Bygpris.dk

Linjelaser

Leica Lino L4P1 Linjelaser
4.449 kr.
Læs mere
Makita 3-LINIE LASER 10,8-12V
10.090 kr.
Læs mere
Geo-FENNEL Linjelaser FL 55 Plus Multi-Liner Selvnivellerende
4.925 kr.
Læs mere
Bosch LINIELASER GLL 2-10 PROFESSIONEL
1.373 kr.
Læs mere
Bosch LINJELASER GTL 3
2.048 kr.
Læs mere
GeoFennel FL 45 HP linjelaser
2.935 kr.
Læs mere
Makita 3-LINIE LASER 10,8-12V
8.565 kr.
Læs mere
geo-FENNEL Geo5X-L360 HP linjelaser
2.995 kr.
Læs mere
Laserliner EasyCross-Laser Green - Krydslinjelaser 1H+1V Grøn
895 kr.
Læs mere
geo-FENNEL FLG 40-PC Green SP linjelaser
2.995 kr.
Læs mere
Leica Lino L2P5G Linje- og Priklaser
3.695 kr.
Læs mere
Laserliner EasyCross-Laser Green - Krydslinjelaser 1H+1V Grøn
895 kr.
Læs mere
geo-FENNEL Kryds-linjelaser Geo6X SP
3.010 kr.
Læs mere
Bosch Linjelaser GLL 3-80 CG Professional
4.495 kr.
Læs mere
Linjelaser 360V2 Limit 1006
2.365 kr.
Læs mere
Linjelaser 360 grader, selvnivellerende
619 kr.
Læs mere
Krydslinjelaser - TC-LL 2
399 kr.
Læs mere
Krydslinjelaser - TE-LL 360
999 kr.
Læs mere
Krydslinjelaser 10 meter - på stativ
731 kr.
Læs mere
geo-FENNEL Linjelaser Geo1X-360 Grøn
2.395 kr.
Læs mere
SPECTRA Multilinjelaser LT58
3.998 kr.
Læs mere
geoFENNEL Linielaser FL 40-PC
1.124 kr.
Læs mere
Spectra selvnivellerende kryds-linjelaser LT 20 Grøn
1.995 kr.
Læs mere
Spectra selvnivellerende linjelaser LT58G Grøn
4.995 kr.
Læs mere
SPECTRA Multilinjelaser LT56
3.998 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derved er det en fordel at købe fra en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af linjelaser.
Du vil finde ulighed i prisen på billige linjelaser hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på gode priser, imens nogle har faglig sparring. Du bør tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Når du har brug for produkterne med det samme eller blot vil undgå fragten, så kan du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Flere byggekæder præsterer et bredt varesortiment, og nogle har fokus på en bestemt varetype. Du kan afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, udover blot linjelaser.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør man undersøge netbutikkens regningslinjer.
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder varer fra alverdens nichebutikker, og dermed kan du vælge fra et stort sortiment af linjelaser online.
De kendte byggekæder finder du overalt i landet, og hermed har mange mulighed for at bestille online og transportere varerne på eget initiativ. Af den grund har man chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, og samtidig hente varerne lige nu.
De store byggecentre er populære og velkendte butikker, hvilket kan give ubekymrethed når man skal købe online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det kan du modtage ekstra anvendelig vejledning fra nogle med specialistviden i netop linjelaser.
Størsteparten af niche netbutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe linjelaser online på deres webshop.
Forskellige nicheforhandlere står selv for produktion af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online bør du få skarpere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
linjelaser harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

linjelaser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

linjelaser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

linjelaser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For projekter udenfor har vejret en fundamental rolle. Således må du hyppigt tage et kig på meldingerne om vejret i perioden for projektets start, så du slipper for at det uventet starter med at stå ned i stænger når du netop vil påbegynde det avancerede projekt.
2Det anbefales at indhente assistance til arbejdet, ikke mindst ved omfangsrige projekter. Enkelte ting skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere viser det sig mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
3Du bør gennemtænke hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du må fremskaffe assistance fra en fagmand til noget af projektet. Forudsat at du får hjælp fra en ekspert vil det oftest være en god idé at søge uforpligtende tilbud fra diverse foretagender.
4Du vil nødig fattes udstyr. Tit vil det være strategisk at have værktøjet klar til brug forinden du indleder arbejdet. Det er derudover fordelagtigt at indregne de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
5Du finder et stort udvalg af vejledninger og videoer via nettet som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube giver utrolig meget konstruktiv information, i særlig grad hvis man benytter engelske ord i din søgning.
6Det er vigtigt at nedskrive et budget for byggeprojektet, så du har styr på økonomien. Det kan være rationelt at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man bør tjekke online tilbud på dem én efter én.
7Før du starter byggeriet kan det være vanvittigt værdifuldt med et tilsagn om, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der være en række regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
8Du må aldrig gå på kompromis med dit velbefindende, så husk beklædning som eksempelvis sko og hjelm som sikring med henblik på eventuelle risici. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
9Forberedelse vil være nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du anbefales at lave en gennemarbejdet køreplan, som beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilke dage, som også inkluderer en rækkefølge. Vær skarp når du sammensætter din agenda.
10Nogle gange kan man hente offentligt tilskud til byggerier. Det tilbydes hvis projektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
11Potentielt kan det blive essentielt at du har de nødvendige byggematerialer handlet ind forud for at du påbegynder arbejdet. Du vil med fordel kunne notere en punktforms liste hvoraf der fremgår alt som er nødvendige, og efterfølgende gennemgå listen, hvormed du kan føle dig sikker på at du har det hele.
12Der kommer uden tvivl pludselige problemstillinger når det kommer til krævende byggeprojekter, og derfor kan det vise sig essentielt at man har afsat betragtelig plads i planen, således at man kan føle sig tryg ved at man får det færdiggjort.
De højest ratede byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er rigtig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet toprating, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er absolut beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En del byggemarkeder udlover nu til dags alverdens billige leveringsløsninger til linjelaser. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, som giver dig mulighed for at hente de købte varer den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså super nem, samt mange gange også den mindst kostelige leveringsløsning.

Du kunne omvendt udse dig at få ordren sendt hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Metoden er beklageligvis en kende dyrere, men tillige særligt praktisk ved køb af linjelaser online. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, hvilket kræver at du fysisk befinder dig nær internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på linjelaser er naturligvis særdeles udslagsgivende hvis man mangler produkterne nu og her, så med det formål er det fuldt ud centralt at man ser den forventede leveringsdato på linjelaser. En lang række forhandlere på nettet – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varenumre online, hvilket er afhængig af at ordren indsendes før et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få varerne betjent før pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle få internet forretninger tilbyder levering uden beregning på linjelaser online, men tit er det kun gældende hvis man shopper for et fastsat beløb. Som alternativ kan man udvælge den mest billige form for fragt, som gerne vil være at få kørt din pakke til et udleveringssted.

Mange webshops tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig linjelaser på nettet og selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus og Davidsen. Byggecentrene giver for eksempel klik-og-hent på linjelaser i følgende byer:

Esbjerg, Lyngby, Virum, Holbæk, Slagelse, Holstebro, Næstved, Middelfart, Thisted, Nakskov, Ringsted, Ikast, Rudersdal, Hobro, Stenløse, Ishøj, Odder, Kokkedal, Herning, Aarhus, Frederiksværk, Kolding, Nykøbing Falster, Kalundborg, Glostrup, Hvidovre, Allerød, Nærum, Frederiksberg, Åbyhøj, Tårnby, Vanløse, Søborg, Vordingborg, Brabrand, Struer, Haderslev, Rønne, Varde, Herlev, Birkerød, Skive, Nyborg, Ballerup, Gladsaxe, Helsingør, Greve, Valby, Aabenraa, Vejle, Aalborg, Odense, Frederikssund, Risskov, Haslev, Silkeborg, Brønderslev, Frederikshavn, Nørresundby, Roskilde, Hjørring, Rødovre, Hørsholm, Albertslund, Hedensted, Vallensbæk, Lystrup, Dragør, Køge, Lillerød, Ølstykke, Farum, Svendborg, Højbjerg, Grenaa, Hedehusene, Taastrup, Korsør, Fredericia, Brønshøj, Skanderborg, Brøndby, Gentofte, Solrød Strand, København, Hillerød, Sønderborg, Viborg, Charlottenlund, Tilst, Randers, Jyllinge, Værløse, og Horsens, .

Afhentning af linjelaser er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Falster, Lolland, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at internet shoppere som regel efterspørger fx køb linjelaser og billig linjelaser. Foruden dette ser man typisk netshoppere søge fx linjelaser tilbud, linjelaser priser samt linjelaser online, foruden de store byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Få rabat på linjelaser

Det er i dag ret så let gængeligt for alle at finde frem til de bedste priser på billige linjelaser online fra diverse internet virksomheder, og for det har flere e-firmaer været tvunget til at presse prisen på linjelaser markant, og endda frembyde gratis fragt.

Derfor kan det trods alt være lønnende at checke nogle enkelte e-firmaer efter billige priser på linjelaser online forud for at du handler, således at du er på den sikre side med at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Man skal blot være omhyggelig med, at hvis en internet handler afsætter billige linjelaser online på tilbud til en pris som kan virke enormt billig, bør det mange gange være et bevis på en snydagtig e-shop. Kortkøb er dog omfavnet af en foranstaltning, hvilket bistår os imod uægte internet varehuse.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du bruge en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at klare beløbet til linjelaser over flere uger. Dette tilbydes typisk ved specialiserede netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Når man ser på data bliver det tydeligt, at folk ofte efterspørger for eksempel linjelaser online og linjelaser priser. Derudover oplever man jævnligt mennesker kigge efter bl.a. billig linjelaser, køb linjelaser samt linjelaser tilbud.

Analyser folks meninger

Trustpilot genererer ret fremragende chancer for at efterforske flere tidligere konsumenters evalueringer og herved er det godt, at du gennemsøger e-shoppens anmeldelser før du køber billige linjelaser online.

Facebook frembyder derudover nogenlunde fremragende chancer for at få indblik i online shoppens kundefokus. I øvrigt er der endda online forretninger hvor man kan tilkendegive en kritik af deres købsoplevelse, som ydermere bør benyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden folk handler billige linjelaser online på en netshop behøver de for at være på den sikre side kigge på netbutikkens forretningsvilkår, dog er det for det meste et tidskrævende projekt, særligt med de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4 og Bygma.

Et andet alternativ kan derfor være at undersøge om e-forhandleren er medlem af e-mærket, da det længe har været en angivelse af at webshoppen følger de officielle regler, udover at internet firmaet lejlighedsvis kigges til af sagkyndige der forstår retningslinjerne.

Det giver dig chance for at få assistance, såfremt du skulle få besvær i forbindelse med din shopping med linjelaser. Dertil tilråder vi at køberen er på vagt for de mest basale vilkår der kan have betydning for bestillingen af linjelaser online, fx hvilken byttepolitik forretningen kører med.

På grund af dette er det desuden relevant, at man stadig bibeholder ens faktura e-mail, så man til enhver tid kan eftervise sin bestilling af linjelaser, ligegyldig om man har handlet ved Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix eller Bygma.

Christian H gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Inge I gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Maria Pedersen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Maria M gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot yder egentlig udmærkede chancer for at gennemrode flere øvrige brugeres oplevelser og derved går vi ind for, at du undersøger e-shoppens bedømmelser før du shopper billige linjelaser online. Facebook genererer tilsvarende relativt fantastiske chancer for at få kendskab til internet webshoppens popularitet.
2Den billigste leveringsform vil altid være selv at hente varerne, som desværre beroer på at du opholder dig nær netshoppens arbejdslager. Den leveringsmåde er meget betydningsfuld når du absolut skal bruge linjelaser straks. Alternativt så lover enkelte internet selskaber fri fragt, men ofte stiller det krav om at der bestilles for et præcist beløb.
3Inden folk bestiller billige linjelaser i en e-forhandler bør man for at være sikker tage stilling til netshoppens handelsaftale, det er dog naturligvis ikke specielt ophidsende. Yderligere støtter vi at køber er sat ind i de primære vilkår der er gældende for købet af billige linjelaser online, fx den ombytningsret internet forhandleren garanterer.
4Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er inkluderet i en orden, som værner køber imod svindlende e-shops. Som alternativ kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere betalingen i flere bidder.
5Mange online virksomheder frembyder i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsmetoder til linjelaser. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, og så henter du bare de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Leveringsformen er jo yderst smart, og typisk ligeledes den billigste leveringsudgave.
6Enkelte shops på nettet sikrer fri fragt på linjelaser, men for det meste er det kun gældende hvis man handler for et fastsat beløb. Derudover skulle du gribe den mest letkøbte leveringsversion, som mange gange vil blive at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop. Leveringsformen er oftest lige så vel virkelig fleksibel. Den prisbilligste fragtmetode vil dog til enhver tid være at hente varerne selv.
7Leveringstidspunktet kan vise sig at være ultra central såfremt man mangler din ordre lige om lidt, så derfor er det fuldt ud vigtigt at du undersøger tidshorisonten for levering på linjelaser. En række butikker på nettet giver billig 1 dags levering på en masse varer, men glem ikke at det antager at du bestiller inden et nøjagtigt klokkeslæt.
8Generelt anbefaler vi at se nærmere på om internet webshoppen er e-mærket medlem, siden det skulle være en garanti for at online forretningen retter sig efter gældende dansk lovgivning, tillige med at internet virksomheden fra tid til anden monitoreres af jurister som har megen viden om reglementet på området. Før folk køber billige linjelaser på en e-handler kan man når alt kommer til alt få overblik over deres regler.
9Det er efterhånden yderst ukompliceret for alle at finde frem til de bedste priser online på billige linjelaser fra diverse online forretninger, og derved yder de fleste e-forhandlere levering uden gebyr. Derfor kan det trods alt være rentabelt at sammenligne nogle enkelte online selskaber efter tilbud og rabat inden du køber, så du er garanteret at få fat i den laveste pris.