Bygpris.dk

Loddepistol

Holzmann Loddepistol LP700
299 kr.
Læs mere
Loddepistol 100 watt
168 kr.
Læs mere
Loddepistolsæt 175 watt
188 kr.
Læs mere
Loddepistol Weller 9200 UC
334 kr.
Læs mere
Loddepistol therma boost tb100
341 kr.
Læs mere
Weller Loddepistol 100W/230V. Expert
448 kr.
Læs mere
Loddepistolsæt 175 watt PowerPlus POW726
192 kr.
Læs mere
Loddepistol 100 watt PowerPlus POWX1385
202 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggemarked, som kan give råd og vejledning til valg af loddepistol.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man kende firmaets regler.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at undvære fragtgebyret, så kunne du med fordel køre byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige loddepistol hos de forskellige online byggekæder. En del vil have gode tilbud, og øvrige har et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut utrolig relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Nogle byggekæder udbyder et enormt produktudvalg, og øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal overveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i mellem, udover bare loddepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De store byggekæder har butikker i de større byer, og som følge af det har kunderne tilbuddet om at handle online og køre materialerne på eget initiativ. Hermed er der mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt tilmed hente varerne hurtigere.
De kendte byggecentre tilbyder produkter fra alle mulige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af loddepistol online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dyb forståelse for de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. På grund af det bør du få endnu mere brugbar service fra medarbejdere med specialistviden i netop loddepistol.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller loddepistol online på deres webshop.
Størstedelen af nichefokuserede webshops er producenter af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en skarpere pris.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag over 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

loddepistol bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

loddepistol jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

loddepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

loddepistol silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kan finde et stort udvalg af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube tilbyder dig store mængder brugbar viden, navnligt når du kigger på engelsk.
2I mange tilfælde vil det være afgørende at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive sundt at nedskrive alle udgiftsposter, og bagefter indsamle ens udgift ved dem enkeltvis.
3I visse tilfælde kan man indhente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes hvis byggeriet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at renoveringen influerer positivt på miljøet.
4Du må for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som arbejdshjelm som skåner dig mod mulige skader. Det er vigtigt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke skaffer eksperthjælp.
5Før du indleder byggeprocessen er det temmelig fornuftigt at sikre sig, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Man må for alt i verden ikke mangle udstyr. Jævnligt kan det vise sig fundamentalt at du har det til disposition før du begynder på byggeprocessen. Det er desuden afgørende at medtage disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
7Der præsenterer sig ofte ubelejlige udfordringer i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og altså viser det sig betydningsfuldt at der afsættes en del tid i agendaen, med det formål at man kan være sikker på at komme i mål.
8Det bør overvejes at indhente hjælp til arbejdet, specielt når der er tale om store arbejdsopgaver. Nogle ombygninger behøver flere mennesker. I øvrigt må det være mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
9Det er meningsgivende at du har de nødvendige bygningsmaterialer handlet ind forud for at du går i krig med dit byggeprojekt. Du har fordel af at lave en enkel indkøbsliste som indeholder det som er nødvendige, og bagefter gennemløbe hvert eneste punkt, med det formål at du er sikker på at du har husket alt.
10Godt forarbejde er kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du må nedskrive en klar agenda, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, samt en dertilhørende kronologisk orden. Vær konkret når du laver tidsplanen.
11Ved byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få stor betydning. Af den årsag bør du regelmæssigt lægge mærke til meldingerne om vejret i forbindelse med dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du står midt i dit komplekse projekt.
12Du burde måske tænke over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for skal hente hjælp fra en ekspert til områder af det. Forudsat at du køber hjælp fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at indhente tilbud fra diverse selskaber.
Danskernes foretrukne byggekæder
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er hamrende imponerende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ekstremt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er virkelig overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet toprating, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er yderst godt arbejde. Evalueringen er baseret på 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

En række online varehuse udlover på nuværende tidspunkt flere billige leveringsmåder til loddepistol. En yndling er efterhånden afhentningssteder, så du selv kan hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo virkelig overkommelig, samt tit ligeledes den mest letkøbte leveringsmetode.

Du kan også vælge at vælge at få udbragt til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen viser sig gennemsnitligt et hak mindre billig, men endvidere meget uproblematisk for loddepistol online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, men den mulighed stiller krav om at du lever nærved internet virksomhedens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på loddepistol kan være usædvanlig vigtig ifald du mangler dine nye varer nu og her, og af den grund er det i sandhed på sin plads at man efterser den estimerede leveringsdato for loddepistol. Størstedelen af internet forhandlere – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på mange produkter online, som betinges af at bestillingen indsendes før et fastsat tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produktet på posthuset inden de lageransatte får fri.

Nogle online varehuse frembyder gebyrfri levering på loddepistol online, men i de fleste tilfælde kun hvis der shoppes for et bestemt beløb. Som alternativ kunne du tage den billigste leveringsmanér, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et udleveringssted.

Temmelig mange webbutikker udlover klik-og-hent hvor du køber billig loddepistol online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4. Byggemarkederne tilbyder blandt andet click-and-collect på loddepistol i disse byer:

Højbjerg, Esbjerg, Thisted, Holstebro, Tårnby, Rønne, Hedensted, Ikast, Herlev, Silkeborg, Korsør, Ringsted, Dragør, Frederikssund, Ishøj, Svendborg, Grenaa, Hørsholm, Haderslev, Brønshøj, Allerød, Hillerød, Nyborg, Slagelse, Kolding, Odder, Aabenraa, Randers, Charlottenlund, Lyngby, Ballerup, Åbyhøj, Skive, Kalundborg, Gladsaxe, Lillerød, Hedehusene, Albertslund, Middelfart, Brøndby, Farum, Kokkedal, Aarhus, Fredericia, Frederiksberg, Glostrup, Frederiksværk, Vejle, Hvidovre, Ølstykke, Roskilde, Holbæk, Nærum, Frederikshavn, Nørresundby, Nykøbing Falster, Odense, Hjørring, Risskov, Haslev, Næstved, Viborg, Helsingør, Birkerød, Varde, Solrød Strand, Hobro, Gentofte, Brabrand, Vanløse, Lystrup, Skanderborg, Jyllinge, Tilst, Sønderborg, Brønderslev, Vallensbæk, Virum, Herning, Søborg, København, Vordingborg, Horsens, Aalborg, Struer, Valby, Nakskov, Taastrup, Værløse, Rudersdal, Stenløse, Greve, Rødovre, og Køge, .

Afhentning af loddepistol er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager).

Når der ses på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internet shoppere tit søger fx loddepistol online og køb loddepistol. Foruden dette ser vi typisk mennesker lede efter for eksempel loddepistol tilbud, billig loddepistol samt loddepistol priser, plus de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Tilbud på loddepistol

Det har vist sig at være ultra ligetil for internetbrugere at sammenholde priser på billige loddepistol online på flere e-handler, og til tak har massevis af butikker på nettet set sig tvunget til at formindske prisniveauet på loddepistol enormt, og ydermere sikre fri fragt.

Men det kan alligevel være rentabelt at kigge forbi forskellige e-forretninger efter tilbud og udsalg på loddepistol online forud for at du bestiller, sådan at man er sikret at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

Du må imidlertid huske på, at ifald en netshop annoncerer billige loddepistol online for en udsalgspris som virker kolossalt billig, så bør det i nogle tilfælde være et bevis på en bedragerisk e-forhandler. Køb med kort er dog omfavnet af et lovbud, der begunstiger os overfor uægte e-forhandlere.

Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ bør du drage fordel af en løsning som f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil honorere beløbet til loddepistol ude i fremtiden. Dette tilbydes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan og 10-4.

Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere som regel leder efter bl.a. loddepistol online og loddepistol priser. Foruden dette ser vi tit netshoppere søge efter bl.a. loddepistol tilbud, billig loddepistol samt køb loddepistol.

Se nærmere på tidligere køberes vurderinger

Trustpilot resulterer i altid relevante genveje til at se nærmere på forskellige andre køberes evalueringer og på grund af dette tilrådes det, at du kigger nærmere på e-handlens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige loddepistol online.

Facebook tilbyder for øvrigt en del fremragende chancer for at få indblik i internet firmaets pålidelighed. I øvrigt ser vi en række e-handler hvor det er muligt at sammensætte en omtale af købsoplevelsen, som tilmed kan bruges til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Før folk køber billige loddepistol online i en internet webshop behøver man i reglen læse virksomhedens forretningsbetingelser, men det er i reglen ikke super spændende, især på de store byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Davidsen.

En nem løsning kan være at finde ud af hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, siden det er en antydning af at internet webshoppen overholder den officielle danske lovgivning, og at internet forhandleren tit undersøges af fagfolk som forstår de gældende love.

Derudover tilbydes du lejlighed til at få hjælp, når du forvoldes problemstillinger ved dit indkøb af loddepistol. Desuden kan det være til hjælp at køberen er på vagt for de primære regler der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af loddepistol online, til eksempel den returret online firmaet tilsikrer.

Derfor er det i øvrigt essesentielt, at man permanent bevarer ens købsbekræftelse, således man i fremtiden vil kunne bekræfte bestillingen af loddepistol, uafhængig af om man har købt fra Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma eller Jem og Fix.

Thomas gav 5 stjerner

god service

Mette gav 4 stjerner

Hurtig

Maria H gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Erik Olsen gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 tips til indkøb via nettet
1Før nogen shopper billige loddepistol på en internet handler kan man når alt kommer til alt studere netbutikkens forretningsvilkår, men det er tit ikke særlig interessant. Udover dette rekommanderer vi at køber er på vagt for de mest centrale bestemmelser i forbindelse med købet af billige loddepistol online, fx hvilken ombytningsret hjemmesiden har.
2Trustpilot leverer en række passelige chancer for at kigge nærmere på en stor portion aktuelle brugeres observationer og herved foreslåes det, at du udforsker online firmaets omtaler før du handler billige loddepistol online. Facebook frembringer på samme måde stort set uafhængige muligheder for at få indtryk af netshoppens pålidelighed.
3Den mindst kostelige leveringstype er uden tvivl at du selv henter varerne, som jo nødvendiggør at du har bopæl nær e-firmaets bopæl. Den leveringsmulighed er selvfølgelig ultra væsentlig når vi behøver loddepistol om kort tid. Alternativt så tilbyder en række online virksomheder gebyrfri levering, men for det meste påkræves det at du shopper for en bestemt sum.
4Det er jo meget ukompliceret for købere at sammenholde priser online på billige loddepistol hos diverse online virksomheder, og så frembyder flertallet af online varehuse gratis fragt. Det kan dog ikke desto mindre være fordelagtigt at granske nogle få internet forretninger efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er på den sikre side med at opnå den mindst kostelige pris.
5Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en lovbestemmelse, der assisterer dig som kunde imod falske internet outlets. Som alternativ burde du vælge en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil dække omkostningerne over et længere tidsrum.
6En lang række online forretninger frembyder nu om stunder en række forskellige billige løsninger til levering til loddepistol. Den mest moderne er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de bestilte produkter når du har tid. Den er nemlig rigtig uproblematisk, og endda derudover den mindst kostelige leveringsløsning.
7En række online firmaer yder fragt uden gebyr på loddepistol, men oftest afkræver det at man shopper for et præcist beløb. Alternativt må du overveje den mest betalelige leveringstype, hvilket typisk vil være at få bragt produkterne til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig ofte til gengæld meget let. Den billigste form for fragt er unægtelig selv at hente produkterne.
8Generelt slår vi et slag for at bemærke hvorvidt online forretningen er e-mærket, siden det længe har været et bevis på at online webshoppen lever op til de opstillede regler, foruden at shoppen nu og da gennemses af fagfolk der er meget fortrolige reglementet på området. Forud for at nogen bestiller billige loddepistol i en online forretning kan de for at være sikker bese e-shoppens forretningsaftale.
9Fragtperioden er naturligvis super central når du behøver din pakke inden for få dage, og herved er det ganske klogt at vi tjekker tidshorisonten for levering for loddepistol. En hel del online webshops stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter, men vær obs på at det er påkrævet at bestillingen gennemføres tidligere end et angivent tidspunkt.