Bygpris.dk

Loddepen

Loddepen pyropen jr
1.128 kr.
Læs mere
Loddepen lødpenna 3911
2.422 kr.
Læs mere
Weller Loddepen 80W/230V. Ø9,5mm lige spids. 400gr
349 kr.
Læs mere
Weller Loddepen 40W/230V. Ø6,5mm lige spids
324 kr.
Læs mere
Weller Loddepen 25W/230V. Ø4,5mm lige spids.
274 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget afgørende at undersøge, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
For mange er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at handle hos en webshop, som kan give hjælp og vejledning omkring loddepen.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man tjekke netbutikkens betingelser.
Der er variationer i prisen på billige loddepen hos de forskellige online byggekæder. Enkelte fokuserer på gode tilbud, og andre vil have kompetent rådgivning. Du bør vurdere hvad der betyder mest for dig.
Flere byggecentre præsterer et bredt varesortiment, hvorimod andre har fokus på en bestemt type af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover blot loddepen.
Når du har brug for produkterne med det samme eller bare ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre varerne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder tilbyder varer fra en lang række forskellige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af loddepen online.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder finder du i de større byer, og af den grund har mange valget om at handle online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Dermed kan man undvære leveringsomkostningen, og sågar hente varerne straks.

Nichewebshop

Flertallet af niche webshops styrer selv produktionen af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en billigere pris.
Forskellige nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, muligvis endda lokalt nær dig. Dem støtter du idet du bestiller loddepen online fra deres webshop.
En masse nicheforretninger på nettet har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem forventes det at du får ekstra informativ assistance fra mennesker der er eksperter i lige præcis loddepen.
Danmarks største byggekæder
loddepen bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

loddepen silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

loddepen jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

loddepen harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj herunder hjelm og sko som hjælp mod eventuelle uheld. Det er smart med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke køber assistance fra en fagperson.
2Forinden du optager byggeprojektet er det ultra meningsfuldt at sikre sig, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl vil der være diverse regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
3Der findes alle mulige former for instruktioner og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube supporterer dig med rigelig konstruktiv info, især hvis man bruger den engelske version.
4Det bør overvejes at spørge om hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt hvis det er vigtige arbejdsopgaver. Store ting bør udføres af flere mennesker. Derudover må det være bedre og mere minderigt at være flere om det.
5Det vil vise sig fundamentalt at have de fornødne bygningsmaterialer parat i god tid før du kaster dig over din byggeproces. Du har fordel af at nedskrive en enkel oversigt hvoraf der fremgår hver eneste ting som er nødvendige, og bagefter gennemløbe hver eneste ting, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
6Typisk vil det være betydningsfuldt at udfærdige et regnskab for dit byggeri, så man giver sig selv et overblik. Det kan være en fordel at kortlægge hver eneste udgiftspost, og efterfølgende søge sig frem til online tilbud på dem slavisk.
7Du skal aldrig stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det være betydningsfuldt at du har udstyret ved hånden akkurat som du starter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at indregne omkostningerne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Der viser sig uden tvivl utidige hovedpiner når det handler om omfangsrige projekter, og af den grund viser det sig meningsfuldt at der er afsat rimelig tid i planen, med det formål at man føler sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
9Ved projekter udenfor kan vejrsituationen få en stor rolle. Derfor skal du jævnligt tjekke vejrforudsigelserne i den tid der er op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du arbejder hårdt på det omfattende projekt.
10Forberedelse er metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør sammensætte en velovervejet handlingsplan, der viser hvilke opgaver der løses hvornår, og som også indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver handlingsplanen.
11Det kan give mening at overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du i stedet for bør anskaffe professionel assistance til dele af arbejdet. Når du skal have hjælp fra en fagperson er det normalt at lede efter tilbud fra diverse leverandører.
12Nogle gange kan man få offentlig støtte til byggerier. Det tilbydes når projektet er energi- og miljøvenligt. Af få støtte forudsætter altså at byggeprojektet påvirker naturen.
De mest populære byggecentre
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er virkelig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket jo er hamrende beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er temmelig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er yderst overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken løsning til levering er smartest?

Mange firmaer på nettet foreslår på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsmidler til loddepen. En af dem der er mest populær er i dag levering til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente pakken når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er altså rigtig ligetil, samt endda endda den mest betalelige slags levering.

Du kunne også afveje for og imod at bestille varerne til levering hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen er ofte en sjat dyrere, men lige så vel super problemfri ift. loddepen online. Den mest letkøbte form for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, som jo beroer på at du har bopæl tæt på internet virksomhedens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på loddepen er jo ret udslagsgivende hvis vi har brug for dine nye produkter inden for få dage, så med det formål er det ret klogt at du studerer leveringstidspunktet ved loddepen. En lang række internet firmaer – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på flere varer online, men som trods alt afhænger af at ordren aflægges inden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få bestillingen klar forud for at logistikmedarbejderne får fri.

Indtil flere online shops sikrer fragt uden beregning på loddepen online, men for det meste afkræver det at du shopper for et fastsat beløb. Alternativt skulle man tage den prisbilligste leveringsform, hvilket tit vil blive at få leveret din ordre til en pakkeshop.

En række byggemarkeder tilbyder afhentning hvor du bestiller billig loddepen online og afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggemarkederne giver bl.a. klik-og-hent på loddepen i følgende områder:

Værløse, Vejle, Herning, Farum, Brabrand, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Viborg, Allerød, Korsør, Valby, Næstved, Holbæk, Slagelse, Svendborg, Rødovre, Ishøj, Vanløse, Jyllinge, Helsingør, Nyborg, Horsens, Stenløse, Risskov, Brønshøj, Aarhus, Holstebro, Åbyhøj, Skive, Hillerød, Vordingborg, Dragør, Lystrup, Hedensted, Hobro, Hørsholm, Nørresundby, Silkeborg, Lillerød, Frederikssund, Nærum, Gentofte, Frederiksberg, Rudersdal, Vallensbæk, Esbjerg, Brøndby, Søborg, Kokkedal, Nakskov, Taastrup, Kalundborg, Køge, Roskilde, Haderslev, Ringsted, Højbjerg, Skanderborg, Hedehusene, Greve, Ølstykke, Herlev, Sønderborg, Hvidovre, Struer, Middelfart, Brønderslev, Haslev, Rønne, Albertslund, Grenaa, Odense, Glostrup, Solrød Strand, Tårnby, Ballerup, Thisted, København, Aalborg, Lyngby, Frederikshavn, Hjørring, Fredericia, Aabenraa, Frederiksværk, Odder, Virum, Tilst, Varde, Birkerød, Kolding, Randers, Charlottenlund, og Ikast, .

Klik-og-hent for loddepen er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når vi ser på tallene står det klart, at folk mange gange efterspørger fx loddepen priser og loddepen tilbud. Foruden dette oplever vi tit netshoppere lede efter for eksempel køb loddepen, billig loddepen og loddepen online, plus de velkendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Få rabat på loddepen

Det er jo ret så smertefrit for almindelige mennesker at finde information om priser på billige loddepen online på diverse internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette har en hel del shops på nettet ikke kunne slippe for at trykke prisen på loddepen kolossalt, og endda garantere billig fragt.

Det kan dog til hver en tid være gavnligt at besigtige indtil flere outlets på nettet efter billige priser på loddepen online før du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at få den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

Du bør alligevel være omhyggelig med, at såfremt en online forretning annoncerer billige loddepen online til salg for en pris som er ekstraordinært overkommelig, så kunne det mange gange være en indikator for en snydagtig internet handler. Køb med gængse betalingskort er dog omfavnet af et lovbud, som bistår en overfor uægte e-shops.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du drage nytte af en løsning som fx ViaBill, forudsat du foretrækker at betale pengene til loddepen over flere uger. Dette tilbydes typisk hos specialiserede netshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Når der ses på tallene er det tydeligt, at netshoppere ofte efterspørger blandt andet loddepen priser og køb loddepen. Vi ser derudover ofte online shoppere kigge efter bl.a. loddepen online, billig loddepen og loddepen tilbud.

Gennemsøg tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot frembyder faktisk pæne genveje til at beskue en lang række øvrige kunders anmeldelser og derved foreslåes det, at du evaluerer e-forretningens bedømmelser forud for at du shopper billige loddepen online.

Facebook fører til derudover relativt ærlige løsninger til at få indsigt i netbutikkens kundefokus. Desuden ses en række e-butikker som tilbyder folk at offentliggøre en kritik af deres købsoplevelse, som desuden bør bruges til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk handler billige loddepen online i en e-forhandler bør man utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af butikkens handelsaftale, dog er det oftest et tidskrævende projekt, især ved de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

En anden mulighed er at se nærmere på om online firmaet er godkendt af e-mærket, eftersom det ofte er et fingerpeg om at netbutikken efterkommer de danske regler, tillige med at e-forretningen fra tid til anden ses til af jurister der har ekspertise inden for de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du lejlighed til opbakning, hvis du møder problemstillinger som følge af dit indkøb af loddepen. I øvrigt foreslåes det at man er vidende om de mest relevante retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med købet af loddepen online, for eksempel den byttepolitik forretningen benytter.

På grund af dette er det virkelig essesentielt, at man når som helst bevarer ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden vil kunne påvise købet af loddepen, hvad end man køber ved Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix eller Stark.

Thomas E gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Henrik Knudsen gav 4 stjerner

Helt i orden.

Kim Olsen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Mads Kristensen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 tips til køb på nettet
1Inden folk bestiller billige loddepen hos en internet forhandler behøver man faktisk få overblik over dens handelsvilkår, men det er uden tvivl ikke særlig morsomt. Dertil anbefales det at man er vidende om de mest vedkommende reglementer der kan have indvirkning på handlen med billige loddepen online, som eksempelvis den returret internet firmaet bruger.
2Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af et regelsæt, der assisterer kunden overfor uoprigtige online outlets. Som en anden løsning kunne du overveje et afbetalingstilbud som fx ViaBill, for så vidt du hellere vil afbetale beløbet over et længere tidsrum.
3Flere netshops frembyder efterhånden en lang række forskellige billige metoder til levering til loddepen. En sikker vinder er p.t. at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv afhenter ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig ret så enkel, samt endda tilmed den prisbilligste form for fragt.
4Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være særligt væsentlig i tilfælde af at man behøver pakken straks, så med det formål er det selvfølgelig væsentligt at vi checker den anslåede leveringsdato ved loddepen. Størstedelen af online forhandlere annoncerer billig 1 dags fragt på deres primære varer, men som trods alt er forudsat at bestillingen anbringes forinden et nøjagtigt tidspunkt.
5Generelt anbefaler vi at efterse hvorvidt webshoppen er e-mærke tilsluttet, som kan være en sikring om at e-butikken følger de danske love, udover at internet virksomheden lejlighedsvis vurderes af jurister som har den nødvendige knowhow om vilkårene. Forinden folk bestiller billige loddepen i en netbutik kan man reelt bese virksomhedens handelsaftale.
6Den mindst kostelige leveringsløsning er unægtelig at hente ordren selv, hvilket dog stiller krav om at du opholder dig med kort afstand til e-firmaets tilholdssted. Den leveringsmanér er ualmindeligt aktuel i tilfælde af at du har behov for loddepen fluks. Alternativt så sikrer indtil flere internet shops gebyrfri levering, men oftest kun når man handler for en fastsat pris.
7Det er i dag ret så smart for enhver at sammenholde priser online på billige loddepen fra forskellige e-butikker, og af den grund yder langt de fleste internet forretninger i Danmark gebyrfri levering. Til gengæld kan det trods alt være lønsomt at udforske indtil flere online outlets efter tilbud inden du handler, så du er sikret at antage den mindst kostelige pris.
8En hel del online forhandlere byder på billig levering på loddepen, men i mange tilfælde kun ifald der handles for en konkret pris. Derudover skulle man snuppe den mest billige leveringsversion, som tit vil være at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted. Løsningen bliver i regelen ydermere ret så ligetil. Den prisbilligste mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.
9Trustpilot giver dig nogle gunstige løsninger til at fortolke mange øvrige forbrugeres erfaringer og herved er det at foretrække, at du tager et kig på internet webshoppens ratings før du handler billige loddepen online. Facebook giver dig derudover nogenlunde pålidelige chancer for at få en idé om internet shoppens kundefokus.