Bygpris.dk

Lille Varmepistol

Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Læs mere
Milwaukee Varmepistol M18 BHG-502C
2.590 kr.
Læs mere
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Læs mere
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Læs mere
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Læs mere
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Læs mere
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Læs mere
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Læs mere
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Læs mere
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Læs mere
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Læs mere
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Læs mere
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Læs mere
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Læs mere
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Læs mere
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Læs mere
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Læs mere
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Læs mere
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Læs mere
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot vil spare fragten, så kunne du overveje at fragte produkterne på eget initiativ. Det er hovedsageligt en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
For en del er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne købe fra en webshop, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af lille varmepistol.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er absolut utrolig afgørende at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige lille varmepistol hos de forskellige online byggemarkeder. En del satser på gode tilbud, imens øvrige giver service. Du må beslutte hvad du helst vil have.
Flere byggemarkeder har et enormt sortiment af varer, og nogle har fokus på en specifik type af vare. Du kan afveje om det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare lille varmepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er tilgængelige i hele landet, og derigennem har mange tilbuddet om at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Herigennem har du mulighed for at spare fragten, samt ovenikøbet få varerne nu og her.
De udbredte byggekæder sælger produkter fra alverdens leverandører, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af lille varmepistol online.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan bidrage til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Diverse nicheforretninger på nettet har meget ekspertise i de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Altså kan du modtage super kyndig hjælp fra ansatte som er eksperter i netop lille varmepistol.
Diverse nichebutikker på nettet er producenter af de produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem støtter du idet du køber lille varmepistol online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder
lille varmepistol harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lille varmepistol jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

lille varmepistol silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

lille varmepistol bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag over 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man bør ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Jævnligt kan det være essentielt at have det tilgængeligt idet du iværksætter dit byggeprojekt. Glem ikke at påregne disse udgifter i byggeriets regnskab.
2Der kommer jævnligt overraskende vanskeligheder i tilfælde med avancerede projekter, og altså viser det sig væsentligt at man afsætter rimelig tid i agendaen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
3Godt forarbejde er kilden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du kunne overveje at udarbejde en strømlinet handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver planen.
4Det kan være til god gavn at indhente assistance til arbejdet, specielt ift. store arbejdsopgaver. Større byggeprojekter gør krav på flere personer. I øvrigt vil det være mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
5Forinden du igangsætter byggeprocessen kan det blive aldeles værdifuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være forskellige regler for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
6Du skal aldrig forsømme dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj herunder fod- og hovedbeklædning som beskyttelse imod eventuelle skader. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke køber assistance fra en professionel.
7Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave et budget for optimeringen, så man har et økonomisk overblik. Det bør være fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og så finde frem til ens omkostning ved dem slavisk.
8Du har mulighed for at indhente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det gives når projektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet er altså betinget af at ombygningen influerer positivt på klimaet.
9Du finder et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube yder assistance med store mængder udbytterig oplysning, især hvis du skriver søgeordene på engelsk.
10Det vil vise sig afgørende at have de relevante bygningsmaterialer handlet ind inden du begynder arbejdet. Du kan lave en enkel note hvorpå der noteres alle de ting der skal bruges, og bagefter efterse hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er klar.
11Du burde måske tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at hente hjælp fra en ekspert til afslutningen af arbejdet. Hvis du skal have hjælp fra en professionel kan du spare penge ved at at søge prisoverslag fra flere foretagender.
12For opgaver udenfor kan vejret få en vigtig rolle. Af den årsag må du løbende undersøge vejrudsigten når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det pludselig begynder at vælte ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit vigtige byggeprojekt.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som klart er temmelig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende imponerende. Scoren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

En masse netshops tilbyder nu til dags en hel del forskellige billige leveringsmidler til lille varmepistol. Førstevalget hos mange er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente dine nye varer når du har tid. Fragtformen er jo usædvanlig fleksibel, samt desuden derudover den mest betalelige leveringsudgave.

Du kan omvendt vælge at vælge at få sendt til dit hus eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen er godt nok lidt dyrere, men ligeledes usædvanlig gnidningsløs ift. lille varmepistol online. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, men det er betinget af at du fysisk befinder dig lige ved internet selskabets byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på lille varmepistol er ultra vital såfremt du absolut skal bruge ordren nu og her, og i det øjemed er det bestemt essentielt at man checker den forventede leveringstid på lille varmepistol. De fleste internet butikker – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre online, men som imidlertid er betinget af at du bestiller forud for et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne fikset inden de logistikansatte har fyraften.

En række internet selskaber yder fragt uden omkostninger på lille varmepistol online, men undertiden er det så nødvendigt at du aftager for et bestemt beløb. I øvrigt skal man foretrække den mest betalelige fragtform, hvilket tit vil være at få bragt pakken til et afhentningssted.

Store webshops foreslår click-and-collect hvor du handler billig lille varmepistol online og selv henter i butikken. Fx Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne giver bl.a. klik-og-hent på lille varmepistol i disse områder:

Jyllinge, Greve, Esbjerg, Grenaa, Silkeborg, Solrød Strand, Frederikshavn, Fredericia, Næstved, Frederikssund, Ballerup, Vallensbæk, Holstebro, Middelfart, Nærum, Odder, Nakskov, Hedehusene, Struer, Hvidovre, Horsens, Lystrup, Ølstykke, Rønne, Viborg, Helsingør, Herlev, Aalborg, Virum, Hedensted, Ringsted, Kolding, Stenløse, Tårnby, Hillerød, Brøndby, København, Brabrand, Højbjerg, Glostrup, Dragør, Nørresundby, Gentofte, Birkerød, Svendborg, Køge, Allerød, Værløse, Rødovre, Holbæk, Vanløse, Søborg, Risskov, Charlottenlund, Skive, Valby, Hjørring, Sønderborg, Skanderborg, Varde, Haslev, Vordingborg, Lyngby, Kokkedal, Roskilde, Herning, Taastrup, Gladsaxe, Kalundborg, Nyborg, Lillerød, Albertslund, Rudersdal, Frederiksværk, Brønderslev, Slagelse, Odense, Vejle, Brønshøj, Tilst, Hobro, Ishøj, Frederiksberg, Ikast, Aabenraa, Thisted, Hørsholm, Åbyhøj, Farum, Haderslev, Korsør, Nykøbing Falster, Randers, og Aarhus, .

Klik-og-hent for lille varmepistol er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når man kigger i tallene står det klart, at internetbrugere som regel kigger efter fx billig lille varmepistol og køb lille varmepistol. Derudover oplever man som regel internet shoppere søge efter bl.a. lille varmepistol priser, lille varmepistol tilbud samt lille varmepistol online, plus de kendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Bygma.

Bedste tilbud på lille varmepistol

Det er jo efterhånden rigtig simpelt for os alle at sammenholde priser på billige lille varmepistol online på forskellige e-butikker, og af den grund har de fleste netshops været presset til at at reducere priserne på lille varmepistol en hel del, og ovenikøbet frembyde gebyrfri levering.

Dog kan det trods alt være fordelagtigt at undersøge diverse internet forhandlere efter udsalg og tilbud på lille varmepistol online før du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at få fat i den billigste pris. Se ikke kun hos de store byggecentre som 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man må bare være obs på, at ifald en shop på nettet udlover billige lille varmepistol online for en pris der virker umådelig tiltalende, så kan det for det meste være en indikation på en uægte online forretning. Kortbestillinger er dog en del af en vedtægt, der støtter kunden overfor uærlige online webshops.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du drage nytte af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du higer efter at finansiere regningen på lille varmepistol senere. Det fås normalt ved niche webshops, men dog sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Når vi ser på tallene fremstår det klart, at internet shoppere tit efterspørger bl.a. køb lille varmepistol og lille varmepistol online. Man ser desuden typisk internet shoppere søge efter eksempelvis billig lille varmepistol, lille varmepistol priser og lille varmepistol tilbud.

Læs nuværende kunders vurderinger

Trustpilot forærer dig evigt sikre muligheder for at gennemgå en hel del forhenværende konsumenters iagttagelser og af den grund går vi ind for, at du kigger på internet forretningens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige lille varmepistol online.

Facebook bringer dig tilsvarende de facto hensigtsmæssige chancer for at få indblik i online forretningens kundefokus. Herinde ses nogle butikker på nettet hvor folk kan offentliggøre en vurdering af deres købsoplevelse, som ligeledes må drages fordel af til at afveje hvor glade kunderne er.

Forinden nogen handler billige lille varmepistol online hos en e-forhandler kan man når alt kommer til alt betragte virksomhedens handelsaftale, men det er normalt et tidskrævende arbejde, i særdeleshed på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Alternativet kunne derfor være at finde ud af om internet forhandleren er e-mærket medlem, grundet at det ofte er et fingerpeg om at internet selskabet føjer de danske love, samt at internet firmaet lejlighedsvis besøges af sagkyndige der forstår vedtægterne på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til støtte, hvis du skulle få problemstillinger med din handel med lille varmepistol. Tilsvarende foreslår vi at du er klar over de mest relevante vedtægter der har indflydelse på bestillingen af lille varmepistol online, f.eks. hvilken returpolitik online firmaet har.

På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man til enhver tid beholder ens ordremail, således man en anden gang vil kunne bevise købet af lille varmepistol, hvad end man shopper hos 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus eller Jem og Fix.

Birthe R gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Lone gav 4 stjerner

Quick expedit

Inger J gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Lars I gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til køb på nettet
1Generelt går vi ind for at tjekke om internet firmaet er e-mærket, hvilket bør være et bevis på at e-shoppen opretholder de danske love, og at forretningen nu og da føres tilsyn med af specialister som forstår reglerne på området. Før nogen shopper billige lille varmepistol på en webbutik kunne man helt sikkert skimme deres handelsaftale.
2Det er jo efterhånden virkelig fleksibelt for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige lille varmepistol på tværs af e-forhandlere, og til gengæld lover flere internet selskaber i Danmark gratis levering. Dog kan det alligevel blive smart at undersøge diverse forretninger på nettet efter tilbud før du bestiller, så man er på den sikre side med at opnå den mest attraktive pris.
3Den billigste leveringsmanér er uden tvivl at hente varerne selv, som desværre står og falder med at du lever med kort afstand til e-butikkens lager. Den fragtmetode er selvfølgelig ekstremt aktuel såfremt vi har brug for lille varmepistol øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer nogle enkelte webshops fragt uden gebyr, men ofte kræver det at du bestiller for et fastslået beløb.
4En hel del e-handler foreslår på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringsmåder til lille varmepistol. En sikker vinder er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte produkter når der er mulighed for det. Fragtmetoden er altså vældig praktisk, og oftest tillige den mest betalelige type af levering.
5Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omsluttet af en forordning, hvilket bistår kunden overfor uoprigtige e-forhandlere. Som alternativ burde du vælge en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at afdrage pengene over en periode.
6Fragttiden er naturligvis ualmindeligt essentiel såfremt man står og skal bruge produktet om få sekunder, så med det formål er det skam centralt at man studerer den anslåede leveringsdato ved lille varmepistol. En række internet webshops stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varer, men som imidlertid beroer på at ordren laves tidligere end et bestemt klokkeslæt.
7Før nogen køber billige lille varmepistol i en netshop bør man når alt kommer til alt granske shoppens handelsvilkår, dog er det bare en tidskrævende opgave. Herudover støtter vi at køberen er sat ind i de vigtigste vedtægter der indvirker på handlen med billige lille varmepistol online, eksempelvis hvilken returret internet virksomheden tilbyder.
8Trustpilot byder på forholdsvis gode chancer for at gennemrode en stor gruppe eksisterende kunders tanker og derved foreslår vi, at du betragter online firmaets omtaler før du køber billige lille varmepistol online. Facebook bringer dig endvidere relativt pæne løsninger til at få kendskab til online firmaets kundefokus.
9En række online virksomheder præsterer gebyrfri levering på lille varmepistol, men oftest kun ifald du køber for et bestemt beløb. Derudover skal du vælge den prisbilligste form for levering, der typisk vil blive at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop. Leveringsformen bliver tit også meget nem. Den billigste leveringsversion vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.