Bygpris.dk

Marksten pristjek

I tabellen herunder har vi listet 27 webshops der sælger marksten, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 700 kr., som er hele 41 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg marksten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til stensætning til bålplads til carport

Mængder: 1 m3 1 ton 500 kg 20 kg 15 kg 25 kg 25 kg 10 kg 500 liter 1000 kg 15 kg 800 kg 1 kubikmeter

Levering: i sække trailer afhentning i løs vægt i poser løst leveret vognlæs i bigbag hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Hermed er det en fordel at vælge en netbutik, hvor du får tips og tricks til valg af marksten.
Hvis du vil have varerne nu og her eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel køre materialerne selv. Dette er navnligt muligt ved de kendte byggekæder.
Der vil være forskel på priserne på billige marksten fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har fokus på gode priser, hvorimod nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggekæder har et bredt udvalg af produkter, imens nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør overveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover bare marksten.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Derfor bør du tjekke byggemarkedets regler.
Det er naturligvis ekstremt relevant at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og af den grund har folk mulighed for at handle online og fragte materialerne på eget initiativ. I kraft af det har man mulighed for at slippe for leveringsgebyret, samt sågar få varerne med det samme.
De store byggemarkeder er populære og almenkendte butikker, som bidrager til øget tryghed til dig der shopper online. Dette vil nogle se positivt på.
De velkendte byggekæder forhandler produkter fra forskellige specialbutikker, og dermed kan du vælge fra et bredt sortiment af marksten online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som sælger få produkter er producenter af varerne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få bedre priser.
Størsteparten af nicheforhandlere er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du køber marksten online på deres hjemmeside.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse produkter. Således bør du modtage en høj grad af brugbar assistance fra mennesker som er specialister i lige præcis marksten.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

marksten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

marksten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

marksten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af over 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

marksten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For projekter udenfor har vind og vejr en vigtig rolle. På grund af dette må du hyppigt tjekke vejrvarslen i den tid der er op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned bedst som du vil påbegynde det komplekse projekt.
2Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt når det er store arbejdsopgaver. Nogle ombygninger gør krav på flere personer. Endvidere viser det sig bedre og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
3Planlægning vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du skal sammensætte en effektiv handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, og derudover en rækkefølge. Husk at være realistisk når du sammensætter din agenda.
4Nogle gange kan man indhente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få når ombygningen bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at byggeprojektet forbedrer naturen.
5Der viser sig ofte ubelejlige problematikker i tilfælde med svære opgaver, og altså kan det være meningsfuldt at der afsættes en god portion tid i planen, så man føler sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
6Måske det burdes overvejes om du burde stå med hele projektet selv, eller du burde tilkøbe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeriet. Hvis du indhenter assistance fra en fagmand er det fornuftigt at lede efter prisoverslag fra forskellige entreprenører.
7Ofte vil det være meningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive fornuftigt at nedskrive alle udgifter, hvorefter man kunne nedskrive mulige tilbud på hver enkelt.
8Inden du iværksætter dit byggeprojekt er det højst fundamentalt at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der være diverse regler for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
9Du kan finde mange guides og videoer online som kan inspirere dig. Navnligt YouTube tilbyder dig store mængder nyttig info, ikke mindst såfremt du leder på engelsk.
10Du må for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig afgørende at du har grejet til disposition når du påbegynder arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at indregne de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
11Det er væsentligt at du har samtlige materialer til disposition på forhånd inden du går til værks med håndværket. Du vil med fordel kunne udarbejde en enkel indkøbsseddel som indeholder de materialer du har brug for, og derefter eftergå hver enkelt ting, hvormed du er tryg ved at alt er som det skal være.
12Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej påklædning herunder arbejdshjelm som beskyttelse imod mulige risici. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke skaffer professionel assistance.
De bedst vurderede byggekæder
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er enormt flot. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er yderst flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål til marksten

 • Hvad koster marksten?
 • Hvordan lægger man marksten?
 • Hvor køber man marksten?
 • Hvor finder jeg marksten?
 • Hvor kommer marksten fra?
 • Hvad vejer marksten?
 • Hvor meget vejer marksten?
 • Hvad er en marksten?
 • Hvilken fragtløsning skal du vælge?

  Masser af online forretninger yder i dag diverse forskellige billige leveringsformer til marksten. Den mest populære er i dag pakkeshoppen, hvor du så nemt kan hente bestillingen når der er mulighed for det. Fragtformen er nemlig rigtig smart, samt oftest derudover den mest billige leveringsmanér.

  Du kunne ydermere overveje at få varerne bragt til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig til tider en tand dyrere, men desuden usædvanlig smart ved køb af marksten online. Den mest billige leveringsversion vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, men det betinges af at du er i kort afstand af webshoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringshastigheden på marksten er jo rigtig aktuel ifald man står og skal bruge dine nye varer fluks, og derfor er det jo centralt at du gransker leveringstiden ved marksten. En række internet webshops – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver billig 1 hverdags levering på flere varer online, hvilket dog er regnet ud fra at ordren indsendes inden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få ordren skippet afsted inden lagerpersonalet får fri.

  Nogle enkelte byggeforretninger sikrer gratis fragt på marksten online, men for det meste er det påkrævet at man bestiller for en bestemt pris. Desuden skal du overveje den mest prisbevidste fragtform, der i mange tilfælde er at få kørt pakken til et afhentningssted.

  Mange webbutikker giver click-and-collect hvor man handler billig marksten online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og 10-4. Byggemarkederne foreslår fx afhentning af marksten i disse byer:

  Aarhus, Horsens, Hvidovre, Haderslev, Hedehusene, Hillerød, Skive, Helsingør, Søborg, Herning, Lyngby, Nykøbing Falster, Esbjerg, Sønderborg, Nyborg, Rudersdal, Hobro, Frederikshavn, Ølstykke, Brønshøj, Glostrup, Fredericia, Slagelse, Holstebro, Rønne, Viborg, Albertslund, Odense, Farum, Hørsholm, Odder, Risskov, Randers, Gentofte, Nærum, Birkerød, Allerød, Vejle, Hedensted, Vanløse, Brabrand, Solrød Strand, Frederiksberg, Dragør, Korsør, Middelfart, Taastrup, Svendborg, Ikast, Jyllinge, Værløse, Rødovre, Ishøj, Køge, Frederikssund, Brøndby, Silkeborg, Nørresundby, Ringsted, Gladsaxe, Brønderslev, Åbyhøj, København, Tilst, Roskilde, Næstved, Kolding, Struer, Grenaa, Ballerup, Aalborg, Valby, Varde, Stenløse, Holbæk, Greve, Lillerød, Virum, Haslev, Hjørring, Højbjerg, Vordingborg, Vallensbæk, Charlottenlund, Herlev, Skanderborg, Aabenraa, Nakskov, Thisted, Kokkedal, Tårnby, Frederiksværk, Kalundborg, og Lystrup, .

  Klik-og-hent af marksten er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager).

  Ved indkig i søgedata er det tydeligt, at internet shoppere jævnligt efterspørger bl.a. marksten tilbud og køb marksten. Foruden dette ser man ofte internet shoppere efterspørge eksempelvis billig marksten, marksten priser og marksten online, foruden de udbredte byggemarkeder som Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

  Den bedste pris på marksten

  Det har vist sig at være ret så nemt for alle og enhver at søge information om priser på billige marksten online hos forskellige e-shops, og med det motiv har mange webbutikker fundet det uundgåeligt at nedsætte priserne på marksten kolossalt, og ydermere frembyde levering uden gebyr.

  Det kan trods alt være lukrativt at efterprøve diverse internet webshops efter billige priser på marksten online før du gennemfører dit køb, således at du er sikret at antage den prisbilligste pris. Se ikke bare på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

  Man må alligevel være så påpasselig, at såfremt en online butik udlover billige marksten online for en salgspris der kan virke urealistisk favorabel, så bør det undertiden være et faresignal om en uoprigtig internet handler. Bestillinger med kort er imidlertid inkluderet i en lov, hvilket hjælper folk overfor bedrageriske netshops.

  Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du drage fordel af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at finansiere beløbet til marksten over en periode. Det tilbydes normalt ved nicheforhandlere, i modsætning til de velkendte byggecentre som eksempelvis Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma og XL-Byg.

  Ved kig i tallene står det markant, at internetbrugere som regel søger efter for eksempel køb marksten og billig marksten. Foruden dette oplever man typisk netshoppere søge efter eksempelvis marksten priser, marksten tilbud samt marksten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg marksten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  God service og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til carport til bålplads til stensætning til haven

  Mængder: 15 kg 800 kg 1 ton 1 m3 15 kg 10 kg 25 kg 500 kg 1000 kg 1 kubikmeter 25 kg 500 liter 20 kg

  Levering: i løs vægt i poser i sække trailer afhentning hent selv vognlæs i bigbag løst leveret

  Tjek eksisterende kunders anbefalinger

  Trustpilot bringer dig fuldstændig nyttige muligheder for at sondere forskellige andre brugeres omtaler og herved kan det anbefales, at du tolker e-butikkens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige marksten online.

  Facebook bringer dig for øvrigt fuldt ud udmærkede metoder til at få et kig ind i internet selskabets pålidelighed. Foruden det er der endda shops på nettet hvor folk kan afgive en anmeldelse af virksomhedens service, som på samme måde bør tages i brug til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

  Før folk handler billige marksten online i en internet virksomhed burde man i virkeligheden gennemgå netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det gerne et tidskrævende projekt, i særdeleshed med de gængse byggekæder som 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

  Et alternativ er at se om internet forretningen er verificeret af e-mærket, som generelt er et signal om at internet webshoppen overholder gældende dansk lovgivning, og at internet shoppen ofte undersøges af jurister som er meget bekendte med lovene på området.

  Derudover tilbydes du mulighed for opbakning, såfremt du møder udfordringer i forbindelse med din handel med marksten. Yderligere er det at foretrække at køber er på vagt for de mest centrale forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af marksten online, f.eks. den ombytningsret forretningen har.

  Her er det ydermere relevant, at man stadig bibeholder sin faktura, således man når som helst kan vidne om sin bestilling af marksten, hvad end man har købt hos Bauhaus, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma eller Davidsen.

  Michael E gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Inger Thomsen gav 4 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Marianne gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Mette G gav 5 stjerner

  Bestilte online

  Marksten fra forhandlere på nettet

  Trustpilot byder på forholdsvis uafhængige chancer for at gennemstøve en stor gruppe forhenværende kunders observationer med bestilling af marksten og herved kan det være til hjælp, at du kigger på netshoppens omtaler forud for at du handler marksten online.

  Facebook fremskaffer desuden forholdsvis solide chancer for at få et kig ind i netshoppens kundefokus. Derudover ses en del e-forhandlere hvor folk kan meddele en bedømmelse af deres køb, som tillige burde drages fordel af til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne når det kommer til køb af marksten.

  Inden du shopper marksten via internettet

  Forud for at folk køber marksten på en online butik kan man for at være på den sikre side granske webbutikkens handelsbetingelser, men det er ofte ikke specielt ophidsende.

  Alternativet kan være at undersøge hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, da det er en påvisning af at e-forretningen overholder de danske retningslinjer, og at forretningen løbende føres tilsyn med af fagfolk der forstår reglerne for salg af marksten på nettet.

  Dette er desuden din genvej til opbakning, når du oplever udfordringer ved dit indkøb. Ligeså er det en hjælp at man er sat ind i de mest vitale bestemmelser der er gældende for bestillingen.

  Levering af marksten

  En stor portion e-forretninger yder efterhånden diverse metoder til levering. Den billigste leveringsmanér er utvivlsomt at du selv henter markstenene, men dette står og falder med at du befinder dig i nærheden af e-firmaets adresse.

  Fragtperioden kan vise sig at være rigtig bestemmende i tilfælde af at vi mangler markstenene lige om lidt, og i det øjemed er det ret så vigtigt at man studerer leveringstiden på marksten – men som ikke desto mindre antager at handlen laves forud for et givent klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produktet hen til fragtfirmaet inden logistikpersonalet holder fyraften.

  Nogle online firmaer præsterer levering uden betaling af marksten, men i reglen er det påkrævet at du bestiller for en bestemt sum.

  Tilbudene du ser i denne kategori blev genereret af vores robot. Søgemotoren har effektivt ledt massevis af produkter med det formål at kunne præsentere de produkter der ligger tæt op ad marksten, og som den af den grund forestiller sig vil falde i din smag.

  Foruden din søgning har algoritmen desuden medtaget søgefraser, som den ser at andre mennesker med stor sandsynlighed skriver i den forbindelse, eksempelvis marksten leveret eller marksten afhentning foruden vendinger som marksten til mure og marksten til haver.

  Den data bruger robotten som yderligere information til at kunne præsentere de bedste produkter. Det kan også ses at andre er på udkig efter marksten til trappe, marksten online eller marksten i løs vægt. Den data har søgerobotten yderligere brugt til, at søge sig forbi flere millioner af varer.

  Desuden viser data, at søgeudtrykkene marksten afhentning, bedste marksten og marksten leveret er særdeles anvendte, og af den grund er disse samtidig medregnet af robot-søgeren på samme måde som søgeudtrykkene marksten afhentning, marksten til trappe og marksten i bigbags. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds med de viste varer, ved at nogle af dem kan bruges.

  Marksten leveres igennem store byggekæder, for eksempel Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

  Her ses de byer der oftest bestilles marksten til…

  Hovedstaden: Valby, Smørumnedre, Brøndby, Stenløse, Hedehusene, Fredensborg, Rønne, Kokkedal, Holte, Glostrup, Høje Taastrup, Ishøj, Søborg, Hørsholm, Ballerup, Frederiksberg, Hvidovre, Rudersdal, Hellerup, Vanløse, Albertslund, Gentofte, Virum, Måløv, Gilleleje, Hundested, Tårnby, Ølstykke, Charlottenlund, Lyngby, Rødovre, Snekkersten, Birkerød, Slangerup, Humlebæk, Brønshøj, Dyssegård, Roskilde, København, Espergærde, Frederiksværk, Herlev, Taastrup, Lillerød, Dragør, Nærum, Allerød, Frederikssund, Helsinge, Farum, Vallensbæk, Hellebæk, Nivå, Hillerød, Helsingør, Værløse, Gladsaxe

  Syddanmark: Odense, Ringe, Munkebo, Aabenraa, Rødekro, Haderslev, Børkop, Fredericia, Kolding, Grindsted, Otterup, Nyborg, Tønder, Assens, Nordborg, Varde, Faaborg, Esbjerg, Svendborg, Vojens, Vejen, Middelfart, Billund, Kerteminde, Sønderborg, Ribe, Bramming

  Midtjylland: Beder, Brabrand, Lemvig, Skive, Egå, Løgten, Ringkøbing, Hasselager, Skjern, Viborg, Åbyhøj, Skødstrup, Vejle, Tilst, Silkeborg, Kjellerup, Grenaa, Hornslet, Ebeltoft, Hadsten, Hammel, Odder, Bjerringbro, Hedensted, Brande, Aarhus, Ry, Galten, Malling, Horsens, Holstebro, Løsning, Skanderborg, Mårslet, Højbjerg, Hinnerup, Risskov, Herning, Randers, Lystrup, Ikast, Struer, Hørning

  Nordjylland: Aabybro, Frederikshavn, Hirtshals, Hjørring, Nibe, Brønderslev, Nykøbing Mors, Hadsund, Skagen, Nørresundby, Aars, Støvring, Sæby, Aalborg, Hobro, Thisted, Svenstrup

  Sjælland: Maribo, Solrød Strand, Nykøbing Sjælland, Skælskør, Sorø, Korsør, Tune, Kalundborg, Næstved, Vordingborg, Nakskov, Fensmark, Nykøbing Falster, Greve, Haslev, Køge, Holbæk, Jyllinge, Slagelse, Ringsted, Herfølge

  9 gode råd til internetshopping
  1Flere netshops tilbyder i øjeblikket diverse forskellige billige leveringsmidler til marksten. En af de mest anvendte er for øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din bestilling når det passer dig. Denne er altså ekstremt gnidningsløs, samt tit ligeledes den billigste leveringsløsning.
  2Inden folk bestiller billige marksten hos en internet shop behøver man utvivlsomt gennemse netshoppens vilkår, det er dog for det meste ikke videre spændende. Foruden dette kan det anbefales at man er opmærksom på de grundlæggende regler der har betydning for shopping af billige marksten online, fx den ombytningsrettighed online firmaet kører med.
  3Det er efterhånden usædvanlig let for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige marksten i blandt forskellige internet webshops, og derfor garanterer langt de fleste netshops levering uden betaling. Det kan dog trods alt være rentabelt at studere enkelte online butikker efter billige priser forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er tryg ved at opnå den mindst kostelige pris.
  4Trustpilot fremskaffer regulære belejlige genveje til at gennemgå flere aktuelle forbrugeres bedømmelser og af den grund støtter vi, at du tjekker online firmaets bedømmelser inden du køber billige marksten online. Facebook bringer dig på samme måde regulære relevante metoder til at få indtryk af internet shoppens pålidelighed.
  5Visse online virksomheder sikrer fri fragt på marksten, men tit kræves det at du bestiller for et bestemt beløb. Ellers bør du overveje den mindst kostelige fragtmetode, som oftest vil være at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted. Fragtformen viser sig tit på den anden side usædvanlig fleksibel. Den mindst kostelige fragtløsning er dog at du selv henter produkterne.
  6Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af en lov, som garanterer folk imod uoprigtige internet handler. Som alternativ burde du vælge en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du agter at betale betalingen i flere bidder.
  7Den mest prisbevidste form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men dette afhænger af at du har bopæl lige ved internet forhandlerens tilholdssted. Den mulighed for fragt er jo meget central om man står og skal bruge marksten inden for kort tid. Alternativt så sikrer flere internet firmaer portofri levering, men tit er det under betingelse af at man indkøber for en konkret sum.
  8Generelt går vi ind for at se nærmere på hvorvidt internet firmaet er e-mærket medlem, fordi det almindeligvis er et billede på at e-forretningen imødekommer de officielle danske regler, samt at butikken undertiden overværes af sagkyndige som er inde i vedtægterne på området. Forinden folk handler billige marksten i en online butik bør man sådan set tyde virksomhedens handelsvilkår.
  9Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være meget afgørende såfremt vi har brug for varen omgående, og af den grund er det sandelig passende at du checker leveringstiden på marksten. Temmelig mange e-handler byder på billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varer, som står og falder med at bestillingen laves tidligere end et konkret tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk