Bygpris.dk

Lydabsorberende plader pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger lydabsorberende plader, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 12.927 kr., som er hele 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 lydabsorberende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor kende webshoppens betingelser.
For en del er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. Derved er det en fordel at bestille ved en netbutik, hvor du får sparring og vejledning omkring lydabsorberende plader.
Flere byggekæder fremviser et enormt sortiment af produkter, og øvrige specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare lydabsorberende plader.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige lydabsorberende plader alt efter hvor du handler online. En del satser på gode tilbud, imens øvrige vil have kompetent rådgivning. Du må gennemtænke hvad du vil prioritere.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
Når du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed i de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og herigennem har flertallet chancen for at købe online og hente varerne personligt. Af den grund kan du vælge at spare fragten, og samtidig hente produkterne med det samme.
De udbredte byggekæder forhandler produkter fra en lang række forskellige leverandører, og derigennem kan du bestille fra et bredt sortiment af lydabsorberende plader online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte forretninger, som kan give en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Alverdens webshops i små nicher er iværksætterfirmaer, som typisk er danske, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du støtte idet du bestiller lydabsorberende plader online på deres webshop.
Mange nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få skarpere priser.
Størsteparten af specialiserede netshops har en dyb forståelse for deres varer, idet de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig vil du modtage super anvendelig assistance fra nogle som er eksperter i lige præcis lydabsorberende plader.
Danmarks største byggecentre
lydabsorberende plader silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

lydabsorberende plader bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

lydabsorberende plader harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

lydabsorberende plader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 medarbejdere i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde vil være nøglen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du er nødt til at udarbejde en velovervejet tidsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil udføre hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du sammensætter din tidsplan.
2Du må unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedshjelm som beskyttelse overfor mulige uheld. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke køber professionel hjælp.
3Husk at du kan hente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det fås hvis byggeriet er miljøvenligt. Af få støtte er altså betinget af at byggeriet har betydning for naturen.
4Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Derfor bør du tit undersøge vejrforudsigelserne i forbindelse med projektets begyndelse, så du slipper for at det uanmeldt begynder at vælte ned nøjagtig som du er gået i gang med det omfattende projekt.
5Det kan vise sig aktuelt at have alle byggematerialer tilgængelige inden du tager fat på håndværket. Du bør sammenfatte en enkel huskeliste som indeholder alt der bliver brug for, og som det næste gennemløbe oversigten, hvormed du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
6Der findes en hel del instruktioner og videoer online som kan vejlede dig. Navnligt YouTube supporterer dig med store mængder konstruktiv info, i særlig grad når man søger på engelsk.
7Typisk vil det være afgørende at have lavet et regnskab for dit projekt, så man har et overblik over økonomien. Det vil være fordelagtigt at notere hver eneste udgiftspost, og herefter dokumentere ens omkostning ved dem én efter én.
8Du kunne tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør sikre dig hjælp fra en fagperson til afslutningen af arbejdet. Når du søger hjælp fra en fagperson er det fordelagtigt at hente priser fra en håndfuld selskaber.
9Der viser sig uden tvivl uforudsete problematikker i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og derfor vurderes det betydningsfuldt at man har afsat god plads i kalenderen, med formålet om at man kan være sikker på at nå det inden ens deadline.
10Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst når det kommer til større byggeprojekter. Større ting behøver flere folk. Desuden viser det sig mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
11Forinden du starter arbejdet må det være temmelig vigtigt med en forsikring om, at det du vil lave overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der være diverse regler omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
12Du skal nødig mangle udstyr. Jævnligt kan det være betydningsfuldt at du har det til disposition når du iværksætter byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at medtage de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
De mest populære byggeshops
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk betryggende. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

Masser af shops på nettet foreslår i vore dage flere billige fragtformer til lydabsorberende plader. En yndling er i dag levering til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter pakken lige når det passer dig. Denne er jo vældig problemfri, samt tit endda den prisbilligste type af levering.

Du kunne på samme måde overveje at få pakken sendt til din bolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden bliver mange gange en tand mere bekostelig, men tillige særdeles smart for lydabsorberende plader online. Den prisbilligste leveringsform vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, hvilket dog nødvendiggør at du har bopæl tæt på e-forhandlerens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på lydabsorberende plader er jo ret central i tilfælde af at du behøver dine nye produkter omgående, så derfor er det komplet passende at du tjekker det anslåede leveringstidspunkt ved lydabsorberende plader. Adskillige internet outlets – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig 1 hverdags levering på en række varenumre online, men som trods alt afhænger af at du når at bestille forinden et angivent klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt klargjort før lagermedarbejderne drager hjemad.

Enkelte internet shops sikrer fragt uden beregning på lydabsorberende plader online, men typisk kun hvis der købes for en bestemt sum. Derudover bør man udse dig den billigste slags levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop.

Adskillige byggemarkeder giver klik-og-hent hvor man handler billig lydabsorberende plader hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix og 10-4. De tilbyder bl.a. afhentning af lydabsorberende plader i følgende byer:

Varde, Odder, Gladsaxe, Glostrup, Taastrup, Køge, Struer, Vanløse, Nakskov, København, Skive, Farum, Grenaa, Hørsholm, Vejle, Brabrand, Nørresundby, Næstved, Jyllinge, Valby, Ikast, Tilst, Hedensted, Virum, Aabenraa, Tårnby, Kalundborg, Frederikshavn, Sønderborg, Charlottenlund, Albertslund, Lyngby, Ølstykke, Nærum, Ringsted, Hillerød, Silkeborg, Brøndby, Aalborg, Thisted, Hedehusene, Ishøj, Kokkedal, Brønshøj, Lillerød, Højbjerg, Brønderslev, Stenløse, Viborg, Haderslev, Vallensbæk, Ballerup, Åbyhøj, Solrød Strand, Kolding, Hobro, Søborg, Frederiksværk, Vordingborg, Roskilde, Hjørring, Nykøbing Falster, Birkerød, Frederikssund, Lystrup, Nyborg, Slagelse, Holstebro, Fredericia, Rødovre, Greve, Herning, Korsør, Værløse, Hvidovre, Haslev, Odense, Skanderborg, Helsingør, Svendborg, Randers, Frederiksberg, Gentofte, Holbæk, Allerød, Herlev, Middelfart, Horsens, Rudersdal, Aarhus, Rønne, Risskov, Dragør, og Esbjerg, .

Klik-og-hent af lydabsorberende plader er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Falster, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland).

Når vi kigger i tallene står det klart, at mennesker jævnligt efterspørger blandt andet lydabsorberende plader online og køb lydabsorberende plader. Foruden dette oplever vi ofte mennesker søge efter fx lydabsorberende plader tilbud, billig lydabsorberende plader samt lydabsorberende plader priser, plus de udbredte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Tilbud på lydabsorberende plader

Det er jo efterhånden særdeles problemfrit for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige lydabsorberende plader online fra flere internet handler, og til gengæld har flere webbutikker været presset til at at nedbringe priserne på lydabsorberende plader kolossalt, og endda sikre fragt uden beregning.

Trods dette kan det trods alt blive rentabelt at sammenligne diverse forhandlere på nettet efter billige priser på lydabsorberende plader online før du shopper, så du ikke er i tvivl om at modtage den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Man bør ikke desto mindre være så påpasselig, at såfremt en online butik udbyder billige lydabsorberende plader online for en pris der virker ubegribelig tiltalende, bør det tit være en varsel om en snydagtig e-shop. Køb med betalingskort er i hvert fald dækket ind under en regel, som passer på dig som kunde imod fup online shops.

Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du overveje en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du hellere vil betale prisen på lydabsorberende plader ude i fremtiden. Dette foreslåes ofte hos nicheforhandlere, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Når man kigger i tendenserne står det markant, at folk ofte leder efter fx lydabsorberende plader online og billig lydabsorberende plader. Derudover oplever man ofte internet shoppere søge efter for eksempel lydabsorberende plader tilbud, lydabsorberende plader priser og køb lydabsorberende plader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydabsorberende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Super hurtigt leverance.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg folks meninger

Trustpilot præsterer altid fantastiske løsninger til at kortlægge en stor gruppe nuværende kunders vurderinger og derfor er det smart, at du vurderer e-forhandlerens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige lydabsorberende plader online.

Facebook tilbyder for øvrigt relativt passende muligheder for at få indtryk af internet shoppens pålidelighed. Herinde ser vi mange internet varehuse som gør det muligt at udforme en bedømmelse af virksomhedens service, som lige så vel kan benyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forinden folk handler billige lydabsorberende plader online på en netbutik behøver de altid have øje for virksomhedens regler, det er dog normalt ikke videre interessant, specielt hos de kendte byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma og Davidsen.

En nemmere løsning kunne derfor være at kontrollere hvorvidt online butikken er verificeret af e-mærket, eftersom det burde være en forsikring om at webshoppen forstår gældende dansk lovgivning, tillige med at internet butikken rutinemæssigt kontrolleres af sagkyndige der er meget fortrolige vilkårene.

Derudover giver det dig genvej til at få bistand, for så vidt du møder dilemmaer ved dit indkøb af lydabsorberende plader. Udover dette foreslår vi at du er vidende om de mest aktuelle reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af lydabsorberende plader online, til eksempel hvilken ombytningspolitik webbutikken har.

I den forbindelse er det tilmed relevant, at man når som helst bevarer sin faktura, så man til enhver tid kan eftervise købet af lydabsorberende plader, ligegyldig om man bestiller ved 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg eller Silvan.

Pia Christensen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Karen U gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Anders P gav 5 stjerner

Det var godt !

Pia gav 4 stjerner

Alt ok

9 gode råd til køb på nettet
1Fragtperioden er selvfølgelig meget relevant såfremt du mangler produkterne omgående, så i det øjemed er det jo centralt at du ser den anslåede leveringsdato ved lydabsorberende plader. En hel del shops på nettet giver løfte om billig 1 hverdags levering på de fleste produkter, men vær vagtsom da det beroer på at transaktionen realiseres før et fastslået klokkeslæt.
2Forud for at folk handler billige lydabsorberende plader på en online forretning kan de i virkeligheden løbe igennem netshoppens regler, dog er det uden tvivl ikke særlig spændende. Tilmed tilråder vi at køberen er på vagt for de grundlæggende bestemmelser der er gældende for købet af billige lydabsorberende plader online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik online virksomheden tilsikrer.
3Adskillige e-butikker yder efterhånden et bredt udvalg af billige fragtformer til lydabsorberende plader. En der er meget populær er i vore dage pakkeshops, og så kan du blot hente pakken når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ekstremt overkommelig, og mange gange endda den prisbilligste metode til levering.
4Trustpilot bringer dig stort set gode muligheder for at vurdere forskellige eksisterende kunders iagttagelser og derfor stiller vi forslag om, at du bliver klogere på e-handlens ratings inden du shopper billige lydabsorberende plader online. Facebook indebærer tillige en række pæne løsninger til at få et kig ind i online forretningens pålidelighed.
5Den mest letkøbte type af levering er unægtelig at du selv henter produkterne, men det kræver at du er i nærheden af online butikkens hjemsted. Den løsning kan vise sig at være usædvanlig betydningsfuld hvis du har behov for lydabsorberende plader fluks. Alternativt så præsterer nogle få outlets på nettet fragt uden gebyr, men tit er det under forudsætning af at der aftages for en konkret sum.
6Det er i dag i høj grad let for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige lydabsorberende plader i blandt diverse internet forretninger, og altså yder en lang række forretninger på nettet fri fragt. Dog kan det ikke desto mindre blive rentabelt at granske nogle internet foretagender efter rabat og tilbud før du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den bedste pris.
7Enkelte online forhandlere lover gratis fragt på lydabsorberende plader, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at du shopper for en fastsat pris. Alternativt må man tage den mest betalelige leveringsmåde, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver ofte endvidere super let. Den mindst kostelige fragtform er dog at du selv henter pakken.
8Vi anbefaler generelt at undersøge om online shoppen er medlem af e-mærket, grundet at det bør være en angivelse af at online shoppen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, udover at forretningen løbende evalueres af fagfolk som er indført i de gældende love. Forud for at nogen handler billige lydabsorberende plader på en e-handler bør de på en vis måde betragte virksomhedens handelsbetingelser.
9Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omfattet af et lovbud, der beskytter dig som kunde imod uærlige e-forhandlere. Alternativt bør du bruge en løsning fra fx ViaBill, såfremt du ønsker at dække regningen af flere omgange.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk