Bygpris.dk

Løftevogn

Bernardo Løftevogn med tilt HHK 800 RL
13.013 kr.
Læs mere
Bernardo Løftevogn med tilt HHK 1000
14.250 kr.
Læs mere
Bernardo Løftevogn til tønde RHW 1000
8.082 kr.
Læs mere
Bernardo Løftevogn til tønde RHW 700
7.575 kr.
Læs mere
Bernardo Løftevogn til tønde RHW 500
6.750 kr.
Læs mere
Bernardo Løftevogn til tønde RHW 1500
9.666 kr.
Læs mere
LB500E - Løftevogn, elektrisk - 500 kg.
13.744 kr.
Læs mere
LB500 - Løftevogn - 500 kg.
5.494 kr.
Læs mere
LBH350 - Løftevogn - 350 kg. - dobb. saks
6.369 kr.
Læs mere
LB150 - Løftevogn - 150 kg.
3.244 kr.
Læs mere
LBH800E - Løftevogn, elektrisk, dobb. saks - 800 kg.
17.494 kr.
Læs mere
LB300 - Løftevogn - 300 kg.
5.119 kr.
Læs mere
LBH300E - Løftevogn, elektrisk, dobb. saks - 300 kg.
16.244 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Man bør derfor undersøge forretningens regningslinjer.
Når du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at undvære fragtgebyret, så kan du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Det er navnligt muligt hos de kendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Flere byggekæder tilbyder et bredt udvalg af produkter, og øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, udover bare løftevogn.
For de fleste er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at handle hos et online byggemarked, hvor du kan få hjælp til valg af løftevogn.
Der er variationer i prisen på billige løftevogn fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på gode tilbud, imens nogle fokuserer på et højt serviceniveau. Du skal bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder køber varer fra adskillige nicheshops, og derigennem kan du bestille fra et bredt udvalg af løftevogn online.
De udbredte byggecentre har butikker nær dig, og pga. det har kunderne valget om at bestille online og køre varerne personligt. Herigennem kan du vælge at slippe for fragtgebyret, og tilmed hente produkterne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og velkendte butikker, som kan give øget tryghed når man skal købe online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Størstedelen af små butikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Pga. dette vil du modtage ekstremt informativ rådgivning fra folk der er eksperter i lige præcis løftevogn.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de varer som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online bør du få en lavere pris.
Forskellige specialiserede netshops er små firmaer, der typisk er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at købe løftevogn online på deres side.
Danmarks største byggecentre
løftevogn harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

løftevogn jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag mere end 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

løftevogn silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

løftevogn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Måske du burde regne på om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt burde anskaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af arbejdet. Forudsat at du skal have professionel assistance kan det være fornuftigt at modtage tilbud fra flere firmaer.
2Der findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube tilbyder dig enormt meget nyttig info, ikke mindst forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
3Du skal på ingen måde gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedssko som hjælp med henblik på hændelige risici. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke får professionel hjælp.
4Der kommer stort set altid overraskende problematikker ved krævende opgaver, og pga. dette viser det sig betydningsfuldt at man afsætter god nok tid i agendaen, som vil medvirke til at man er afslappet omkring at man når det til siden.
5Typisk vil det være af stor betydning at udarbejde et regnskab for renoveringen, så man har et overblik over økonomien. Det vil blive rationelt at beskrive alle poster, og herefter undersøge billige priser på dem én efter én.
6Det er oplagt at sikre sig hjælp til projektet, navnlig såfremt det er væsentlige ombygninger. Krævende ombygninger stiller krav om flere folk. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
7Forinden du igangsætter byggeprocessen kan det blive usandsynligt vigtigt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være diverse regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
8Godt forarbejde vil altid være nøglen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du anbefales at forfatte en strømlinet agenda, som viser hvilke opgaver der laves på hvilke dage, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Vær konkret idet du udarbejder din handlingsplan.
9Du har mulighed for at spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det får man forudsat at ombygningen er positivt for miljøet. Tilskudet forudsætter dermed at ombygningen har en positiv effekt på klimaet.
10Muligvis vil det vise sig aktuelt at du har de påkrævede bygningsmaterialer indkøbt forud for at du indleder projektet. Du kunne forfatte en overskuelig indkøbsseddel med alle de ting du får brug for, og så gennemgå hver eneste ting, med øje for at du føler dig overbevist om at du har husket alt.
11Du vil på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det være uundværligt at have det ved hånden akkurat som du påbegynder arbejdet. Det er desuden afgørende at tage højde for de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
12For byggeprojekter udendørs kan vejret få en afgørende rolle. Af den årsag må du tit tage notits af femdøgnsprognosen i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden varsel starter med at stå ned i stænger når du lige er ved at færdiggøre dit vigtige projekt.
De mest populære byggeshops
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som jo er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende overlegent. Scoren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst betryggende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

Mange e-handler tilbyder nu til dags et stort udvalg af billige leveringsmodeller til løftevogn. Den mest anvendte er i dag levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Metoden er nemlig i høj grad enkel, og endda endvidere den mest billige mulighed for levering.

Du burde lige så vel afveje for og imod at få pakken leveret til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen er gerne en smule dyrere, men ydermere i høj grad nem for løftevogn online. Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som jo forudsætter at du er med kort afstand til internet forretningens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på løftevogn er jo virkelig vigtig når vi absolut skal bruge din ordre inden for kort tid, så derfor er det jo essentielt at du undersøger det estimerede leveringstidspunkt for løftevogn. En lang række internet varehuse – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 dags levering på masser af produkter online, men husk at det nødvendiggør at transaktionen gennemføres forinden et besluttet klokkeslæt, så de kan nå at få dit nye produkt ordnet forud for at de pakkeansatte har fri.

Nogle få internet webshops tilbyder fri fragt på løftevogn online, men undertiden stiller det krav om at man aftager for et fastsat beløb. Derudover burde du overveje den billigste leveringsversion, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted.

Adskillige netshops frembyder afhentning hvor man køber billig løftevogn hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan. De giver eksempelvis click-and-collect på løftevogn i følgende områder:

Tårnby, Lystrup, Hedensted, Tilst, Virum, Brønshøj, Nakskov, Vejle, Ballerup, Gladsaxe, Rønne, Helsingør, Højbjerg, Vordingborg, Næstved, Haslev, Nykøbing Falster, Sønderborg, Lillerød, Værløse, Aabenraa, Glostrup, Nørresundby, Valby, Korsør, Haderslev, Odder, Struer, Brabrand, Skive, Gentofte, Aarhus, Køge, Nyborg, Svendborg, Horsens, Birkerød, Taastrup, Frederikshavn, Stenløse, Solrød Strand, Brøndby, Rudersdal, Hillerød, Herning, Skanderborg, Charlottenlund, Ringsted, Middelfart, Aalborg, Søborg, Frederiksværk, Hjørring, Albertslund, København, Dragør, Hvidovre, Holstebro, Nærum, Kokkedal, Fredericia, Ølstykke, Ishøj, Viborg, Rødovre, Thisted, Slagelse, Randers, Vallensbæk, Hobro, Hørsholm, Brønderslev, Greve, Allerød, Frederiksberg, Roskilde, Kalundborg, Odense, Herlev, Vanløse, Holbæk, Varde, Kolding, Ikast, Lyngby, Jyllinge, Risskov, Silkeborg, Farum, Esbjerg, Hedehusene, Åbyhøj, Frederikssund, og Grenaa, .

Click-and-collect af løftevogn er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Lolland, Sydsjælland, Amager, Bornholm).

Når vi ser på tallene bliver det klart, at internet shoppere typisk kigger efter for eksempel billig løftevogn og løftevogn online. Derudover ser vi jævnligt mennesker søge efter blandt andet køb løftevogn, løftevogn priser og løftevogn tilbud, foruden de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Få rabat på løftevogn

Det er jo ret så problemfrit for internetbrugere at vurdere tilbud på billige løftevogn online hos diverse shops på nettet, og så har massevis af online forhandlere været nødt til at reducere salgspriserne på løftevogn eftertrykkeligt, og endda garantere fragt uden beregning.

Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig rentabelt at efterse enkelte internet handler efter tilbud og udsalg på løftevogn online forud for at du gennemfører din handel, således at du er på den sikre side med at modtage den billigste pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Man må ikke desto mindre være opmærksom på, at når en online virksomhed forhandler billige løftevogn online for en udsalgspris der anses for himmelråbende fremragende, så bør det undertiden være et kendetegn på en uoprigtig internet shop. Bestillinger med kort er imidlertid indbefattet af et regelsæt, der værner dig som køber overfor uoprigtige outlets på nettet.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt bør du vælge en løsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at godtgøre betalingen af løftevogn over en længere periode. Dette foreslåes typisk hos nicheforhandlere, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

Når vi ser på data står det tydeligt, at internet shoppere som regel efterspørger eksempelvis løftevogn priser og billig løftevogn. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere lede efter blandt andet løftevogn tilbud, løftevogn online og køb løftevogn.

Udforsk tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot leverer egentlig ærlige muligheder for at gennemstøve ret mange tidligere forbrugeres evalueringer og på grund af dette slår vi et slag for, at du besigtiger internet virksomhedens vurderinger forinden du bestiller billige løftevogn online.

Facebook fremskaffer tilsvarende ret så stabile muligheder for at få en idé om internet virksomhedens kundetilfredshed. Her møder vi en del online selskaber i Danmark hvor kunder kan aflevere en anmeldelse af deres køb, hvilket ydermere kan anvendes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før nogen bestiller billige løftevogn online på en e-shop burde de i princippet tage stilling til forhandlerens handelsaftale, men det er normalt ikke særlig sjovt, i særdeleshed på de kendte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Et alternativ kan være at tjekke om internet virksomheden er e-mærket medlem, som kan være en forsikring om at online forhandleren retter sig efter gældende dansk lovgivning, udover at online forhandleren jævnligt efterses af jurister som har megen viden om de gældende love.

Derudover giver det dig genvej til en hjælpende hånd, såfremt du møder besvær ved din handel med løftevogn. Desuden tilråder vi at køberen er hensynstagende til de fundamentale bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af løftevogn online, f.eks. den returneringsret e-forhandleren bruger.

Her er det tillige vigtigt, at man stadigvæk bevarer sin ordremail, således man en anden gang vil kunne vidne om sin bestilling af løftevogn, uanset om man bestiller fra XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen eller Silvan.

Karen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Hanne Møller gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Jens R gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Anna Pedersen gav 5 stjerner

Som altid

9 tips til indkøb via nettet
1Generelt slår vi et slag for at efterse om e-shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det almindeligvis er en indikator for at internet webshoppen efterfølger de officielle danske regler, udover at virksomheden undertiden ses til af fagfolk der kender reglerne på området. Forinden nogen handler billige løftevogn hos en internet handler behøver man for at være sikker studere e-shoppens vilkår.
2Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortkøb er omsluttet af en bestemmelse, der hjælper kunden imod uærlige e-butikker. Som en anden løsning burde du drage fordel af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, når du higer efter at godtgøre regningen over en længere periode.
3En masse internet foretagender foreslår i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsmidler til løftevogn. Den mest anvendte er p.t. at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente de købte produkter den dag der passer dig. Leveringsformen er altså ret let, samt typisk ligeledes den mest prisbevidste form for levering.
4Trustpilot frembringer super pæne muligheder for at dechifrere en lang række andre brugeres erfaringer og på grund af dette anbefales det, at du besigtiger e-forhandlerens vurderinger før du bestiller billige løftevogn online. Facebook giver dig ligeledes ganske fremragende muligheder for at få indtryk af webshoppens kundetilfredshed.
5Forud for at folk handler billige løftevogn hos en e-butik bør de de facto betragte virksomhedens vilkår, men det er uden tvivl ikke videre interessant. Tilsvarende er det fornuftigt at køberen er på vagt for de mest vedkommende vilkår der har betydning for bestillingen af billige løftevogn online, til eksempel den bytteret online butikken garanterer.
6Det er efterhånden temmelig ukompliceret for internetbrugere at finde de bedste priser online på billige løftevogn i blandt forskellige online webshops, og herved tilbyder massevis af internet outlets portofri levering. Til gengæld kan det trods alt være rentabelt at efterse nogle enkelte internet forhandlere efter udsalg og tilbud før du shopper, således at man er sikret at modtage den bedste pris.
7Den mindst kostelige leveringsudgave vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, men den løsning afhænger af at du lever tæt på e-butikkens arbejdslager. Den løsning til levering er selvfølgelig super aktuel hvis man har brug for løftevogn nu og her. Alternativt så frembyder enkelte online butikker gratis levering, men i reglen kun såfremt du aftager for et bestemt beløb.
8Fragttiden kan være usædvanlig betydningsfuld når vi skal bruge pakken med det samme, og derfor er det virkelig essentielt at man ser det anslåede leveringstidspunkt for løftevogn. En hel del online webshops giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varer, men som ikke desto mindre forudsætter at bestillingen køres igennem forud for et angivent klokkeslæt.
9Nogle få internet shops yder gratis fragt på løftevogn, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der handles for et fastsat beløb. Ellers skal man tage den mest betalelige fragtmulighed, der ofte vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop. Leveringsmetoden er som oftest desuden ret så uproblematisk. Den mest letkøbte løsning er unægtelig selv at hente pakken.