Bygpris.dk

Lyddæmpende lofter pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger lyddæmpende lofter, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 12.927 kr., som er hele 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 lyddæmpende lofter inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets betingelser.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige lyddæmpende lofter alt efter hvor du handler online. Nogle vil have billige priser, imens øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du må beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Når du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil blive fri for fragten, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Dette er specielt et alternativ i de gængse byggecentre.
For en del er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du med fordel købe fra et online byggecenter, hvor du får sparring og vejledning omkring lyddæmpende lofter.
Det er helt klart meget relevant at se, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Flere byggecentre udbyder et stort sortiment af produkter, og andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør bestemme om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden blot lyddæmpende lofter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man handler online. Det kan du se som positivt.
De store byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og hermed har kunderne adgang til at handle online og køre produkterne personligt. Som følge af det har man mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, og tilmed skaffe varerne hurtigere.
De gængse byggemarkeder forhandler varer fra mange forskellige nichebutikker, og af den grund kan du vælge fra et bredt udvalg af lyddæmpende lofter online.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du få skarpere priser.
Alverdens online nichebutikker er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle lyddæmpende lofter online hos dem.
Mange nichespecifikke webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre produkter. Af den grund vil du opleve endnu mere kompetent hjælp fra folk der er eksperter i netop lyddæmpende lofter.
Danmarks største byggecentre
lyddæmpende lofter harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

lyddæmpende lofter silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

lyddæmpende lofter bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af ca. 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

lyddæmpende lofter jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det er oplagt at søge en hjælpende hånd til arbejdet, især i tilfælde af omfattende projekter. Nogle projekter bør udføres af flere personer. Ydermere bør det blive bedre og sjovere når man er flere om opgaven.
2Du har adgang til rigelige mængder af vejledninger og videoer via nettet som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube kan hjælpe med overvældende meget udbytterig viden, ikke mindst når man søger på engelsk.
3Du burde måske tænke over om det er muligt at klare det hele selv, eller du burde købe hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeriet. Når du tager imod professionel hjælp vil det oftest være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra flere entreprenører.
4Godt forarbejde viser sig som vejen til et godt forløb med arbejdet. Du må nedskrive en strømlinet plan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, samt derudover en prioriteringsliste. Vær skarp i sammensætningen af handlingsplanen.
5Forinden du indleder byggeprojektet er det usandsynligt fornuftigt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Ofte vil det være essentielt at udfærdige et regnskab for istandsættelsen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan være sundt at dokumentere alle omkostninger, hvorefter man kan indsamle beløbet for hver eneste af dem.
7Der viser sig uden tvivl overraskende hovedpiner når det handler om avancerede opgaver, og herved er det vigtigt at man har afsat rigeligt med tid i agendaen, som gør at man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
8Det kan vise sig vigtigt at du har de nødvendige byggematerialer til rådighed i god tid før du påbegynder eksekveringen. Du bør notere en hurtig indkøbsliste som samler alt hvad der er nødvendige, og så efterse oversigten, hvormed du bliver sikker på at alt er på sin plads.
9Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej beklædning såsom fod- og hovedbeklædning der beskytter dig imod eventuelle uheld. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke har eksperthjælp.
10Husk at du kan søge hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det gives hvis ombygningen er klimavenligt. Bidraget betinges altså af at renoveringen påvirker naturen.
11Du skal for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Jævnligt kan det være yderst relevant at have værktøjet ved hånden forinden du begynder på byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at indregne de medfølgende udgifter i byggeriets regnskab.
12For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den årsag kan du ofte lægge mærke til femdøgnsprognosen når du nærmer dig projektets begyndelse, så du undgår at det pludselig går i gang med at piske ned i samme sekund som du står midt i dit store projekt.
De mest vellidte byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er virkelig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er hamrende betryggende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt flot. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

En stor portion e-shops yder til alt held flere billige fragttyper til lyddæmpende lofter. En af favoritterne er for nærværende pakkeshops, fordi du så nemt kan hente dine nye varer når der er mulighed for det. Løsningen er altså ret ukompliceret, og typisk ligeledes den mest letkøbte løsning til levering.

Du kan omvendt planlægge at få ordren leveret hjem til dig eller ud på dit arbejde. Løsningen viser sig ofte lidt mere bekostelig, men desuden virkelig hensigtsmæssig med lyddæmpende lofter online. Den mest letkøbte metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men den mulighed afhænger af at du lever i kort afstand af internet selskabets byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på lyddæmpende lofter kan være ekstremt bestemmende om du skal bruge dine nye produkter omgående, så derfor er det faktisk centralt at man kontrollerer leveringstidspunktet på lyddæmpende lofter. Adskillige online butikker – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varer online, men vær på vagt da det er afhængig af at orden realiseres forud for et bestemt tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få pakken sendt afsted før lagermedarbejderne har fri.

Visse internet foretagender frembyder portofri levering på lyddæmpende lofter online, men i de fleste tilfælde påkræves det at du handler for en fastsat pris. I øvrigt burde man foretrække den billigste leveringstype, hvilket gerne er at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted.

En hel del netshops yder click-and-collect hvor du handler billig lyddæmpende lofter online og selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggecentrene yder for eksempel afhentning af lyddæmpende lofter i følgende byer:

Helsingør, Kolding, Virum, Sønderborg, Grenaa, Silkeborg, Rønne, Aabenraa, Birkerød, Haderslev, Næstved, Lystrup, Viborg, Valby, Ringsted, Charlottenlund, Værløse, Rødovre, Gentofte, Haslev, Nyborg, Brabrand, Lyngby, Lillerød, Slagelse, Thisted, Fredericia, Skanderborg, Svendborg, Gladsaxe, Rudersdal, Vordingborg, Korsør, Odder, Greve, Køge, Tårnby, Holbæk, Roskilde, Herning, Kalundborg, Solrød Strand, København, Dragør, Jyllinge, Frederiksberg, Struer, Odense, Frederiksværk, Ikast, Glostrup, Åbyhøj, Kokkedal, Albertslund, Taastrup, Hjørring, Risskov, Ballerup, Nørresundby, Tilst, Farum, Frederikshavn, Hobro, Vanløse, Esbjerg, Frederikssund, Ishøj, Brøndby, Aalborg, Allerød, Varde, Hørsholm, Højbjerg, Vallensbæk, Brønshøj, Herlev, Aarhus, Vejle, Søborg, Ølstykke, Hedensted, Nærum, Skive, Brønderslev, Holstebro, Hillerød, Hedehusene, Hvidovre, Horsens, Randers, Middelfart, Nykøbing Falster, Nakskov, og Stenløse, .

Click-and-collect af lyddæmpende lofter er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager).

Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter bl.a. billig lyddæmpende lofter og lyddæmpende lofter tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere efterspørge blandt andet lyddæmpende lofter online, køb lyddæmpende lofter samt lyddæmpende lofter priser, foruden de velkendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Få rabat på lyddæmpende lofter

Det er yderst fremkommeligt for forbrugerne at finde de laveste priser på billige lyddæmpende lofter online fra diverse internet forhandlere i Danmark, og med det motiv har massevis af forhandlere på nettet ikke kunne slippe for at nedbringe salgspriserne på lyddæmpende lofter voldsomt, og ovenikøbet yde portofri fragt.

Det kan dog trods alt vise sig lukrativt at granske et par webbutikker efter udsalg og tilbud på lyddæmpende lofter online forinden du gennemfører din handel, så du ikke er i tvivl om at få den laveste pris. Kig ikke kun på de store byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark og 10-4.

Du bør imidlertid huske på, at i tilfælde af at en webbutik annoncerer billige lyddæmpende lofter online til salg for en pris der virker uendeligt billig, så er det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en snydagtig e-forhandler. Kortbestillinger er på den anden side omfavnet af et regulativ, som hjælper en overfor uægte online virksomheder.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du overveje en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afbetale prisen på lyddæmpende lofter af flere omgange. Dette foreslåes ofte i specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Ses der på tallene fremstår det markant, at folk mange gange leder efter blandt andet billig lyddæmpende lofter og køb lyddæmpende lofter. Foruden dette oplever man mange gange mennesker lede efter eksempelvis lyddæmpende lofter priser, lyddæmpende lofter online og lyddæmpende lofter tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lyddæmpende lofter er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

I gør det super godt” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Undersøg tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot genererer absolut fortræffelige chancer for at sondere en stor gruppe nuværende konsumenters reflektioner og af den grund er det en hjælp, at du ser nærmere på e-shoppens anmeldelser før du shopper billige lyddæmpende lofter online.

Facebook tilbyder lignende absolut fine genveje til at få et kig ind i netbutikkens kundetilfredshed. I øvrigt ses nogle outlets på nettet hvor folk kan notere en evaluering af virksomhedens service, hvilket ydermere kan benyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige lyddæmpende lofter online på en butik burde man helt sikkert løbe igennem shoppens regler, dog er det i reglen et omfattende arbejde, i særdeleshed på de velkendte byggemarkeder som Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Silvan.

Et alternativ kunne derfor være at granske hvorvidt internet selskabet er e-mærket, siden det længe har været en angivelse af at e-shoppen overholder dansk lovgivning, udover at e-forretningen en gang i mellem monitoreres af specialister som har nøje kendskab til vilkårene på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til assistance, når du udsættes for besvær med dit indkøb af lyddæmpende lofter. Endvidere er det klogt at du er vaks omkring de mest essentielle forhold der er gældende for købet af lyddæmpende lofter online, f.eks. den bytteret virksomheden lover.

I den sammenhæng er det i øvrigt afgørende, at man stadig sikrer ens kvitteringsmail, så man fremadrettet vil kunne bekræfte bestillingen af lyddæmpende lofter, uafhængig af om man har bestilt hos Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen eller XL-Byg.

Anders gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Martin gav 4 stjerner

Det var godt !

Jan S gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Anders Christiansen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

9 tips til køb på nettet
1Nogle online butikker byder på levering uden omkostninger på lyddæmpende lofter, men i mange tilfælde påkræves det at man køber for et præcist beløb. Ellers bør du beslutte sig for den mest letkøbte leveringsudgave, hvilket tit er at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig typisk ydermere temmelig smertefri. Den mest prisbevidste metode til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
2En række internet shops foreslår til alt held diverse billige muligheder for fragt til lyddæmpende lofter. Det mest populære er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, så du nemt selv kan hente de købte produkter når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er altså i høj grad nem, samt mange gange derudover den prisbilligste metode til levering.
3Forud for at folk handler billige lyddæmpende lofter i en e-shop kan man principielt bese forhandlerens regler, det er dog bare et omfattende arbejde. Tilsvarende er det smart at du er sat ind i de grundlæggende vedtægter der kan have indflydelse på købet af billige lyddæmpende lofter online, f.eks. den byttepolitik forretningen garanterer.
4Trustpilot resulterer i tilpas fortræffelige chancer for at eksaminere adskillige nuværende konsumenters reflektioner og derfor er det godt, at du evaluerer online firmaets bedømmelser forinden du handler billige lyddæmpende lofter online. Facebook leverer for øvrigt nogenlunde sikre genveje til at få indtryk af e-handlens pålidelighed.
5Den billigste løsning til levering er utvivlsomt selv at hente varerne, men dette er betinget af at du er med kort afstand til online webshoppens lager. Den mulighed for levering kan vise sig at være super relevant ifald man har brug for lyddæmpende lofter nu og her. Alternativt så tilbyder nogle online forretninger gratis levering, men i de fleste tilfælde afkræver det at man bestiller for et fastslået beløb.
6Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfavnet af et reglement, hvilket assisterer dig som køber overfor bedrageriske e-forhandlere. Som en anden løsning burde du vælge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at finansiere regningen over et længere tidsrum.
7Vi slår generelt et slag for at finde ud af om e-forhandleren er e-mærket medlem, da det skulle være en erklæring om at webshoppen lever op til de opstillede regler, udover at webshoppen fra tid til anden besigtiges af fagmænd der forstår de gældende love. Forinden folk handler billige lyddæmpende lofter på en online virksomhed behøver man i princippet bese netbutikkens forretningsvilkår.
8Antal dages levering kan være ualmindeligt vital ifald du står og skal bruge ordren nu og her, og af den grund er det tydeligvis vigtigt at man undersøger den anslåede leveringsdato på lyddæmpende lofter. Flere online virksomheder tilbyder billig 1 dags levering på en række varenumre, men husk at det betinges af at bestillingen gennemføres forud for et bestemt klokkeslæt.
9Det er jo ualmindeligt problemfrit for almindelige mennesker at søge information om priser online på billige lyddæmpende lofter på diverse forretninger på nettet, og følgelig tilbyder en lang række e-forretninger fragtfri levering. Dog kan det alligevel vise sig smart at kigge forbi forskellige online varehuse efter tilbud forinden du handler, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk