Bygpris.dk

Makita Jordbor

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Hermed bør du overveje at bestille ved en webshop, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af Makita jordbor.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Når du skal bruge produkterne med det samme eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente materialerne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige Makita jordbor fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på gode priser, hvorimod øvrige giver en høj grad af service. Du skal beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort vareudvalg, og nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan afveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot Makita jordbor.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre sælger varer fra adskillige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et bredt sortiment af Makita jordbor online.
De store byggecentre er populære og velkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man handler online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De udbredte byggekæder har butikker nær dig, og af den grund har du adgang til at købe online og hente byggematerialerne personligt. Derigennem kan du vælge at slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet få varerne straks.

Nichewebshop

Mange specialiserede netbutikker er små virksomheder, som tit er danske, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du handler Makita jordbor online fra deres webshop.
Hovedparten af nichebutikker er producenter af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online bør du få en billigere pris.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. På grund af det vil du opleve ekstra informativ service fra medarbejdere med specialistviden i netop Makita jordbor.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Makita jordbor harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Makita jordbor bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Makita jordbor silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Makita jordbor jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du kan tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at sikre dig professionel assistance til delelementer af det. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at notere tilbud fra en håndfuld firmaer.
2Du skal unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse som fx fod- og hovedbeklædning som skåner dig med henblik på eventuelle risici. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, især når du ikke køber hjælp fra en fagperson.
3Det er muligt at spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det gives forudsat at projektet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet forudsætter med andre ord at projektet påvirker naturen.
4Det vil vise sig afgørende at have de fornødne materialer parat på forhånd inden du går til værks med håndværket. Du vil med fordel kunne sammenfatte en punktforms huskeliste hvorpå der noteres alt der bliver brug for, og som det næste eftergå oversigten, med det formål at du sikrer dig at du har husket det hele.
5Man må på ingen måde mangle udstyr. Tit kan det vise sig en fordel at have det parat forinden du starter arbejdet. Du må heller ikke glemme at tage højde for disse omkostninger i dit budget.
6Der viser sig jævnligt uforudsigelige hovedpiner i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og på grund af det vurderes det essentielt at man afsætter tilstrækkelig tid i kalenderen, som vil medvirke til at man føler sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
7Det kan være til god gavn at få hjælp til byggeprocessen, navnlig når det kommer til store byggerier. Krævende projekter gør krav på flere folk. I øvrigt er det bedre og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
8For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. På grund af dette må du ofte kigge på udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det ikke uanmeldt begynder at regne absolut lige når du vil i gang med dit store projekt.
9Inden du igangsætter byggeprocessen må det være usandsynligt afgørende at du sikrer dig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der gælde mange regler for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
10Det er afgørende at udarbejde en budgetoversigt for ombygningen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det er fornuftigt at notere hver eneste udgift, og efterfølgende finde frem til den billigste pris på dem hver især.
11Der ligger et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer via internettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube faciliterer store mængder almennyttig viden, navnligt når man skriver søgeordene på engelsk.
12Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du må have en velovervejet handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du sammensætter din strategi.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % giver toprating, og bare 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er absolut overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % giver 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ret så flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

De fleste internet selskaber tildeler nu til dags diverse billige leveringsmodeller til Makita jordbor. En af de mest populære er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Muligheden er altså super enkel, og mange gange desuden den billigste leveringsløsning.

Du burde omvendt udse dig at få varerne bragt til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen er som regel en anelse mindre billig, men omvendt super smertefri ift. Makita jordbor online. Den mest betalelige fragtform er utvivlsomt at du selv henter varerne, som dog beroer på at du lever nær online shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på Makita jordbor kan i nogle tilfælde være ultra vigtig hvis man har brug for produktet fluks, så i det øjemed er det altså vigtigt at du checker leveringstidspunktet for Makita jordbor. En række webshops – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre online, som trods alt regnes ud fra at orden realiseres forinden et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få produktet afsted forinden logistikpersonalet har fyraften.

Nogle få internet shops præsterer fragt uden betaling på Makita jordbor online, men i reglen kræves det at du shopper for en præcis sum. I øvrigt skal du overveje den billigste form for fragt, som oftest er at få fragtmanden til at bringe ordren til et udleveringssted.

De største webbutikker tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig Makita jordbor derhjemme men afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Bygma. Byggecentrene frembyder for eksempel click-and-collect på Makita jordbor i disse områder:

Herlev, Hørsholm, Frederikssund, Farum, Fredericia, Allerød, Hobro, Brønshøj, Struer, Kolding, Risskov, Haslev, Esbjerg, Søborg, Silkeborg, Frederiksværk, Ballerup, Nakskov, Hvidovre, Valby, Kokkedal, Næstved, Helsingør, Horsens, Ikast, Albertslund, Tilst, Ringsted, Rudersdal, Aabenraa, Åbyhøj, Dragør, Nørresundby, Skanderborg, Haderslev, Sønderborg, Vordingborg, Jyllinge, Lillerød, Greve, Rødovre, Nærum, Hjørring, Stenløse, Gladsaxe, Varde, Tårnby, Herning, Korsør, Frederikshavn, Gentofte, Roskilde, Thisted, Frederiksberg, Aalborg, Hedehusene, Virum, Vejle, Odder, Lyngby, Brabrand, Taastrup, Glostrup, Brønderslev, Holstebro, Aarhus, Rønne, Ølstykke, Charlottenlund, Svendborg, Nyborg, Middelfart, Vallensbæk, København, Værløse, Hedensted, Solrød Strand, Birkerød, Holbæk, Brøndby, Kalundborg, Højbjerg, Viborg, Hillerød, Ishøj, Grenaa, Nykøbing Falster, Slagelse, Skive, Odense, Randers, Lystrup, Køge, og Vanløse, .

Klik-og-hent af Makita jordbor er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

Ved kig i søgedata står det markant, at online shoppere tit søger efter for eksempel køb Makita jordbor og Makita jordbor online. Foruden dette oplever vi typisk online shoppere søge efter blandt andet billig Makita jordbor, Makita jordbor tilbud samt Makita jordbor priser, plus de store byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

Bedste tilbud på Makita jordbor

Det er ekstremt fremkommeligt for os alle at sammenholde priser på billige Makita jordbor online fra forskellige e-firmaer, og herved har langt de fleste internet foretagender ikke kunne lade være med at stampe udsalgspriserne på Makita jordbor kolossalt, og ydermere love gratis fragt.

Men det kan ikke desto mindre blive lønnende at sammenholde indtil flere internet handler efter tilbud og rabatter på Makita jordbor online inden du shopper, således at man er på den sikre side med at modtage den bedste pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Du bør trods alt ikke overse, at i tilfælde af at en forretning på nettet markedsfører billige Makita jordbor online til salg for en tilbudspris som kan virke besynderligt billig, kunne det ofte være en varsel om en uoprigtig e-shop. Kortkøb er trods alt dækket ind under et lovbud, der værner folk overfor falske e-forhandlere.

Vi går generelt ind for kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ kunne du drage nytte af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil klare pengene til Makita jordbor over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggekæder som fx Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4 og Silvan.

Ved kig i data bliver det markant, at internet shoppere mange gange efterspørger fx Makita jordbor tilbud og Makita jordbor priser. Man ser derudover jævnligt netshoppere kigge efter for eksempel køb Makita jordbor, Makita jordbor online samt billig Makita jordbor.

Undersøg tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot resulterer i en lang række gavnlige muligheder for at efterforske mange øvrige køberes anmeldelser og af den grund går vi ind for, at du besigtiger webshoppens kritik forinden du shopper billige Makita jordbor online.

Facebook bringer dig lignende tilpas habile muligheder for at få et kig ind i e-butikkens kundetilfredshed. Herinde ses mange outlets på nettet som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en vurdering af ordreforløbet, som desuden må udnyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen shopper billige Makita jordbor online i en e-shop kunne de principielt gennemse dens handelsbetingelser, det er dog ofte ikke videre spændende, især ved de udbredte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

En anden mulighed kan være at bemærke hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærket, hvilket bør være en indikator for at e-forhandleren efterfølger de gældende danske regler, samt at webshoppen tit overværes af fagmænd der er indført i vilkårene.

Det er en rigtig god mulighed for støtte, ifald du skulle få problemer i forbindelse med din ordre på Makita jordbor. Ligeså foreslåes det at køberen er vaks omkring de vigtigste bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af Makita jordbor online, som fx hvilken bytteret online virksomheden benytter.

I relation til det er det ydermere afgørende, at man stadigvæk bevarer ens købsbekræftelse, således man altid vil kunne vidne om sin bestilling af Makita jordbor, ligegyldig om man har handlet hos Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma eller Davidsen.

Jan V gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Hanne B gav 4 stjerner

god service

Pia U gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Marianne G gav 4 stjerner

Dag til dag levering

9 gode råd til online indkøb
1Vi tilråder generelt handler med kort eller MobilePay. Kortkøb er dækket ind under en retningslinje, der garanterer dig som kunde imod uægte netbutikker. Alternativt kunne du bruge et tilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at godtgøre prisen senere.
2Inden nogen handler billige Makita jordbor i en shop på nettet kunne man når alt kommer til alt betragte dens regler, dog er det tit ikke særlig sjovt. Tillige anbefaler vi at køberen er hensynstagende til de elementære vedtægter gældende for købet af billige Makita jordbor online, til eksempel hvilken ombytningsret internet selskabet benytter.
3Trustpilot indebærer uden sammenligning hensigtsmæssige chancer for at efterse en hel del andre brugeres bedømmelser og derved kan det anbefales, at du undersøger e-butikkens vurderinger forinden du shopper billige Makita jordbor online. Facebook byder på tilsvarende sådan set sikre muligheder for at få kendskab til internet forretningens pålidelighed.
4En række internet butikker lover portofri levering på Makita jordbor, men i de fleste tilfælde kun hvis der handles for en konkret pris. I øvrigt kunne du snuppe den mest prisbevidste løsning til levering, der ofte er at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig for det meste på den anden side ret let. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog altid være selv at hente produkterne.
5Den mest letkøbte leveringsmetode er unægtelig at hente ordren selv, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig lige ved online butikkens bopæl. Den fragttype er jo ekstremt aktuel om vi har brug for Makita jordbor fluks. Alternativt så lover indtil flere online selskaber fragt uden beregning, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at du indkøber for et fastsat beløb.
6Vi slår generelt et slag for at se om internet webshoppen er verificeret af e-mærket, fordi det bør være en forsikring om at online webshoppen føjer de officielle danske regler, tillige med at online firmaet fra tid til anden kigges til af fagfolk der forstår bestemmelserne på området. Før nogen bestiller billige Makita jordbor hos en butik på nettet bør de på en vis måde gennemgå dens forretningsbetingelser.
7Størstedelen af internet outlets giver i vore dage en hel del forskellige billige muligheder for fragt til Makita jordbor. En af dem der er mest anvendt er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din ordre præcis når det passer dig. Leveringstypen er jo ret så fremkommelig, samt endda desuden den billigste fragttype.
8Leveringstiden kan vise sig at være særdeles betydningsfuld i tilfælde af at man står og skal bruge dine nye varer lige om lidt, og af den grund er det fuldt ud vigtigt at man tjekker leveringstiden for Makita jordbor. Temmelig mange netshops i Danmark lover billig dag-til-dag levering på flere produkter, men vær på vagt da det er underforstået at ordren indsendes før et bestemt klokkeslæt.
9Det er jo virkelig gnidningsløst for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige Makita jordbor hos flere e-firmaer, og ergo præsterer massevis af e-butikker fragtfri levering. Det kan alligevel vise sig nyttigt at prøve nogle enkelte online forhandlere efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, så du er tryg ved at antage den mindst kostelige pris.