Bygpris.dk

Lille Multisliber

Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Læs mere
Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Læs mere
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Læs mere
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Læs mere
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Læs mere
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Læs mere
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Læs mere
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Læs mere
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Læs mere
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Læs mere
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Læs mere
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Læs mere
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Læs mere
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Læs mere
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Læs mere
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Læs mere
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Læs mere
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Læs mere
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Læs mere
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Læs mere
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Læs mere
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, om de varer du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du lede andre steder.
Der er forskel på salgspriserne på billige lille multisliber fra netbutik til netbutik. En del tilbyder de bedste priser, og øvrige tilbyder kompetent sparring. Du må overveje hvad der er vigtigst for dig.
Når du skal bruge varerne nu og her eller bare gerne vil undvære fragten, så kunne du overveje at hente produkterne personligt. Dette er navnligt muligt ved de kendte byggemarkeder.
For de fleste er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed bør du overveje at shoppe hos en webshop, hvor du tilbydes hjælp til valg af lille multisliber.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør du undersøge virksomhedens betingelser.
Nogle byggecentre præsterer et stort sortiment, imens øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør overveje om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare lille multisliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder køber produkter fra mange forskellige leverandører, hvorfor du kan bestille fra et stort udvalg af lille multisliber online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og hermed har flertallet mulighed for at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Dermed har man valget om at undgå fragtomkostningen, samt tilmed hente varerne straks.
De store byggecentre er udbredte og bekendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Således kan du forvente mere kyndig sparring fra personale der er specialister i lige præcis lille multisliber.
Mange specialiserede netshops er mindre firmaer, der typisk har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du støtte når du bestiller lille multisliber online på deres webshop.
Alverdens små butikker er producenter af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

lille multisliber jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lille multisliber silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 kollegaer i forretningens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag ca. 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

lille multisliber harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

lille multisliber bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at nedskrive et budget for ombygningen, så man har styr på den økonomiske del. Det kan blive økonomisk at kortlægge alle udgifter, og dernæst notere billige priser på dem én og én.
2Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj som fx hoved- og fodbeklædning som hjælper dig imod hændelige ulykker. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
3Det er en god idé at sikre sig assistance til byggeprojektet, især hvis det er omfangsrige byggeopgaver. Nogle ombygninger stiller krav om mere end en person. Endvidere viser det sig bedre og mere socialt når man ikke er alene om det.
4Måske burde det overvejes hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at skaffe hjælp fra en fagperson til områder af det. Forudsat at du søger hjælp fra en ekspert kan det være en god idé at hente prisoverslag fra flere selskaber.
5Det kan blive afgørende at du har alle byggematerialer parat på forhånd inden du kaster dig over byggeriet. Du kan med fordel lave en overskuelig liste indeholdende de materialer der er nødvendige, og efterfølgende efterse oversigten, med det formål at du føler dig overbevist om at du har det hele.
6Du skal for alt i verden ikke mangle udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig vigtigt at du har grejet til disposition inden du starter byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at indkalkulere de her omkostninger i det økonomiske overblik.
7Man kan få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald projektet bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv effekt på planeten.
8Forberedelse er kilden til succes med din byggeproces. Du anbefales at forfatte en velovervejet arbejdsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp når du nedskriver arbejdsplanen.
9Du finder en hel række artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder dig betydelige mængder gavnlig info, specielt når du kigger på engelsk.
10I god tid inden at du optager byggeprocessen kan det vise sig ret centralt at du sikrer dig, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der gælde gældende love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
11For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en stor rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum kigge på meldingerne om vejret i dagene før arbejdets start, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med dit komplekse projekt.
12Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige problemer når det handler om større projekter, og herved er det værdifuldt at man har afsat rigeligt med plads i kalenderen, som gør at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
De bedst anmeldte byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er absolut betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er enormt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er usædvanligt overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er smartest?

Temmelig mange internet handler tilbyder nu om dage alverdens billige fragttyper til lille multisliber. En af de populære er efterhånden afhentningssteder, hvor det er muligt at hente varerne lige når det passer dig. Leveringstypen er jo ret smertefri, og mange gange desuden den mest prisbevidste metode til levering.

Du kan ligeledes foretrække at få pakken bragt til din adresse eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen viser sig ofte en tak mere omkostningsfuld, men endvidere rigtig hensigtsmæssig for lille multisliber online. Den prisbilligste leveringsløsning vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, men den løsning kræver at du lever med kort afstand til e-handlens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på lille multisliber kan være virkelig afgørende såfremt man står og skal bruge varerne om et øjeblik, så af den grund er det altså passende at vi besigtiger den forventede leveringstid for lille multisliber. De fleste byggeforretninger – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre online, men som trods alt tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes forinden et aftalt klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få pakken sendt afsted før logistikpersonalet har fyraften.

Nogle få forhandlere på nettet sikrer gebyrfri levering på lille multisliber online, men tit gælder det kun hvis man aftager for et bestemt beløb. Som alternativ kan man beslutte sig for den billigste form for fragt, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted.

Adskillige netshops frembyder afhentning hvor du bestiller billig lille multisliber online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen. Byggecentrene udlover blandt andet afhentning af lille multisliber i disse byer:

Kolding, Ballerup, Randers, Aarhus, Allerød, Grenaa, København, Risskov, Frederikshavn, Haderslev, Sønderborg, Brønderslev, Kokkedal, Rudersdal, Ishøj, Stenløse, Thisted, Åbyhøj, Greve, Værløse, Tilst, Holbæk, Kalundborg, Hjørring, Hvidovre, Silkeborg, Rødovre, Birkerød, Roskilde, Skanderborg, Aabenraa, Korsør, Aalborg, Ringsted, Farum, Rønne, Vejle, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Lystrup, Brønshøj, Køge, Valby, Brøndby, Tårnby, Hedensted, Nærum, Svendborg, Vanløse, Fredericia, Frederiksberg, Lillerød, Slagelse, Søborg, Hobro, Helsingør, Hedehusene, Virum, Gentofte, Charlottenlund, Lyngby, Højbjerg, Haslev, Ikast, Horsens, Herning, Varde, Esbjerg, Glostrup, Viborg, Jyllinge, Odense, Hørsholm, Struer, Albertslund, Skive, Herlev, Middelfart, Nyborg, Gladsaxe, Hillerød, Vallensbæk, Næstved, Holstebro, Dragør, Odder, Nakskov, Nørresundby, Brabrand, Solrød Strand, Frederikssund, Ølstykke, Taastrup, og Vordingborg, .

Klik-og-hent for lille multisliber er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster).

Ved kig i søgedata fremstår det markant, at online shoppere mange gange søger for eksempel lille multisliber priser og billig lille multisliber. Foruden dette oplever vi typisk mennesker søge fx køb lille multisliber, lille multisliber online samt lille multisliber tilbud, plus de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Rabat på lille multisliber

Det er jo temmelig smart for folk at søge information om priser på billige lille multisliber online på tværs af internet varehuse, og for det har en hel del e-forretninger ikke kunne slippe for at reducere prisniveauet på lille multisliber drastisk, og ydermere tilbyde billig levering.

Til gengæld kan det stadigvæk blive gunstigt at granske diverse webbutikker efter udsalg og tilbud på lille multisliber online før du placerer ordren, således at man er skudsikker på at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Du bør alligevel være omhyggelig med, at når en e-forretning frembyder billige lille multisliber online til salg for en tilbudspris der kan ses som hamrende lav, kunne det undertiden være et faresignal om en uærlig internet virksomhed. Kortbetalinger er heldigvis omsluttet af en anordning, der bistår køber imod svindlende e-forhandlere.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du udnytte en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du tilstræber at klare betalingen af lille multisliber ude i fremtiden. Det fås typisk i nichefokuserede webshops, men ikke de udbredte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

Ved kig i tallene fremstår det markant, at online shoppere jævnligt leder efter for eksempel lille multisliber online og billig lille multisliber. Foruden dette ser man typisk internet shoppere efterspørge blandt andet køb lille multisliber, lille multisliber priser samt lille multisliber tilbud.

Se nærmere på eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot præsterer faktisk ønskværdige genveje til at eftersøge en længere række nuværende køberes ratings og af den grund er det at foretrække, at du ser nærmere på online forhandlerens omtaler før du handler billige lille multisliber online.

Facebook resulterer i ydermere visse anstændige muligheder for at få indtryk af online forretningens popularitet. Derudover ser vi nogle online firmaer hvor du kan registrere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som tilmed kan bruges til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Inden folk køber billige lille multisliber online i en shop behøver de de facto tyde butikkens betingelser, men det er undertiden et omfattende projekt, særligt hos de velkendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

En anden løsning kan være at efterse om internet butikken er medlem af e-mærket, grundet at det ofte er et signal om at internet butikken respekterer de danske love, samt at internet shoppen hyppigt gennemses af sagkyndige der er meget fortrolige vilkårene på området.

Dette er desuden din lejlighed til at blive hjulpet, for så vidt du forvoldes udfordringer som følge af din bestilling af lille multisliber. Dertil er det prisværdigt at køberen er opmærksom på de elementære retningslinjer der kan influere på bestillingen af lille multisliber online, eksempelvis den returpolitik internet webshoppen kører med.

I den relation er det ligeledes essesentielt, at man altid bevarer ens ordremail, så man når som helst kan bevidne bestillingen af lille multisliber, uagtet om man har handlet ved XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan eller Harald Nyborg.

Else Hansen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Henrik gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Anna O gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Mette G gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot giver dig faktisk stabile genveje til at fortolke en række tidligere konsumenters synspunkter og på grund af dette foreslår vi, at du tjekker online forhandlerens omtaler før du bestiller billige lille multisliber online. Facebook forærer dig ydermere visse tiltalende metoder til at få et kig ind i e-butikkens popularitet.
2Vi anbefaler at se nærmere på hvorvidt e-shoppen er e-mærket, hvilket er et fingerpeg om at e-forhandleren understøtter gældende dansk lovgivning, foruden at hjemmesiden tit evalueres af jurister som forstår reglerne på området. Forinden folk handler billige lille multisliber på en internet virksomhed bør de egentlig tyde webbutikkens betingelser.
3En del e-shops udlover nu om dage et stort udvalg af billige fragtmuligheder til lille multisliber. En af favoritterne er for nærværende pakkeshops, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente varerne den dag der passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ret ukompliceret, og i mange tilfælde desuden den mest letkøbte type af levering.
4Antal dages levering kan vise sig at være særligt vigtig om man absolut skal bruge din pakke fluks, så i det øjemed er det særdeles vigtigt at du studerer den anslåede leveringstid ved lille multisliber. En hel del e-forretninger tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange varer, som dog nødvendiggør at bestillingen placeres forud for et fastslået tidspunkt.
5Forinden nogen handler billige lille multisliber på en internet forhandler behøver de sådan set bese webbutikkens forretningsvilkår, det er dog almindeligvis ikke særlig spændende. Foruden dette anbefaler vi at køber er påpasselig med de mest vedkommende vedtægter der har indflydelse på købet af billige lille multisliber online, eksempelvis hvilken returret online shoppen bruger.
6Det er i dag ret fleksibelt for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige lille multisliber i blandt diverse online firmaer, og for det præsterer mange e-forretninger gratis levering. Til gengæld kan det imidlertid være rentabelt at granske nogle få e-forretninger efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, således at man er usvigeligt sikker på at antage den mest betalelige pris.
7Enkelte e-handler i Danmark præsterer gratis levering på lille multisliber, men ofte er det under betingelse af at der handles for et fastslået beløb. Ellers kunne man overveje den billigste løsning til levering, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted. Den er i regelen endvidere temmelig let gængelig. Den mindst kostelige slags levering er dog at du selv henter produkterne.
8Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er inkluderet i en forordning, som skærmer en imod falske online selskaber. Alternativt burde du udnytte en løsning som f.eks. ViaBill, ifald du ser en fordel i at afbetale pengene over tid.
9Den mest prisbevidste mulighed for levering vil altid være selv at hente ordren, som desværre betinges af at du lever tæt på e-butikkens bopæl. Den fragtmetode er jo ret bestemmende forudsat man har behov for lille multisliber omgående. Alternativt så frembyder enkelte e-forhandlere fragt uden omkostninger, men i reglen er det så præmissen at der shoppes for en fastsat pris.