Bygpris.dk

Limklemme

Ferax limklemmer 2 stk. 18 mm
30 kr.
Læs mere
Ferax limklemmer 2 stk. 22 mm
15 kr.
Læs mere
Hultafors Limklemme RC 38
55 kr.
Læs mere
IRWIN Limklemme QuickGrip
31 kr.
Læs mere
Bessey VarioClippex limklemme 50mm
90 kr.
Læs mere
BESSEY Clippix limklemme XC
25 kr.
Læs mere
WOLFCRAFT Limklemme FZR 50 mm
109 kr.
Læs mere
Hultafors Limklemme RC 58
65 kr.
Læs mere
Limklemme 50mm IRWIN Quickgrip
95 kr.
Læs mere
Limklemmer 215 mm, 2 stk - ekstra stærk Kreator
70 kr.
Læs mere
Limklemmer 120 mm, 2 stk - ekstra stærk Kreator
38 kr.
Læs mere
Limklemmer 90 mm, 4 stk - ekstra stærk Kreator
45 kr.
Læs mere
Limklemme plast, 150 mm Rawlink
15 kr.
Læs mere
Limklemme 150mm 4 stk. Kreator
70 kr.
Læs mere
Limklemme Quickgrip 25 mm IRWIN T58100EL7
134 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Der er ikke lighed i prisen på billige limklemme fra netbutik til netbutik. En del satser på gode priser, imens andre fokuserer på faglig rådgivning. Du skal vide hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt sortiment af produkter, og andre har fokus på en specifik varetype. Du skal vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot limklemme.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Derved bør du shoppe hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af limklemme.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Derfor skal man tjekke forretningens betingelser.
Hvis du skal have produkterne nu og her eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel transportere materialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed i de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre udbyder produkter fra adskillige nicheshops, og pga. det kan du handle fra et stort sortiment af limklemme online.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og på grund af det har de fleste tilbuddet om at bestille online og fragte materialerne selv. Hermed er der mulighed for at spare leveringsomkostningen, og ovenikøbet skaffe varerne med det samme.

Nichewebshop

Forskellige online nichebutikker er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en skarpere pris.
Mange nichespecifikke netbutikker er mindre virksomheder, der oftest har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du køber limklemme online på deres side.
Størsteparten af webshops i små nicher har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. Pga. dette får du formentlig ekstra erfaren hjælp fra personale med ekspertviden i netop limklemme.
Danmarks største byggemarkeder
limklemme bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

limklemme silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

limklemme jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

limklemme harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk beskyttelse bl.a. sko og hjelm som beskytter dig mod hændelige uheld. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed når du ikke skaffer professionel hjælp.
2Du skal nødig gå ned på grej. Ofte vil det være betydningsfuldt at du har udstyret ved hånden når du går løs med byggeriet. Du bør i øvrigt huske at inkludere omkostningerne hertil i dit økonomiske overblik.
3Du har adgang til et stort udvalg af instruktioner og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube giver dig adgang til overvældende meget anvendelig viden, navnligt hvis man kigger på engelsk.
4Du bør reflektere over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du burde få assistance fra en fagperson til opstarten af det. Ifald du får hjælp fra en ekspert kan det være optimalt at få forslag fra flere virksomheder.
5Det kan vise sig meningsfuldt at have de relevante materialer parat forinden du kaster dig over din byggeproces. Du kunne forfatte en enkel liste hvoraf der fremgår hver eneste ting du får brug for, og så efterse hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
6Der viser sig typisk uforudsete problemstillinger ved omfangsrige projekter, og derfor vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i planen, således at man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
7Det anbefales at søge assistance til dele af projektet, i særdeleshed såfremt det er væsentlige byggeopgaver. Større ting bør udføres af flere folk. Samtidig vil det blive bedre og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
8Planlægning vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du kunne overveje at forfatte en gennemarbejdet køreplan, der fortæller hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, samt en tilhørende rækkefølge. Husk at være konkret når du nedskriver strategien.
9Ved byggeprojekter udenfor kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du hyppigt tage et kig på vejrvarslen lige før igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit krævende projekt.
10Forud for at du påbegynder byggeriet kan det vise sig vildt essentielt med en forsikring om, at dit projekt er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig mange love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Typisk vil det være betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for renoveringen, så du har styr på den økonomiske del. Det er forstandigt at nedskrive hver enkelt udgift, og bagefter gennemgå online tilbud på hver eneste af dem.
12Det er muligt at hente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det fås når byggeprojektet er CO2-besparende. Tilskudet beroer altså på at byggeriet har en positiv indvirkning på naturen.
De højest ratede byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende godt arbejde. Karakteren er baseret på 23.161 ratings, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragtmetode er smartest?

Temmelig mange butikker på nettet tildeler på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmodeller til limklemme. Et hit er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså virkelig simpel, og i mange tilfælde endvidere den billigste leveringsmåde.

Du kan endvidere overveje at bestille ordren til levering til dit hus eller til når du er på job. Muligheden er uheldigvis en anelse dyrere, men desuden meget praktisk ift. limklemme online. Den billigste metode til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, men den løsning står og falder med at du er i kort afstand af e-firmaets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på limklemme er ekstremt relevant såfremt du absolut skal bruge ordren inden for få dage, så af den grund er det relativt passende at du dobbelttjekker leveringstiden på limklemme. En række online virksomheder – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig 1 hverdags levering på utallige varenumre online, hvilket forudsætter at bestillingen anbringes tidligere end et konkret klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få bestillingen klar før lagermedarbejderne holder fyraften.

Flere e-forretninger i Danmark byder på levering uden beregning på limklemme online, men i mange tilfælde påkræves det at du bestiller for en fastsat sum. Ellers må du snuppe den mindst kostelige fragttype, der gerne er at få dem til at køre varerne til et udleveringssted.

En hel del byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du køber billig limklemme online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggekæderne foreslår for eksempel afhentning af limklemme i disse områder:

Kolding, Skive, Hedensted, Birkerød, Frederiksberg, Kokkedal, Vejle, Skanderborg, Ballerup, Vallensbæk, Taastrup, Roskilde, Esbjerg, Rønne, Valby, Vordingborg, Glostrup, Aarhus, Nykøbing Falster, Farum, Brønderslev, Fredericia, Tilst, Ølstykke, Højbjerg, Risskov, Helsingør, Jyllinge, Sønderborg, Frederikshavn, Odder, Randers, Svendborg, Haderslev, Greve, Ringsted, Stenløse, Rødovre, Hørsholm, Aabenraa, Virum, Lyngby, Ishøj, Søborg, Hvidovre, Struer, Viborg, Horsens, Odense, Slagelse, Hjørring, Frederiksværk, Hobro, Brønshøj, Brøndby, Aalborg, Thisted, Lystrup, Vanløse, Næstved, Værløse, Rudersdal, Varde, Ikast, Solrød Strand, Herning, Dragør, København, Nærum, Allerød, Tårnby, Brabrand, Silkeborg, Charlottenlund, Nakskov, Gentofte, Hedehusene, Kalundborg, Holstebro, Middelfart, Grenaa, Gladsaxe, Holbæk, Herlev, Haslev, Nyborg, Køge, Nørresundby, Korsør, Frederikssund, Hillerød, Lillerød, Albertslund, og Åbyhøj, .

Click-and-collect for limklemme er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i tallene fremstår det markant, at netshoppere som regel søger for eksempel køb limklemme og limklemme online. Man ser desuden tit folk kigge efter fx limklemme priser, billig limklemme samt limklemme tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

Gode priser på limklemme

Det er efterhånden rigtig enkelt for enhver at finde de bedste priser på billige limklemme online fra diverse firmaer på nettet, og ergo har masser af e-forretninger fundet det uundgåeligt at mindske prisniveauet på limklemme betydeligt, og derudover byde på fragt uden omkostninger.

Derfor kan det imidlertid være indbringende at sammenholde nogle forskellige butikker på nettet efter billige priser på limklemme online forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er skråsikker på at indhente den mest attraktive pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Man bør imidlertid være omhyggelig med, at såfremt en shop på nettet udlover billige limklemme online til en salgspris der anses for himmelråbende fordelagtig, kunne det tit være en indikator for en bedragerisk online butik. Køb med betalingskort er trods alt omsluttet af en forordning, hvilket passer på køber imod fup shops på nettet.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du vælge en løsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at godtgøre regningen på limklemme over en periode. Dette foreslåes ofte ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

Ved kig i søgedata bliver det klart, at internet shoppere typisk søger efter bl.a. limklemme priser og limklemme online. Vi ser desuden tit mennesker søge efter eksempelvis billig limklemme, limklemme tilbud og køb limklemme.

Tjek nuværende kunders meninger

Trustpilot resulterer i nogle pålidelige genveje til at udforske en række forhenværende konsumenters synspunkter og af den grund er det at foretrække, at du betragter webbutikkens bedømmelser før du bestiller billige limklemme online.

Facebook fremskaffer lignende en del fine muligheder for at få indsigt i online forhandlerens kundefokus. I øvrigt er der en række butikker på nettet hvor du kan levere en vurdering af virksomhedens service, som desuden må anvendes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk bestiller billige limklemme online hos en internet forhandler behøver man egentlig tyde netshoppens handelsvilkår, dog er det tit ikke videre interessant, særligt med de store byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Silvan.

En anden valgmulighed kunne måske være at efterse om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det kan være en antydning af at online butikken opretholder de danske retningslinjer, tillige med at e-forretningen regelmæssigt efterses af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende love.

Dette er desuden din anledning til assistance, for så vidt du bliver udsat for besvær som følge af din bestilling af limklemme. Ligeledes er det prisværdigt at man er omhyggelig omkring de mest relevante regler der har indvirkning på bestillingen af limklemme online, fx hvilken byttepolitik forretningen bruger.

I den sammenhæng er det samtidig afgørende, at man til enhver tid bevarer ens kvitteringsmail, således man senere kan bekræfte sin bestilling af limklemme, uanset om man bestiller hos Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark eller Harald Nyborg.

Mads Kristensen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Henrik N gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Jørgen Petersen gav 5 stjerner

Det var godt !

Lene S gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 gode råd til online shopping
1Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omsluttet af en bestemmelse, der assisterer en overfor uægte internet butikker. Som alternativ kan du bruge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil honorere prisen senere.
2Antal dages levering kan vise sig at være super aktuel i tilfælde af at vi behøver ordren om et øjeblik, og i det øjemed er det tydeligvis aktuelt at du efterser leveringstidspunktet på limklemme. En masse e-forretninger tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer, men glem ikke at det er regnet ud fra at orden realiseres forud for et besluttet klokkeslæt.
3Den billigste leveringsversion vil utvivlsomt være at hente pakken selv, som jo forudsætter at du opholder dig nærved netshoppens tilholdssted. Den leveringsmåde kan vise sig at være ret betydningsfuld i tilfælde af at man absolut skal bruge limklemme om et øjeblik. Alternativt så præsterer indtil flere butikker på nettet gebyrfri levering, men i reglen påkræves det at du indkøber for en fastsat pris.
4En del e-shops yder nu om dage diverse forskellige billige fragtformer til limklemme. En yndling er nu om stunder pakkeshops, og så henter du bare de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er altså super ligetil, samt ofte også den billigste leveringsversion.
5Trustpilot frembyder stort set sikre løsninger til at kigge nærmere på forskellige tidligere køberes anmeldelser og af den grund er det klogt, at du gennemgår online butikkens kritik forud for at du bestiller billige limklemme online. Facebook fører til ligeledes faktisk fortræffelige løsninger til at få indblik i internet webshoppens kundetilfredshed.
6Flere internet foretagender frembyder fragt uden betaling på limklemme, men i mange tilfælde kræver det at du indkøber for en konkret sum. Alternativt kunne man foretrække den billigste leveringsudgave, der gerne vil være at få leveret pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden er somme tider derudover super uproblematisk. Den mest billige leveringsudgave vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
7Før folk shopper billige limklemme i en online shop bør de for at være sikker få overblik over dens forretningsbetingelser, dog er det naturligvis ikke særlig interessant. Ligeså anbefales det at køberen er obs på de mest aktuelle reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af billige limklemme online, eksempelvis den ombytningsrettighed e-forretningen lover.
8Det er jo ekstremt fremkommeligt for alle og enhver at tjekke tilbud online på billige limklemme hos diverse online varehuse, og følgelig præsterer massevis af online firmaer billig levering. Til gengæld kan det immervæk være udbytterigt at inspicere nogle enkelte internet selskaber efter tilbud og udsalg forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er sikret at antage den mest attraktive pris.
9Vi anbefaler generelt at kigge hvorvidt internet forretningen er godkendt af e-mærket, siden det typisk er en indikator for at e-butikken opretholder de opstillede regler, foruden at den tit ses til af jurister som er meget fortrolige de gældende regler. Før nogen shopper billige limklemme i en shop burde de i princippet overveje e-butikkens forretningsbetingelser.