Bygpris.dk

Lille Kloakrenser

Kloakrenser Ø130 mm, 2,5 m 2-delt skål
962 kr.
Læs mere
Kloakrenser, 150 cm
585 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø90 mm, 1,5 m 2-delt skål
882 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø130 mm, 2,0 m 2-delt skål
962 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø200 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø200 mm, 2,5 m 2-delt skål
1.045 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø90 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø200 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø130 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i udsalgspriserne på billige lille kloakrenser fra byggekæde til byggekæde. En del har de bedste priser, og øvrige har service. Du skal overveje hvad du vil prioritere.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort produktudvalg, og andre fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør tænke på om det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover bare lille kloakrenser.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Derved er det en fordel at handle hos et online byggecenter, som kan give sparring og vejledning omkring lille kloakrenser.
Det er helt klart ekstremt relevant at se, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Man bør derfor undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Hvis du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Dette er særligt en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og derved har kunderne adgang til at købe online og hente varerne på eget initiativ. Takket være dette er det muligt at undgå fragten, samt sågar få produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er populære og landskendte virksomheder, som kan bidrage til øget troværdighed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggecentre samler varer fra talrige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort sortiment af lille kloakrenser online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på internettet producerer selv de varer som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online får du en skarpere pris.
Størstedelen af specialiserede netbutikker har meget ekspertise i deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor får du formentlig mere kyndig assistance fra personale som er eksperter i lige præcis lille kloakrenser.
Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse støtter du idet du køber lille kloakrenser online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu over 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

lille kloakrenser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

lille kloakrenser silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

lille kloakrenser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

lille kloakrenser jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Længe før du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig ret fornuftigt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
2Du kan finde en overflod af guides og videoer på internettet hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med enormt meget gavnlig info, især hvis du leder på engelsk.
3Det viser sig betydningsfuldt at have de relevante byggematerialer til rådighed forud for at du starter projektet. Du kan med fordel sammensætte en enkel indkøbsliste som indeholder det du skal bruge, og efterfølgende efterse hver enkelt ting, således at du er overbevist om at alt er på sin plads.
4Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra din sikkerhed, så husk påklædning bl.a. sikkerhedshjelm der sikrer dig imod eventuelle skader. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i byggeriet, især ifald du ikke investerer i assistance fra en professionel.
5Godt forarbejde bliver vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du skal forfatte en velovervejet agenda, som beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af din dagsorden.
6Det bør overvejes hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du må have assistance fra en professionel til områder af arbejdet. Hvis du anskaffer assistance fra en fagmand kan det godt betale sig at lede efter tilbud fra diverse firmaer.
7Man skal aldrig nogensinde undvære værktøj. Tit vil det vise sig essentielt at du har værktøjet ved hånden akkurat som du påbegynder byggeriet. Desuden er det afgørende at indregne de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
8Det anbefales at få assistance til byggeprojektet, navnlig såfremt det er større byggerier. Krævende byggeprojekter stiller krav om flere personer. Desuden må det være mere effektivt og mere minderigt at være flere om det.
9Der præsenterer sig utvivlsomt uventede problematikker når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og ergo vurderes det værdifuldt at der er afsat en del tid i kalenderen, så man er sikker på at kunne få det færdiggjort.
10I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde hvor projektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet kræver dermed at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
11For udendørs opgaver kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Derfor bør du jævnligt kigge på vejrmeldingerne i perioden for byggeprocessen, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er startet på dit vigtige byggeprojekt.
12Typisk vil det vise sig af stor betydning at have lavet et regnskab for byggeprojektet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive rationelt at gennemgå alle poster, og herefter finde frem til mulige tilbud på dem slavisk.
De højest bedømte byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvsagt er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som klart er hamrende flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er rigtig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som naturligvis er ualmindeligt betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken fragttype skal du vælge?

En hel del online outlets yder nu om stunder alverdens billige metoder til levering til lille kloakrenser. En af de mest moderne er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de købte varer lige når det passer dig. Metoden er altså ret så let, samt oftest ydermere den billigste leveringsudgave.

Du kunne omvendt overveje at få produkterne leveret hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Den er desværre et hak mere pebret, men endvidere yderst praktisk ved køb af lille kloakrenser online. Den billigste leveringsløsning er unægtelig at hente varerne selv, men det nødvendiggør at du opholder dig nærved online webshoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på lille kloakrenser er naturligvis ualmindeligt udslagsgivende ifald man absolut skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så i det øjemed er det naturligvis aktuelt at vi studerer den forventede leveringstid på lille kloakrenser. En del online butikker – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende produkter online, som imidlertid påkræver at ordren lægges før et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen klar forud for at medarbejderne drager hjemad.

Visse e-firmaer byder på levering uden betaling på lille kloakrenser online, men undertiden forudsætter det at der aftages for et præcist beløb. I øvrigt burde man vælge den mest billige metode til levering, der typisk vil være at få dem til at levere ordren til et afhentningssted.

Adskillige netshops tildeler afhentning hvor man bestiller billig lille kloakrenser online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen og Jem og Fix. Byggekæderne tilbyder eksempelvis klik-og-hent på lille kloakrenser i disse byer:

Aalborg, Fredericia, Helsingør, Ishøj, Struer, Viborg, Hvidovre, Kokkedal, Holbæk, Nærum, Valby, Lyngby, Nyborg, Gentofte, Glostrup, Jyllinge, Nakskov, Køge, Værløse, Frederikshavn, Haslev, Albertslund, Risskov, Solrød Strand, Hjørring, Næstved, Hobro, Lillerød, Åbyhøj, Odense, Grenaa, Frederikssund, Skanderborg, Sønderborg, Silkeborg, Charlottenlund, Ballerup, Vejle, Herlev, Gladsaxe, Tilst, Virum, Nykøbing Falster, Ikast, Tårnby, Kalundborg, Hørsholm, Rudersdal, Farum, Esbjerg, Birkerød, Frederiksberg, Roskilde, Slagelse, Varde, Aabenraa, Holstebro, Middelfart, Haderslev, Højbjerg, Rønne, Hillerød, Odder, Vanløse, Skive, Nørresundby, Ølstykke, Brabrand, Dragør, Hedehusene, Brønshøj, Taastrup, Brøndby, Horsens, Randers, Rødovre, Søborg, Aarhus, Greve, Kolding, Vordingborg, Thisted, Korsør, Frederiksværk, Allerød, Vallensbæk, Brønderslev, Lystrup, Svendborg, Hedensted, København, Ringsted, Herning, og Stenløse, .

Click-and-collect af lille kloakrenser er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland), Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Ved indkig i data er det klart, at internetbrugere mange gange kigger efter blandt andet køb lille kloakrenser og billig lille kloakrenser. Vi ser derudover typisk online shoppere søge efter blandt andet lille kloakrenser priser, lille kloakrenser online og lille kloakrenser tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Rabat på lille kloakrenser

Det er efterhånden temmelig simpelt for forbrugerne at søge information om priser på billige lille kloakrenser online fra flere webbutikker, og med det motiv har en hel del e-butikker ikke kunne lade være med at tvinge prisen på lille kloakrenser eftertrykkeligt, og ovenikøbet sikre levering uden beregning.

Det kan dog stadigvæk være rentabelt at eftergå et par internet selskaber efter billige priser på lille kloakrenser online forud for at du handler, så du er på den sikre side med at få fat i den billigste pris. Kig ikke kun på de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Du skal blot være klar over, at hvis en e-butik reklamerer billige lille kloakrenser online til salg for en tilbudspris som kan virke hamrende attraktiv, kan det for det meste være en varsel om en falsk internet webshop. Shopping med kort er imidlertid omfavnet af en ordning, hvilket passer på os overfor fup internet virksomheder.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du anvende en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du hellere vil finansiere prisen på lille kloakrenser ude i fremtiden. Det foreslåes normalt i specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg og Silvan.

Ses der på søgedata bliver det markant, at internetbrugere som regel kigger efter for eksempel lille kloakrenser tilbud og lille kloakrenser priser. Foruden dette ser man som regel internet shoppere lede efter eksempelvis lille kloakrenser online, billig lille kloakrenser og køb lille kloakrenser.

Kig på folks evalueringer

Trustpilot byder på stort set fordelagtige løsninger til at studere en stor gruppe eksisterende konsumenters synspunkter og af den grund er det godt, at du ser nærmere på internet selskabets omtaler inden du bestiller billige lille kloakrenser online.

Facebook tilbyder dig derudover altid stabile genveje til at få kendskab til netshoppens kundefokus. Derudover ser vi faktisk internet foretagender hvor det er muligt at meddele en vurdering af købsoplevelsen, hvilket lige så vel bør drages fordel af til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk shopper billige lille kloakrenser online på en webbutik kunne de utvivlsomt få overblik over webbutikkens forretningsvilkår, men det er mange gange ikke særlig morsomt, i særdeleshed ved de udbredte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

Et alternativ kan være at se om netshoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket generelt er et fingerpeg om at internet forretningen efterfølger de gældende danske regler, foruden at butikken en gang i mellem kigges til af specialister der kender til lovene på området.

Dette er desuden din genvej til støtte, for så vidt du skulle få besvær i processen med din handel med lille kloakrenser. For øvrigt slår vi et slag for at køberen er vaks omkring de mest relevante vilkår der er gældende for bestillingen af lille kloakrenser online, som for eksempel hvilken returrettighed internet virksomheden anvender.

I den forbindelse er det ligeledes essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin faktura, således man altid vil kunne bekræfte sin bestilling af lille kloakrenser, uanset om man køber hos Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix eller 10-4.

Birthe Poulsen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Bente L gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Anna V gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Marianne A gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

9 tips til internetshopping
1Flere e-shops udlover nu til dags en række forskellige billige muligheder for levering til lille kloakrenser. En sikker vinder er nu om dage udleveringssteder, hvor du selv henter de bestilte varer når det passer dig. Muligheden er nemlig særligt gnidningsløs, og tit ydermere den mest betalelige leveringstype.
2Trustpilot resulterer i fuldstændig gode muligheder for at beskue adskillige aktuelle kunders synspunkter og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du eksaminerer online shoppens anmeldelser forinden du bestiller billige lille kloakrenser online. Facebook tilbyder derudover regulære fornemme løsninger til at få indsigt i netbutikkens kundetilfredshed.
3En række online firmaer yder fragt uden beregning på lille kloakrenser, men oftest kun såfremt der købes for en fastsat pris. I øvrigt kan man foretrække den prisbilligste form for levering, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig som regel derudover særdeles bekvem. Den mest billige form for levering er unægtelig at hente ordren selv.
4Den billigste løsning til levering vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, som desværre står og falder med at du befinder dig nærved online forretningens lager. Den løsning til levering er selvfølgelig ret vigtig om du mangler lille kloakrenser om kort tid. Alternativt så frembyder nogle shops på nettet fragt uden betaling, men i reglen kun hvis man aftager for en fastsat sum.
5Forinden folk køber billige lille kloakrenser hos en forhandler på nettet bør de faktisk løbe igennem dens regler, det er dog gerne et tidskrævende arbejde. Udover dette er det en hjælp at du er vaks omkring de mest basale reglementer der indvirker på shopping af billige lille kloakrenser online, som fx den byttepolitik shoppen tilsikrer.
6Leveringshastigheden er selvfølgelig ultra central når vi har behov for produkterne omgående, og med det formål er det naturligvis relevant at du dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt på lille kloakrenser. En række firmaer på nettet tilbyder billig 1 hverdags levering på massevis af produkter, som er regnet ud fra at du når at bestille forud for et konkret klokkeslæt.
7Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfattet af en ordning, hvilket begunstiger køberen overfor snydagtige internet outlets. Som alternativ burde du udnytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, forudsat du foretrækker at betale prisen i flere bidder.
8Det er jo efterhånden ualmindeligt let gængeligt for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige lille kloakrenser på flere e-forretninger, og så yder massevis af shops på nettet gratis levering. Til gengæld kan det alligevel vise sig udbytterigt at eftergå indtil flere internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, sådan at man er skudsikker på at opnå den laveste pris.
9Generelt slår vi et slag for at finde ud af hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, fordi det generelt er en sikring om at e-firmaet opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, foruden at webbutikken af og til besigtiges af fagmænd som er meget fortrolige vilkårene på området. Inden folk shopper billige lille kloakrenser i en netbutik kunne man i reglen løbe igennem dens vilkår.