Bygpris.dk

Måleur

Måleur limit 1/0,001
909 kr.
Læs mere
Måleur 0.001 Käfer
3.105 kr.
Læs mere
Måleur Diesella med øje og magnetstander
525 kr.
Læs mere
Måleur 0.01 Käfer
726 kr.
Læs mere
Måleur Limit 10/0,01
249 kr.
Læs mere
Måleur (centricator) limit
1.381 kr.
Læs mere
Måleur støtsk10/0,01
521 kr.
Læs mere
Måleur 0.01/10 Käfer
587 kr.
Læs mere
Måleur limit 25/0,01
731 kr.
Læs mere
Måleur 5-0.001 Käfer
1.867 kr.
Læs mere
Måleur støts.50/0,01
921 kr.
Læs mere
Måleur Diesella med tol. pile og øje
258 kr.
Læs mere
Måleur indikatorklocka limit
284 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have produkterne med det samme eller bare ønsker at spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt ved de kendte byggekæder.
For en del er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Hermed kan du med fordel købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde tips og tricks til valg af måleur.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man læse webshoppens handelsbetingelser.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige måleur fra webshop til webshop. Nogle satser på de bedste priser, og øvrige vil have en høj grad af service. Du må afveje hvad du foretrækker.
Det er selvsagt meget relevant at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt må du vælge et andet.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg af produkter, og nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du skal tænke på om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, udover blot måleur.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre forhandler produkter fra alle mulige producenter, og hermed kan du købe fra et stort udvalg af måleur online.
De store byggekæder er populære og kendte firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed når man skal handle online. Det kan du se positivt på.
De velkendte byggekæder findes i store dele af landet, og herigennem har kunderne chancen for at handle online og fragte varerne personligt. På grund af det kan du vælge at undvære fragtgebyret, samt tilmed skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netbutikker er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem hjælper du idet du køber måleur online hos dem.
Flertallet af webshops i små nicher står selv for produktion af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online bør du få gode tilbud.
En masse nichebutikker på nettet er eksperter i deres produkter, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således får du formentlig ekstremt indsigtsfuld hjælp fra ansatte der er specialister i netop måleur.
De største byggekæder i Danmark
måleur harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

måleur bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

måleur jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

måleur silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du har adgang til utallige guides og videoer på internettet som kan inspirere dig. Specielt YouTube yder assistance med utrolig meget anvendelig oplysning, i særlig grad såfremt man kigger på engelsk.
2Man må under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det være afgørende at have værktøjet parat forinden du starter byggeriet. Du bør huske at indkalkulere de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
3Det kan være en god idé at sikre sig assistance til dele af projektet, specielt i tilfælde af krævende arbejdsopgaver. Omfattende projekter skal gerne udføres af mere end en person. Derudover vil det være mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
4For opgaver udendørs har vejret en vigtig rolle. Af den årsag bør du tit tage notits af prognosen for vejret i perioden for projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at stå ned i stænger når du netop er i fuld gang med dit komplicerede projekt.
5Du må unden ingen omstændigheder forsømme sikkerheden, så glem ikke beskyttelse inklusiv sko og hjelm som beskytter dig mod potentielle ulykker. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke har assistance fra en fagperson.
6Inden du påbegynder byggeprocessen kan det blive ekstremt fundamentalt at have styr på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være en række love omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udarbejde et budget for dit projekt, så man har styr på økonomien. Det kan være behjælpeligt at gennemgå alle udgiftsposter, hvorefter man kan gennemgå omkostningen ved hver eneste af dem.
8Godt forarbejde bliver metoden til et godt forløb med din byggeproces. Du er nødt til at forfatte en strømlinet plan, som dikterer hvilke opgaver der skal laves hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Husk at være konkret når du sammensætter din agenda.
9Der viser sig jævnligt uforudsete problemstillinger når det gælder krævende projekter, og på grund af det vurderes det af stor betydning at der er afsat rigeligt med plads i kalenderen, med det formål at man kan være selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
10Det bliver væsentligt at have de relevante materialer klar til brug forinden du påbegynder din byggeproces. Du har fordel af at nedskrive en enkel indkøbsseddel som indeholder det du får brug for, og dernæst granske hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
11Nogle gange kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives forudsat at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Bidraget kræver dermed at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
12Du bør vurdere om du bør stå med det hele selv, eller du må sikre dig assistance fra en fagperson til dele af byggeprocessen. Ifald du anskaffer hjælp fra en ekspert vil det ofte være fordelagtigt at notere uforpligtende tilbud fra flere håndværkere.
De højest ratede byggemarkeder
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ret så flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er enormt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

De fleste online forretninger tilbyder i øjeblikket diverse forskellige billige fragttyper til måleur. En der er meget anvendt er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente din bestilling den dag der passer dig. Fragtmuligheden er jo ret enkel, og i mange tilfælde endvidere den mindst kostelige leveringsversion.

Du burde endvidere udse dig at vælge at få udbragt hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Den viser sig beklageligvis en anelse mere pebret, men samtidig særdeles bekvem for måleur online. Den mest letkøbte leveringsmetode er utvivlsomt selv at hente pakken, som desværre stiller krav om at du lever med kort afstand til netshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på måleur er selvfølgelig virkelig aktuel hvis man behøver produkterne inden for få dage, så med det formål er det helt meningsfuldt at du undersøger den forventede leveringsdato på måleur. Flere online virksomheder – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varenumre online, men vær opmærksom på at det antager at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne pakket før personalet tager hjem.

Visse firmaer på nettet sikrer levering uden gebyr på måleur online, men i reglen er det under betingelse af at du handler for et bestemt beløb. Desuden kunne du snuppe den mest billige leveringsversion, som typisk vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted.

En stor portion webbutikker frembyder afhentning hvor du køber billig måleur online men afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Stark. De frembyder eksempelvis click-and-collect på måleur i følgende områder:

Gentofte, Varde, Åbyhøj, Horsens, Fredericia, Nakskov, Nørresundby, Solrød Strand, Ballerup, Odense, Vejle, Kolding, Randers, Gladsaxe, Frederiksberg, Struer, Hedensted, København, Lystrup, Kokkedal, Frederikshavn, Hørsholm, Brønshøj, Vallensbæk, Helsingør, Holbæk, Tilst, Vanløse, Holstebro, Brøndby, Grenaa, Albertslund, Silkeborg, Lyngby, Ringsted, Højbjerg, Tårnby, Sønderborg, Allerød, Farum, Rødovre, Ølstykke, Risskov, Hjørring, Kalundborg, Aabenraa, Næstved, Rudersdal, Ishøj, Nykøbing Falster, Taastrup, Roskilde, Herlev, Frederiksværk, Køge, Stenløse, Lillerød, Skive, Vordingborg, Charlottenlund, Slagelse, Aalborg, Ikast, Esbjerg, Korsør, Nærum, Dragør, Søborg, Viborg, Værløse, Frederikssund, Brønderslev, Jyllinge, Haderslev, Svendborg, Greve, Hillerød, Rønne, Skanderborg, Birkerød, Hedehusene, Brabrand, Haslev, Aarhus, Herning, Nyborg, Valby, Thisted, Hobro, Glostrup, Odder, Hvidovre, Middelfart, og Virum, .

Afhentning ift. måleur er muligt i alle dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster).

Når vi ser på statistikkerne bliver det markant, at online shoppere som regel søger for eksempel måleur tilbud og billig måleur. Derudover ser vi jævnligt folk kigge efter for eksempel køb måleur, måleur online og måleur priser, plus de store byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

Tilbud på måleur

Det er efterhånden ualmindeligt fleksibelt for alle at analysere tilbud på billige måleur online hos diverse netshops, og af den grund har adskillige online selskaber fundet det uundgåeligt at stampe prisen på måleur betragteligt, og ovenikøbet love portofri levering.

Til gengæld kan det alligevel vise sig udbytterigt at inspicere nogle forskellige netbutikker efter rabatter og tilbud på måleur online forinden du shopper, således at man ikke er i tvivl om at antage den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggekæder som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Silvan.

Du skal trods alt være opmærksom på, at i tilfælde af at en netshop markedsfører billige måleur online for en tilbudspris der er usædvanlig billig, burde det tit være en varsel om en svindel e-shop. Køb med betalingskort er i hvert fald omfattet af et reglement, der garanterer folk overfor uærlige internet varehuse.

Vi går generelt ind for kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du overveje et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil betale omkostningerne til måleur af flere omgange. Det tilbydes ofte ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de gængse byggecentre som fx XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4 og Davidsen.

Ved kig i data er det tydeligt, at online shoppere mange gange søger efter fx måleur online og måleur priser. Foruden dette ser man jævnligt mennesker søge fx måleur tilbud, køb måleur samt billig måleur.

Læs tidligere kunders betragtninger

Trustpilot yder rigtig fremragende løsninger til at bese ret mange eksisterende brugeres ratings og derved kan det anbefales, at du sonderer e-handlens kritik før du shopper billige måleur online.

Facebook leverer for øvrigt temmelig gavnlige muligheder for at få indtryk af online webshoppens kundetilfredshed. Foruden det ses en del online forhandlere som tilbyder folk at publicere en anmeldelse af deres køb, hvilket desuden må tages i brug til afvejning af kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige måleur online på en webbutik behøver de de facto bese e-shoppens handelsvilkår, det er dog i reglen et omfattende arbejde, i særdeleshed ved de kendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

En nem løsning kan derfor være at se om netshoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det ofte er et kendetegn for at webbutikken respekterer de danske regler, udover at webshoppen af og til kontrolleres af jurister som forstår reglerne på området.

Det giver dig lejlighed til hjælpende service, for så vidt du udsættes for problemstillinger med din bestilling af måleur. Herudover anbefaler vi at du er obs på de væsentligste regler der indvirker på købet af måleur online, for eksempel den byttepolitik virksomheden bruger.

Derfor er det desuden relevant, at man stadig gemmer sin købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne bevise bestillingen af måleur, hvad end man handler hos Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg eller Davidsen.

Bente E gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Maria Møller gav 4 stjerner

Virkelig god service

Poul gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Camilla gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 gode råd til køb på nettet
1Vi tilråder at kigge om netshoppen er e-mærket, fordi det skulle være en garanti for at e-forretningen efterkommer de gældende danske regler, samt at internet virksomheden af og til evalueres af jurister som er indført i lovgivningen. Før nogen bestiller billige måleur i en netshop burde man faktisk sætte sig ind i butikkens handelsbetingelser.
2Trustpilot fører til fuldt ud gunstige løsninger til at inspicere ret mange andre brugeres reflektioner og herved anbefales det, at du udforsker online shoppens omtaler inden du shopper billige måleur online. Facebook forærer dig på samme måde stort set gode muligheder for at få indsigt i e-handlens kundetilfredshed.
3Visse online virksomheder lover fragt uden beregning på måleur, men i mange tilfælde kun såfremt man indkøber for et bestemt beløb. Derudover bør man vælge den billigste type af levering, der tit er at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted. Leveringsformen er mange gange derudover usædvanlig ukompliceret. Den billigste metode til levering er dog selv at hente ordren.
4Fragtperioden kan være rigtig vigtig i tilfælde af at man absolut skal bruge dine nye produkter straks, så herved er det faktisk på sin plads at du undersøger den anslåede leveringstid ved måleur. Flere e-firmaer i Danmark giver billig dag-til-dag fragt på adskillige produkter, men det regnes ud fra at ordren lægges før et konkret tidspunkt.
5Den mest betalelige leveringstype vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men den mulighed afhænger af at du bor lige ved e-handlens arbejdslager. Den leveringsmodel er ret så afgørende i tilfælde af at du har brug for måleur om et øjeblik. Alternativt så præsterer visse online butikker fragt uden betaling, men for det meste er det kun gældende hvis du handler for en konkret pris.
6Før folk bestiller billige måleur i en internet forhandler behøver de i reglen overveje forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke specielt ophidsende. Ydermere anbefales det at kunden er klar over de fundamentale regler der influerer på shopping af billige måleur online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-shoppen bruger.
7Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Bestillinger med kort er indbefattet af en vedtægt, som sikrer dig overfor svindlende internet webshops. Som en anden løsning burde du udnytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afbetale omkostningerne ude i fremtiden.
8En række internet selskaber frembyder i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til måleur. En af de mest populære er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer den dag der passer dig. Muligheden er jo ualmindeligt ukompliceret, og i mange tilfælde også den billigste mulighed for fragt.
9Det er ret fremkommeligt for købere at finde de bedste tilbud online på billige måleur i blandt diverse internet firmaer i Danmark, og derved yder flertallet af e-butikker gratis fragt. Det kan immervæk blive rentabelt at analysere visse internet webshops efter billige priser forud for at du placerer ordren, så man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den skarpeste pris.