Bygpris.dk

Masonitplader pristjek

I tabellen herunder har vi listet 7 webshops der sælger masonitplader, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 2.317 kr., som er hele 55 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 masonitplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.317 kr.Køb
2.524 kr.Køb
2.755 kr.Køb
2.848 kr.Køb
3.000 kr.Køb
4.180 kr.Køb
4.891 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder udbyder et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, udover bare masonitplader.
Hvis du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for fragten, så kunne du med fordel fragte varerne personligt. Dette er specielt en mulighed hos de store byggekæder.
Du vil finde variationer i prisen på billige masonitplader fra byggecenter til byggecenter. En del tilbyder de bedste priser, hvorimod nogle tilbyder service. Du skal gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Det er absolut utrolig vigtigt at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. På grund af det kan du med fordel vælge et online byggemarked, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af masonitplader.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du undersøge virksomhedens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler varer fra adskillige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af masonitplader online.
De store byggekæder er udbredte og landskendte virksomheder, som kan give ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggekæder findes mange steder i landet, og pga. det har de fleste mulighed for at bestille online og fragte varerne personligt. Takket være dette har du mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, og ovenikøbet få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker har et indgående kendskab til de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Derfor bør du få ekstremt nyttig sparring fra ansatte med specialistviden i lige præcis masonitplader.
De fleste nichefokuserede webshops er producenter af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du bedre priser.
En masse nichespecifikke netbutikker er små familievirksomheder, der typisk er dansk ejede, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem understøtter du når du køber masonitplader online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
masonitplader jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 medarbejdere i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

masonitplader harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

masonitplader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

masonitplader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan være til god gavn at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed ift. vigtige byggerier. Større opgaver skal gerne udføres af mere end en person. Desuden bør det blive mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
2Muligvis kan det blive vigtigt at du har de relevante byggematerialer klar til brug før du indleder eksekveringen. Du får god gavn af at notere en enkel indkøbsseddel hvorpå der noteres alt der er nødvendige, og bagefter granske punkterne, således at du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
3Du bør vurdere om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør købe assistance fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Ifald du vil benytte assistance fra en fagperson kan det godt betale sig at notere tilbud fra diverse leverandører.
4Du skal under ingen omstændigheder undvære grej. Typisk vil det være fundamentalt at du har udstyret klar idet du går løs med byggeprocessen. Det er desuden en fordel at medregne disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
5Godt forarbejde viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du må nedskrive en klar arbejdsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du nedskriver strategien.
6Ved byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en afgørende rolle. På grund af dette må du med jævne mellemrum se femdøgnsprognosen i den tid der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at piske ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte byggeprojekt.
7I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udarbejde et budget for dit byggeprojekt, så man har kontrol over udgifterne. Det bør være behjælpeligt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan nedskrive ens omkostning ved dem én og én.
8I god tid inden at du påbegynder byggeriet er det vanvittigt afgørende at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være diverse love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9I nogle tilfælde kan man hente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet er altså betinget af at ombygningen gør en positiv forskel for klimaet.
10Du kan finde en overflod af instruktioner og videoer online som kan vejlede dig. Særligt YouTube er kilde til enormt meget brugbar viden, særligt hvis man benytter den engelske version.
11Der præsenterer sig som regel uforudsete vanskeligheder når det handler om store byggeprojekter, og på grund af det viser det sig værdifuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i tidsplanen, således at man føler sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
12Du bør aldrig forsømme dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj inklusiv arbejdshjelm der hjælper dig imod eventuelle risici. Det er afgørende med fokus på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
Danskernes favorit byggecentre
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

En hel del shops på nettet foreslår til alt held en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til masonitplader. En af dem der er mest populær er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine nye produkter den dag der passer dig. Fragtformen er jo ualmindeligt nem, samt i mange tilfælde desuden den mest betalelige leveringsmanér.

Du bør omvendt påtænke at få pakken bragt hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden bliver godt nok en smule dyrere, men desuden meget enkel for masonitplader online. Den mest billige form for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, som desværre stiller krav om at du lever nærved internet selskabets byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på masonitplader kan i nogle tilfælde være usædvanlig aktuel i tilfælde af at du absolut skal bruge varerne inden for kort tid, og i det øjemed er det komplet afgørende at vi ser nærmere på leveringstidspunktet på masonitplader. Adskillige online varehuse – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig dag-til-dag levering på mange varer online, men vær på vagt da det er betinget af at bestillingen laves inden et nøjagtigt tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen klargjort før de lageransatte har fri.

Visse firmaer på nettet frembyder levering uden omkostninger på masonitplader online, men oftest er det forbeholdt når der aftages for et konkret beløb. Desuden burde man foretrække den mest billige mulighed for levering, hvilket gerne er at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted.

Store netbutikker tilbyder afhentning hvor man handler billig masonitplader online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4. Byggekæderne udlover bl.a. klik-og-hent på masonitplader i følgende områder:

Brøndby, Svendborg, Ishøj, Silkeborg, Odder, Grenaa, Frederikssund, Tårnby, Næstved, Hjørring, Nakskov, Horsens, Middelfart, Glostrup, Haslev, Lystrup, Haderslev, Hørsholm, Viborg, Herlev, Hedehusene, Vordingborg, Vejle, Ballerup, Charlottenlund, Greve, Sønderborg, Stenløse, Randers, Farum, Gladsaxe, Åbyhøj, Korsør, Tilst, Brabrand, Skive, Lyngby, Virum, Hobro, Valby, Skanderborg, Brønderslev, Nyborg, Aalborg, Rønne, Hvidovre, Lillerød, Risskov, København, Hedensted, Kolding, Aarhus, Frederiksberg, Fredericia, Solrød Strand, Varde, Nørresundby, Kalundborg, Roskilde, Frederiksværk, Aabenraa, Allerød, Nykøbing Falster, Brønshøj, Gentofte, Højbjerg, Slagelse, Dragør, Albertslund, Frederikshavn, Holstebro, Struer, Værløse, Thisted, Ikast, Rødovre, Rudersdal, Jyllinge, Kokkedal, Herning, Nærum, Taastrup, Birkerød, Hillerød, Esbjerg, Ringsted, Søborg, Holbæk, Odense, Ølstykke, Vanløse, Køge, Vallensbæk, og Helsingør, .

Klik-og-hent af masonitplader er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Sjælland (Bornholm, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland).

Ved kig i søgedata er det klart, at internetbrugere tit efterspørger for eksempel masonitplader priser og billig masonitplader. Foruden dette oplever vi som regel online shoppere lede efter for eksempel masonitplader online, masonitplader tilbud samt køb masonitplader, plus de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma og Stark.

Den bedste pris på masonitplader

Det har vist sig at være virkelig fremkommeligt for alle at finde frem til tilbud på billige masonitplader online hos flere internet butikker i Danmark, og herved har adskillige netbutikker set sig tvunget til at mindske priserne på masonitplader drastisk, og derudover garantere fragtfri levering.

Det kan dog alligevel blive udbytterigt at tjekke enkelte e-handler efter tilbud og udsalg på masonitplader online inden du shopper, så man er velinformeret til at få fat i den laveste pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan og Stark.

Man må alligevel huske på, at når en forhandler på nettet sælger billige masonitplader online på tilbud til en udsalgspris der anses for ubegribelig lav, burde det mange gange være et symbol på en fup internet virksomhed. Bestillinger med kort er heldigvis omfavnet af et regulativ, hvilket hjælper dig som køber imod uoprigtige online firmaer.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du vælge en løsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at afbetale omkostningerne til masonitplader over et længere tidsrum. Dette fås ofte ved niche webshops, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

Når man ser på søgedata fremstår det markant, at mennesker typisk søger for eksempel masonitplader tilbud og masonitplader online. Foruden dette oplever vi tit online shoppere søge fx billig masonitplader, masonitplader priser og køb masonitplader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg masonitplader er 2208 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Intet at sætte en finger på” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Læs nuværende kunders erfaringer

Trustpilot bringer dig adskillige strålende muligheder for at beskue en række forhenværende forbrugeres evalueringer og af den grund anbefaler vi, at du bliver klogere på online shoppens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige masonitplader online.

Facebook frembringer endvidere ret udmærkede løsninger til at få et kig ind i webbutikkens kundefokus. Foruden det ser vi endda online forhandlere hvor folk kan levere en kritik af virksomhedens service, hvilket desuden burde benyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Før nogen køber billige masonitplader online på en webbutik behøver de faktisk få overblik over dens forretningsaftale, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende, især ved de kendte byggecentre som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

Et andet alternativ er at kontrollere hvorvidt internet butikken er støttet af e-mærket, hvilket er en garanti for at e-handlen opfylder den officielle danske lovgivning, tillige med at online shoppen af og til undersøges af fagmænd der har ekspertise inden for reglerne på området.

Derudover tilbydes du chance for en hjælpende hånd, såfremt du får problemstillinger i processen med dit indkøb af masonitplader. I øvrigt støtter vi at køber er hensynstagende til de vigtigste forhold gældende for købet af masonitplader online, som fx hvilken byttepolitik shoppen garanterer.

Derfor er det virkelig relevant, at man når som helst bevarer sin faktura e-mail, så man senere kan bevise købet af masonitplader, ligegyldig om man har købt fra Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg eller Stark.

Jørgen Nielsen gav 5 stjerner

Det var godt !

Søren gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Søren Christensen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Else L gav 5 stjerner

Fremragende!

9 gode råd til din online shopping
1Den prisbilligste løsning til levering vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som dog afhænger af at du befinder dig nær online forhandlerens arbejdslager. Den løsning til levering kan vise sig at være ekstremt væsentlig forudsat man står og skal bruge masonitplader lige om lidt. Alternativt så frembyder flere online forretninger levering uden omkostninger, men i reglen er det forbeholdt når du shopper for et konkret beløb.
2Vi foreslår generelt at tjekke hvorvidt internet firmaet er støttet af e-mærket, som bør være et kendetegn for at e-shoppen efterfølger de danske regler, og at online webshoppen ofte revurderes af fagmænd som er inde i bestemmelserne på området. Forud for at folk køber billige masonitplader i en online butik behøver de når alt kommer til alt se på netshoppens handelsvilkår.
3Leveringstiden er jo særdeles vital såfremt du absolut skal bruge varerne lige om lidt, så af den grund er det forholdsvis centralt at man studerer den anslåede leveringsdato ved masonitplader. Mange internet shops garanterer billig 1 hverdags levering på mange varenumre, men vær vagtsom da det står og falder med at bestillingen fuldbyrdes forud for et angivent klokkeslæt.
4Forud for at nogen shopper billige masonitplader på en netbutik kunne man ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens forretningsvilkår, dog er det undertiden ikke specielt ophidsende. Udover dette rekommanderer vi at man er hensynstagende til de mest centrale retningslinjer der er gældende for shopping af billige masonitplader online, som eksempelvis den ombytningspolitik webbutikken bruger.
5Det er rigtig overkommeligt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige masonitplader på forskellige shops på nettet, og derfor lover masser af e-forretninger gebyrfri levering. Derfor kan det ikke desto mindre være udbytterigt at prøve nogle få outlets på nettet efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører dit køb, således at du er velinformeret til at få fat i den bedste pris.
6Trustpilot fremskaffer ganske strålende genveje til at sondere en række tidligere køberes omtaler og på grund af dette går vi ind for, at du efterforsker online butikkens bedømmelser før du handler billige masonitplader online. Facebook byder på ydermere nogle strålende muligheder for at få indblik i online virksomhedens pålidelighed.
7Vi foreslår generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er en del af en bestemmelse, som assisterer folk imod uoprigtige internet outlets. Som alternativ burde du drage fordel af et afbetalingstilbud som fx ViaBill, såfremt du vil afdrage regningen af flere omgange.
8Flere online shops tildeler nu til dags et bredt udvalg af billige former for levering til masonitplader. Det mest almindelige er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør at du kan hente din pakke når du har lyst. Muligheden er altså usædvanlig problemfri, og typisk derudover den billigste fragtform.
9Indtil flere online webshops sikrer fragt uden betaling på masonitplader, men i de fleste tilfælde kræves det at man køber for en bestemt sum. Desuden må du beslutte sig for den mest billige fragtmulighed, der mange gange er at få bragt pakken til et udleveringssted. Denne viser sig i regelen endda ultra nem. Den mest billige mulighed for fragt er uden tvivl at hente pakken selv.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk