Bygpris.dk

Maskinbordspænder

BESSEY Maskinbordspænder Adapter
250 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordspænder-adapter STC-SET-T20
125 kr.
Læs mere
BESSEY STC-HH /40 Maskinbordspænder 40 mm SB-pak
315 kr.
Læs mere
BESSEY STC-HH /40 Maskinbordspænder 40 mm m/adapter
425 kr.
Læs mere
BESSEY STC-HH /60 Maskinbordspænder 60 mm m/adapter
435 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordspænder 20 mm SB-pak STC-HH /35
290 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordopspænder BS2N BS 200/100
1.505 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordsspænder BSP-CB10-6
2.980 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordsspænder BAS-CB9-4
2.815 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordopspænder BS5N BS 240/140
2.190 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordspænder-adapter
265 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordopspænder BS 200/120
1.710 kr.
Læs mere
BESSEY STC-HH /60 Maskinbordspænder 60 mm SB-pak
325 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordopspænder BS4N
1.680 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have produkterne med det samme eller blot vil spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt varesortiment, imens andre fokuserer på en specifik type af vare. Du kan afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge fra, foruden blot maskinbordspænder.
Det er naturligvis super afgørende at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige maskinbordspænder fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på lave priser, og øvrige tilbyder service. Du må reflektere over hvad du helst vil have.
For mange er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Derfor bør du handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af maskinbordspænder.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du tjekke virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se en fordel i.
De gængse byggekæder udbyder produkter fra mange leverandører, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af maskinbordspænder online.
De udbredte byggekæder findes i de større byer, og af den grund har mange valget om at handle online og hente produkterne på egen hånd. Herigennem har du valget om at blive fri for fragtomkostningen, og sågar hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af online nichebutikker styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online bør du få ekstra gode tilbud.
Forskellige nichespecifikke netbutikker ved ekstremt meget om deres produkter, idet de udelukkende sælger disse produkter. Herved kan du opleve mere kyndig vejledning fra folk der er specialister i netop maskinbordspænder.
Mange nichebutikker på nettet er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, måske sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du handler maskinbordspænder online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

maskinbordspænder bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

maskinbordspænder silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

maskinbordspænder jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

maskinbordspænder harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du finder en overflod af guides og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube er anvendeligt med store mængder gavnlig viden, ikke mindst hvis man leder på engelsk.
2Før du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive ekstremt fundamentalt med et tilsagn om, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig forskellige love omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Det kan vise sig at være vigtigt at nedskrive et regnskab for dit projekt, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det er behjælpeligt at tage noter til samtlige udgifter, hvorefter man kan søge sig frem til online tilbud på hver enkelt.
4Man vil aldrig fattes værktøj. Det er betydningsfuldt at have grejet klar akkurat som du går løs med byggeriet. I øvrigt er det afgørende at medregne de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
5Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig såfremt det er omfattende byggeprojekter. Omfangsrige projekter stiller krav om flere folk. I øvrigt bør det blive mere produktivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
6Måske burde det overvejes om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du bør anskaffe professionel assistance til delelementer af arbejdet. Hvis du indhenter eksperthjælp kan det være optimalt at lede efter tilbud fra flere selskaber.
7Der kommer stort set altid pludselige udfordringer når det gælder store opgaver, og herved kan det være af stor betydning at der er afsat god plads i køreplanen, med formålet om at man er sikker på at man får det færdiggjort.
8For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Af den grund skal du løbende tage et kig på vejrudsigten lige før byggeprocessen, så det ikke med et brag går i gang med at stå ned i stænger når du netop er gået i gang med dit svære byggeprojekt.
9Godt forarbejde bliver metoden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du er nødt til at liste en struktureret tidsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af tidsplanen.
10Nogle gange kan man forsøge at få offentligt tilskud til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeprojektet er miljøvenligt. Støtten betinges altså af at projektet har en positiv effekt på miljøet.
11Du bør ikke glemme dit eget helbred, så husk arbejdstøj inklusiv sikkerhedssko der hjælper dig mod eventuelle skader. Det er fornuftigt at du husker dit velbefindende i byggeriet, navnlig hvis du ikke får assistance fra en professionel.
12Muligvis vil det vise sig afgørende at have samtlige byggematerialer tilgængelige forud for at du starter projektet. Du har fordel af at forfatte en enkel indkøbsseddel med alt det du har brug for, og derefter eftergå hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig overbevist om at du har husket alt.
De mest folkekære byggekæder
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er hamrende overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % har givet bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er temmelig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

Masser af internet shops tilbyder heldigvis en række forskellige billige leveringsmetoder til maskinbordspænder. En af de populære er nu om dage afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente din bestilling når du har tid. Fragtmetoden er nemlig rigtig smertefri, samt endda endda den prisbilligste løsning til levering.

Du bør på samme måde planlægge at bestille ordren til levering til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden viser sig ofte lidt mere omkostningsfuld, men også usædvanlig problemfri for maskinbordspænder online. Den billigste form for fragt er unægtelig selv at hente ordren, men det nødvendiggør at du har bopæl med kort afstand til internet shoppens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på maskinbordspænder kan være særligt aktuel hvis du har brug for pakken fluks, så med det formål er det i sandhed væsentligt at man besigtiger den forventede leveringsdato ved maskinbordspænder. En stor portion online webshops – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på en række af deres produkter online, som alligevel beroer på at ordren køres igennem forud for et besluttet klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få varerne på posthuset forud for at logistikpersonalet har fyraften.

Nogle enkelte e-handler i Danmark tilbyder fri fragt på maskinbordspænder online, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der erhverves for et præcist beløb. I øvrigt må du snuppe den billigste type af levering, som oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere varerne til en pakkeshop.

Store byggemarkeder foreslår afhentning hvor du køber billig maskinbordspænder online men selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne tilbyder fx click-and-collect på maskinbordspænder i disse områder:

Ishøj, Lillerød, Albertslund, Kolding, Vordingborg, Værløse, Allerød, Odense, Brønderslev, Varde, Stenløse, Korsør, Rødovre, Risskov, Charlottenlund, Brabrand, Haslev, Ringsted, Hedehusene, Kokkedal, Holstebro, Frederikssund, Vanløse, Roskilde, Hvidovre, Randers, Aabenraa, Hobro, Viborg, Herning, Åbyhøj, Slagelse, Sønderborg, Vallensbæk, Brøndby, Søborg, Hillerød, Kalundborg, Aalborg, Nakskov, Herlev, Gladsaxe, Køge, Farum, Birkerød, Middelfart, Taastrup, Nørresundby, Næstved, Dragør, Haderslev, Greve, Gentofte, Nykøbing Falster, Lyngby, Hedensted, Lystrup, Brønshøj, Jyllinge, Horsens, Ikast, Rønne, Valby, Glostrup, Frederikshavn, Ølstykke, Rudersdal, Skanderborg, Frederiksberg, Tilst, Tårnby, Silkeborg, Virum, Svendborg, København, Frederiksværk, Thisted, Esbjerg, Solrød Strand, Grenaa, Fredericia, Holbæk, Hørsholm, Struer, Nærum, Aarhus, Odder, Skive, Hjørring, Helsingør, Højbjerg, Ballerup, Nyborg, og Vejle, .

Click-and-collect af maskinbordspænder er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Østsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi ser på tallene er det markant, at internet shoppere ofte kigger efter blandt andet maskinbordspænder online og køb maskinbordspænder. Vi ser desuden tit folk lede efter fx maskinbordspænder tilbud, maskinbordspænder priser samt billig maskinbordspænder, foruden de udbredte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Rabat på maskinbordspænder

Det er i dag ekstremt simpelt for enhver at sammenligne tilbud på billige maskinbordspænder online hos flere e-handler, og derfor har mange internet varehuse set sig nødsaget til at stampe prisen på maskinbordspænder betydeligt, og derudover frembyde levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det til hver en tid blive lønsomt at udforske enkelte internet selskaber efter rabatter og tilbud på maskinbordspænder online inden du placerer ordren, så du er usvigeligt sikker på at indhente den billigste pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Stark.

Du bør dog ikke glemme, at hvis en online butik markedsfører billige maskinbordspænder online til en salgspris som kan ses som utrolig attraktiv, er det undertiden være et karakteristika der viser en snydagtig internet shop. Handler med kort er på den anden side inkluderet i en lov, der sikrer køberen overfor falske internet shops.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ burde du bruge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at betale regningen på maskinbordspænder over flere uger. Det tilbydes typisk i niche webshops, men ikke de store byggekæder som fx 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Ved kig i data står det tydeligt, at mennesker jævnligt kigger efter blandt andet maskinbordspænder priser og maskinbordspænder online. Foruden dette oplever man tit folk efterspørge bl.a. billig maskinbordspænder, køb maskinbordspænder og maskinbordspænder tilbud.

Læs nuværende kunders meninger

Trustpilot bringer dig en lang række strålende muligheder for at beskue en længere række tidligere konsumenters opfattelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du beser online butikkens omtaler inden du færdiggør din shopping med billige maskinbordspænder online.

Facebook tilbyder tillige tilpas pålidelige muligheder for at få et kig ind i e-handlens kundefokus. Derudover møder vi en del online butikker som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en evaluering af virksomhedens service, hvilket ydermere må anvendes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Før nogen shopper billige maskinbordspænder online i en e-butik burde man uden tvivl have øje for virksomhedens betingelser, dog er det bare ikke særlig morsomt, specielt med de velkendte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Et andet alternativ kan derfor være at se nærmere på om internet forhandleren er medlem af e-mærket, da det kan være en sikkerhed for at internet webshoppen tilslutter sig de danske retningslinjer, samt at e-forretningen lejlighedsvis efterses af specialister som er inde i de gældende vilkår.

Desuden giver det dig mulighed for at blive hjulpet, hvis du bliver udsat for udfordringer ved din bestilling af maskinbordspænder. I øvrigt stiller vi forslag om at kunden er vidende om de elementære vedtægter der indvirker på købet af maskinbordspænder online, fx den byttepolitik internet webshoppen bruger.

Her er det tillige vigtigt, at man permanent beholder sin e-mail kvittering, således man når som helst vil kunne vidne om købet af maskinbordspænder, hvad end man handler ved 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma eller Silvan.

Lars M gav 5 stjerner

Intet at klage over

Anna Møller gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Kirsten Hansen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Niels S gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 tips til når du køber online
1Det er jo temmelig smart for almindelige mennesker at kigge efter tilbud online på billige maskinbordspænder i blandt diverse online firmaer, og af den grund frembyder en lang række internet webshops portofri levering. Det kan dog trods alt blive tiden værd at granske diverse online shops efter rabat og tilbud forinden du handler, så du er usvigeligt sikker på at indhente den skarpeste pris.
2Inden folk bestiller billige maskinbordspænder hos en butik på nettet bør man i virkeligheden bese deres forretningsaftale, det er dog undertiden et omfattende projekt. Desuden foreslåes det at man er påpasselig med de mest vitale bestemmelser der influerer på bestillingen af billige maskinbordspænder online, fx hvilken returpolitik online webshoppen kører med.
3En række online varehuse byder på fri fragt på maskinbordspænder, men oftest kun såfremt man køber for et konkret beløb. Derudover burde man udvælge den mest betalelige form for fragt, som gerne er at få bragt dine varer til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig godt nok omvendt meget gnidningsløs. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
4Trustpilot resulterer i egentlig anstændige chancer for at iagttage en stor portion nuværende konsumenters omtaler og derved slår vi et slag for, at du studerer online shoppens ratings inden du køber billige maskinbordspænder online. Facebook leverer også nogle stabile genveje til at få indblik i online forhandlerens pålidelighed.
5Leveringshastigheden kan vise sig at være usædvanlig bestemmende om du har brug for din pakke nu og her, så herved er det uden tvivl passende at vi gransker den anslåede leveringsdato på maskinbordspænder. Mange online virksomheder frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varer, som imidlertid er regnet ud fra at handlen laves inden et nøjagtigt tidspunkt.
6Størstedelen af online forretninger tilbyder nu om dage diverse forskellige billige fragtløsninger til maskinbordspænder. En af de mest almindelige er nu til dags udleveringssteder, og så afhenter du blot dine varer når du har tid. Leveringsformen er jo virkelig ukompliceret, og oftest ligeledes den mest letkøbte form for fragt.
7Vi foreslår generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er en del af en ordning, hvilket bistår os overfor svindlende e-forhandlere. Som en anden løsning kunne du udnytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at dække regningen over et længere tidsrum.
8Den mest betalelige løsning kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som jo er betinget af at du opholder dig i nærheden af webbutikkens lager. Den leveringsmulighed er selvfølgelig ret udslagsgivende ifald vi står og skal bruge maskinbordspænder fluks. Alternativt så sikrer enkelte online shops fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde påkræves det at man bestiller for et præcist beløb.
9Vi går generelt ind for at undersøge om e-butikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det bør være et signal om at internet forhandleren tilslutter sig den officielle danske lovgivning, foruden at shoppen regelmæssigt overvåges af sagkyndige som er indført i de gældende regulativer. Forud for at nogen shopper billige maskinbordspænder hos en shop behøver man reelt læse webshoppens handelsbetingelser.