Bygpris.dk

Luftskraldenøgle

BATO Luftskraldenøgle 3/8" Soft Grip. 68Nm 75122
948 kr.
Læs mere
BATO Luftskraldenøgle 1/4" Baby Stubby 19Nm 7525
1.098 kr.
Læs mere
BATO Mini Luftskraldenøgle 3/8" Soft Greb 41Nm 75053
629 kr.
Læs mere
BATO Mini Luftskraldenøgle 1/4" Soft Grip. 27Nm 75125
948 kr.
Læs mere
BATO Mini Luftskraldenøgle 1/4" Soft Greb 41Nm 75052
648 kr.
Læs mere
BATO Luftskraldenøgle 3/8" Stubby 40Nm 7523
699 kr.
Læs mere
BATO Luftskraldenøgle 3/8" Baby Stubby 19Nm 7526
1.098 kr.
Læs mere
BATO Luftskraldnøgle 1/2" Soft Greb. 68Nm 75124
948 kr.
Læs mere
BATO Mini Luftskraldenøgle 3/8" Soft Grip. 27Nm 75126
948 kr.
Læs mere
BATO Luftskraldenøgle 1/4" Stubby 22Nm 75060
549 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder fremviser et enormt udvalg af varer, imens øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør afveje om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot luftskraldenøgle.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de store byggemarkeder.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at vide, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige luftskraldenøgle hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have de bedste tilbud, hvorimod øvrige vil have service. Du må forholde dig til hvad du vil prioritere.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor kende byggemarkedets betingelser.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. Derved kan det overvejes at handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af luftskraldenøgle.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder har butikker nær dig, og hermed har de fleste adgang til at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Derved er det muligt at undvære leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få produkterne hurtigere.
De kendte byggemarkeder forhandler varer fra flere specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort udvalg af luftskraldenøgle online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne endda lokalt fra dit område. Dem støtter du når du køber luftskraldenøgle online hos dem.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, da de ikke sælger andet. Pga. dette bør du få en høj grad af kyndig hjælp fra personale med specialistviden i netop luftskraldenøgle.
Hovedparten af nichebutikker er producenter af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få bedre priser.
De største byggekæder i Danmark
luftskraldenøgle silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

luftskraldenøgle jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

luftskraldenøgle harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

luftskraldenøgle bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ved udendørs opgaver har vejrsituationen stor betydning. Af den årsag må du med jævne mellemrum tage et kig på vejrprognosen i de dage der er op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at vælte ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til det omfattende projekt.
2Længe før du indleder byggeprojektet kan det vise sig rimeligt meningsfuldt med en forsikring om, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter hvor du bor vil der gælde begrænsende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
3Der er en hel del vejledninger og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. Især YouTube bringer dig ekstremt meget brugbar info, især såfremt du kigger på engelsk.
4Der præsenterer sig ofte overraskende hovedpiner ved store byggeprojekter, og af den grund er det værdifuldt at man afsætter en del tid i agendaen, med det formål at man kan være afslappet omkring at nå i mål med projektet.
5Det viser sig meningsgivende at du har de presserende materialer til rådighed på forhånd inden du iværksætter dit byggeprojekt. Du får god gavn af at nedskrive en enkel indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt hvad der er nødvendige, og derefter granske punkterne, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
6Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst ved væsentlige projekter. Flere ting bør udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt er det bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
7Godt forarbejde er kilden til at få en god oplevelse med projektet. Du bør overveje at nedskrive en struktureret tidsplan, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en nummerorden. Forsøg at være realistisk når du nedskriver din arbejdsplan.
8Du bør for alt i verden ikke undvære udstyr. Tit vil det vise sig meningsfuldt at du har udstyret ved hånden akkurat som du går løs med byggeriet. Det er derudover vigtigt at påregne de tilhørende udgifter i byggeriets budget.
9Du kan overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du må anskaffe assistance fra en professionel til områder af byggeriet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en fagmand er det en god idé at søge prisoverslag fra en håndfuld foretagender.
10Du bør ikke se bort fra dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj herunder arbejdssko som beskytter dig mod mulige risici. Det er klogt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, især ifald du ikke køber assistance fra en professionel.
11Glem ikke at du kan få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det får man når byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at byggeprojektet har betydning for planeten.
12Det kan vise sig at være fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for projektet, så man har et overblik over økonomien. Det bør være fordelagtigt at kortlægge hver enkelt udgift, og bagefter notere ens købspris for dem en ad gangen.
De mest populære byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % giver dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er meget betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringstype er bedst?

Mange webshops i Danmark giver i dag en lang række forskellige billige former for fragt til luftskraldenøgle. Et hit er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer når det passer dig. Fragtformen er jo vældig uproblematisk, samt typisk tillige den billigste fragtløsning.

Du bør endvidere beslutte dig for at få produkterne bragt til din privatbolig eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen bliver gennemsnitligt en smule mindre billig, men endvidere vældig smertefri med luftskraldenøgle online. Den billigste mulighed for fragt er utvivlsomt at du selv henter produkterne, hvilket dog betinges af at du har bopæl nær e-handlens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på luftskraldenøgle er jo yderst betydningsfuld når man behøver dine nye varer om et øjeblik, så herved er det uden tvivl passende at vi finder tidshorisonten for levering ved luftskraldenøgle. En række byggecentre – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – udlover billig 1 dags fragt på en masse varer online, men husk at det tager udgangspunkt i at bestillingen laves tidligere end et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produktet ordnet forud for at medarbejderne har fri.

En række internet webshops tilbyder gratis fragt på luftskraldenøgle online, men ofte er det kun gældende hvis man shopper for en konkret pris. Desuden kan man snuppe den billigste leveringsmodel, hvilket ofte vil være at få bragt din pakke til et afhentningssted.

Mange netshops tildeler afhentning hvor du handler billig luftskraldenøgle online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Silvan. Byggecentrene foreslår bl.a. afhentning af luftskraldenøgle i disse byer:

Vanløse, Brønshøj, Charlottenlund, København, Kalundborg, Næstved, Lystrup, Korsør, Hedehusene, Vordingborg, Frederikssund, Virum, Taastrup, Thisted, Grenaa, Nakskov, Hobro, Gentofte, Tilst, Lillerød, Haslev, Haderslev, Nærum, Jyllinge, Roskilde, Brøndby, Køge, Tårnby, Glostrup, Frederiksberg, Ikast, Brønderslev, Solrød Strand, Skanderborg, Hjørring, Helsingør, Nørresundby, Rudersdal, Højbjerg, Horsens, Greve, Skive, Hedensted, Slagelse, Frederikshavn, Søborg, Vallensbæk, Stenløse, Aarhus, Lyngby, Værløse, Rødovre, Silkeborg, Farum, Kokkedal, Ishøj, Hørsholm, Herning, Holstebro, Svendborg, Varde, Hvidovre, Aabenraa, Rønne, Gladsaxe, Ølstykke, Dragør, Holbæk, Aalborg, Allerød, Esbjerg, Randers, Ballerup, Risskov, Odder, Middelfart, Valby, Viborg, Frederiksværk, Åbyhøj, Fredericia, Birkerød, Nyborg, Struer, Hillerød, Vejle, Sønderborg, Nykøbing Falster, Odense, Herlev, Ringsted, Albertslund, Kolding, og Brabrand, .

Click-and-collect ift. luftskraldenøgle er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland), Sjælland (Amager, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i data bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter blandt andet luftskraldenøgle priser og luftskraldenøgle tilbud. Foruden dette ser man typisk mennesker lede efter eksempelvis køb luftskraldenøgle, billig luftskraldenøgle og luftskraldenøgle online, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

Få den bedste pris på luftskraldenøgle

Det er usædvanlig bekvemt for internetbrugere at analysere priser på billige luftskraldenøgle online hos forskellige webshops, og af den grund har en lang række online selskaber set sig nødsaget til at presse priserne på luftskraldenøgle betragteligt, og ovenikøbet frembyde billig levering.

Det kan dog ikke desto mindre blive lønsomt at kigge forbi visse e-butikker efter billige priser på luftskraldenøgle online inden du gennemfører dit køb, således at du ikke er i tvivl om at få den laveste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark og 10-4.

Du må trods alt være så påpasselig, at hvis en online shop udlover billige luftskraldenøgle online til salg for en salgspris der er grænseløst billig, så kan det undertiden være en varsel om en uægte e-forretning. Handler med kort er ikke desto mindre indbefattet af en bestemmelse, hvilket assisterer dig imod bedrageriske webshops.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du vælge en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du gerne vil afbetale regningen på luftskraldenøgle af flere omgange. Det tilbydes som regel hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

Når man ser på søgedata er det markant, at mennesker som regel søger eksempelvis luftskraldenøgle tilbud og luftskraldenøgle online. Vi ser derudover ofte online shoppere kigge efter fx billig luftskraldenøgle, køb luftskraldenøgle og luftskraldenøgle priser.

Udforsk tidligere køberes ratings

Trustpilot leverer en række belejlige chancer for at efterse diverse øvrige kunders observationer og af den grund foreslåes det, at du læser online shoppens ratings forud for at du shopper billige luftskraldenøgle online.

Facebook resulterer i derudover ret gode løsninger til at få en idé om e-handlens pålidelighed. Foruden det møder vi en del online forretninger hvor du kan registrere en omtale af virksomhedens service, hvilket lige så vel må udnyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige luftskraldenøgle online i en internet handler burde de faktisk tage stilling til netshoppens regler, dog er det almindeligvis en tidskrævende opgave, i særdeleshed ved de udbredte byggekæder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Et alternativ kunne derfor være at se nærmere på om online shoppen er medlem af e-mærket, eftersom det længe har været et tegn på at online virksomheden efterkommer gældende dansk lovgivning, tillige med at webbutikken hyppigt kigges til af fagmænd der kender til lovgivningen.

Dette er desuden din lejlighed til en håndsrækning, når du møder problemstillinger i processen med din bestilling af luftskraldenøgle. Foruden dette støtter vi at du er vaks omkring de elementære bestemmelser der har indvirkning på købet af luftskraldenøgle online, til eksempel hvilken returpolitik hjemmesiden kører med.

I den forbindelse er det på samme måde essesentielt, at man når som helst gemmer sin ordremail, således man senere kan dokumentere købet af luftskraldenøgle, uagtet om man har handlet hos XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark eller Davidsen.

Henrik S gav 5 stjerner

God til prisen

Charlotte B gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Søren B gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Søren gav 4 stjerner

Det virker bare.

9 tips til når du køber online
1Den mest betalelige slags levering vil altid være selv at hente produkterne, hvilket dog beroer på at du fysisk befinder dig nær e-firmaets lager. Den leveringsmodel er særligt betydningsfuld om man mangler luftskraldenøgle nu og her. Alternativt så tilbyder en hel del internet webshops billig levering, men ofte stiller det krav om at der købes for et fastsat beløb.
2Fragtperioden er jo ultra afgørende såfremt du absolut skal bruge dine nye varer nu og her, og af den grund er det rimelig på sin plads at man undersøger tidshorisonten for levering på luftskraldenøgle. Temmelig mange online webshops udlover billig 1 hverdags levering på deres primære produkter, men som ikke desto mindre beroer på at ordren køres igennem forud for et angivent tidspunkt.
3Det er efterhånden ualmindeligt gnidningsløst for alle og enhver at kigge efter tilbud online på billige luftskraldenøgle hos diverse netbutikker, og så frembyder en lang række online outlets fragt uden beregning. Det kan dog alligevel være rentabelt at undersøge indtil flere online selskaber efter tilbud forud for at du shopper, således at man er velinformeret til at indhente den bedste pris.
4Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt webshoppen er e-mærket medlem, grundet at det er et sympol på at e-forhandleren accepterer dansk lovgivning, udover at hjemmesiden fra tid til anden besøges af specialister som er inde i vilkårene. Inden folk shopper billige luftskraldenøgle på en online forretning kan man til hver en tid læse dens handelsaftale.
5Nogle e-butikker garanterer fragtfri levering på luftskraldenøgle, men for det meste forudsætter det at man bestiller for en bestemt sum. Som alternativ skulle du snuppe den prisbilligste mulighed for fragt, hvilket gerne er at få fragtmanden til at køre din ordre til et afhentningssted. Løsningen bliver i mange tilfælde endda temmelig enkel. Den billigste slags levering er dog at du selv henter pakken.
6Inden folk handler billige luftskraldenøgle i en internet forhandler bør de de facto have øje for virksomhedens regler, men det er naturligvis et tidskrævende projekt. Foruden dette går vi ind for at køber er på vagt for de fundamentale retningslinjer der har indvirkning på shopping af billige luftskraldenøgle online, til eksempel den returneringsret butikken tilbyder.
7Trustpilot leverer evigt anstændige genveje til at analysere forskellige nuværende forbrugeres tanker og herved stiller vi forslag om, at du sonderer netshoppens ratings inden du køber billige luftskraldenøgle online. Facebook bringer dig for øvrigt fuldstændig hensigtsmæssige chancer for at få indtryk af internet webshoppens kundetilfredshed.
8En stor portion online forhandlere udlover nu om dage en række forskellige billige leveringsløsninger til luftskraldenøgle. En af de mest moderne er i dag at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er altså rigtig ukompliceret, og mange gange tilmed den billigste leveringsmulighed.
9Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Kortbetalinger er omsluttet af en lov, der sikrer køber imod uægte e-butikker. Som en alternativ mulighed bør du anvende en løsning som f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at dække regningen over tid.