Bygpris.dk

Lyddæmpende plader pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger lyddæmpende plader, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 12.927 kr., som er hele 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 lyddæmpende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisniveauet på billige lyddæmpende plader hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på gode tilbud, imens andre har en høj grad af service. Du skal forholde dig til hvad du helst vil have.
Nogle byggecentre har et bredt udvalg af varer, imens øvrige fokuserer på en enkelt varegruppe. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge fra, foruden blot lyddæmpende plader.
For en del er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne handle hos en netbutik, hvor du får gode råd til valg af lyddæmpende plader.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt må du tjekke de andre.
Du bør vide hvilke regler der gælder når du køber online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man kende netbutikkens handelsbetingelser.
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at undvære fragten, så kunne du tænke over at køre produkterne selv. Det er især muligt i de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre tilbyder varer fra alle mulige leverandører, og som følge af dette kan du købe fra et stort sortiment af lyddæmpende plader online.
De store byggekæder er populære og landskendte forretninger, som kan bidrage til øget troværdighed når du shopper online. Det vil nogle se som en fordel.
De udbredte byggemarkeder findes i store dele af landet, og herigennem har flertallet adgang til at handle online og transportere varerne på egen hånd. Derved kan man undgå leveringsomkostningen, samt sågar få fat i varerne nu og her.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved bør du få en høj grad af nyttig service fra nogle som er specialister i netop lyddæmpende plader.
De fleste nichebutikker på nettet producerer selv de varer som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte på disse nichewebshops online får du lavere priser.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe ved at bestille lyddæmpende plader online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lyddæmpende plader silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af over 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

lyddæmpende plader jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

lyddæmpende plader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

lyddæmpende plader bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er muligt at forsøge at få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet ifald byggeprojektet er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv betydning for planeten.
2Du bør tage til overvejelse om du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal have eksperthjælp til dele af projektet. Ifald du får hjælp fra en fagperson kan det være optimalt at notere tilbud fra flere selskaber.
3Der kan findes en overflod af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube giver dig adgang til betydelige mængder almennyttig viden, særligt hvis du kigger på engelsk.
4Planlægning vil altid være metoden til at lykkes med dit arbejde. Du må udarbejde en velovervejet tidsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp når du sammensætter din handlingsplan.
5For byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få meget at sige. Af den årsag skal du hyppigt lægge mærke til femdøgnsprognosen i dagene før starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at regne når du netop vil påbegynde det svære byggeprojekt.
6Det er fundamentalt at du har de presserende byggematerialer parat forinden du går i krig med dit byggeprojekt. Du har fordel af at forfatte en hurtig note som samler de materialer der skal bruges, og så granske punkterne, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
7Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige vanskeligheder i forbindelse med større projekter, og herved kan det være meningsfuldt at man afsætter rigeligt med plads i køreplanen, således at man er ubekymret om at nå det inden ens deadline.
8Du skal aldrig stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det være meningsfuldt at du har grejet til disposition forinden du igangsætter byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at tage højde for de her udgifter i budgettet for byggeriet.
9Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har styr på udgifterne. Det kan være en fordel at beskrive alle omkostninger, og dernæst nedfælde eventuelle tilbud på dem én efter én.
10Du må for alt i verden ikke forsømme din sikkerhed, så husk påklædning herunder arbejdssko der skåner dig imod mulige uheld. Det er afgørende at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke sikrer dig professionel assistance.
11Det bør overvejes at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, navnlig når der er tale om store byggeprocesser. Krævende byggeprojekter gør krav på flere folk. Dertil bør det blive mere effektivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
12Før du optager arbejdet kan det vise sig ekstremt centralt med et tilsagn om, at det du vil lave er lovligt. Alt efter din bopæl kan der vise sig gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende flot. Karakteren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet toprating, og alene 4 % giver den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er ret så betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

En del internet firmaer giver til alt held et hav af forskellige billige løsninger til levering til lyddæmpende plader. En der er meget almindelig er i vore dage udleveringssteder, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Fragtmetoden er nemlig temmelig bekvem, samt mange gange ydermere den mindst kostelige løsning til levering.

Du bør endvidere forsøge at få produkterne bragt til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er gennemsnitligt en lille smule mere pebret, men endda temmelig smart for lyddæmpende plader online. Den billigste løsning til levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men den løsning nødvendiggør at du har bopæl tæt på internet webshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på lyddæmpende plader er selvfølgelig meget essentiel ifald man absolut skal bruge pakken inden for kort tid, så herved er det fuldt ud fornuftigt at du ser den estimerede leveringstid for lyddæmpende plader. Størstedelen af internet firmaer – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter online, men som imidlertid forudsætter at bestillingen fuldbyrdes før et fast tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne klar forinden pakkepersonalet holder fyraften.

Indtil flere e-firmaer frembyder gratis levering på lyddæmpende plader online, men undertiden er det kun gældende hvis du shopper for et konkret beløb. Desuden skulle du overveje den mest letkøbte type af levering, der gerne er at få bragt din bestilling til et afhentningssted.

Adskillige webshops tildeler afhentning hvor du handler billig lyddæmpende plader derhjemme og selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Stark. Byggekæderne tilbyder blandt andet klik-og-hent på lyddæmpende plader i disse byer:

Højbjerg, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Taastrup, Haslev, Skanderborg, Vanløse, København, Næstved, Vallensbæk, Ikast, Brønshøj, Aabenraa, Korsør, Lyngby, Hedensted, Varde, Nyborg, Svendborg, Åbyhøj, Hillerød, Randers, Gladsaxe, Stenløse, Solrød Strand, Herlev, Brøndby, Tilst, Aarhus, Struer, Frederiksværk, Slagelse, Virum, Allerød, Ballerup, Horsens, Glostrup, Ringsted, Helsingør, Greve, Hedehusene, Lystrup, Holbæk, Odder, Risskov, Vordingborg, Middelfart, Jyllinge, Esbjerg, Kalundborg, Lillerød, Frederikssund, Hjørring, Brønderslev, Rønne, Silkeborg, Værløse, Rødovre, Farum, Roskilde, Birkerød, Fredericia, Gentofte, Dragør, Ølstykke, Kokkedal, Valby, Nærum, Søborg, Frederiksberg, Aalborg, Hvidovre, Ishøj, Viborg, Albertslund, Nørresundby, Odense, Skive, Køge, Herning, Hørsholm, Nakskov, Tårnby, Kolding, Vejle, Brabrand, Haderslev, Holstebro, Charlottenlund, Sønderborg, Thisted, Hobro, Rudersdal, og Grenaa, .

Click-and-collect ift. lyddæmpende plader er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden).

Når man kigger i data bliver det tydeligt, at mennesker typisk kigger efter for eksempel lyddæmpende plader priser og køb lyddæmpende plader. Foruden dette oplever vi mange gange folk kigge efter blandt andet lyddæmpende plader tilbud, billig lyddæmpende plader og lyddæmpende plader online, foruden de udbredte byggekæder som Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Få den bedste pris på lyddæmpende plader

Det er jo efterhånden ret så overkommeligt for enhver at analysere tilbud på billige lyddæmpende plader online hos flere internet foretagender, og med det motiv har de fleste forretninger på nettet fundet det uundgåeligt at sænke priserne på lyddæmpende plader en hel del, og i øvrigt frembyde billig levering.

Det kan ikke desto mindre være indbringende at tjekke nogle forskellige forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på lyddæmpende plader online forud for at du færdiggør din shopping, så man er på den sikre side med at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Man bør imidlertid være klar over, at ifald en internet virksomhed udlover billige lyddæmpende plader online til en pris der virker kolossalt favorabel, bør det i nogle tilfælde være et symbol på en uoprigtig online webshop. Handler med kort er trods alt indbefattet af en orden, hvilket passer på dig som kunde overfor svindlende internet shops.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du drage fordel af en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at afbetale regningen på lyddæmpende plader ude i fremtiden. Det foreslåes som regel ved online nichebutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen og 10-4.

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at mennesker ofte efterspørger fx lyddæmpende plader online og lyddæmpende plader priser. Derudover oplever man som regel netshoppere lede efter fx lyddæmpende plader tilbud, billig lyddæmpende plader samt køb lyddæmpende plader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lyddæmpende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

Nem og hurtig service til gode priser…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Udforsk tidligere køberes vurderinger

Trustpilot fremskaffer evigt tiltalende løsninger til at eksaminere flere øvrige køberes bedømmelser og derfor anbefaler vi, at du gransker online shoppens ratings forud for at du lægger din bestilling på billige lyddæmpende plader online.

Facebook tilbyder tillige visse fine genveje til at få indtryk af internet webshoppens popularitet. Tilmed ses mange online shops i Danmark som giver folk mulighed for at formulere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tilmed burde benyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forinden folk handler billige lyddæmpende plader online på en internet forhandler bør man principielt bese deres forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende arbejde, specielt på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Bygma.

Et nemt alternativ kunne være at finde ud af om online butikken er medlem af e-mærket, hvilket skulle være en antydning af at internet selskabet forsvarer de opstillede regler, foruden at internet forretningen ofte føres tilsyn med af fagfolk der kender til de gældende bestemmelser.

Derudover giver det dig mulighed for at få hjælp, ifald du skulle få dilemmaer i forbindelse med din shopping med lyddæmpende plader. I øvrigt er det prisværdigt at du er sat ind i de væsentligste bestemmelser gældende for købet af lyddæmpende plader online, f.eks. den returret shoppen tilsikrer.

Derfor er det også relevant, at man når som helst gemmer sin ordremail, så man en anden gang vil kunne bevise sin bestilling af lyddæmpende plader, ligegyldig om man har bestilt hos 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix eller Stark.

Mads gav 5 stjerner

Alt ok

Jesper J gav 4 stjerner

Perfekt køb

Else Hansen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Anders Christensen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den mindst kostelige leveringsform vil utvivlsomt være selv at hente varerne, men det kræver at du bor i nærheden af e-firmaets bopæl. Den løsning er jo temmelig betydningsfuld i tilfælde af at man skal bruge lyddæmpende plader om et øjeblik. Alternativt så frembyder flere internet handler gebyrfri levering, men tit forudsætter det at der bestilles for en fastsat pris.
2En del netshops tilbyder i vore dage en hel del forskellige billige leveringsmodeller til lyddæmpende plader. Et hit er i dag at få sendt til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente varerne når det passer dig bedst. Leveringsformen er altså super simpel, samt oftest tillige den billigste leveringsmulighed.
3Det har vist sig at være vældig smart for os alle at søge information om priser online på billige lyddæmpende plader i blandt diverse online forhandlere, og følgelig præsterer adskillige online selskaber levering uden omkostninger. Det kan dog immervæk blive lukrativt at sammenligne forskellige online shops efter billige priser før du shopper, sådan at man er skråsikker på at få den mest attraktive pris.
4Nogle få e-shops i Danmark lover levering uden gebyr på lyddæmpende plader, men i de fleste tilfælde kun ifald du handler for en fastsat pris. Alternativt skal du tage den prisbilligste fragtmulighed, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted. Fragtformen er i regelen ligeledes virkelig let gængelig. Den billigste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
5Vi tilråder at bemærke hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærket, eftersom det burde være et signal om at internet virksomheden accepterer de danske love, udover at online shoppen rutinemæssigt undersøges af fagmænd som har nøje kendskab til reglerne på området. Inden nogen bestiller billige lyddæmpende plader hos en shop på nettet kan de for at være på den sikre side tage stilling til shoppens betingelser.
6Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en lov, hvilket værner en imod uoprigtige webbutikker. Som et alternativ kan du anvende en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, når du har til hensigt at finansiere regningen i flere bidder.
7Leveringstidspunktet kan vise sig at være ualmindeligt væsentlig når man behøver produktet omgående, så med det formål er det altså væsentligt at vi finder det estimerede leveringstidspunkt på lyddæmpende plader. De fleste online firmaer annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter, som imidlertid nødvendiggør at bestillingen realiseres inden et fastsat tidspunkt.
8Før nogen shopper billige lyddæmpende plader på en shop kunne man reelt se på dens betingelser, men det er mange gange ikke videre spændende. Tilmed går vi ind for at du er hensynstagende til de primære reglementer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige lyddæmpende plader online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet forretningen tilsikrer.
9Trustpilot byder på nogenlunde fordelagtige genveje til at verificere mange tidligere forbrugeres tanker og herved tilråder vi, at du studerer e-firmaets ratings forinden du køber billige lyddæmpende plader online. Facebook fremskaffer også egentlig gavnlige genveje til at få indsigt i online firmaets pålidelighed.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk