Bygpris.dk

Mekanisk Høvl

AEG Høvl BHO18 (solo)
1.410 kr.
Læs mere
AEG akku Høvl BHO18BL-0 18V
1.875 kr.
Læs mere
HiKOKI høvl P18DSL 18V TO
2.373 kr.
Læs mere
METABO AKKU HØVL HO18LTX20-82 SOLO uden batteri og lader
1.499 kr.
Læs mere
AEG akku høvl 18V 0-vers BHO18-0 uden batteri og lader
1.249 kr.
Læs mere
Festool Énhåndshøvl EHL 65 EQ-Plus
2.623 kr.
Læs mere
METABO HØVL HC 260 C 2,2 KW
8.998 kr.
Læs mere
Festool Høvl HL 850 EB-Plus
4.786 kr.
Læs mere
METABO HØVL HC 260 C 2,8 400 v
9.999 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. Derved kan du med fordel shoppe hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring mekanisk høvl.
Ifald du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at blive fri for fragten, så kan du tænke over at køre varerne selv. Det er navnligt et alternativ i de udbredte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man kende virksomhedens handelsbetingelser.
Det er helt klart ekstremt relevant at vide, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt må du vælge et andet.
Der findes forskelle i prisen på billige mekanisk høvl fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have lave priser, imens nogle har fokus på service. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Flere byggekæder udbyder et bredt sortiment, imens nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør tænke på om det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare mekanisk høvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og kendte butikker, som kan give øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggemarkeder finder du i det meste af landet, og som følge af det har mange adgang til at handle online og køre materialerne personligt. Takket være dette er det muligt at undvære leveringsgebyret, samt sågar skaffe produkterne på kortere tid.
De udbredte byggecentre tilbyder varer fra alverdens nicheshops, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt udvalg af mekanisk høvl online.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede netbutikker har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre produkter. Følgelig kan du få super god vejledning fra ansatte med specialistviden i lige præcis mekanisk høvl.
Størstedelen af små butikker er små firmaer, der oftest har danske ejere, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Disse støtter du når du handler mekanisk høvl online fra deres webshop.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er producenter af produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Danmarks største byggecentre

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af omkring 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag omkring 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

mekanisk høvl bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

mekanisk høvl jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

mekanisk høvl silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

mekanisk høvl harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør vurdere om byggeriet er et du kan klare selv, eller du bør hente assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af arbejdet. Når du henter hjælp fra en professionel vil det normalt være en god idé at få en pris fra en håndfuld leverandører.
2Før du påbegynder dit byggeprojekt må det være rimeligt fornuftigt at sikre sig, at dit projekt overholder loven. Alt efter hvor du bor kan der være mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
3Der ligger mange vejledninger og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med ret så meget udbytterig oplysning, særligt når man kigger i hele verden.
4Muligvis kan det blive afgørende at have de relevante materialer handlet ind forud for at du påbegynder dit byggeprojekt. Du får god gavn af at nedskrive en simpel note hvoraf der fremgår alt det du skal bruge, og derefter eftergå hver enkelt ting, hvormed du føler dig sikker på at du har husket det hele.
5Godt forarbejde er kilden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du skal nedskrive en gennemarbejdet køreplan, som fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du laver din arbejdsplan.
6Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig såfremt det er vigtige byggeopgaver. Nogle opgaver skal gerne udføres af flere personer. Desuden bør det være mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
7For projekter udenfor kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den grund må du jævnligt undersøge vejrmeldingerne i forbindelse med dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at vælte ned netop som du er startet på det krævende byggeprojekt.
8Man kan spørge om offentligt tilskud til ombygninger. Det gives hvis projektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at byggeriet har positiv indfyldelse på klimaet.
9Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke beklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskytter dig med henblik på mulige skader. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
10Ofte vil det være fornuftigt at have et udgiftsbudget for byggeriet, så man har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være rationelt at kortlægge samtlige udgifter, og efterfølgende nedfælde udgiften ved dem hver især.
11Du vil ikke fattes grej. Typisk vil det være uundværligt at have det ved hånden forinden du indleder arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at medtage de her udgifter i byggeriets budget.
12Der kommer utvivlsomt overraskende problematikker i forbindelse med omfattende opgaver, og herved vurderes det væsentligt at der afsættes rimelig plads i agendaen, som bidrager til at man kan føle sig ubekymret om at komme i mål.
De mest vellidte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er meget godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet toprating, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er bedst?

En lang række e-butikker tilbyder efterhånden en række forskellige billige leveringsmåder til mekanisk høvl. En yndling er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig usædvanlig smart, og desuden endvidere den mest prisbevidste leveringsmetode.

Du kunne derudover tænke over at vælge levering hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Den er sædvanligvis en anelse mere omkostningsfuld, men desuden særligt praktisk med mekanisk høvl online. Den billigste leveringsmanér er unægtelig at du selv henter pakken, men dette stiller krav om at du er lige ved online forhandlerens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på mekanisk høvl kan i nogle tilfælde være ret central forudsat du mangler varerne om kort tid, og med det formål er det faktisk væsentligt at man checker den forventede leveringstid på mekanisk høvl. En stor portion e-forhandlere – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver løfte om billig dag-til-dag levering på de fleste af deres produkter online, hvilket er regnet ud fra at handlen gemmenføres forinden et angivent tidspunkt, således at de kan nå at få varen ordnet inden logistikmedarbejderne har fyraften.

En hel del internet handler sikrer levering uden betaling på mekanisk høvl online, men oftest kun ifald du bestiller for en bestemt sum. Alternativt kan du tage den billigste leveringsform, der ofte vil være at få leveret bestillingen til et udleveringssted.

De store webbutikker foreslår afhentning hvor du handler billig mekanisk høvl online og selv henter i butikken. For eksempel Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg. De yder blandt andet afhentning af mekanisk høvl i disse områder:

Silkeborg, Hillerød, Risskov, Hørsholm, Rudersdal, Korsør, Slagelse, Ølstykke, Vanløse, Brønshøj, Ballerup, Frederikssund, Nørresundby, Kolding, Virum, Helsingør, Gentofte, Ringsted, Næstved, Nykøbing Falster, Valby, Brønderslev, Fredericia, Odder, Aabenraa, Rødovre, Odense, Farum, Tilst, Varde, Hvidovre, Dragør, Glostrup, Nyborg, Greve, Allerød, Hjørring, Hedehusene, Værløse, København, Lillerød, Ikast, Herning, Sønderborg, Lyngby, Aalborg, Åbyhøj, Middelfart, Haderslev, Jyllinge, Højbjerg, Haslev, Hedensted, Nærum, Esbjerg, Stenløse, Hobro, Albertslund, Vordingborg, Thisted, Aarhus, Frederiksværk, Vejle, Brabrand, Brøndby, Kokkedal, Tårnby, Nakskov, Svendborg, Horsens, Herlev, Søborg, Ishøj, Frederiksberg, Viborg, Holbæk, Skive, Køge, Roskilde, Struer, Gladsaxe, Taastrup, Charlottenlund, Frederikshavn, Birkerød, Kalundborg, Randers, Rønne, Grenaa, Holstebro, Solrød Strand, Skanderborg, Vallensbæk, og Lystrup, .

Klik-og-hent af mekanisk høvl er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Amager).

Når vi ser på data er det markant, at internetbrugere mange gange søger efter for eksempel billig mekanisk høvl og mekanisk høvl priser. Foruden dette ser man typisk folk lede efter blandt andet mekanisk høvl tilbud, mekanisk høvl online og køb mekanisk høvl, foruden de kendte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

Gode tilbud på mekanisk høvl

Det er efterhånden særdeles bekvemt for enhver at sammenholde priser på billige mekanisk høvl online på flere internet varehuse, og med det motiv har utallige internet selskaber i Danmark været presset til at at nedbringe udsalgspriserne på mekanisk høvl betydeligt, og derudover byde på levering uden omkostninger.

Det kan dog stadigvæk blive udbytterigt at sammenligne en række internet selskaber efter tilbud på mekanisk høvl online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er på den sikre side med at få fat i den billigste pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

Man skal lige meget hvad ikke glemme, at hvis en shop på nettet frembyder billige mekanisk høvl online til en pris der er grænseløst attraktiv, kan det i nogle tilfælde være en indikation på en uærlig e-butik. Kortbestillinger er ikke desto mindre omsluttet af en lov, som beskytter dig imod bedrageriske internet selskaber.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du udnytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du vil afdrage pengene til mekanisk høvl over et længere tidsrum. Dette fås ofte ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggecentre som eksempelvis 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Ved kig i søgedata er det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter for eksempel mekanisk høvl online og billig mekanisk høvl. Foruden dette ser man tit mennesker søge for eksempel køb mekanisk høvl, mekanisk høvl tilbud samt mekanisk høvl priser.

Analyser folks betragtninger

Trustpilot frembyder relativt gunstige løsninger til at kigge nærmere på en stor portion forhenværende konsumenters betragtninger og af den grund kan det anbefales, at du tolker internet webshoppens ratings forud for at du færdiggør din shopping med billige mekanisk høvl online.

Facebook fører til ligeledes evigt ærlige chancer for at få en idé om online forretningens troværdighed. Herinde ses en række internet varehuse hvor kunder kan udfærdige en omtale af virksomhedens service, hvilket ligeledes burde tages i brug til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk bestiller billige mekanisk høvl online i en e-shop kunne de på en vis måde gennemgå dens betingelser, det er dog mange gange en omfattende opgave, specielt ved de udbredte byggecentre som Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag kunne være at efterse hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket generelt er et sympol på at e-forretningen forstår de officielle regler, og at e-forhandleren rutinemæssigt kigges til af fagfolk som kender til reglerne.

Dette er desuden din anledning til støtte, for så vidt du forvoldes vanskeligheder med dit køb af mekanisk høvl. Foruden dette anbefales det at du er sat ind i de mest basale betingelser der kan have betydning for bestillingen af mekanisk høvl online, til eksempel den ombytningsrettighed webbutikken garanterer.

Derfor er det på samme måde essesentielt, at man til enhver tid bevarer ens kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne eftervise købet af mekanisk høvl, uagtet om man har bestilt ved 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen eller Jem og Fix.

Morten Hansen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Henrik O gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Jette L gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Louise Knudsen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 tips til køb på nettet
1En masse online virksomheder foreslår efterhånden diverse billige leveringsmetoder til mekanisk høvl. En af dem der er mest populær er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig ultra let, og i mange tilfælde endda den mest betalelige type af levering.
2Leveringstiden er naturligvis vældig aktuel i tilfælde af at du mangler produktet med det samme, så herved er det ganske væsentligt at vi tjekker den estimerede leveringsdato på mekanisk høvl. Flere online butikker udlover billig dag-til-dag levering på en række produkter, men glem ikke at det er betinget af at du bestiller tidligere end et givent tidspunkt.
3Det er i dag virkelig overkommeligt for enhver at lave prissammenligning online på billige mekanisk høvl hos forskellige online selskaber, og af den grund yder de fleste internet virksomheder gebyrfri levering. Til gengæld kan det til hver en tid være indbringende at kontrollere nogle e-forhandlere efter tilbud inden du gennemfører din handel, således at du er velinformeret til at indhente den mest attraktive pris.
4Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfavnet af en forordning, som passer på dig som køber imod uægte netshops. Som en alternativ mulighed kan du anvende en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at betale betalingen ude i fremtiden.
5Generelt går vi ind for at bemærke hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket almindeligvis er en påvisning af at internet shoppen understøtter gældende dansk lovgivning, udover at internet shoppen nu og da efterses af fagmænd der er indført i vedtægterne på området. Forud for at nogen bestiller billige mekanisk høvl på en butik på nettet bør de altid studere butikkens betingelser.
6Den mest prisbevidste type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den mulighed betinges af at du lever i nærheden af internet webshoppens arbejdslager. Den leveringsudgave er selvfølgelig særdeles aktuel hvis man mangler mekanisk høvl straks. Alternativt så lover indtil flere internet handler billig fragt, men ofte er det kun gældende hvis du shopper for en konkret sum.
7Enkelte online forhandlere præsterer fragtfri levering på mekanisk høvl, men i mange tilfælde gælder det kun hvis du shopper for et fastsat beløb. I øvrigt kunne man foretrække den mindst kostelige leveringsudgave, der gerne er at få fragtfirmaet til at køre ordren til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver til tider derudover usædvanlig bekvem. Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog altid være selv at hente varerne.
8Inden folk shopper billige mekanisk høvl på en online webshop burde man når alt kommer til alt gennemse deres forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis en omfattende opgave. Dertil er det at foretrække at køberen er opmærksom på de vigtigste bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af billige mekanisk høvl online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-handlen tilbyder.
9Trustpilot indebærer uden sammenligning anstændige chancer for at verificere diverse tidligere kunders bedømmelser og på grund af dette stiller vi forslag om, at du kigger på internet forretningens bedømmelser inden du shopper billige mekanisk høvl online. Facebook resulterer i for øvrigt temmelig pæne løsninger til at få en idé om internet forhandlerens popularitet.