Bygpris.dk

MDF plader pristjek

I tabellen herunder har vi listet 11 webshops der sælger mdf plader, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 4.726 kr., som er hele 49 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 mdf plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
4.726 kr.Køb
5.154 kr.Køb
5.250 kr.Køb
6.246 kr.Køb
6.508 kr.Køb
7.001 kr.Køb
7.235 kr.Køb
7.288 kr.Køb
7.514 kr.Køb
8.136 kr.Køb
9.294 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til møbler til gulv til skabe til radiatorskjuler til senge til vægge til trailer til udendørs brug

Varianter: farvede finerede grå hvide med riller højglans med spor med finer sorte med huller laminat

Størrelser: 19 mm 13 mm 22 mm 25 mm 5 mm 12 mm 20 mm 10 mm 30 mm 15 mm16 mm 28 mm 40 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring mdf plader.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at undgå fragten, så kunne du tænke over at hente varerne på egen hånd. Det er navnligt muligt hos de gængse byggemarkeder.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man kende webshoppens handelsbetingelser.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige mdf plader fra webshop til webshop. Nogle fokuserer på lave priser, hvorimod øvrige vil have et højt serviceniveau. Du bør beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du vælge et andet.
Flere byggekæder har et stort produktsortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan reflektere over om det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare mdf plader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og anerkendte butikker, som kan give ubekymrethed når du shopper online. Dette kan du se fordele ved.
De udbredte byggekæder tilbyder varer fra adskillige nichebutikker, og så kan du bestille fra et bredt udvalg af mdf plader online.
De kendte byggecentre har butikker i det meste af landet, og takket være dette har de fleste tilbuddet om at handle online og fragte varerne selv. På grund af det har man mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt endda hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

En masse nichebutikker er producenter af varerne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du en billig pris.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem bidrager du til når du køber mdf plader online på deres side.
Forskellige små butikker har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig får du formentlig en høj grad af informativ service fra folk med ekspertviden i netop mdf plader.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

mdf plader jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

mdf plader bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

mdf plader silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

mdf plader harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan overvejes at spørge om hjælp til byggeprocessen, ikke mindst når det er væsentlige byggeprocesser. Krævende ting kræver flere personer. Ydermere vil det vise sig bedre og mere interessant når man er flere om opgaven.
2Man må under ingen omstændigheder undvære grej. Ofte kan det være uundværligt at du har det klar til brug inden du begynder på arbejdet. Husk også at indkalkulere de her udgifter i budgettet.
3Husk at du kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det fås ifald ombygningen bidrager positivt til miljøet. Det forudsætter dermed at byggeriet har positiv indfyldelse på miljøet.
4Før du igangsætter byggeprojektet kan det blive ubeskriveligt afgørende med en forsikring om, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig mange regler omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
5Der viser sig altid overraskende hovedpiner i forbindelse med avancerede opgaver, og pga. dette viser det sig essentielt at der afsættes en god portion plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan være sikker på at man får det færdiggjort.
6Det bliver aktuelt at have de fornødne byggematerialer disponible på forhånd inden du indleder byggeriet. Du bør lave en simpel indkøbsseddel som samler det du får brug for, og bagefter gennemløbe hver enkelt ting, med det formål at du føler dig sikker på at du har husket alt.
7Du må ikke negligere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedssko som beskyttelse med henblik på hændelige uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke har hjælp fra en fagperson.
8Forberedelse er kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du er nødt til at have en struktureret arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål du vil klø på med på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk i udarbejdelsen af strategien.
9Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en stor rolle. På grund af dette kan du ofte tjekke vejrmeldingerne i dagene op til byggeprojektet, så det ikke uanmeldt starter med at vælte ned bedst som du er godt i gang med dit krævende projekt.
10I mange tilfælde vil det være fornuftigt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive økonomisk at kortlægge alle poster, og bagefter kortlægge online tilbud på hver enkelt.
11Du bør tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du med fordel kan investere i hjælp fra en professionel til afslutningen af det. Når du benytter assistance fra en fagmand er det fordelagtigt at modtage tilbud fra flere foretagender.
12Der er mange forskellige guides og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube er formidler af temmelig meget nyttig oplysning, ikke mindst hvis du bruger engelske søgeord.
Danskernes favorit byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er utrolig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver toprating, og blot 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver topkarakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål inden for mdf plader

 • Hvad er mdf plader lavet af?
 • Hvad kan mdf plader bruges til?
 • Hvad vejer mdf plader?
 • Hvordan laver man mdf plader?
 • Hvordan maler man mdf plader?
 • Hvad bruger man mdf plader til?
 • Hvad koster mdf plader?
 • Hvilken leveringsform skal du vælge?

  Masser af butikker på nettet udlover på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsudgaver til mdf plader. En favorit iblandt mange er p.t. pakkeshoppen, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig yderst hensigtsmæssig, og typisk derudover den mest prisbevidste fragttype.

  Du bør ligeledes påtænke at få det leveret til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Muligheden viser sig for det meste en kende mere omkostningsfuld, men også ekstremt nem for mdf plader online. Den billigste leveringsversion er utvivlsomt at hente produkterne selv, hvilket beroer på at du har bopæl nær internet selskabets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på mdf plader kan være temmelig relevant ifald du mangler ordren øjeblikkeligt, så herved er det forholdsvis meningsfuldt at man dobbelttjekker tidshorisonten for levering for mdf plader. En række internet varehuse – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig 1 dags fragt på mange af butikkens produkter online, men som ikke desto mindre nødvendiggør at du når at bestille inden et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få produktet hen til fragtfirmaet forinden logistikpersonalet tager hjem.

  Flere online webshops præsterer levering uden gebyr på mdf plader online, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der bestilles for en præcis sum. Som alternativ skal du udse dig den mest letkøbte fragtmulighed, som typisk er at få fragtmanden til at levere din ordre til et udleveringssted.

  En lang række byggemarkedskæder udlover afhentning hvor man bestiller billig mdf plader online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og 10-4. Byggecentrene tilbyder fx click-and-collect på mdf plader i følgende byer:

  Glostrup, Frederikssund, Åbyhøj, Lystrup, Nærum, Kolding, Nørresundby, Ishøj, Vejle, Hørsholm, Jyllinge, Brønderslev, Varde, Rudersdal, Lyngby, Roskilde, Brabrand, Birkerød, Ballerup, Herlev, Gentofte, Værløse, Frederikshavn, Horsens, Tårnby, Tilst, Randers, Rønne, Solrød Strand, Sønderborg, Risskov, København, Haderslev, Farum, Vallensbæk, Brøndby, Fredericia, Hvidovre, Hjørring, Stenløse, Skanderborg, Hobro, Silkeborg, Herning, Valby, Ringsted, Taastrup, Aarhus, Haslev, Struer, Slagelse, Ikast, Viborg, Vanløse, Korsør, Brønshøj, Nakskov, Odense, Næstved, Charlottenlund, Virum, Nyborg, Kalundborg, Helsingør, Frederiksværk, Dragør, Esbjerg, Allerød, Vordingborg, Middelfart, Albertslund, Holstebro, Holbæk, Greve, Svendborg, Hillerød, Thisted, Højbjerg, Rødovre, Køge, Grenaa, Hedensted, Ølstykke, Aabenraa, Kokkedal, Nykøbing Falster, Skive, Hedehusene, Aalborg, Odder, Gladsaxe, Søborg, Lillerød, og Frederiksberg, .

  Afhentning ift. mdf plader er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Lolland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland).

  Ses der på tallene fremstår det markant, at mennesker ofte søger efter eksempelvis køb mdf plader og mdf plader priser. Foruden dette ser vi ofte folk lede efter blandt andet billig mdf plader, mdf plader online samt mdf plader tilbud, foruden de kendte byggecentre som Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

  Få rabat på mdf plader

  Det er i dag ret enkelt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige mdf plader online hos diverse e-handler, og ergo har flertallet af e-butikker været nødt til at sænke prisen på mdf plader helt i bund, og endda præstere levering uden gebyr.

  Det kan dog imidlertid blive profitabelt at analysere diverse shops på nettet efter tilbud på mdf plader online inden du færdiggør din shopping, sådan at man er sikker på at modtage den bedste pris. Se ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

  Du bør trods alt ikke overse, at når en webbutik frembyder billige mdf plader online for en tilbudspris som anses for urealistisk gunstig, bør det undertiden være et tegn på en uoprigtig internet shop. Køb med gængse betalingskort er dog omfattet af en forordning, der redder folk overfor svindlende internet selskaber.

  Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du anvende en afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du gerne vil afdrage beløbet til mdf plader senere. Det foreslåes som regel hos specialiserede netshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

  Når der ses på statistikkerne er det klart, at mennesker typisk leder efter bl.a. mdf plader online og køb mdf plader. Foruden dette ser vi ofte netshoppere efterspørge fx mdf plader tilbud, mdf plader priser og billig mdf plader.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg mdf plader er 4726 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til trailer til senge til gulv til vægge til radiatorskjuler til skabe til udendørs brug til møbler

  Varianter: med finer grå med riller laminat med huller finerede farvede med spor højglans hvide sorte

  Størrelser: 22 mm 25 mm 15 mm16 mm 5 mm 19 mm 20 mm 28 mm 40 mm 30 mm 12 mm 10 mm 13 mm

  Se nærmere på andre menneskers evalueringer

  Trustpilot forærer dig faktisk gode muligheder for at kigge nærmere på diverse eksisterende konsumenters opfattelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du eftersøger online firmaets bedømmelser før du bestiller billige mdf plader online.

  Facebook forærer dig endvidere de facto tiltalende metoder til at få en idé om internet butikkens popularitet. Derudover ses mange online forhandlere hvor folk kan ytre en anmeldelse af deres købsoplevelse, som ydermere må drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Inden nogen bestiller billige mdf plader online hos en e-forhandler bør man for at være på den sikre side tage stilling til e-shoppens vilkår, men det er oftest ikke særlig spændende, specielt på de udbredte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

  En anden mulighed kan derfor være at se om e-shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det skulle være et fingerpeg om at online firmaet understøtter de gældende danske regler, foruden at online butikken undertiden overvåges af fagfolk der behersker vilkårene.

  Det giver dig lejlighed til bistand, såfremt du får udfordringer ved din shopping med mdf plader. Tilmed foreslåes det at du er klar over de mest betydningsfulde vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af mdf plader online, f.eks. hvilken returret online shoppen garanterer.

  I relation til det er det virkelig relevant, at man stadig beholder ens ordremail, således man altid vil kunne vidne om bestillingen af mdf plader, uafhængig af om man handler ved XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4 eller Davidsen.

  Lene Møller gav 5 stjerner

  Nemt køb

  Inge gav 4 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Erik D gav 5 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Martin Olsen gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Flere butikker på nettet yder nu til dags et hav af forskellige billige former for fragt til mdf plader. En af de mest benyttede er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter de bestilte produkter når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo meget ukompliceret, samt typisk tilmed den billigste slags levering.
  2Generelt slår vi et slag for at kigge hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket, siden det er en sikkerhed for at e-forretningen anerkender de opstillede regler, og at online forhandleren løbende revideres af eksperter som er meget bekendte med bestemmelserne på området. Forinden folk shopper billige mdf plader hos en internet webshop bør man når alt kommer til alt skimme forhandlerens handelsvilkår.
  3Det er jo usædvanlig overkommeligt for alle og enhver at finde information om priser online på billige mdf plader fra flere online firmaer, og derfor præsterer langt de fleste online outlets levering uden gebyr. Men det kan imidlertid blive nyttigt at sammenligne indtil flere online firmaer efter rabat og tilbud forinden du bestiller, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den billigste pris.
  4Visse internet virksomheder frembyder fri fragt på mdf plader, men for det meste kun når der erhverves for et konkret beløb. I øvrigt skulle du tage den mest billige fragtmetode, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted. Leveringsformen bliver somme tider desuden ekstremt hensigtsmæssig. Den mest letkøbte leveringsmanér kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
  5Trustpilot giver dig forholdsvis gunstige løsninger til at sondere flere forhenværende køberes omtaler og herved kan det være til hjælp, at du efterforsker internet selskabets vurderinger inden du køber billige mdf plader online. Facebook frembringer endvidere en række udmærkede muligheder for at få indblik i e-forhandlerens kundetilfredshed.
  6Den mest prisbevidste fragtmetode vil altid være at du selv henter varerne, hvilket dog er betinget af at du lever tæt på e-forretningens tilholdssted. Den fragttype kan være særligt central ifald du absolut skal bruge mdf plader omgående. Alternativt så sikrer flere internet virksomheder portofri levering, men i mange tilfælde kræver det at man køber for en bestemt pris.
  7Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en forordning, hvilket redder dig som kunde imod uoprigtige internet forretninger. Som en anden løsning bør du udnytte en løsning som for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at betale regningen senere.
  8Fragtperioden kan vise sig at være ret så betydningsfuld ifald man står og skal bruge produkterne omgående, og i det øjemed er det skam på sin plads at man besigtiger den forventede leveringsdato på mdf plader. Størstedelen af internet virksomheder tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på flere varer, men vær opmærksom på at det er påkrævet at bestillingen laves tidligere end et angivent tidspunkt.
  9Før folk bestiller billige mdf plader på en forretning på nettet kan de når alt kommer til alt læse forhandlerens forretningsbetingelser, men det er for det meste ikke særlig spændende. Tillige er det en hjælp at køber er obs på de mest aktuelle bestemmelser i forbindelse med shopping af billige mdf plader online, f.eks. hvilken bytteret online shoppen tilsikrer.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk