Bygpris.dk

Lille Rørtang

Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 18
540 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 10
300 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 12
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 12
310 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 18
500 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 24
770 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 14
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 14
385 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 10
265 kr.
Læs mere
Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne bestille ved et online byggecenter, hvor du får sparring og vejledning omkring lille rørtang.
Nogle byggekæder udbyder et bredt varesortiment, og nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover blot lille rørtang.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige lille rørtang fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på gode priser, hvorimod nogle vil have kompetent sparring. Du bør vurdere hvad der for dig betyder mest.
Hvis du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot vil undvære fragtgebyret, så kan du med fordel køre byggematerialerne selv. Dette er i høj grad et alternativ i de udbredte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Du bør derfor undersøge byggemarkedets regler.
Det er helt klart super afgørende at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og kendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og derved har folk adgang til at bestille online og fragte varerne personligt. Af den grund kan du undgå fragtomkostningen, samt sågar skaffe produkterne nu og her.
De gængse byggekæder tilbyder varer fra talrige producenter, og af den grund kan du shoppe fra et stort udvalg af lille rørtang online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke webshops har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Pga. dette vil du opleve ekstremt kompetent hjælp fra ansatte med specialistviden i lige præcis lille rørtang.
Majoriteten af niche webshops er mindre virksomheder, som tit er danske, måske endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber lille rørtang online på deres webshop.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter står selv for produktion af varerne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du få billigere priser.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af flere end 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

lille rørtang jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

lille rørtang bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

lille rørtang silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

lille rørtang harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du burde måske tænke over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du med fordel kan få eksperthjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Hvis du anskaffer hjælp fra en ekspert vil det oftest være en god idé at lede efter tilbud fra diverse foretagender.
2Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at du har alle bygningsmaterialer til rådighed i god tid før du går i krig med arbejdet. Du har fordel af at nedskrive en enkel huskeliste hvoraf der fremgår alle de ting du har brug for, og så efterse hver eneste ting, med øje for at du bliver sikker på at du har styr på det.
3Du bør aldrig nedprioritere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning der hjælper dig overfor hændelige skader. Det er klogt at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, især såfremt du ikke har hjælp fra en fagmand.
4Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, især i tilfælde af vigtige byggerier. Flere byggerier behøver flere personer. Samtidig vil det være mere produktivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
5Du har mulighed for at søge hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde af at projektet bidrager positivt til miljøet. Bidraget forudsætter altså at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
6Typisk vil det vise sig essentielt at have lavet et regnskab for dit byggeri, så du har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være økonomisk at beskrive alle udgifter, hvorefter man bør nedfælde omkostningen ved dem én efter én.
7Du må aldrig nogensinde mangle værktøj. Ofte vil det være yderst relevant at du har værktøjet parat idet du tager fat på byggeriet. Det er derudover vigtigt at inkludere de her udgifter i byggeriets budget.
8Godt forarbejde vil altid være kilden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at have en effektiv handlingsplan, som viser hvilke gøremål der laves på hvilken dag, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din tidsplan.
9Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige problemer når det gælder større opgaver, og på grund af det kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter betragtelig plads i arbejdsplanen, så man kan være ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
10Inden du opstarter byggeriet kan det vise sig temmelig afgørende med en forsikring om, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor vil der gælde gældende love omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
11Ved udendørs projekter har vejret en afgørende rolle. Derfor kan du ofte kigge på vejrmeldingerne i dagene før byggeriets start, så det ikke ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger bedst som du arbejder hårdt på dit avancerede byggeprojekt.
12Du har adgang til et stort udvalg af vejledninger og videoer online som kan vejlede dig. Særligt YouTube er kilde til utrolig meget almennyttig information, i særlig grad ifald du bruger engelske søgeord.
De mest vellidte byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % giver den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

Størstedelen af e-handler giver i vore dage diverse billige leveringsformer til lille rørtang. Den mest almindelige er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente bestillingen på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig temmelig gnidningsløs, samt endda derudover den prisbilligste leveringstype.

Du burde derudover beslutte dig for at få pakken leveret til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Løsningen bliver undertiden en lille smule mere bekostelig, men endda usædvanlig hensigtsmæssig for lille rørtang online. Den billigste løsning til levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men det beroer på at du fysisk befinder dig nærved e-forretningens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på lille rørtang er selvfølgelig virkelig afgørende hvis vi står og skal bruge din pakke om et øjeblik, så herved er det aldeles klogt at vi tjekker den anslåede leveringsdato for lille rørtang. En stor portion online butikker – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – annoncerer billig dag-til-dag fragt på masser af varer online, men som ikke desto mindre kræver at ordren aflægges før et fastsat klokkeslæt, så de kan nå at få pakken på posthuset forud for at de logistikansatte har fyraften.

En hel del e-firmaer byder på fragt uden betaling på lille rørtang online, men undertiden stiller det krav om at der erhverves for en konkret pris. Derudover skal man foretrække den mest letkøbte leveringsmetode, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre varerne til et afhentningssted.

Temmelig mange webshops udlover klik-og-hent hvor du køber billig lille rørtang derhjemme og selv henter i butikken. Fx 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix. Byggekæderne tildeler bl.a. afhentning af lille rørtang i disse byer:

Dragør, Næstved, Horsens, Thisted, Greve, Frederiksberg, Rønne, Kalundborg, Kokkedal, Hobro, Frederiksværk, Søborg, Stenløse, Aarhus, Tårnby, Vanløse, Hjørring, Ballerup, Taastrup, Aabenraa, Hillerød, Kolding, Åbyhøj, Brønderslev, Vallensbæk, Brøndby, Herlev, Charlottenlund, Solrød Strand, Ikast, Tilst, Ishøj, Fredericia, Højbjerg, Glostrup, Vordingborg, Helsingør, Randers, Aalborg, Rødovre, Gentofte, Brønshøj, Holstebro, Silkeborg, Ølstykke, Slagelse, Birkerød, Esbjerg, Frederikssund, Risskov, Sønderborg, Ringsted, Varde, Allerød, Gladsaxe, Farum, Svendborg, Hedehusene, Nærum, Odense, Skanderborg, Nørresundby, Hedensted, Værløse, Hvidovre, Lystrup, Nykøbing Falster, Haslev, Lyngby, Brabrand, Grenaa, Nyborg, Valby, Rudersdal, Korsør, Holbæk, Virum, København, Struer, Jyllinge, Skive, Haderslev, Nakskov, Middelfart, Frederikshavn, Køge, Lillerød, Viborg, Hørsholm, Odder, Vejle, Roskilde, Albertslund, og Herning, .

Click-and-collect for lille rørtang er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når man kigger i statistikkerne er det tydeligt, at mennesker som regel leder efter bl.a. lille rørtang priser og køb lille rørtang. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere søge efter eksempelvis lille rørtang tilbud, billig lille rørtang samt lille rørtang online, foruden de kendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

Bedste tilbud på lille rørtang

Det er i høj grad let gængeligt for enhver at søge information om priser på billige lille rørtang online i blandt diverse internet selskaber, og af den grund har en lang række e-forretninger fundet det uundgåeligt at mindske udsalgspriserne på lille rørtang kolossalt, og ydermere præstere levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det imidlertid være lukrativt at undersøge diverse outlets på nettet efter rabatter og tilbud på lille rørtang online forinden du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den skarpeste pris. Se ikke kun på de store byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Man bør lige meget hvad ikke overse, at hvis en shop reklamerer billige lille rørtang online til en udsalgspris som anses for usædvanlig beskeden, så kan det for det meste være en indikator for en uærlig internet forhandler. Køb med kort er imidlertid dækket ind under en ordning, der begunstiger køber overfor uærlige netshops.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du anvende en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil godtgøre beløbet til lille rørtang over flere uger. Det tilbydes typisk i niche webshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

Ses der på søgedata står det klart, at internet shoppere tit kigger efter for eksempel køb lille rørtang og lille rørtang tilbud. Man ser desuden typisk internet shoppere kigge efter bl.a. billig lille rørtang, lille rørtang priser samt lille rørtang online.

Analyser tidligere kunders evalueringer

Trustpilot indebærer temmelig gode chancer for at dechifrere en stor gruppe tidligere forbrugeres omtaler og på grund af dette er det en hjælp, at du læser internet forretningens kritik forud for at du bestiller billige lille rørtang online.

Facebook fremskaffer tilsvarende aldeles pæne muligheder for at få kendskab til online virksomhedens pålidelighed. Herinde ses mange forhandlere på nettet som giver folk mulighed for at tilkendegive en omtale af deres køb, som på samme måde burde bruges til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk handler billige lille rørtang online hos en webbutik kan man på en vis måde tyde butikkens betingelser, men det er almindeligvis en tidskrævende opgave, specielt med de store byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

En nem løsning kunne være at se nærmere på om online firmaet er e-mærket medlem, grundet at det typisk er en erklæring om at internet webshoppen anerkender de officielle danske regler, tillige med at internet forhandleren en gang i mellem besigtiges af fagmænd der mestrer de gældende love.

Desuden får du chance for en hjælpende hånd, for så vidt du oplever besvær som følge af din bestilling af lille rørtang. Ydermere slår vi et slag for at kunden er opmærksom på de vigtigste bestemmelser der har indvirkning på bestillingen af lille rørtang online, som fx den bytteret internet virksomheden anvender.

I den sammenhæng er det tilmed essesentielt, at man når som helst bibeholder ens ordrekvittering, således man fremadrettet vil kunne vidne om sit køb af lille rørtang, hvad end man shopper hos 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark eller XL-Byg.

Helle M gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Thomas Knudsen gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Kim gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Marianne gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til online indkøb
1Vi anbefaler kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en regel, som dækker dig som køber imod fup firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed kan du vælge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil betale betalingen over en periode.
2Enkelte online shops sikrer levering uden betaling på lille rørtang, men i mange tilfælde kun såfremt du køber for en konkret sum. Ellers må du gribe den prisbilligste leveringstype, som i mange tilfælde vil være at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted. Fragttypen viser sig til tider også virkelig fremkommelig. Den billigste slags levering vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
3Før folk shopper billige lille rørtang på en shop bør man sådan set granske shoppens forretningsbetingelser, det er dog typisk ikke særlig interessant. I øvrigt er det prisværdigt at køber er omhyggelig omkring de grundlæggende regler der kan have indvirkning på købet af billige lille rørtang online, som fx den returrettighed e-forretningen tilbyder.
4Det er i dag i høj grad gnidningsløst for folk at vurdere tilbud online på billige lille rørtang i blandt forskellige internet varehuse, og følgelig garanterer mange e-firmaer levering uden betaling. Men det kan alligevel blive lønnende at besigtige flere online forretninger efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at du er sikret at antage den mest attraktive pris.
5Antal dages levering er jo virkelig essentiel forudsat vi mangler produktet med det samme, så herved er det relativt meningsfuldt at du kigger nærmere på den anslåede leveringsdato for lille rørtang. En hel del netbutikker reklamerer med billig 1 dags fragt på masser af varer, som dog regnes ud fra at du bestiller forinden et fastsat tidspunkt.
6Temmelig mange internet outlets giver i vore dage et stort udvalg af billige leveringstyper til lille rørtang. Den mest populære er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de købte varer lige når det passer dig. Leveringstypen er nemlig super smertefri, samt oftest ydermere den mest letkøbte leveringsmetode.
7Trustpilot indebærer ret så nyttige genveje til at gøre dig bekendt med en stor portion andre køberes kritik og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du undersøger e-butikkens omtaler inden du handler billige lille rørtang online. Facebook forærer dig på samme måde altid troværdige genveje til at få kendskab til netbutikkens pålidelighed.
8Den prisbilligste løsning til levering er unægtelig at hente varerne selv, men det er betinget af at du befinder dig i kort afstand af internet selskabets lager. Den leveringstype kan vise sig at være temmelig central om du har brug for lille rørtang lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle internet handler fragt uden gebyr, men typisk under forudsætning af at man shopper for en fastsat sum.
9Generelt anbefaler vi at tjekke om online forhandleren er verificeret af e-mærket, fordi det typisk er en angivelse af at webshoppen anerkender de officielle regler, foruden at butikken undertiden besigtiges af fagmænd som har megen viden om retningslinjerne. Før nogen bestiller billige lille rørtang hos en shop behøver de i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens forretningsbetingelser.