Bygpris.dk

Lydisolerende plader pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger lydisolerende plader, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 12.927 kr., som er hele 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 lydisolerende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget relevant at tjekke, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man læse webshoppens regler.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige lydisolerende plader fra netbutik til netbutik. Nogle satser på gode tilbud, hvorimod øvrige satser på en høj grad af service. Du må gennemtænke hvad du vil prioritere.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Derfor bør du overveje at købe fra en netbutik, hvor du har mulighed for at få information omkring lydisolerende plader.
Flere byggekæder sælger et stort udvalg af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare lydisolerende plader.
Når du står og skal bruge varerne nu og her eller bare har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at køre varerne personligt. Dette er specielt en mulighed i de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede butikker, som bidrager til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det kan du se som positivt.
De kendte byggekæder har butikker overalt i landet, og i kraft af det har flertallet mulighed for at handle online og transportere produkterne selv. Derved kan du vælge at blive fri for fragten, og ovenikøbet få fat i varerne hurtigere.
De store byggemarkeder udbyder varer fra en lang række forskellige leverandører, og hermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af lydisolerende plader online.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker har en dyb forståelse for deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Således vil du få en høj grad af brugbar assistance fra folk med ekspertviden i netop lydisolerende plader.
En masse specialiserede netshops er producenter af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du en bedre pris.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er små virksomheder, som tit er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem hjælper du ved at købe lydisolerende plader online hos dem.
De 10 største byggemarkeder
lydisolerende plader harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

lydisolerende plader bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af omkring 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

lydisolerende plader jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lydisolerende plader silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Husk at du kan søge tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få såfremt byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Det betinges altså af at projektet har en positiv effekt på planeten.
2Planlægning er kilden til at komme i mål med projektet. Du anbefales at udarbejde en klar strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke dage, som også inkluderer en nummerorden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder tidsplanen.
3Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige udfordringer i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og som følge heraf er det værdifuldt at man afsætter en del tid i arbejdsplanen, så man kan føle sig overbevist om at have tid nok til det.
4Husk at tænke over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde have professionel assistance til færdiggørelsen af byggeprocessen. Såfremt du sikrer dig hjælp fra en professionel kunne det være fordelagtigt at indhente forslag fra en håndfuld foretagender.
5Du skal for alt i verden ikke negligere dit eget helbred, så husk beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning der beskytter dig overfor potentielle risici. Det er klogt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke får assistance fra en professionel.
6Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den årsag må du tit kigge på meldingerne om vejret i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger netop som du vil i gang med det vigtige projekt.
7Typisk vil det være vigtigt at have lavet en budgetoversigt for dit projekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det er fornuftigt at nedfærdige samtlige udgifter, og efterfølgende søge sig frem til prisen på dem enkeltvis.
8Det kan være nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig ved større byggeprocesser. Større projekter gør krav på flere personer. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
9Det er essentielt at have alle byggematerialer handlet ind før du går i gang med eksekveringen. Du kan forfatte en punktforms huskeliste med det der skal bruges, og dernæst granske punkterne, så du føler dig overbevist om at alt er klar.
10Man skal nødig fattes værktøj. Tit kan det vise sig essentielt at du har værktøjet ved hånden når du går løs med byggeprojektet. Du bør huske at påregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
11Forinden du optager byggeprojektet kan det være ekstremt fornuftigt at du sikrer dig, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype vil der gælde diverse regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
12Du finder mange vejledninger og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube bringer dig betydelige mængder udbytterig info, særligt hvis du bruger den engelske version.
De bedst vurderede byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst betryggende. Scoren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er hamrende godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er fantastisk beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

En lang række online varehuse foreslår på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige muligheder for levering til lydisolerende plader. Det mest populære er nu om stunder levering til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig virkelig ukompliceret, samt i mange tilfælde derudover den billigste leveringsmulighed.

Du burde ydermere beslutte dig for at få pakken bragt hjem til din privatadresse eller til adressen på dit arbejde. Den er i regelen en lille smule mere bekostelig, men til gengæld særligt let gængelig ved køb af lydisolerende plader online. Den mest letkøbte leveringstype er uden tvivl selv at hente varerne, som dog afhænger af at du er i kort afstand af internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på lydisolerende plader er jo ualmindeligt vigtig når man absolut skal bruge din ordre omgående, og i det øjemed er det ret så aktuelt at vi finder leveringstidspunktet for lydisolerende plader. Størstedelen af shops på nettet – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 dags levering på en række af deres varenumre online, som dog er regnet ud fra at du når at bestille forud for et fastslået klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer sendt afsted inden medarbejderne tager hjem.

Visse webshops sikrer fragt uden beregning på lydisolerende plader online, men ofte afkræver det at der købes for et bestemt beløb. Som alternativ kunne du gribe den mest letkøbte type af levering, der ofte vil blive at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted.

En hel del byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor man handler billig lydisolerende plader derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og 10-4. De udlover fx afhentning af lydisolerende plader i følgende områder:

Thisted, Herlev, Charlottenlund, Albertslund, Greve, Hvidovre, Svendborg, Fredericia, Haderslev, København, Middelfart, Slagelse, Åbyhøj, Frederiksberg, Brønshøj, Brønderslev, Odder, Vanløse, Nyborg, Taastrup, Rønne, Lillerød, Dragør, Lystrup, Ikast, Jyllinge, Køge, Tårnby, Søborg, Esbjerg, Virum, Vallensbæk, Nakskov, Viborg, Kolding, Valby, Værløse, Ishøj, Rudersdal, Randers, Risskov, Hørsholm, Grenaa, Skanderborg, Frederikssund, Varde, Hedensted, Roskilde, Sønderborg, Horsens, Herning, Gladsaxe, Allerød, Ballerup, Aalborg, Nørresundby, Aabenraa, Holbæk, Højbjerg, Tilst, Nykøbing Falster, Korsør, Aarhus, Struer, Gentofte, Birkerød, Ringsted, Rødovre, Nærum, Solrød Strand, Farum, Brabrand, Næstved, Vejle, Frederiksværk, Hillerød, Silkeborg, Stenløse, Skive, Hobro, Haslev, Hjørring, Brøndby, Ølstykke, Vordingborg, Frederikshavn, Odense, Holstebro, Kokkedal, Hedehusene, Helsingør, Lyngby, Kalundborg, og Glostrup, .

Klik-og-hent ift. lydisolerende plader er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland), Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i søgedata er det markant, at folk typisk efterspørger eksempelvis lydisolerende plader online og billig lydisolerende plader. Derudover oplever man tit online shoppere søge eksempelvis lydisolerende plader priser, lydisolerende plader tilbud og køb lydisolerende plader, foruden de store byggemarkeder som Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

Den bedste pris på lydisolerende plader

Det er jo efterhånden ultra fremkommeligt for almindelige mennesker at søge sig frem til priser på billige lydisolerende plader online i blandt diverse internet forhandlere i Danmark, og herved har en lang række internet foretagender set sig tvunget til at presse udsalgspriserne på lydisolerende plader enormt, og ydermere sikre levering uden betaling.

Derfor kan det stadigvæk blive lønsomt at inspicere nogle enkelte netshops efter billige priser på lydisolerende plader online forinden du shopper, således at du er tryg ved at modtage den mest billige pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Du må alligevel være omhyggelig med, at når en e-shop udlover billige lydisolerende plader online for en pris som er overordentlig gunstig, bør det tit være en varsel om en bedragerisk internet virksomhed. Handler med kort er ikke desto mindre omfattet af Indsigelsesordningen, som beskytter køberen imod fup e-firmaer.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du bruge en billig afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du agter at afdrage omkostningerne til lydisolerende plader over flere uger. Dette foreslåes ofte i nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma og Stark.

Når der ses på tallene er det tydeligt, at netshoppere tit søger efter bl.a. lydisolerende plader priser og billig lydisolerende plader. Vi ser derudover jævnligt folk efterspørge bl.a. lydisolerende plader tilbud, lydisolerende plader online og køb lydisolerende plader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydisolerende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Hurtig levering af den ønskede vare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Undersøg folks ratings

Trustpilot medfører ultra ønskværdige chancer for at eksaminere ret mange nuværende køberes kritik og derfor kan det være til hjælp, at du besigtiger online butikkens vurderinger før du handler billige lydisolerende plader online.

Facebook fører til tilsvarende regulære pæne genveje til at få indblik i online firmaets kundefokus. Derudover møder vi endda internet shops hvor du kan offentliggøre en kritik af ordreforløbet, hvilket også bør drages fordel af til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige lydisolerende plader online i en internet virksomhed bør de på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens forretningsaftale, men det er ofte et omfattende arbejde, i særdeleshed på de kendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

Et andet forslag kan derfor være at bemærke om online virksomheden er e-mærke godkendt, da det kan være et signal om at netshoppen accepterer gældende dansk lovgivning, samt at e-shoppen lejlighedsvis gennemses af jurister der behersker vedtægterne på området.

Dette er desuden en god chance for at få assistance, når du forvoldes vanskeligheder med dit indkøb af lydisolerende plader. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at kunden er vidende om de fundamentale retningslinjer der har betydning for bestillingen af lydisolerende plader online, som fx hvilken returret online forhandleren har.

I den relation er det tillige relevant, at man når som helst gemmer ens faktura e-mail, så man altid vil kunne bekræfte sit køb af lydisolerende plader, uagtet om man handler fra Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix eller Bygma.

Jesper D gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Jette Møller gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Karen B gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Peter gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi går generelt ind for at finde ud af om netbutikken er tilsluttet e-mærket, da det typisk er et fingerpeg om at e-handlen efterfølger de gældende danske regler, tillige med at shoppen fra tid til anden monitoreres af specialister som har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Før folk køber billige lydisolerende plader i en butik på nettet kunne man principielt bese webshoppens betingelser.
2Det er jo ret problemfrit for købere at søge information om priser online på billige lydisolerende plader i blandt forskellige forretninger på nettet, og herved tilbyder de fleste webshops levering uden omkostninger. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig lukrativt at sammenholde diverse netshops efter tilbud forinden du bestiller, sådan at du er velinformeret til at indhente den laveste pris.
3Vi tilråder generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er dækket ind under en regel, hvilket sikrer køberen overfor snydagtige forretninger på nettet. Som alternativ kan du vælge et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at klare beløbet af flere omgange.
4Forinden nogen køber billige lydisolerende plader hos en internet shop bør man principielt skimme butikkens forretningsaftale, men det er almindeligvis ikke særlig sjovt. Derudover er det smart at køber er på vagt for de mest centrale forhold der kan have indflydelse på handlen med billige lydisolerende plader online, som eksempelvis hvilken bytteret e-firmaet garanterer.
5Størstedelen af netbutikker i Danmark tildeler nu flere billige leveringsmuligheder til lydisolerende plader. En af de populære er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Løsningen er jo i høj grad let gængelig, og mange gange desuden den billigste leveringsmodel.
6Den billigste mulighed for levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men det nødvendiggør at du befinder dig med kort afstand til online forretningens lager. Den leveringsmanér er naturligvis ultra bestemmende når vi har behov for lydisolerende plader øjeblikkeligt. Alternativt så yder flere online forhandlere levering uden beregning, men for det meste afkræver det at man handler for en præcis sum.
7Leveringstiden kan i nogle tilfælde være meget afgørende i tilfælde af at vi skal bruge produkterne inden for få dage, så herved er det øjensynligt væsentligt at du ser nærmere på den forventede leveringstid ved lydisolerende plader. En del internet forhandlere byder på billig levering på næste hverdag på en række af deres varenumre, hvilket dog kræver at bestillingen indsendes forinden et angivent klokkeslæt.
8Flere online butikker sikrer portofri fragt på lydisolerende plader, men tit er det forudsat at man handler for en præcis sum. Derudover kan man gribe den mest betalelige leveringsmodel, der oftest er at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop. Muligheden viser sig typisk endvidere ekstremt praktisk. Den mest billige leveringsmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
9Trustpilot tilbyder flere værdifulde løsninger til at kigge på en stor gruppe tidligere konsumenters oplevelser og på grund af dette rekommanderer vi, at du sonderer internet butikkens anmeldelser forud for at du handler billige lydisolerende plader online. Facebook yder derudover regulære belejlige metoder til at få indsigt i internet webshoppens troværdighed.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk