hvilket beroer på at du er nærved online virksomhedens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på lille høvl er jo virkelig bestemmende forudsat man har brug for varen om få sekunder, så af den grund er det nemlig klogt at man ser nærmere på den anslåede leveringsdato ved lille høvl. En stor portion netshops i Danmark – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en række af deres varer online, men vær opmærksom på at det kræver at du bestiller forinden et givent tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få ordren afsted forud for at lagerpersonalet drager hjemad.

Nogle internet shops frembyder levering uden omkostninger på lille høvl online, men tit er det under forudsætning af at du handler for et bestemt beløb. Ellers kan du overveje den mindst kostelige leveringsmulighed, som typisk vil være at få bragt dine produkter til et afhentningssted.

De fleste webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du handler billig lille høvl online og afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg. De giver eksempelvis click-and-collect på lille høvl i disse byer:

Aarhus, Solrød Strand, Nærum, Gladsaxe, København, Frederikssund, Hjørring, Brøndby, Åbyhøj, Glostrup, Silkeborg, Søborg, Odense, Hillerød, Ishøj, Thisted, Hobro, Brønshøj, Herning, Holstebro, Birkerød, Helsingør, Køge, Vanløse, Hedehusene, Virum, Horsens, Fredericia, Haslev, Skive, Nyborg, Kokkedal, Kolding, Stenløse, Gentofte, Næstved, Charlottenlund, Kalundborg, Tårnby, Dragør, Allerød, Nakskov, Viborg, Odder, Vordingborg, Farum, Aabenraa, Herlev, Ølstykke, Hedensted, Højbjerg, Taastrup, Frederikshavn, Valby, Ballerup, Tilst, Skanderborg, Værløse, Hvidovre, Frederiksberg, Sønderborg, Varde, Aalborg, Haderslev, Lystrup, Middelfart, Grenaa, Ikast, Nørresundby, Nykøbing Falster, Rudersdal, Brønderslev, Korsør, Ringsted, Greve, Struer, Jyllinge, Vallensbæk, Slagelse, Roskilde, Randers, Rødovre, Svendborg, Vejle, Rønne, Hørsholm, Lyngby, Esbjerg, Brabrand, Albertslund, Risskov, Holbæk, Frederiksværk, og Lillerød, .

Click-and-collect for lille høvl er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland, Falster) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Når man kigger i tendenserne er det klart, at folk mange gange søger bl.a. lille høvl priser og køb lille høvl. Man ser desuden tit netshoppere kigge efter fx lille høvl tilbud, lille høvl online og billig lille høvl, foruden de kendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Spar penge på lille høvl

Det er vældig fremkommeligt for almindelige dødelige at søge sig frem til tilbud på billige lille høvl online på tværs af shops på nettet, og til gengæld har utallige butikker på nettet været nødt til at formindske prisen på lille høvl voldsomt, og ovenikøbet sikre levering uden beregning.

Det kan dog til hver en tid vise sig lukrativt at kigge forbi enkelte internet firmaer efter billige priser på lille høvl online forud for at du gennemfører dit køb, så man er på den sikre side med at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de store byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan og XL-Byg.

Du skal imidlertid ikke overse, at hvis en internet handler frembyder billige lille høvl online på tilbud til en pris der virker kolossalt favorabel, burde det ofte være et karakteristika der viser en uoprigtig shop. Bestillinger med kort er dog en del af en ordning, der sikrer dig som kunde imod uoprigtige internet virksomheder.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du anvende en afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du har i sinde at betale betalingen af lille høvl ude i fremtiden. Det foreslåes normalt i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Ved indkig i statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere mange gange kigger efter fx køb lille høvl og lille høvl priser. Foruden dette ser man tit netshoppere søge efter blandt andet lille høvl online, billig lille høvl samt lille høvl tilbud.

Udforsk tidligere brugeres meninger

Trustpilot giver dig ganske gode løsninger til at studere en stor gruppe nuværende kunders observationer og af den grund tilrådes det, at du analyserer online webshoppens anmeldelser forud for at du bestiller billige lille høvl online.

Facebook medfører lige så vel rigtig gunstige genveje til at få en idé om online firmaets pålidelighed. Derudover ses endda internet webshops som giver kunderne mulighed for at levere en vurdering af deres køb, hvilket desuden burde bruges til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige lille høvl online på en butik kunne man i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af deres betingelser, dog er det ofte et tidskrævende projekt, især ved de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

Et nemt alternativ kan derfor være at bemærke om online webshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det generelt er et billede på at internet virksomheden lever op til de danske regler, udover at e-forretningen undertiden overvåges af sagkyndige som behersker lovene på området.

Derudover tilbydes du chance for assistance, for så vidt du møder problemstillinger i processen med din handel med lille høvl. Ligeså er det fornuftigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest centrale regler i forbindelse med købet af lille høvl online, som fx den ombytningsrettighed internet firmaet har.

På grund af dette er det ydermere afgørende, at man når som helst bevarer ens kvitteringsmail, så man i fremtiden vil kunne bevidne sin bestilling af lille høvl, hvad end man shopper ved Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen eller Silvan.

Morten U gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Jesper D gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Anne E gav 5 stjerner

Fremragende service

Michael P gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 tips til indkøb via nettet
1Enkelte internet shops præsterer gebyrfri levering på lille høvl, men for det meste forudsætter det at der erhverves for et bestemt beløb. Ellers kunne man snuppe den mest billige fragtløsning, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Løsningen er uheldigvis tillige særdeles hensigtsmæssig. Den mest billige leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
2Masser af internet firmaer yder nu om dage et bredt udvalg af billige leveringstyper til lille høvl. En af de mest anvendte er efterhånden levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente dine nye varer når der er mulighed for det. Løsningen er nemlig ret smertefri, og tit endda den billigste form for fragt.
3Trustpilot fører til nogle strålende løsninger til at inspicere ret mange nuværende kunders vurderinger og herved stiller vi forslag om, at du evaluerer e-butikkens ratings forinden du shopper billige lille høvl online. Facebook tilbyder endvidere immervæk pålidelige chancer for at få kendskab til e-butikkens pålidelighed.
4Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være ret så afgørende såfremt vi behøver ordren med det samme, og med det formål er det ganske centralt at vi ser nærmere på tidshorisonten for levering for lille høvl. En række netshops i Danmark giver billig 1 dags levering på en hel del varer, som er underforstået at bestillingen placeres tidligere end et aftalt tidspunkt.
5Det er i dag usædvanlig smart for alle at finde de bedste tilbud online på billige lille høvl i blandt forskellige internet virksomheder, og ergo lover mange webshops portofri levering. Men det kan alligevel blive nyttigt at tjekke et par forskellige internet foretagender efter tilbud og rabat inden du placerer ordren, så du er garanteret at antage den mest attraktive pris.
6Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfavnet af en lov, der skærmer køber imod snydagtige online selskaber. Som et alternativ kunne du benytte en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil betale betalingen over tid.
7Forud for at folk handler billige lille høvl hos en internet forhandler bør man i reglen sætte sig ind i webshoppens betingelser, men det er tit et tidskrævende arbejde. Udover dette stiller vi forslag om at kunden er vidende om de mest relevante retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige lille høvl online, som fx den byttepolitik hjemmesiden lover.
8Den mest prisbevidste slags levering er uden tvivl at du selv henter varerne, men den løsning afhænger af at du bor nærved netbutikkens arbejdslager. Den fragtmulighed er naturligvis virkelig vital såfremt man skal bruge lille høvl om få sekunder. Alternativt så yder en hel del online virksomheder billig fragt, men i de fleste tilfælde kun hvis der shoppes for en præcis sum.
9Generelt foreslår vi at finde ud af om online webshoppen er medlem af e-mærket, siden det bør være et tegn på at internet forretningen efterfølger den officielle danske lovgivning, og at netshoppen undertiden overvåges af eksperter der har nøje kendskab til bestemmelserne på området. Forinden folk shopper billige lille høvl i en forretning på nettet burde de uden tvivl kigge på webshoppens handelsvilkår.