Bygpris.dk

Makita Rillefræser

Bosch RILLEFRÆSER GNF 65 A
11.373 kr.
Læs mere
Bosch RILLEFRÆSER GNF 35 CA
8.298 kr.
Læs mere
Festool Rillefræser HW S8 R5
530 kr.
Læs mere
Festool Rillefræser HW, skaft 8 mm HW S8 R6,4 KL
635 kr.
Læs mere
Rillefræser 1700 watt PowerPlus POWE80050
899 kr.
Læs mere
Fugefræser diamantklinge 125x10mm Worker
749 kr.
Læs mere
Rillefræser 1800 watt PowerPlus POWX0650
1.199 kr.
Læs mere
Fugefræser diamantklinge 125x6mm Worker
699 kr.
Læs mere
Rillefræser 150-180mm Worker
8.695 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne på eget initiativ. Det er navnligt muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt produktsortiment, imens øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare Makita rillefræser.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man kende webshoppens regler.
For mange er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at vælge en netbutik, som giver råd og vejledning til valg af Makita rillefræser.
Det er naturligvis meget afgørende at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige Makita rillefræser fra netbutik til netbutik. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod øvrige satser på kompetent sparring. Du må tænke over hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker nær dig, og takket være dette har du valget om at handle online og transportere produkterne selv. Som følge af det kan du slippe for leveringsgebyret, og tilmed få produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggemarkeder køber produkter fra diverse producenter, og derigennem kan du vælge fra et bredt sortiment af Makita rillefræser online.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker er opstartsvirksomheder, som oftest har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber Makita rillefræser online hos dem.
Majoriteten af nichefokuserede webshops producerer selv de produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få lavere priser.
En masse nicheforhandlere har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse produkter. Herved kan du modtage en høj grad af konstruktiv sparring fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis Makita rillefræser.
Danmarks største byggecentre
Makita rillefræser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Makita rillefræser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Makita rillefræser silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Makita rillefræser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du har adgang til et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube yder assistance med betydelige mængder almennyttig info, særligt såfremt man leder på engelsk.
2Du skal aldrig gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke beklædning inklusiv arbejdshjelm som skåner dig imod hændelige uheld. Det er fornuftigt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
3Forud for at du opstarter arbejdet må det være usandsynligt fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der være forskellige regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
4Der viser sig utvivlsomt uforudsete problemstillinger i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og pga. dette kan det være væsentligt at man har afsat god nok plads i handlingsplanen, som gør at man er overbevist om at have tid nok til det.
5I nogle tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det ydes i tilfælde af at byggeprojektet hjælper miljøet. Det kræver altså at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
6Typisk vil det være fundamentalt at have et regnskab for dit byggeri, så man har styr på økonomien. Det bør blive en god idé at beskrive hver eneste udgift, og efterfølgende dokumentere beløbet for dem hver især.
7Man bør på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det er en fordel at have det klar til brug når du tager fat på dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at indregne de her udgifter i budgettet for byggeriet.
8Det kan vise sig nyttigt at spørge om assistance til arbejdet, i særdeleshed ift. væsentlige ombygninger. Større ombygninger bør udføres af mere end en person. Endvidere er det hurtigere og mere interessant når der er flere der bidrager.
9Du kan overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du må fremskaffe hjælp fra en professionel til noget af det. Ifald du ønsker hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at modtage tilbud fra diverse entreprenører.
10Planlægning bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du er nødt til at lave en velovervejet køreplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, inklusiv en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af agendaen.
11Muligvis kan det blive fundamentalt at du har de fornødne materialer handlet ind før du iværksætter dit arbejde. Du kan med fordel lave en enkel huskeliste hvoraf der fremgår alt det du har brug for, og dernæst granske listen, således at du bliver sikker på at du har husket alt.
12For projekter udendørs kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Således må du hyppigt undersøge vejrberetningerne i perioden for projektets start, så du undgår at det uanmeldt starter med at vælte ned nøjagtig som du arbejder hårdt på det krævende projekt.
De mest vellidte byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er utrolig flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Flere byggecentre giver på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmuligheder til Makita rillefræser. En af de populære er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig temmelig fleksibel, samt mange gange også den billigste type af levering.

Du kan ligeledes påtænke at vælge udbringning til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen viser sig somme tider en kende mindre billig, men ligeledes temmelig gnidningsløs ved køb af Makita rillefræser online. Den billigste slags levering vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, men dette er betinget af at du bor i nærheden af e-firmaets butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på Makita rillefræser er jo ualmindeligt udslagsgivende når du skal bruge din ordre om et øjeblik, og herved er det temmelig relevant at man efterser leveringstiden på Makita rillefræser. En stor portion online webshops – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig 1 dags levering på en række af deres produkter online, men vær vagtsom da det er påkrævet at der bestilles forinden et aftalt klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få ordren på posthuset forud for at de pakkeansatte har fyraften.

Nogle enkelte internet butikker frembyder gebyrfri levering på Makita rillefræser online, men typisk er det så nødvendigt at man indkøber for et præcist beløb. Desuden kan du foretrække den mest betalelige leveringsmodel, som gerne vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted.

Temmelig mange webshops yder click-and-collect hvor du køber billig Makita rillefræser online og selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Davidsen. Byggekæderne tilbyder fx click-and-collect på Makita rillefræser i disse områder:

Allerød, Aalborg, Glostrup, Stenløse, Højbjerg, Odder, Sønderborg, Slagelse, Gladsaxe, Solrød Strand, Odense, Skive, Vanløse, Rønne, Kokkedal, Thisted, Risskov, Hobro, Gentofte, Birkerød, Nærum, Nyborg, Brønderslev, Frederikshavn, Grenaa, Silkeborg, Holbæk, Varde, Valby, Tårnby, Svendborg, Rødovre, Køge, Viborg, Lyngby, Værløse, Charlottenlund, Korsør, Esbjerg, Dragør, Vejle, Kolding, Lystrup, Hjørring, Taastrup, Ringsted, Brønshøj, Randers, Åbyhøj, Jyllinge, Frederikssund, Hillerød, Nørresundby, Frederiksværk, Næstved, Vallensbæk, Herlev, Brabrand, Nakskov, Hedensted, Lillerød, Virum, Hvidovre, Nykøbing Falster, Haslev, Søborg, Greve, Hedehusene, Aabenraa, Ølstykke, Farum, Vordingborg, Ikast, Struer, København, Haderslev, Skanderborg, Fredericia, Roskilde, Herning, Ishøj, Aarhus, Tilst, Albertslund, Rudersdal, Brøndby, Middelfart, Frederiksberg, Horsens, Ballerup, Hørsholm, Helsingør, Holstebro, og Kalundborg, .

Afhentning af Makita rillefræser er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland).

Ved kig i søgedata er det klart, at folk som regel leder efter fx køb Makita rillefræser og Makita rillefræser online. Vi ser derudover typisk internet shoppere kigge efter fx Makita rillefræser priser, Makita rillefræser tilbud og billig Makita rillefræser, plus de velkendte byggecentre som Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Den bedste pris på Makita rillefræser

Det er jo efterhånden yderst nemt for købere at søge information om priser på billige Makita rillefræser online hos forskellige internet varehuse, og ergo har flertallet af online virksomheder været nødt til at mindske udsalgspriserne på Makita rillefræser eftertrykkeligt, og ydermere yde fragt uden betaling.

Derfor kan det imidlertid blive rentabelt at se nærmere på nogle enkelte internet forhandlere efter tilbud på Makita rillefræser online forud for at du gennemfører din bestilling, så man er usvigeligt sikker på at antage den mest billige pris. Kig ikke kun på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Du skal dog være klar over, at i tilfælde af at en online virksomhed afhænder billige Makita rillefræser online for en pris som er ufattelig billig, så kan det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en falsk butik. Handler med kort er dog en del af en forordning, som støtter dig som køber imod snydagtige internet handler.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du drage fordel af en løsning som for eksempel ViaBill, ifald du agter at finansiere prisen på Makita rillefræser over tid. Dette fås typisk hos specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at netshoppere som regel søger bl.a. billig Makita rillefræser og Makita rillefræser online. Man ser desuden som regel online shoppere lede efter bl.a. Makita rillefræser priser, køb Makita rillefræser samt Makita rillefræser tilbud.

Udforsk eksisterende kunders meninger

Trustpilot leverer egentlig nyttige løsninger til at efterse ret mange eksisterende forbrugeres bedømmelser og derved anbefales det, at du gransker e-firmaets ratings inden du placerer din ordre på billige Makita rillefræser online.

Facebook frembyder endvidere absolut fremragende genveje til at få indblik i e-shoppens pålidelighed. Her ser vi endda internet butikker som giver kunderne mulighed for at levere en vurdering af ordreforløbet, som desuden bør bruges til at bedømme kundernes tilfredshed.

Forud for at folk handler billige Makita rillefræser online på en internet forhandler burde de faktisk studere butikkens handelsvilkår, dog er det i reglen ikke særlig morsomt, især med de store byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan og XL-Byg.

En anden mulighed kan derfor være at undersøge hvorvidt e-forhandleren er e-mærke godkendt, eftersom det typisk er en påvisning af at e-handlen opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, udover at internet forhandleren rutinemæssigt monitoreres af jurister som har den nødvendige knowhow om reglerne.

Derudover tilbydes du mulighed for at blive hjulpet, såfremt du skulle få udfordringer i forbindelse med dit køb af Makita rillefræser. Foruden dette går vi ind for at kunden er klar over de vigtigste bestemmelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af Makita rillefræser online, som fx hvilken returrettighed internet virksomheden har.

I den relation er det også afgørende, at man når som helst bibeholder sin faktura e-mail, så man fremadrettet vil kunne påvise sin bestilling af Makita rillefræser, uanset om man bestiller hos Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg eller Jem og Fix.

Lars gav 5 stjerner

Det virker bare.

Martin L gav 4 stjerner

Det var godt !

Søren gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Inge Knudsen gav 4 stjerner

Virkelig god service

9 gode råd til når du køber online
1Før nogen shopper billige Makita rillefræser hos en butik kan de reelt gøre sig bekendt med indholdet af butikkens forretningsaftale, dog er det tit ikke særlig sjovt. Ligeledes tilrådes det at køberen er vaks omkring de grundlæggende vedtægter der gælder for bestillingen af billige Makita rillefræser online, f.eks. hvilken returneringsret e-forhandleren tilbyder.
2Den mest betalelige leveringsudgave er uden tvivl selv at hente varerne, men det betinges af at du fysisk befinder dig nær internet webshoppens hjemsted. Den leveringstype er ret så væsentlig hvis vi har behov for Makita rillefræser øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer en hel del butikker på nettet portofri fragt, men i mange tilfælde kun ifald man aftager for en konkret pris.
3Det er ultra simpelt for alle at kigge efter tilbud online på billige Makita rillefræser på forskellige webbutikker, og derfor yder langt de fleste internet virksomheder gratis fragt. Til gengæld kan det til hver en tid blive lønsomt at efterse enkelte online forretninger efter rabat og tilbud forinden du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
4Enkelte internet firmaer yder fragt uden gebyr på Makita rillefræser, men i reglen kræves det at du indkøber for en konkret sum. I øvrigt kunne du beslutte sig for den mest betalelige leveringsudgave, hvilket i de fleste tilfælde er at få kørt din pakke til et udleveringssted. Muligheden bliver gerne ligeledes ret så problemfri. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
5Trustpilot leverer regulære gunstige løsninger til at eksaminere en længere række andre køberes meninger og af den grund er det godt, at du analyserer e-handlens omtaler forinden du køber billige Makita rillefræser online. Facebook fremskaffer tilsvarende ultra fantastiske muligheder for at få indblik i internet forretningens kundefokus.
6Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under et reglement, der bistår køber imod svindlende internet butikker. Som alternativ kunne du vælge en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afbetale regningen over flere uger.
7Vi tilråder at se nærmere på hvorvidt webbutikken er tilsluttet e-mærket, da det er en tryghed om at internet selskabet respekterer gældende dansk lovgivning, samt at online virksomheden lejlighedsvis monitoreres af eksperter som har ekspertise inden for reglementet på området. Forud for at nogen bestiller billige Makita rillefræser hos en shop på nettet behøver man for at være på den sikre side se på deres regler.
8En hel del online varehuse frembyder nu om stunder diverse forskellige billige fragtformer til Makita rillefræser. En af de mest benyttede er nu om dage pakkeshops, og så henter du bare produkterne når du har lyst. Leveringstypen er jo meget gnidningsløs, samt i mange tilfælde endda den mest letkøbte leveringsudgave.
9Leveringshastigheden kan vise sig at være ret så væsentlig hvis du behøver varerne fluks, så herved er det naturligvis passende at man kontrollerer den forventede leveringstid ved Makita rillefræser. En lang række internet handler annoncerer billig dag-til-dag levering på de fleste varenumre, men vær påpasselig da det betinges af at transaktionen realiseres forud for et nøjagtigt tidspunkt.