Bygpris.dk

Limtræsbjælker pristjek

I tabellen herunder har vi listet 7 webshops der sælger limtræsbjælker, sammen med den pris de tager for 100 meter inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 meter for 20.699 kr., som er hele 37 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 meter limtræsbjælker inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
20.699 kr.Køb
20.699 kr.Køb
21.699 kr.Køb
25.234 kr.Køb
26.739 kr.Køb
32.200 kr.Køb
32.694 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige limtræsbjælker hos de forskellige online byggemarkeder. En del satser på gode tilbud, og nogle har fokus på en høj grad af service. Du må beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Når du står og skal bruge varerne nu og her eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre materialerne personligt. Dette er i høj grad muligt ved de kendte byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. På grund af det bør du overveje at vælge et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring limtræsbjælker.
Det er selvsagt meget afgørende at undersøge, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Flere byggecentre udbyder et bredt produktudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varetype. Du skal beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot limtræsbjælker.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre køber produkter fra flere nicheshops, hvorfor du kan vælge fra et bredt udvalg af limtræsbjælker online.
De store byggecentre er populære og velkendte forretninger, som kan give øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggekæder er tilgængelige i hele landet, og på grund af det har du valget om at handle online og transportere materialerne selv. Hermed har du chancen for at spare leveringsgebyret, og endda have varerne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem kan du modtage mere indsigtsfuld sparring fra mennesker med specialistviden i lige præcis limtræsbjælker.
De fleste nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, som oftest drives i Danmark, givetvis endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller limtræsbjælker online fra deres webshop.
Størsteparten af nicheforhandlere producerer selv de varer som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online vil du få bedre priser.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

limtræsbjælker jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af over 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

limtræsbjælker bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

limtræsbjælker silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag mere end 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

limtræsbjælker harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde vil være metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du skal forfatte en effektiv plan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter din køreplan.
2Du må for alt i verden ikke glemme din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm som hjælp med henblik på mulige skader. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke sikrer dig professionel assistance.
3Forud for at du indleder arbejdet kan det vise sig ultra afgørende med en forsikring om, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Ofte vil det være betydningsfuldt at have et budget for ombygningen, så man har styr på den økonomiske del. Det vil blive forstandigt at tage noter til hver eneste udgiftspost, og dernæst notere beløbet for hver eneste af dem.
5Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Af den årsag skal du ofte se vejrvarslen i tiden op til byggeriets start, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned netop som du er startet på det komplekse byggeprojekt.
6Det kan være til god gavn at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, især såfremt det er omfangsrige byggeprojekter. Omfangsrige byggeprojekter kræver flere mennesker. Desuden vil det blive bedre og mere minderigt når man er flere om det.
7Der kommer uden tvivl uforudsigelige hovedpiner i forbindelse med krævende byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i planen, så man føler sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
8Husk at tænke over om du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for skal få hjælp fra en ekspert til delelementer af det. Hvis du tager imod hjælp fra en ekspert vil det typisk være en god idé at lede efter tilbud fra flere leverandører.
9Muligvis vil det vise sig væsentligt at du har de presserende byggematerialer til disposition på forhånd inden du iværksætter projektet. Du vil med fordel kunne forfatte en simpel indkøbsliste hvorpå der noteres hver eneste ting du skal bruge, og bagefter eftergå oversigten, med øje for at du bliver sikker på at du har husket alt.
10Man vil nødig undvære værktøj. Typisk kan det vise sig erstatteligt at have værktøjet tilgængeligt når du starter byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at tillægge de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
11I nogle tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet hvis renoveringen bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at byggeprojektet gør en positiv forskel for naturen.
12Du har adgang til mange forskellige hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Især YouTube giver dig adgang til vældig meget brugbar viden, særligt hvis du benytter engelske søgeord.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket altså er fantastisk betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er virkelig godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt flot. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En række internet foretagender frembyder til alt held en hel del forskellige billige leveringsmidler til limtræsbjælker. En der er meget populær er for øjeblikket pakkeshoppen, som gør det muligt at hente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Fragtformen er nemlig virkelig praktisk, og typisk endvidere den mest billige type af levering.

Du kan endvidere tænke over at få pakken leveret hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig somme tider lidt mere pebret, men tillige temmelig problemfri ved køb af limtræsbjælker online. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog altid være at hente ordren selv, hvilket dog er betinget af at du bor nær online forhandlerens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på limtræsbjælker er naturligvis ualmindeligt udslagsgivende om vi har behov for ordren med det samme, og derfor er det komplet passende at vi kontrollerer den estimerede leveringstid for limtræsbjælker. Temmelig mange internet webshops – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilsiger billig dag-til-dag levering på de fleste produkter online, som betinges af at ordren indsendes forinden et konkret klokkeslæt, så at de kan nå at få bestillingen distribueret inden medarbejderne har fyraften.

Visse webshops præsterer gratis fragt på limtræsbjælker online, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der aftages for en fastsat pris. Desuden burde du gribe den mest betalelige form for fragt, som gerne vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted.

En del netshops tildeler click-and-collect hvor man køber billig limtræsbjælker hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus. De tildeler blandt andet click-and-collect på limtræsbjælker i følgende områder:

Herlev, Hjørring, Næstved, Varde, Hvidovre, Farum, Skive, Haslev, Tårnby, Herning, Søborg, Glostrup, Taastrup, Kolding, Aalborg, Åbyhøj, Jyllinge, Brabrand, Valby, København, Fredericia, Silkeborg, Hillerød, Hørsholm, Slagelse, Struer, Højbjerg, Lystrup, Haderslev, Vordingborg, Ringsted, Rønne, Ølstykke, Esbjerg, Holbæk, Hobro, Greve, Frederikssund, Solrød Strand, Brønderslev, Allerød, Holstebro, Kokkedal, Roskilde, Horsens, Nærum, Thisted, Vallensbæk, Middelfart, Vanløse, Virum, Svendborg, Nyborg, Nakskov, Korsør, Nykøbing Falster, Lyngby, Skanderborg, Stenløse, Tilst, Køge, Odense, Odder, Hedensted, Rødovre, Brønshøj, Ballerup, Viborg, Vejle, Lillerød, Grenaa, Rudersdal, Frederiksberg, Nørresundby, Brøndby, Sønderborg, Kalundborg, Værløse, Gentofte, Frederiksværk, Aarhus, Risskov, Gladsaxe, Birkerød, Frederikshavn, Aabenraa, Randers, Helsingør, Charlottenlund, Ishøj, Hedehusene, Ikast, Albertslund, og Dragør, .

Klik-og-hent ift. limtræsbjælker er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Falster).

Ved indkig i tendenserne fremstår det markant, at folk typisk efterspørger bl.a. billig limtræsbjælker og køb limtræsbjælker. Derudover oplever vi tit mennesker søge efter blandt andet limtræsbjælker priser, limtræsbjælker tilbud samt limtræsbjælker online, foruden de gængse byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus og Bygma.

Rabat på limtræsbjælker

Det har vist sig at være særdeles bekvemt for alle at tjekke tilbud på billige limtræsbjælker online i blandt flere forretninger på nettet, og til tak har mange e-butikker været presset til at at tvinge udsalgspriserne på limtræsbjælker voldsomt, og ovenikøbet garantere fragtfri levering.

Derfor kan det alligevel blive gavnligt at efterprøve indtil flere internet forretninger efter tilbud og rabatter på limtræsbjælker online inden du køber, så man er sikret at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Du må lige meget hvad være så påvagt, at i tilfælde af at en netshop sælger billige limtræsbjælker online til en pris som anses for ubegribelig billig, så kunne det tit være et faresignal om en fup shop. Kortbestillinger er dog en del af et regelsæt, hvilket bistår dig som køber overfor uærlige e-shops.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at godtgøre pengene til limtræsbjælker over en længere periode. Dette fås typisk hos specialiserede webshops, i modsætning til de kendte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Når vi kigger i tendenserne bliver det klart, at folk jævnligt efterspørger eksempelvis køb limtræsbjælker og limtræsbjælker tilbud. Vi ser derudover tit folk kigge efter blandt andet billig limtræsbjælker, limtræsbjælker online samt limtræsbjælker priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg limtræsbjælker er 20699 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

Det var helt ok.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Udforsk tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot fremskaffer adskillige relevante løsninger til at se nærmere på en stor portion andre kunders omtaler og herved er det godt, at du tjekker internet forretningens bedømmelser inden du shopper billige limtræsbjælker online.

Facebook fører til desuden fuldt ud fine metoder til at få indsigt i e-forretningens troværdighed. Her ses endda internet foretagender som tilbyder kunderne at forfatte en bedømmelse af deres køb, som desuden kan anvendes til at bedømme kundetilfredsheden.

Før nogen køber billige limtræsbjælker online hos en e-forretning bør de egentlig gennemløbe webshoppens betingelser, det er dog typisk ikke super interessant, i særdeleshed hos de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne måske være at tjekke hvorvidt online forhandleren er tilsluttet e-mærket, hvilket burde være et bevis på at internet butikken accepterer gældende dansk lovgivning, udover at e-butikken regelmæssigt efterses af specialister der er inde i reglerne på området.

Desuden giver det dig anledning til en håndsrækning, ifald du forvoldes dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af limtræsbjælker. For øvrigt slår vi et slag for at du er på vagt for de primære vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af limtræsbjælker online, f.eks. den ombytningsret internet selskabet tilbyder.

På grund af dette er det samtidig afgørende, at man når som helst gemmer sin ordrekvittering, således man senere kan dokumentere bestillingen af limtræsbjælker, hvad end man handler fra 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen eller Harald Nyborg.

Jørgen Knudsen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Tina Larsen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Mads Johansen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Mette gav 5 stjerner

Det var godt !

9 tips til online shopping
1Vi slår generelt et slag for at tjekke om internet butikken er e-mærket, siden det typisk er et kendetegn for at webshoppen respekterer de officielle danske regler, tillige med at webshoppen undertiden monitoreres af sagkyndige der mestrer de gældende love. Før nogen handler billige limtræsbjælker i en internet handler bør de for at være sikker skimme webbutikkens handelsbetingelser.
2Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfavnet af et reglement, hvilket beskytter folk overfor fup internet forretninger. Som en anden løsning bør du overveje et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at dække omkostningerne ude i fremtiden.
3Temmelig mange online varehuse udlover heldigvis et bredt udvalg af billige leveringstyper til limtræsbjælker. En yndling er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de bestilte produkter den dag der passer dig. Fragtmuligheden er jo temmelig smertefri, samt tit derudover den billigste fragtform.
4Forinden folk køber billige limtræsbjælker på en online webshop burde man når alt kommer til alt bese e-shoppens vilkår, dog er det typisk ikke super spændende. Endvidere slår vi et slag for at køber er vidende om de fundamentale forhold der kan have indflydelse på købet af billige limtræsbjælker online, til eksempel hvilken bytteret shoppen garanterer.
5Leveringshastigheden er meget afgørende når du absolut skal bruge varen om kort tid, og derfor er det faktisk meningsfuldt at vi besigtiger tidshorisonten for levering ved limtræsbjælker. En stor portion internet foretagender udlover billig 1 dags fragt på en række varer, hvilket forudsætter at ordren laves tidligere end et besluttet tidspunkt.
6Flere online varehuse lover levering uden gebyr på limtræsbjælker, men oftest er det så nødvendigt at der købes for en præcis sum. Desuden kunne man snuppe den mest prisbevidste leveringsmulighed, som gerne vil være at få leveret din bestilling til et afhentningssted. Muligheden viser sig beklageligvis lige så vel meget nem. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.
7Den billigste form for fragt vil til enhver tid være at hente pakken selv, som jo nødvendiggør at du fysisk befinder dig nærved netshoppens tilholdssted. Den fragtløsning er jo temmelig betydningsfuld når du absolut skal bruge limtræsbjælker lige om lidt. Alternativt så frembyder en hel del butikker på nettet levering uden gebyr, men i reglen afkræver det at man køber for et fastsat beløb.
8Trustpilot frembyder forholdsvis solide chancer for at kortlægge en hel del andre konsumenters iagttagelser og på grund af dette slår vi et slag for, at du gennemgår internet virksomhedens bedømmelser forinden du shopper billige limtræsbjælker online. Facebook medfører tillige uden sammenligning passelige løsninger til at få indsigt i internet selskabets troværdighed.
9Det er i dag særdeles enkelt for almindelige dødelige at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige limtræsbjælker i blandt forskellige online outlets, og derfor yder masser af e-firmaer levering uden betaling. Trods dette kan det stadigvæk blive profitabelt at efterprøve forskellige internet firmaer efter billige priser inden du bestiller, således at man er garanteret at skaffe sig den mest betalelige pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk