Bygpris.dk

Maskinmodtager

SPECTRA Maskinmodtager LR50 trådløs med display
17.121 kr.
Læs mere
SPECTRA Maskinmodtager LR30
11.746 kr.
Læs mere
geoFENNEL Maskinmodtager FMR706 og FPR707 display
8.245 kr.
Læs mere
SPECTRA Maskinmodtager LR60
19.290 kr.
Læs mere
SPECTRA Maskinmodtager LR50
13.909 kr.
Læs mere
geoFENNEL Maskinmodtager FMR800-M/C
14.375 kr.
Læs mere
geoFENNEL Maskinmodtager FMR800 og FRD807 display
16.244 kr.
Læs mere
geoFENNEL Maskinmodtager FMR706-M/C 360° modtagerfelt
6.998 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt relevant at se, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man tjekke butikkens regningslinjer.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare vil spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ i de udbredte byggekæder.
For nogle er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Derfor bør du bestille ved en webshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring maskinmodtager.
Nogle byggecentre præsterer et bredt sortiment af produkter, hvorimod andre fokuserer på en enkelt varetype. Du kan forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden blot maskinmodtager.
Der kan være forskel på prisen på billige maskinmodtager fra webshop til webshop. Enkelte har billige priser, og andre har fokus på en høj grad af service. Du bør overveje hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder sælger produkter fra forskellige leverandører, så du kan handle fra et bredt udvalg af maskinmodtager online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og herigennem har mange tilbuddet om at købe online og hente produkterne personligt. Som følge af det er det muligt at slippe for leveringsomkostningen, samt samtidig få fat i varerne lige nu.
De store byggecentre er populære og anerkendte firmaer, hvilket kan give øget sikkerhed når du skal handle online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Alverdens nicheforhandlere er specialister i deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund bør du få en høj grad af begavet hjælp fra personale med specialistviden i netop maskinmodtager.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet er mindre virksomheder, der oftest drives i Danmark, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at handle maskinmodtager online på deres hjemmeside.
Forskellige niche netbutikker er producenter af varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

maskinmodtager jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag over 2.300 kollegaer i forretningens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

maskinmodtager harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

maskinmodtager bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

maskinmodtager silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der findes stribevis af instruktioner og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube yder assistance med temmelig meget gavnlig info, ikke mindst hvis man bruger den engelske version.
2Potentielt kan det blive at have noget at sige at have alle materialer handlet ind forud for at du går til værks med eksekveringen. Du kan sammensætte en overskuelig indkøbsseddel som indeholder alt som er nødvendige, og efterfølgende eftergå hver eneste ting, så du er sikker på at du ikke har glemt noget.
3Du bør på ingen måde forsømme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning som sikrer dig overfor mulige uheld. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, især ifald du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
4Typisk vil det være af stor betydning at have et udgiftsbudget for renoveringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil blive sundt at kortlægge samtlige udgifter, og efterfølgende søge sig frem til online tilbud på dem alle sammen.
5Glem ikke at du kan spørge om økonomisk støtte til byggeprojekter. Det kan man få forudsat at projektet gør en forskel for klimaet. Af få støtte kræver med andre ord at ombygningen har positiv betydning for naturen.
6Du burde måske overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du hellere skal tilkøbe hjælp fra en ekspert til noget af det. Ifald du ønsker hjælp fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at søge forslag fra diverse virksomheder.
7Forinden du går i gang med byggeprojektet kan det være vanvittigt værdifuldt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der vise sig en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
8Man må aldrig nogensinde mangle udstyr. Typisk kan det vise sig vigtigt at have værktøjet klar til brug forinden du indleder byggeriet. Du må heller ikke glemme at indkalkulere udgifterne hertil i din økonomiske plan.
9Det er en god idé at indhente assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst når der er tale om væsentlige ombygninger. Flere ting gør krav på flere personer. Dertil må det være hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
10Der kommer stort set altid utidige problemer når det gælder svære opgaver, og derfor vil det vise sig værdifuldt at der er afsat rigeligt med plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at nå i mål med projektet.
11Forberedelse vil altid være vejen til at lykkes med byggeriet. Du anbefales at have en klar tidsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal løses hvornår, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Forsøg at være skarp når du sammensætter din tidsplan.
12Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. På grund af dette bør du løbende holde øje med meldingerne om vejret i forbindelse med arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig begynder at regne når du lige står midt i dit komplekse byggeprojekt.
De højest ratede byggemarkeder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er temmelig imponerende. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ualmindeligt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ret så imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

Mange webbutikker i Danmark tildeler nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til maskinmodtager. En sikker vinder er for nærværende at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter din ordre når det passer dig bedst. Fragttypen er nemlig ultra fremkommelig, og mange gange ydermere den mest letkøbte leveringsform.

Du burde på samme måde udse dig at vælge at få sendt hjem til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Muligheden viser sig oftest en lille smule mere pebret, men endvidere i høj grad ligetil med maskinmodtager online. Den billigste leveringstype vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du lever lige ved internet virksomhedens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på maskinmodtager er naturligvis super bestemmende om vi har brug for varerne inden for få dage, og med det formål er det helt passende at vi ser det estimerede leveringstidspunkt ved maskinmodtager. Adskillige internet forretninger – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – yder billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter online, hvilket betinges af at bestillingen indsendes inden et fast tidspunkt, således at de kan nå at få dit nye produkt klargjort forinden personalet tager hjem.

Nogle internet handler garanterer fragt uden beregning på maskinmodtager online, men typisk kun når der handles for en bestemt sum. Ellers skulle du snuppe den prisbilligste fragttype, der i mange tilfælde vil blive at få bragt varerne til et udleveringssted.

De store netshops tildeler klik-og-hent hvor man handler billig maskinmodtager online men selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Davidsen. Byggekæderne giver bl.a. click-and-collect på maskinmodtager i følgende områder:

Helsingør, Holbæk, Nørresundby, Tårnby, Solrød Strand, Odense, Aarhus, Lystrup, Jyllinge, Hvidovre, Sønderborg, Ringsted, Frederikshavn, Fredericia, Brøndby, Næstved, Lyngby, Vallensbæk, Ølstykke, Taastrup, Viborg, Roskilde, Grenaa, Hørsholm, Nærum, Nakskov, Frederikssund, Brabrand, Værløse, Vejle, Odder, Kokkedal, Åbyhøj, Køge, Nyborg, Herning, Valby, Aabenraa, Lillerød, Thisted, Greve, Nykøbing Falster, Farum, Svendborg, Hedensted, Gentofte, Gladsaxe, Virum, Haslev, Aalborg, Tilst, Frederiksberg, Silkeborg, Vanløse, Rudersdal, Albertslund, Varde, Haderslev, København, Risskov, Charlottenlund, Søborg, Struer, Slagelse, Ikast, Korsør, Kolding, Ballerup, Randers, Glostrup, Stenløse, Kalundborg, Hedehusene, Rødovre, Ishøj, Holstebro, Frederiksværk, Allerød, Horsens, Hillerød, Brønshøj, Hobro, Rønne, Esbjerg, Middelfart, Dragør, Skive, Hjørring, Højbjerg, Herlev, Birkerød, Vordingborg, Brønderslev, og Skanderborg, .

Afhentning ift. maskinmodtager er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

Når man kigger i statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt kigger efter eksempelvis maskinmodtager priser og maskinmodtager tilbud. Foruden dette oplever man typisk folk efterspørge eksempelvis maskinmodtager online, billig maskinmodtager samt køb maskinmodtager, foruden de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Tilbud på maskinmodtager

Det er jo ret så gnidningsløst for internetbrugere at tjekke tilbud på billige maskinmodtager online i blandt diverse forhandlere på nettet, og altså har langt de fleste internet butikker ikke kunne lade være med at nedbringe udsalgspriserne på maskinmodtager kolossalt, og ovenikøbet tilbyde fri fragt.

Derfor kan det imidlertid blive profitabelt at kontrollere flere internet handler efter udsalg og tilbud på maskinmodtager online inden du bestiller, således at man er usvigeligt sikker på at indhente den mest billige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Du skal blot være opmærksom på, at hvis en e-butik markedsfører billige maskinmodtager online for en pris der virker mystisk letkøbt, kan det ofte være et faresignal om en fup webshop. Shopping med kort er i hvert fald indbefattet af en bestemmelse, hvilket forsvarer dig som køber imod uægte online varehuse.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du bruge en løsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at finansiere beløbet til maskinmodtager over flere uger. Dette foreslåes ofte ved specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Når man kigger i søgedata er det tydeligt, at folk typisk kigger efter blandt andet køb maskinmodtager og maskinmodtager priser. Foruden dette oplever man tit folk kigge efter eksempelvis maskinmodtager tilbud, billig maskinmodtager og maskinmodtager online.

Læs tidligere køberes ratings

Trustpilot resulterer i de facto ærlige genveje til at inspicere forskellige nuværende konsumenters tanker og derfor støtter vi, at du tjekker internet firmaets vurderinger forinden du lægger din bestilling på billige maskinmodtager online.

Facebook leverer ligeledes en lang række pæne metoder til at få en idé om internet shoppens troværdighed. Tilmed er der faktisk online forretninger hvor man kan ytre en bedømmelse af deres købsoplevelse, som tillige burde udnyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk shopper billige maskinmodtager online på en internet webshop bør man utvivlsomt studere webbutikkens vilkår, dog er det typisk et omfattende projekt, særligt hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus og 10-4.

Et nemt alternativ kunne være at efterse hvorvidt internet webshoppen er godkendt af e-mærket, som bør være et kendetegn for at internet butikken anerkender de danske regler, og at webshoppen af og til kontrolleres af jurister der har nøje kendskab til lovene på området.

Dette er desuden din mulighed for bistand, ifald du oplever problemer med dit indkøb af maskinmodtager. Foruden dette er det en hjælp at kunden er vaks omkring de fundamentale forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af maskinmodtager online, eksempelvis den ombytningsrettighed virksomheden lover.

I relation til det er det på samme måde vigtigt, at man altid gemmer ens faktura e-mail, så man til enhver tid kan eftervise købet af maskinmodtager, hvad end man har bestilt fra Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Lars Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Jørgen Madsen gav 4 stjerner

Har handlet der før

Louise A gav 5 stjerner

Bestilte online

Niels Madsen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til når du køber online
1Forinden folk shopper billige maskinmodtager hos en netbutik kan man altid gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsvilkår, dog er det uden tvivl ikke specielt ophidsende. Derudover er det klogt at man er omhyggelig omkring de primære vedtægter der kan have indvirkning på købet af billige maskinmodtager online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed netbutikken benytter.
2Generelt foreslår vi at granske hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, hvilket kan være et billede på at e-shoppen forsvarer de officielle regler, udover at e-butikken løbende besigtiges af sagkyndige som er indført i vilkårene. Før nogen handler billige maskinmodtager i en internet webshop burde man utvivlsomt gennemløbe virksomhedens handelsvilkår.
3Det er jo særligt uproblematisk for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige maskinmodtager på tværs af online virksomheder, og af den grund frembyder massevis af internet forhandlere gratis fragt. Men det kan trods alt blive smart at inspicere diverse butikker på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du placerer ordren, sådan at man er velinformeret til at indhente den mest betalelige pris.
4Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er indbefattet af en forordning, der hjælper os overfor snydagtige shops på nettet. Som alternativ bør du bruge et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil honorere beløbet i flere bidder.
5Leveringshastigheden er særligt vigtig i tilfælde af at man har brug for din ordre nu og her, og i det øjemed er det bestemt på sin plads at vi checker den forventede leveringsdato ved maskinmodtager. Størstedelen af internet forhandlere tilbyder billig levering på næste hverdag på mange af butikkens produkter, men vær vagtsom da det er underforstået at ordren lægges inden et fastslået klokkeslæt.
6Trustpilot bringer dig visse passende løsninger til at evaluere adskillige nuværende konsumenters betragtninger og herved anbefales det, at du gransker netshoppens omtaler inden du shopper billige maskinmodtager online. Facebook bringer dig endvidere sådan set belejlige metoder til at få indblik i online forhandlerens popularitet.
7Den mindst kostelige leveringstype kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men den løsning betinges af at du opholder dig i nærheden af internet forretningens arbejdslager. Den leveringstype er naturligvis ekstremt vital forudsat man absolut skal bruge maskinmodtager om et øjeblik. Alternativt så lover flere e-butikker fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde kræver det at man bestiller for en bestemt sum.
8Flere internet foretagender byder på fragtfri levering på maskinmodtager, men undertiden er det under forudsætning af at man bestiller for et bestemt beløb. Som alternativ burde du overveje den billigste leveringsform, som i de fleste tilfælde vil være at få kørt din ordre til en pakkeshop. Den er for det meste også ualmindeligt bekvem. Den mest billige form for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
9Flere internet forhandlere frembyder nu til dags alverdens billige leveringsløsninger til maskinmodtager. En af de mest populære er lige nu at afsende til en pakkeshop, hvor du selv afhenter ordren på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er altså yderst uproblematisk, og oftest derudover den billigste leveringsmodel.