Bygpris.dk

Limpistol

Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Læs mere
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Læs mere
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Læs mere
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Læs mere
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Læs mere
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Læs mere
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Læs mere
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Læs mere
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Læs mere
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Læs mere
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Læs mere
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Læs mere
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Læs mere
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Læs mere
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Læs mere
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Læs mere
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Læs mere
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Læs mere
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Læs mere
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super relevant at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du skal vide hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man læse byggemarkedets betingelser.
Flere byggemarkeder sælger et stort sortiment af varer, imens nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du kan gennemtænke om det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover bare limpistol.
For en del er byggeri lig med alverdens spørgsmål. Dermed bør du overveje at vælge et online byggemarked, som kan tilbyde sparring omkring limpistol.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige limpistol fra webshop til webshop. En del satser på de bedste tilbud, og nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at slippe for fragten, så kan du tænke over at fragte produkterne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ hos de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes i de større byer, og på grund af det har du mulighed for at handle online og fragte varerne personligt. Derved har du chancen for at blive fri for leveringsgebyret, og sågar få fat i produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det vil nogle se som positivt.
De gængse byggekæder sælger varer fra en lang række forskellige producenter, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt udvalg af limpistol online.

Nichewebshop

En masse specialiserede netbutikker producerer selv produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få en billig pris.
Størsteparten af specialiserede netshops er mindre firmaer, som tit drives i Danmark, muligvis endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du bestiller limpistol online på deres side.
Diverse specialiserede netshops har en enorm viden om deres online produktudvalg, da de kun sælger disse varer. Altså kan du opleve en høj grad af gavnlig vejledning fra personale som er eksperter i netop limpistol.
Danmarks største byggemarkeder
limpistol harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 personer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

limpistol bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

limpistol jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

limpistol silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Inden du optager arbejdet kan det blive vanvittigt centralt med et tilsagn om, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være mange love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
2Ved udendørs projekter har vejrsituationen en stor rolle. På grund af dette skal du med jævne mellemrum lægge mærke til meldingerne om vejret når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at piske ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit store byggeprojekt.
3Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig hjælp til projektet, navnlig hvis det er væsentlige byggeprojekter. Flere projekter behøver flere mennesker. Dertil vil det være hurtigere og mere socialt når man er flere om at bidrage.
4Du skal for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke påklædning som sko og hjelm som beskyttelse med henblik på eventuelle risici. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke får assistance fra en fagmand.
5Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan være fornuftigt at beskrive hver enkelt omkostning, og dernæst nedskrive billige priser på dem slavisk.
6Der ligger stribevis af hjælpeartikler og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube er anvendeligt med temmelig meget udbytterig viden, ikke mindst hvis man søger på engelsk.
7Potentielt kan det vise sig aktuelt at have de fornødne byggematerialer tilgængelige inden du indleder din byggeproces. Du bør forfatte en hurtig liste som indeholder det du skal bruge, og bagefter tjekke hvert enkelt punkt, så du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
8Måske du burde regne på hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt bør investere i hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Såfremt du køber assistance fra en fagmand er der penge at spare ved at lede efter prisoverslag fra diverse firmaer.
9Du må under ingen omstændigheder mangle grej. Det kan vise sig at være meningsfuldt at have grejet ved hånden akkurat som du iværksætter dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at medregne disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
10Der viser sig uden tvivl utidige problemer når det kommer til svære projekter, og på grund af det viser det sig værdifuldt at man afsætter en del tid i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
11Planlægning vil være kilden til at lykkes med projektet. Du er nødt til at have en struktureret arbejdsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, og en tilhørende nummerorden. Husk at være realistisk idet du nedskriver din strategi.
12Nogle gange kan man spørge om økonomisk støtte til renoveringer. Det tilbydes hvis byggeriet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at projektet har en positiv effekt på miljøet.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er temmelig overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver toprating, og kun 8 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

akku, automatisk, batteridrevet, elektrisk, hobby, industri, justerbar, kvalitets, ledningsfri, lille, mini, opladelig, professionel, stor, trykluft, trådløs, universal, 3D, 3M, Bosch, Dewalt, Dremel, Hilti, Ironside, Makita, Metabo, Millarco, Milwaukee, Mitsutomo, Parkside, Proxxon, Rapid, Rawlink, Ryobi, Stanley, Vax, Würth, 10 mm, 12 mm, 12v, 18v, 20w, 4 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, batteri, holder, spids, USB, batteri, gas, akvarie, batteri, børn, hobby, ledninger, sten, træ, udendørs, kabel, ledning

Hvilken mulighed for levering er bedst?

En lang række byggemarkeder foreslår nu en lang række forskellige billige leveringsmåder til limpistol. Den mest anvendte er p.t. at få leveret til et udleveringssted, som giver dig mulighed for at hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig super smart, samt tit endda den prisbilligste fragtmetode.

Du kunne endvidere vælge at bestille varerne til levering til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Den viser sig gerne en tand mindre billig, men lige så vel super fleksibel ift. limpistol online. Den prisbilligste leveringsform er utvivlsomt at hente produkterne selv, hvilket forudsætter at du befinder dig tæt på online virksomhedens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på limpistol kan være vældig essentiel såfremt man absolut skal bruge pakken om få sekunder, så herved er det rimelig på sin plads at vi checker det anslåede leveringstidspunkt for limpistol. En masse online outlets – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – giver billig 1 dags fragt på deres favorit produkter online, som imidlertid regnes ud fra at bestillingen laves tidligere end et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få ordren fikset forud for at pakkepersonalet har fri.

Enkelte internet shops sikrer fragt uden beregning på limpistol online, men oftest er det betinget af at der handles for en fastsat pris. Ellers bør man tage den billigste type af levering, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et udleveringssted.

De fleste webbutikker giver klik-og-hent hvor du bestiller billig limpistol online og afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggekæderne tildeler bl.a. klik-og-hent på limpistol i disse områder:

Charlottenlund, Lystrup, Allerød, Farum, Korsør, Lyngby, Silkeborg, Tilst, Nærum, Næstved, Skive, Frederikshavn, Aalborg, Herlev, Nykøbing Falster, Gentofte, Nørresundby, Højbjerg, Haderslev, Randers, Greve, Søborg, Hvidovre, Aabenraa, Rudersdal, Middelfart, Hørsholm, Viborg, Værløse, Frederiksberg, Kokkedal, Rødovre, Frederikssund, Sønderborg, Hedehusene, Rønne, Helsingør, Åbyhøj, Solrød Strand, Herning, Struer, Thisted, Slagelse, Virum, Kalundborg, Fredericia, Vanløse, Vallensbæk, Ikast, Vejle, Roskilde, Esbjerg, Valby, Risskov, Jyllinge, Odense, Vordingborg, Aarhus, Odder, Skanderborg, Kolding, Nyborg, Haslev, Varde, Nakskov, Holstebro, Ishøj, Gladsaxe, Brønderslev, Albertslund, Holbæk, Hillerød, Brøndby, Ringsted, Grenaa, Køge, Ølstykke, Lillerød, Svendborg, Birkerød, Frederiksværk, Tårnby, Ballerup, Dragør, Brønshøj, Hobro, Horsens, Stenløse, Glostrup, Hedensted, Taastrup, København, Hjørring, og Brabrand, .

Click-and-collect ift. limpistol er muligt i alle dele af landet: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Amager, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland).

Ses der på tendenserne bliver det markant, at internetbrugere mange gange leder efter blandt andet billig limpistol og limpistol tilbud. Vi ser derudover jævnligt mennesker søge efter eksempelvis køb limpistol, limpistol priser og limpistol online, foruden de velkendte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og 10-4.

Rabat på limpistol

Det har vist sig at være super praktisk for almindelige dødelige at sammenholde priser på billige limpistol online på tværs af forretninger på nettet, og altså har adskillige internet outlets fundet det nødvendigt at presse priserne på limpistol voldsomt, og ydermere tilbyde fragt uden gebyr.

Dog kan det stadigvæk blive fordelagtigt at prøve et par internet firmaer efter udsalg og tilbud på limpistol online forinden du shopper, sådan at man er på den sikre side med at opnå den bedste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Bygma.

Man skal ikke desto mindre huske på, at såfremt en forhandler på nettet udbyder billige limpistol online til salg for en udsalgspris som kan ses som helt fantastisk billig, så bør det mange gange være en varsel om en uærlig butik. Køb med gængse betalingskort er dog en del af en regel, som begunstiger køberen imod uægte firmaer på nettet.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du vælge et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du gerne vil klare regningen på limpistol over en periode. Dette tilbydes ofte hos specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggekæder som fx 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark og Bygma.

Ved kig i tallene fremstår det klart, at internetbrugere jævnligt leder efter bl.a. limpistol tilbud og billig limpistol. Man ser derudover tit mennesker søge efter fx limpistol online, limpistol priser samt køb limpistol.

Læs nuværende kunders synspunkter

Trustpilot frembyder en del passelige muligheder for at se nøjere på mange øvrige forbrugeres synspunkter og af den grund er det prisværdigt, at du kigger nærmere på netshoppens omtaler forinden du bestiller billige limpistol online.

Facebook byder på på samme måde en lang række udmærkede løsninger til at få en idé om netbutikkens kundefokus. Her møder vi endda netshops som giver kunderne mulighed for at udforme en bedømmelse af deres købsoplevelse, som lige så vel burde bruges til vurdering af kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige limpistol online i en webbutik kan man principielt bese netshoppens handelsvilkår, men det er gerne ikke særlig sjovt, særligt hos de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Et alternativt forslag kan derfor være at bemærke om e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, som kan være et kendetegn for at online firmaet tilslutter sig dansk lovgivning, foruden at netbutikken jævnligt tilses af eksperter der har indsigt i bestemmelserne på området.

Dette er desuden en god lejlighed til at blive assisteret, når du forvoldes vanskeligheder med din ordre på limpistol. Dertil stiller vi forslag om at køber er klar over de mest centrale forhold der kan influere på købet af limpistol online, fx den ombytningsret e-firmaet tilbyder.

I relation til det er det samtidig afgørende, at man altid bibeholder ens e-mail kvittering, således man en anden gang kan eftervise sit køb af limpistol, uanset om man har købt fra Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark eller 10-4.

Lone Mortensen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Erik gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Christian Christiansen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Anders B gav 4 stjerner

Fremragende!

9 gode råd til køb på nettet
1En hel del e-shops udlover heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmetoder til limpistol. En af de mest moderne er i vore dage levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot de købte varer når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er nemlig ret overkommelig, samt tit ydermere den billigste mulighed for fragt.
2Før folk handler billige limpistol i en online butik kunne man uden tvivl løbe igennem butikkens forretningsbetingelser, det er dog mange gange ikke videre spændende. Dertil slår vi et slag for at man er vaks omkring de mest centrale reglementer der spiller ind i forbindelse med købet af billige limpistol online, for eksempel den ombytningsrettighed internet shoppen anvender.
3Trustpilot byder på fuldstændig gode genveje til at blive klogere på mange aktuelle brugeres opfattelser og af den grund foreslåes det, at du iagttager internet shoppens anmeldelser forinden du køber billige limpistol online. Facebook leverer tilsvarende adskillige fordelagtige chancer for at få en idé om internet virksomhedens troværdighed.
4Fragttiden kan vise sig at være super betydningsfuld såfremt du har brug for produkterne fluks, så med det formål er det komplet meningsfuldt at du ser leveringstiden ved limpistol. En hel del online varehuse giver billig 1 dags levering på en række af deres varer, men som trods alt nødvendiggør at bestillingen fuldbyrdes forinden et givent tidspunkt.
5Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er en del af en foranstaltning, hvilket dækker dig som køber overfor fup e-forretninger. Som et alternativ bør du benytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afbetale pengene senere.
6Generelt går vi ind for at se om e-butikken er e-mærket, fordi det typisk er et billede på at e-forretningen forsvarer de danske love, tillige med at internet firmaet af og til efterses af fagmænd som har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Forinden folk bestiller billige limpistol i en online shop kan man for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsbetingelser.
7En række forhandlere på nettet frembyder gebyrfri levering på limpistol, men i reglen er det under forudsætning af at du indkøber for en præcis sum. Alternativt burde du foretrække den mindst kostelige mulighed for levering, hvilket tit er at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig desværre desuden ret så let. Den mest prisbevidste form for fragt vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
8Det er i dag usædvanlig bekvemt for enhver at sammenligne tilbud online på billige limpistol hos diverse forretninger på nettet, og til gengæld garanterer en lang række forretninger på nettet gratis levering. Trods dette kan det alligevel vise sig profitabelt at analysere et par online virksomheder efter tilbud før du gennemfører dit køb, således at du er skudsikker på at indhente den mindst kostelige pris.
9Den mindst kostelige form for fragt vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, som jo nødvendiggør at du fysisk befinder dig lige ved e-firmaets bopæl. Den mulighed for fragt er jo ekstremt aktuel ifald man har brug for limpistol omgående. Alternativt så yder enkelte online webshops levering uden omkostninger, men i reglen gælder det kun hvis man køber for et præcist beløb.