Bygpris.dk

Lille Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Læs mere
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Af den grund bør du kende firmaets regler.
Det er absolut super vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du tjekke de andre.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte produkterne personligt. Dette er hovedsageligt muligt i de velkendte byggecentre.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige lille palleløfter fra webshop til webshop. Enkelte satser på gode priser, hvorimod nogle fokuserer på faglig sparring. Du skal afveje hvad der betyder mest for dig.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Dermed bør du købe fra en webshop, hvor du kan få information omkring lille palleløfter.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle har fokus på en enkelt type af vare. Du bør afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover blot lille palleløfter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder finder du i de større byer, og pga. det har folk mulighed for at bestille online og køre materialerne personligt. Hermed har man chancen for at spare leveringsgebyret, og ovenikøbet få produkterne lige nu.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som kan give en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggemarkeder forhandler varer fra alverdens nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort sortiment af lille palleløfter online.

Nichewebshop

De fleste webshops i små nicher har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse produkter. Derfor kan du forvente ekstra brugbar service fra personale med specialistviden i netop lille palleløfter.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, som typisk drives i Danmark, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du når du køber lille palleløfter online hos dem.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de varer som byggekæderne sælger. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

lille palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

lille palleløfter jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

lille palleløfter silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

lille palleløfter bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af ca. 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der præsenterer sig næsten altid uforudsete problemer ved større opgaver, og på grund af det kan det være betydningsfuldt at der afsættes en del plads i planen, således at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
2Måske det burdes overvejes hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør sikre dig professionel hjælp til afslutningen af arbejdet. Såfremt du tager imod professionel assistance kan det være en god idé at notere tilbud fra flere entreprenører.
3Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så husk arbejdstøj bl.a. arbejdssko som hjælp imod hændelige skader. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke får professionel assistance.
4Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør overveje at have en velovervejet dagsorden, som beskriver hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter strategien.
5Det er værdifuldt at du har de presserende byggematerialer klar i god tid før du iværksætter dit arbejde. Du kan udarbejde en enkel liste som samler de materialer der bliver brug for, og bagefter granske hver eneste ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
6For projekter udendørs har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den årsag skal du tit holde øje med vejrudsigten i tiden op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned absolut lige når du vil i gang med det avancerede byggeprojekt.
7Forud for at du starter dit byggeprojekt kan det være vanvittigt meningsfuldt at være sikker på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype kan der være fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Det kan overvejes at få hjælp til dele af projektet, ikke mindst når det er væsentlige byggeopgaver. Omfangsrige opgaver kræver flere personer. Derudover bør det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
9Der er endeløse instruktioner og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube faciliterer vældig meget almennyttig information, i særlig grad forudsat at du kigger på engelsk.
10Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave en budgetoversigt for optimeringen, så man har en økonomisk ramme. Det vil være en god idé at nedskrive hver enkelt udgift, hvorefter man bør indsamle prisen på dem én og én.
11Glem ikke at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes såfremt projektet gør en forskel for miljøet. At få tilskud forudsætter med andre ord at ombygningen forbedrer naturen.
12Du skal ikke på noget tidspunkt fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det være strategisk at du har udstyret klar inden du begynder på byggeriet. Du bør huske at medregne omkostningerne hertil i dit økonomiske overblik.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er ekstremt overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så flot. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Temmelig mange internet foretagender yder nu en hel del forskellige billige muligheder for levering til lille palleløfter. En af dem der er mest populær er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente dine varer når det passer dig. Fragtformen er jo meget let gængelig, samt desuden endvidere den billigste leveringsversion.

Du kan på samme måde vælge at få ordren leveret hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen er somme tider en kende mere bekostelig, men ydermere særdeles smertefri for lille palleløfter online. Den mest billige fragttype er unægtelig at hente pakken selv, men den mulighed kræver at du fysisk befinder dig lige ved internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på lille palleløfter kan være ultra væsentlig ifald man absolut skal bruge pakken om kort tid, så med det formål er det i sandhed aktuelt at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt på lille palleløfter. Mange webshops – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig dag-til-dag levering på en lang række varer online, som imidlertid nødvendiggør at bestillingen fuldbyrdes inden et nøjagtigt tidspunkt, så de garanteret kan nå at få varen sendt afsted før logistikpersonalet har fri.

Nogle internet webshops lover portofri fragt på lille palleløfter online, men oftest kun ifald du handler for et præcist beløb. Som alternativ burde man udvælge den mest billige type af levering, hvilket i mange tilfælde er at få fragtmanden til at levere din ordre til et afhentningssted.

En række byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor man bestiller billig lille palleløfter online men afhenter i butikken. Fx Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder for eksempel klik-og-hent på lille palleløfter i disse byer:

Middelfart, Stenløse, Ishøj, Birkerød, Dragør, Vallensbæk, Kalundborg, Taastrup, Vejle, Korsør, Greve, Frederiksberg, Skive, Haslev, Lyngby, Viborg, Køge, Brønderslev, Rødovre, Ringsted, Gladsaxe, Vordingborg, Risskov, Nørresundby, Esbjerg, Hjørring, Højbjerg, Roskilde, Lillerød, Solrød Strand, Glostrup, Hobro, Slagelse, Gentofte, Vanløse, Kolding, København, Nyborg, Hillerød, Søborg, Brabrand, Rudersdal, Randers, Ballerup, Odder, Odense, Farum, Skanderborg, Herlev, Ikast, Hvidovre, Tilst, Tårnby, Holstebro, Jyllinge, Holbæk, Sønderborg, Valby, Nakskov, Kokkedal, Nærum, Frederiksværk, Fredericia, Herning, Frederikssund, Aalborg, Frederikshavn, Svendborg, Varde, Værløse, Nykøbing Falster, Næstved, Ølstykke, Aabenraa, Hedehusene, Hørsholm, Thisted, Haderslev, Helsingør, Åbyhøj, Albertslund, Rønne, Lystrup, Brøndby, Charlottenlund, Struer, Aarhus, Grenaa, Horsens, Allerød, Virum, Silkeborg, Hedensted, og Brønshøj, .

Click-and-collect af lille palleløfter er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Ved kig i data bliver det klart, at online shoppere som regel søger fx lille palleløfter online og lille palleløfter priser. Derudover oplever man typisk online shoppere efterspørge eksempelvis køb lille palleløfter, billig lille palleløfter samt lille palleløfter tilbud, plus de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan og 10-4.

Spar penge på lille palleløfter

Det er i dag yderst fremkommeligt for alle at søge information om priser på billige lille palleløfter online hos forskellige internet forhandlere i Danmark, og med det motiv har langt de fleste online forhandlere set sig nødsaget til at formindske prisniveauet på lille palleløfter betragteligt, og ydermere tilbyde portofri fragt.

Men det kan immervæk vise sig nyttigt at checke indtil flere shops på nettet efter udsalg og tilbud på lille palleløfter online inden du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark og XL-Byg.

Du må lige meget hvad ikke undervurdere, at når en forhandler på nettet forhandler billige lille palleløfter online til en udsalgspris som kan ses som hamrende billig, så kunne det undertiden være en indikator for en uoprigtig shop. Betalinger med kort er dog omsluttet af et regulativ, som dækker dig som køber overfor bedrageriske online varehuse.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du vælge en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du vil honorere prisen på lille palleløfter over en periode. Dette fås ofte ved nicheforhandlere, men sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen og Bygma.

Når man kigger i søgedata er det tydeligt, at internetbrugere jævnligt kigger efter eksempelvis billig lille palleløfter og lille palleløfter tilbud. Derudover oplever vi mange gange mennesker lede efter blandt andet lille palleløfter priser, lille palleløfter online og køb lille palleløfter.

Gennemsøg andre menneskers oplevelser

Trustpilot yder immervæk relevante muligheder for at eksaminere en stor gruppe andre konsumenters opfattelser og herved anbefaler vi, at du bliver klogere på online firmaets kritik inden du handler billige lille palleløfter online.

Facebook yder lignende nogle sikre genveje til at få indtryk af online virksomhedens popularitet. I øvrigt er der mange firmaer på nettet hvor man kan aflevere en evaluering af ordreforløbet, hvilket lige så vel burde tages i brug til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen køber billige lille palleløfter online i en e-handler burde de i reglen skimme webshoppens forretningsvilkår, men det er oftest et tidskrævende arbejde, specielt hos de kendte byggecentre som Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

Et alternativt forslag er at granske hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, grundet at det generelt er en antydning af at internet firmaet efterfølger de officielle danske regler, foruden at shoppen en gang i mellem revurderes af eksperter som behersker retningslinjerne.

Desuden får du chance for at blive hjulpet, såfremt du skulle få dilemmaer som følge af dit indkøb af lille palleløfter. Yderligere er det prisværdigt at køberen er omhyggelig omkring de mest essentielle regler i forbindelse med købet af lille palleløfter online, som fx den returpolitik webbutikken bruger.

På grund af dette er det ydermere relevant, at man når som helst opbevarer sin købsbekræftelse, således man når som helst vil kunne bevidne købet af lille palleløfter, uanset om man har handlet hos Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 eller Davidsen.

Louise V gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Lars H gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Louise gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Susanne G gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 tips til indkøb via nettet
1Den billigste fragtform kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, som jo betinges af at du fysisk befinder dig tæt på online shoppens tilholdssted. Den metode til levering kan vise sig at være særligt væsentlig hvis du mangler lille palleløfter inden for kort tid. Alternativt så sikrer nogle få e-shops i Danmark gratis levering, men ofte gælder det kun hvis man bestiller for et præcist beløb.
2Det har vist sig at være særdeles let for alle og enhver at prissammenligne online på billige lille palleløfter på diverse online webshops, og derved garanterer massevis af internet foretagender fragt uden gebyr. Dog kan det imidlertid være profitabelt at granske forskellige firmaer på nettet efter udsalg og tilbud forinden du shopper, sådan at du er på den sikre side med at opnå den mest attraktive pris.
3Generelt slår vi et slag for at kigge om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det ofte er en indikator for at internet shoppen understøtter de gældende danske regler, tillige med at butikken fra tid til anden undersøges af sagkyndige der er indført i reglementet på området. Før nogen handler billige lille palleløfter i en butik på nettet kan de de facto gennemløbe forhandlerens handelsbetingelser.
4En hel del online webshops byder på levering uden betaling på lille palleløfter, men undertiden er det under forudsætning af at der købes for en præcis sum. Desuden kan man overveje den mest prisbevidste løsning til levering, som tit er at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted. Den bliver godt nok også ret problemfri. Den mest betalelige leveringsmetode vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.
5Antal dages levering kan være super aktuel forudsat du har behov for varerne fluks, så med det formål er det temmelig passende at du ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved lille palleløfter. De fleste online firmaer yder billig levering på næstkommende hverdag på masser af varer, men det forudsætter at ordren lægges forinden et aftalt klokkeslæt.
6Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af en lovbestemmelse, hvilket sikrer dig som køber imod uoprigtige online outlets. Som en anden løsning kan du udnytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil afdrage betalingen over en længere periode.
7En stor portion internet forretninger giver nu om dage diverse forskellige billige metoder til levering til lille palleløfter. En af de mest moderne er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din ordre når du har tid. Muligheden er altså ret simpel, samt endda ydermere den mest prisbevidste leveringsversion.
8Forud for at nogen shopper billige lille palleløfter hos en forhandler på nettet kunne man egentlig granske forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog for det meste et tidskrævende arbejde. Udover dette rekommanderer vi at kunden er sat ind i de mest essentielle regler der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige lille palleløfter online, fx hvilken returret shoppen anvender.
9Trustpilot fremskaffer forholdsvis fortræffelige muligheder for at eftergå adskillige nuværende konsumenters anmeldelser og derfor går vi ind for, at du efterforsker e-handlens ratings forinden du køber billige lille palleløfter online. Facebook forærer dig lige så vel fuldt ud gode løsninger til at få et kig ind i webbutikkens kundefokus.