Bygpris.dk

Maskinomrørere

Maskinomrørere KGC 5780
254 kr.
Læs mere
Maskinomrørere 80x400mm, speed
110 kr.
Læs mere
Maskinomrørere 160x750mm m14
510 kr.
Læs mere
Maskinomrørere 85x460mm,junior
192 kr.
Læs mere
Maskinomrørere 85x500mm, turn
120 kr.
Læs mere
Maskinomrørere 160x750mm
457 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Af den grund bør man kende byggemarkedets regler.
Det er naturligvis meget vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige maskinomrørere hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har billige priser, hvorimod nogle giver faglig sparring. Du bør vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggecentre fremviser et enormt varesortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare maskinomrørere.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt hos de gængse byggecentre.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. Derfor kan du med fordel købe fra en netbutik, som kan tilbyde tips og tricks til valg af maskinomrørere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre samler produkter fra mange specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af maskinomrørere online.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og derfor har folk tilbuddet om at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Derfor kan man spare fragten, samt sågar skaffe varerne straks.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte forretninger, som kan medvirke til øget troværdighed når man stopper online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der oftest drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem hjælper du idet du handler maskinomrørere online på deres webshop.
Diverse små butikker er producenter af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få billigere priser.
Mange små butikker har en enorm viden om det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andet. Derfor formår de at yde en høj grad af begavet rådgivning fra ansatte der er specialister i lige præcis maskinomrørere.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

maskinomrørere silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af mere end 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

maskinomrørere jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

maskinomrørere harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

maskinomrørere bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kan finde endeløse vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube supporterer dig med meget udbytterig information, navnligt når du leder på engelsk.
2Typisk vil det vise sig fundamentalt at have et regnskab for arbejdet, så man har styr på omkostningerne. Det er rationelt at tage noter til hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør indsamle den billigste pris på hver eneste af dem.
3Forberedelse vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du anbefales at sammensætte en effektiv handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål der laves hvornår, inklusiv en rækkefølge. Husk at være skarp idet du nedskriver din handlingsplan.
4Man kan hente offentlig støtte til byggerier. Det får man ifald byggeriet er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
5Husk at tage til overvejelse om det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal fremskaffe assistance fra en fagperson til noget af det. Såfremt du får hjælp fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at lede efter priser fra diverse håndværkere.
6For opgaver udendørs har vind og vejr en vigtig rolle. Af den grund bør du regelmæssigt kigge på udsigten ift. vejret i forbindelse med arbejdets start, så det ikke uanmeldt starter med at piske ned når du lige er startet på dit komplicerede byggeprojekt.
7Det anbefales at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, navnlig såfremt det er store byggeprojekter. Enkelte byggerier gør krav på flere mennesker. I øvrigt vil det vise sig mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
8Det vil vise sig af stor betydning at have samtlige byggematerialer klar til brug forinden du begynder din byggeproces. Du kan med fordel sammensætte en overskuelig oversigt som samler det der bliver brug for, og så eftergå hvert enkelt punkt, så du er sikker på at der ikke mangler noget.
9Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med sikkerheden, så husk arbejdstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som beskytter dig med henblik på mulige uheld. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
10Der kommer næsten altid uventede udfordringer når det gælder store opgaver, og ergo er det væsentligt at der afsættes betragtelig plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man er sikker på at man får det færdiggjort.
11Man skal nødig stå uden det nødvendige grej. Det kan vise sig at være fordelagtigt at du har det disponibelt idet du begynder på arbejdet. Du bør huske at indkalkulere omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
12Inden du går i gang med dit byggeprojekt må det være ganske centralt at sikre sig, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De bedst anmeldte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig flot. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er yderst overlegent. Vurderingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som naturligvis er ret så godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

Adskillige shops på nettet frembyder i øjeblikket flere billige leveringsformer til maskinomrørere. Et hit er for nærværende at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din ordre den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså særligt let gængelig, samt endda også den mindst kostelige mulighed for fragt.

Du burde ydermere planlægge at få det leveret til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Løsningen er sædvanligvis et hak mindre billig, men ligeledes ualmindeligt smart ift. maskinomrørere online. Den billigste leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, men den mulighed betinges af at du opholder dig i kort afstand af internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på maskinomrørere kan vise sig at være meget essentiel om du skal bruge produkterne lige om lidt, så i det øjemed er det selvsagt essentielt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved maskinomrørere. Adskillige internet virksomheder – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varer online, men som trods alt er afhængig af at handlen laves tidligere end et konkret tidspunkt, så de garanteret kan nå at få pakken ordnet inden de lageransatte har fri.

Indtil flere internet virksomheder tilbyder fragt uden betaling på maskinomrørere online, men i reglen kræver det at man køber for en fastsat pris. Ellers bør du overveje den mindst kostelige type af levering, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre ordren til en pakkeshop.

De store webbutikker tilbyder click-and-collect hvor du køber billig maskinomrørere derhjemme og afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg. Byggekæderne udlover bl.a. klik-og-hent på maskinomrørere i disse områder:

Frederiksberg, Frederikssund, Højbjerg, Vallensbæk, Helsingør, Middelfart, Lillerød, Ballerup, Farum, Dragør, Brønderslev, Værløse, Ikast, Stenløse, Hørsholm, Odder, Gentofte, Silkeborg, Hobro, Skive, Holstebro, Vordingborg, Åbyhøj, Køge, Tilst, Kolding, Virum, Næstved, Valby, Grenaa, Taastrup, Haslev, Aalborg, Vejle, Skanderborg, Fredericia, Greve, København, Tårnby, Nørresundby, Ølstykke, Rudersdal, Birkerød, Glostrup, Frederiksværk, Aabenraa, Viborg, Rødovre, Hjørring, Nyborg, Kokkedal, Solrød Strand, Struer, Roskilde, Ringsted, Holbæk, Ishøj, Rønne, Svendborg, Kalundborg, Thisted, Sønderborg, Herning, Allerød, Nykøbing Falster, Brabrand, Herlev, Nærum, Lystrup, Søborg, Charlottenlund, Vanløse, Jyllinge, Albertslund, Odense, Slagelse, Hvidovre, Gladsaxe, Brønshøj, Nakskov, Haderslev, Brøndby, Randers, Horsens, Esbjerg, Lyngby, Hedehusene, Hedensted, Aarhus, Risskov, Korsør, Frederikshavn, Varde, og Hillerød, .

Klik-og-hent ift. maskinomrørere er tilgængeligt i alle regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland).

Ved indkig i data fremstår det markant, at online shoppere mange gange leder efter bl.a. maskinomrørere online og billig maskinomrørere. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere efterspørge fx maskinomrørere priser, køb maskinomrørere og maskinomrørere tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan og Bauhaus.

Tilbud på maskinomrørere

Det er jo efterhånden ret smertefrit for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige maskinomrørere online hos forskellige e-forhandlere, og herved har masser af internet selskaber i Danmark set sig tvunget til at mindske priserne på maskinomrørere kolossalt, og derudover tilbyde fragt uden omkostninger.

Derfor kan det immervæk være smart at analysere diverse internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på maskinomrørere online forud for at du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at få fat i den billigste pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg.

Du må imidlertid være obs på, at når en netbutik afsætter billige maskinomrørere online på tilbud til en salgspris som kan ses som mystisk letkøbt, bør det ofte være et signal om en uægte webbutik. Bestillinger med kort er dog inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket forsvarer dig som kunde imod uægte internet outlets.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du vælge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at finansiere prisen på maskinomrørere senere. Det fås ofte i nichebutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som fx Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Når man ser på tallene er det tydeligt, at online shoppere mange gange søger efter for eksempel maskinomrørere online og maskinomrørere priser. Derudover oplever man som regel internet shoppere kigge efter blandt andet maskinomrørere tilbud, køb maskinomrørere og billig maskinomrørere.

Læs nuværende kunders erfaringer

Trustpilot medfører regulære nyttige muligheder for at kortlægge en hel del eksisterende køberes oplevelser og derved støtter vi, at du bliver klogere på webshoppens kritik forud for at du lægger din bestilling på billige maskinomrørere online.

Facebook tilbyder dig også en del solide genveje til at få en idé om online butikkens popularitet. I øvrigt møder vi en række internet webshops som tilbyder folk at formulere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket tillige bør udnyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Før nogen bestiller billige maskinomrørere online på en internet butik behøver de i reglen tage stilling til butikkens handelsaftale, men det er gerne ikke videre spændende, i særdeleshed med de store byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Et nemt alternativ er at efterse om internet forretningen er e-mærket medlem, fordi det generelt er en antydning af at online webshoppen opretholder gældende dansk lovgivning, tillige med at online webshoppen regelmæssigt kigges til af jurister der mestrer lovene på området.

Desuden giver det dig chance for at blive assisteret, ifald du udsættes for besvær i forbindelse med din shopping med maskinomrørere. Tilmed tilråder vi at man er klar over de grundlæggende reglementer der kan influere på købet af maskinomrørere online, f.eks. den byttepolitik virksomheden har.

I den relation er det samtidig essesentielt, at man stadigvæk opbevarer sin ordrekvittering, så man senere vil kunne bevidne sin bestilling af maskinomrørere, uanset om man har handlet fra Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg eller Silvan.

Jan gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Inger gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Per Olsen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Rasmus Knudsen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 tips til online indkøb
1Trustpilot resulterer i nogle solide genveje til at undersøge en længere række eksisterende konsumenters ratings og derfor er det klogt, at du gransker netbutikkens omtaler forinden du shopper billige maskinomrørere online. Facebook frembringer på samme måde sådan set ærlige chancer for at få indblik i e-firmaets popularitet.
2Forinden folk handler billige maskinomrørere hos en e-butik kunne de for at være sikker få overblik over netbutikkens vilkår, det er dog oftest ikke videre spændende. Udover dette er det prisværdigt at du er påpasselig med de mest vedkommende retningslinjer der kan have betydning for købet af billige maskinomrørere online, for eksempel den returret e-firmaet kører med.
3Nogle få internet virksomheder yder fragt uden beregning på maskinomrørere, men undertiden forudsætter det at der shoppes for en konkret sum. I øvrigt bør man udse dig den mest prisbevidste fragtløsning, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted. Den er beklageligvis derudover virkelig smart. Den mest letkøbte mulighed for levering er uden tvivl at du selv henter produkterne.
4Størstedelen af online outlets foreslår nu om dage en række forskellige billige fragtformer til maskinomrørere. En yndling er p.t. afhentningssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente varerne når det passer dig. Metoden er altså ualmindeligt let, samt oftest også den prisbilligste leveringsmulighed.
5Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er inkluderet i en vedtægt, som redder en overfor snydagtige internet virksomheder. Alternativt kan du udnytte en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, såfremt du hellere vil afbetale betalingen over en periode.
6Vi foreslår generelt at kigge om internet forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det kan være en angivelse af at internet butikken adlyder de gældende danske regler, samt at webshoppen fra tid til anden evalueres af eksperter som er indført i reglerne på området. Før folk køber billige maskinomrørere på en butik på nettet behøver man når alt kommer til alt løbe igennem dens vilkår.
7Fragttiden er naturligvis super central om vi har brug for dine nye varer inden for få dage, så af den grund er det ganske klogt at vi kigger nærmere på den forventede leveringstid ved maskinomrørere. Temmelig mange e-handler stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på adskillige varenumre, som imidlertid er betinget af at bestillingen fuldbyrdes forinden et bestemt tidspunkt.
8Den billigste fragtløsning vil altid vise sig at være selv at hente ordren, men den mulighed står og falder med at du er i kort afstand af online forhandlerens hjemsted. Den leveringstype er jo usædvanlig udslagsgivende ifald vi har behov for maskinomrørere med det samme. Alternativt så yder nogle internet firmaer levering uden gebyr, men tit er det under betingelse af at du handler for en præcis sum.
9Det har vist sig at være yderst enkelt for enhver at vurdere prisniveauet online på billige maskinomrørere fra flere internet foretagender, og til tak garanterer langt de fleste forhandlere på nettet gebyrfri levering. Trods dette kan det trods alt være gavnligt at kontrollere enkelte online shops efter rabat og tilbud forud for at du bestiller, så du er sikret at modtage den laveste pris.