Bygpris.dk

Loddetråd

Loddetr. 20g 940-139
104 kr.
Læs mere
Loddetråd 2mm hs10-508-480
104 kr.
Læs mere
Loddetråd sb 20g 940-032
45 kr.
Læs mere
Loddetråd 500 gr s321-478-855
194 kr.
Læs mere
Loddetråd 1000 gr s321-478-843
367 kr.
Læs mere
Loddetr. hf32 0,5mm/100 640051
109 kr.
Læs mere
Loddetr. hf32 1,5mm/250 640152
123 kr.
Læs mere
Loddetråd 30g 940-011
46 kr.
Læs mere
Loddetr. hf32 1,0mm/250 640102
269 kr.
Læs mere
Loddetråd 250 gr s321-478-893
101 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget vigtigt at se, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du vælge et andet.
For en del er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor er det en fordel at vælge et online byggemarked, hvor du kan modtage hjælp til valg af loddetråd.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige loddetråd fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har fokus på de bedste priser, hvorimod nogle giver faglig rådgivning. Du skal tænke på hvad du vil prioritere.
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ ved de kendte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Derfor bør du kende firmaets handelsbetingelser.
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg af produkter, og nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare loddetråd.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder tilbyder produkter fra adskillige producenter, så du kan vælge fra et stort udvalg af loddetråd online.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte virksomheder, som medvirker til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggecentre har butikker i det meste af landet, og som følge af det har mange mulighed for at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Som følge af det har man mulighed for at spare leveringsgebyret, samt endda få fat i varerne lige nu.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops er små familiefirmaer, som oftest har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du når du køber loddetråd online fra deres webshop.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de varer der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online får du en billig pris.
Størstedelen af online nichebutikker har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det vil du modtage ekstra kyndig sparring fra folk med ekspertviden i lige præcis loddetråd.
Danmarks største byggekæder

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

loddetråd bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag over 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

loddetråd harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

loddetråd silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

loddetråd jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag flere end 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man kan spørge om støtte fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet ifald byggeriet er klimavenligt. At få tilskud er altså betinget af at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
2Der præsenterer sig uden tvivl uventede problemer når det gælder store projekter, og på grund af det vil det være meningsfuldt at der er afsat betragtelig plads i arbejdsplanen, med det formål at man er ubekymret om at have tid nok til det.
3Man skal ikke mangle værktøj. Typisk kan det vise sig uundværligt at du har grejet parat når du igangsætter byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne de medfølgende omkostninger i dit økonomiske overblik.
4Godt forarbejde viser sig som nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør liste en gennemarbejdet plan, som beskriver hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt derudover en rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver din agenda.
5Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for byggeprojektet, så man giver sig selv et overblik. Det kan vise sig at være sundt at kortlægge hver eneste udgiftspost, og bagefter indsamle ens købspris for dem én og én.
6Du skal for alt i verden ikke forsømme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj såsom arbejdshjelm som beskytter dig imod mulige risici. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i byggeriet, navnlig når du ikke sikrer dig professionel assistance.
7Det kan vise sig nødvendigt at spørge om hjælp til projektet, hovedsageligt såfremt det er omfangsrige byggeopgaver. Krævende byggerier gør krav på flere personer. Ydermere må det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
8Det viser sig betydningsfuldt at have de relevante materialer tilgængelige forud for at du iværksætter byggeprocessen. Du kan med fordel sammensætte en overskuelig indkøbsliste som samler alt det du skal bruge, og så granske punkterne, med det formål at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
9For projekter udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Således bør du ofte se vejrforudsigelserne i forbindelse med projektets start, så du undgår at det uden varsel går i gang med at piske ned absolut lige når du er i fuld gang med det omfattende byggeprojekt.
10Længe før du iværksætter byggeprojektet kan det blive ufatteligt essentielt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
11Du finder alle mulige former for artikler og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube yder assistance med en masse anvendelig oplysning, navnligt hvis du bruger den engelske version.
12Husk at reflektere over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør anskaffe assistance fra en fagperson til delelementer af det. Ifald du fremskaffer assistance fra en fagmand kan det være en god idé at få prisoverslag fra flere virksomheder.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er usædvanligt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er usædvanligt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % giver bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er enormt betryggende. Scoren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

En masse internet handler frembyder i dag et bredt udvalg af billige metoder til levering til loddetråd. Den mest anvendte er p.t. levering til en pakkeshop, hvor du selv afhenter ordren når du har mulighed for det. Den er nemlig meget smart, og typisk endvidere den mindst kostelige fragtmetode.

Du burde endvidere afveje for og imod at vælge afsending til hvor du bor eller til når du er på job. Fragtmetoden viser sig desværre en tak mere bekostelig, men lige så vel særdeles smertefri ift. loddetråd online. Den mindst kostelige løsning er uden tvivl at du selv henter varerne, hvilket dog er betinget af at du opholder dig lige ved webshoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på loddetråd er selvfølgelig ekstremt vital om du har brug for dine nye produkter inden for kort tid, og herved er det temmelig relevant at man checker leveringstidspunktet på loddetråd. En stor portion online webshops – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig 1 dags fragt på en række varer online, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at du når at bestille forud for et angivent klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få pakken betjent før de logistikansatte har fri.

Enkelte forretninger på nettet tilbyder gratis fragt på loddetråd online, men for det meste kun såfremt der handles for et bestemt beløb. Alternativt skulle man vælge den mest prisbevidste metode til levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted.

De fleste byggecentre giver afhentning hvor man bestiller billig loddetråd hjemmefra og afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen. Byggekæderne yder fx klik-og-hent på loddetråd i følgende byer:

Valby, Næstved, Svendborg, Kolding, Hørsholm, Stenløse, Brabrand, Frederikssund, Nyborg, Randers, Frederiksberg, Struer, Virum, Gentofte, Rudersdal, Søborg, København, Frederiksværk, Middelfart, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Holstebro, Aabenraa, Lystrup, Brønderslev, Brønshøj, Haslev, Aarhus, Odense, Hjørring, Lillerød, Gladsaxe, Korsør, Haderslev, Ringsted, Albertslund, Sønderborg, Kokkedal, Taastrup, Ikast, Greve, Lyngby, Frederikshavn, Ballerup, Skanderborg, Åbyhøj, Ishøj, Tårnby, Birkerød, Vallensbæk, Viborg, Rødovre, Herlev, Nærum, Jyllinge, Holbæk, Thisted, Fredericia, Risskov, Dragør, Esbjerg, Køge, Vejle, Vanløse, Ølstykke, Hillerød, Højbjerg, Brøndby, Helsingør, Herning, Hedehusene, Grenaa, Silkeborg, Roskilde, Hobro, Varde, Værløse, Rønne, Nakskov, Solrød Strand, Aalborg, Slagelse, Skive, Kalundborg, Glostrup, Tilst, Odder, Hedensted, Hvidovre, Vordingborg, Allerød, Farum, Nørresundby, og Horsens, .

Klik-og-hent ift. loddetråd er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit søger efter for eksempel køb loddetråd og loddetråd online. Foruden dette ser man tit netshoppere lede efter fx loddetråd priser, billig loddetråd og loddetråd tilbud, plus de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Silvan.

Rabat på loddetråd

Det har vist sig at være rigtig fleksibelt for os alle at kigge efter tilbud på billige loddetråd online i blandt forskellige internet foretagender, og til gengæld har langt de fleste internet outlets ikke kunne slippe for at nedsætte prisniveauet på loddetråd voldsomt, og ovenikøbet tilbyde gratis levering.

Det kan stadigvæk vise sig gunstigt at kontrollere enkelte forhandlere på nettet efter tilbud på loddetråd online før du færdiggør din shopping, så du er skråsikker på at modtage den mest billige pris. Se ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark og Silvan.

Du bør imidlertid huske på, at i tilfælde af at en netshop annoncerer billige loddetråd online for en salgspris som kan ses som ufattelig letkøbt, så kan det i nogle tilfælde være et bevis på en svindel internet butik. Køb med betalingskort er på den anden side indbefattet af en forordning, hvilket beskytter dig imod uærlige online firmaer.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du udnytte et tilbud som f.eks. ViaBill, ifald du agter at honorere betalingen af loddetråd senere. Dette fås typisk hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som fx 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

Ved kig i søgedata står det markant, at mennesker jævnligt kigger efter for eksempel loddetråd online og billig loddetråd. Foruden dette oplever man som regel netshoppere kigge efter eksempelvis loddetråd tilbud, køb loddetråd og loddetråd priser.

Se nærmere på eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot frembringer ganske fremragende muligheder for at efterse en stor portion tidligere køberes kritik og på grund af dette rekommanderer vi, at du efterforsker netshoppens kritik forinden du lægger din bestilling på billige loddetråd online.

Facebook leverer tilsvarende stort set ærlige genveje til at få et kig ind i e-butikkens kundetilfredshed. Desuden er der endda online forhandlere som gør det muligt at frembringe en omtale af ordreforløbet, som tilmed burde udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk shopper billige loddetråd online på en netshop behøver man helt sikkert se på dens vilkår, dog er det uden tvivl et omfattende projekt, særligt hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Stark.

En anden valgmulighed kan derfor være at kigge hvorvidt internet forretningen er e-mærke tilsluttet, grundet at det almindeligvis er et bevis på at internet forretningen retter sig efter de opstillede regler, og at online butikken lejlighedsvis vurderes af fagmænd der kender til de gældende regulativer.

Derudover tilbydes du anledning til at få assistance, såfremt du skulle få problemer som følge af din bestilling af loddetråd. Desuden foreslår vi at du er sat ind i de mest relevante retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af loddetråd online, som fx hvilken returrettighed internet butikken tilbyder.

I den relation er det tillige essesentielt, at man stadigvæk sikrer ens kvittering, således man til enhver tid vil kunne dokumentere bestillingen af loddetråd, hvad end man handler hos Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix eller 10-4.

Hans Poulsen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Peter gav 4 stjerner

Helt i orden.

Ole V gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Inge G gav 5 stjerner

Hurtigt og let

9 tips til indkøb via nettet
1Det er efterhånden ultra praktisk for købere at finde de laveste priser online på billige loddetråd i blandt flere online outlets, og til tak frembyder flertallet af internet shops portofri levering. Det kan til hver en tid blive smart at efterse et par e-shops efter rabat og tilbud forud for at du bestiller, således at du er sikret at opnå den mest betalelige pris.
2Temmelig mange internet shops udlover nu om stunder diverse forskellige billige fragttyper til loddetråd. En af favoritterne er nu om stunder pakkeshops, og så afhenter du blot varerne når der er tid til det. Denne er jo temmelig smart, samt desuden ligeledes den mest prisbevidste fragttype.
3Inden nogen bestiller billige loddetråd på en e-shop kunne man når alt kommer til alt få overblik over e-butikkens forretningsvilkår, dog er det tit ikke særlig morsomt. For øvrigt er det en hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de vigtigste reglementer der kan influere på bestillingen af billige loddetråd online, fx den returneringsret netshoppen tilsikrer.
4Visse internet shops frembyder billig levering på loddetråd, men oftest er det betinget af at man shopper for et fastsat beløb. Alternativt bør du udvælge den mest betalelige form for fragt, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted. Muligheden er gennemsnitligt endda særdeles enkel. Den mest betalelige leveringsudgave vil dog altid være selv at hente ordren.
5Den mindst kostelige mulighed for fragt er dog at hente ordren selv, hvilket dog nødvendiggør at du bor nær e-forhandlerens bopæl. Den fragtmetode kan være ualmindeligt væsentlig forudsat man skal bruge loddetråd fluks. Alternativt så sikrer enkelte online outlets fragt uden gebyr, men i mange tilfælde kun såfremt der aftages for et konkret beløb.
6Leveringstiden kan vise sig at være temmelig central i tilfælde af at vi mangler dine nye produkter lige om lidt, og med det formål er det helt afgørende at man efterser den forventede leveringstid ved loddetråd. En stor portion online webshops tilbyder billig 1 dags fragt på adskillige varer, som trods alt forudsætter at orden realiseres inden et angivent tidspunkt.
7Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er dækket ind under et lovbud, hvilket begunstiger kunden imod falske outlets på nettet. Som et alternativ kan du udnytte en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at dække regningen over flere uger.
8Vi foreslår generelt at finde ud af hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, siden det burde være et bevis på at internet firmaet tilslutter sig de officielle regler, foruden at e-shoppen løbende efterses af sagkyndige der har nøje kendskab til lovene på området. Forud for at nogen shopper billige loddetråd i en shop på nettet bør de altid tage stilling til webbutikkens handelsvilkår.
9Trustpilot byder på nogenlunde hensigtsmæssige løsninger til at tyde ganske mange tidligere brugeres meninger og derved er det fornuftigt, at du bliver klogere på e-handlens kritik forinden du shopper billige loddetråd online. Facebook genererer derudover temmelig gunstige genveje til at få indsigt i webbutikkens troværdighed.