Bygpris.dk

Metabo Elhøvl

METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige Metabo elhøvl fra webshop til webshop. Enkelte satser på gode tilbud, hvorimod øvrige fokuserer på kompetent sparring. Du skal tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggekæder har et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover bare Metabo elhøvl.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde sparring omkring Metabo elhøvl.
Det er absolut utrolig vigtigt at vide, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers må du vælge et andet.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man tjekke forretningens handelsbetingelser.
Hvis du har brug for varerne nu og her eller blot vil undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder udbyder varer fra flere specialbutikker, og pga. det kan du handle fra et bredt sortiment af Metabo elhøvl online.
De store byggecentre er etablerede og landskendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De gængse byggemarkeder findes i de større byer, og takket være dette har kunderne valget om at handle online og hente materialerne på eget initiativ. Derigennem har man mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, samt samtidig have produkterne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af niche webshops står selv for produktion af produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online vil du få gode tilbud.
De fleste specialiserede netbutikker er opstartsfirmaer, der oftest drives i Danmark, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller Metabo elhøvl online på deres webshop.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem kan du opleve super god vejledning fra folk som er specialister i netop Metabo elhøvl.
De største byggemarkeder i Danmark
Metabo elhøvl silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Metabo elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Metabo elhøvl jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Metabo elhøvl bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kan findes mange instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube er anvendeligt med ret så meget konstruktiv information, især såfremt du bruger engelske søgeord.
2Ved udendørs projekter har vejret en fundamental rolle. Således kan du jævnligt lægge mærke til prognosen for vejret når du nærmer dig byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel begynder at piske ned bedst som du er godt i gang med det ellers velplanlagte projekt.
3Forberedelse viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du bør overveje at nedskrive en effektiv arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Vær realistisk når du laver din køreplan.
4Måske burde det overvejes om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt skal tilkøbe professionel hjælp til færdiggørelsen af projektet. Når du vil benytte hjælp fra en ekspert vil det normalt være en god idé at lede efter tilbud fra flere leverandører.
5Der kommer jævnligt uventede hovedpiner i tilfælde med avancerede opgaver, og på grund af det kan det vise sig væsentligt at der afsættes betragtelig tid i handlingsplanen, således at man føler sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
6Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har de nødvendige byggematerialer disponible forud for at du iværksætter dit arbejde. Du bør notere en overskuelig note hvoraf der fremgår det du skal bruge, og efterfølgende tjekke listen, med det formål at du er overbevist om at alt er klar.
7Du må aldrig nogensinde negligere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedssko som sikring imod potentielle skader. Det er af stor betydning at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, især såfremt du ikke får hjælp fra en ekspert.
8Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, især når der er tale om krævende byggeopgaver. Enkelte ting bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover er det hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med andre.
9Før du indleder byggeriet kan det vise sig usandsynligt centralt at have styr på, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
10Man vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det være vigtigt at have grejet tilgængeligt forinden du iværksætter byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at tage højde for disse udgiftsposter i dit budget.
11Man kan søge et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives hvis ombygningen er CO2-besparende. At få tilskud kræver altså at ombygningen influerer positivt på planeten.
12Typisk vil det vise sig vigtigt at udfærdige et regnskab for byggeriet, så du har et økonomisk overblik. Det bør blive rationelt at beskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør dokumentere mulige tilbud på hver enkelt.
De bedst vurderede byggecentre
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er fantastisk flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket klart er absolut flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er virkelig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra flot. Vurderingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % giver bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er rigtig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

En del internet forretninger yder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige muligheder for levering til Metabo elhøvl. En der er meget anvendt er i vore dage levering til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter dine produkter når det passer dig. Den er nemlig yderst let gængelig, samt endda ligeledes den billigste leveringstype.

Du burde endvidere beslutte dig for at bestille produkterne til levering til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen viser sig som oftest en kende mere omkostningsfuld, men tillige temmelig uproblematisk med Metabo elhøvl online. Den billigste fragtmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men det afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved e-handlens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på Metabo elhøvl er naturligvis særligt udslagsgivende i tilfælde af at man skal bruge pakken lige om lidt, og i det øjemed er det øjensynligt relevant at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt for Metabo elhøvl. En hel del netbutikker – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varer online, men vær vagtsom da det er underforstået at bestillingen anbringes inden et bestemt klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få pakken på posthuset forinden de logistikansatte får fri.

Nogle enkelte e-forhandlere lover levering uden gebyr på Metabo elhøvl online, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis man indkøber for en bestemt pris. Derudover skulle du udvælge den mest betalelige form for fragt, hvilket oftest er at få bragt din pakke til et afhentningssted.

De fleste netshops yder afhentning hvor du bestiller billig Metabo elhøvl på nettet men afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark og Harald Nyborg. Byggekæderne udlover bl.a. afhentning af Metabo elhøvl i disse områder:

Horsens, Skanderborg, Nærum, Hedensted, Glostrup, Ikast, Virum, Hjørring, Vallensbæk, Dragør, Kokkedal, Odense, Søborg, Ølstykke, Brønshøj, Næstved, Højbjerg, Ringsted, Aabenraa, Risskov, Lyngby, Hørsholm, Tilst, Haslev, København, Brabrand, Køge, Ishøj, Hillerød, Roskilde, Varde, Aalborg, Randers, Charlottenlund, Haderslev, Vanløse, Åbyhøj, Lillerød, Vejle, Nørresundby, Holstebro, Nyborg, Esbjerg, Lystrup, Jyllinge, Tårnby, Helsingør, Solrød Strand, Fredericia, Skive, Vordingborg, Svendborg, Frederiksberg, Rudersdal, Odder, Thisted, Birkerød, Kolding, Aarhus, Kalundborg, Taastrup, Frederikshavn, Valby, Hvidovre, Herning, Albertslund, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Frederikssund, Holbæk, Greve, Viborg, Ballerup, Middelfart, Allerød, Hobro, Rødovre, Slagelse, Brøndby, Korsør, Grenaa, Brønderslev, Struer, Rønne, Farum, Gentofte, Sønderborg, Værløse, Hedehusene, Stenløse, Silkeborg, Nakskov, Herlev, og Gladsaxe, .

Klik-og-hent af Metabo elhøvl er muligt i alle dele af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden).

Ved indkig i tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk efterspørger eksempelvis Metabo elhøvl online og billig Metabo elhøvl. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere søge blandt andet køb Metabo elhøvl, Metabo elhøvl tilbud og Metabo elhøvl priser, foruden de gængse byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Find den bedste pris på Metabo elhøvl

Det er temmelig smertefrit for folk at søge sig frem til tilbud på billige Metabo elhøvl online fra forskellige internet firmaer i Danmark, og med det motiv har en hel del internet butikker set sig nødsaget til at trykke salgspriserne på Metabo elhøvl enormt, og ydermere tilbyde portofri levering.

Trods dette kan det immervæk blive fordelagtigt at sammenligne indtil flere outlets på nettet efter rabatter og tilbud på Metabo elhøvl online forinden du færdiggør din shopping, så man er garanteret at opnå den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Stark.

Du bør dog ikke undervurdere, at såfremt en internet forhandler markedsfører billige Metabo elhøvl online til salg for en tilbudspris der er himmelråbende billig, så kunne det tit være et tegn på en uægte shop. Køb med kort er ikke desto mindre en del af en bestemmelse, der begunstiger os imod uægte forretninger på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du bruge en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afdrage betalingen af Metabo elhøvl over en periode. Det fås typisk hos nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Ses der på tendenserne fremstår det markant, at internet shoppere ofte leder efter eksempelvis køb Metabo elhøvl og Metabo elhøvl tilbud. Man ser derudover som regel internet shoppere efterspørge for eksempel Metabo elhøvl priser, Metabo elhøvl online samt billig Metabo elhøvl.

Udforsk eksisterende kunders meninger

Trustpilot indebærer en række fornemme genveje til at beskue adskillige forhenværende brugeres domme og derved foreslår vi, at du beser e-forhandlerens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige Metabo elhøvl online.

Facebook fremskaffer tillige egentlig solide metoder til at få indblik i e-forretningens popularitet. Desuden ses en del online butikker hvor det er muligt at ytre en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket også burde tages i brug til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen handler billige Metabo elhøvl online hos en internet shop kunne de de facto se på deres handelsbetingelser, det er dog ofte ikke særlig interessant, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Et nemt alternativ er at kigge om internet firmaet er tilsluttet e-mærket, grundet at det burde være et bevis på at online shoppen opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, og at netbutikken regelmæssigt besøges af sagkyndige som forstår reglementet på området.

Dette er desuden en god mulighed for support, ifald du udsættes for problemstillinger som følge af din shopping med Metabo elhøvl. For øvrigt er det prisværdigt at kunden er klar over de mest betydningsfulde vilkår der kan spille ind i forbindelse med købet af Metabo elhøvl online, eksempelvis den returneringsret online forhandleren kører med.

I den forbindelse er det tillige afgørende, at man når som helst gemmer ens købsbekræftelse, således man en anden gang vil kunne bevise sit køb af Metabo elhøvl, ligegyldig om man køber fra Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus eller XL-Byg.

Susanne gav 5 stjerner

Alt ok

Christian gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Mette Mortensen gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Jan gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til køb på nettet
1Generelt går vi ind for at granske om netshoppen er støttet af e-mærket, siden det længe har været en indikator for at online firmaet understøtter de danske retningslinjer, foruden at e-firmaet ofte gennemses af eksperter som mestrer reglerne på området. Forud for at nogen shopper billige Metabo elhøvl hos en e-forretning kan man ideelt set granske webshoppens handelsaftale.
2Det er ret så let for alle og enhver at prissammenligne online på billige Metabo elhøvl i blandt flere forretninger på nettet, og altså frembyder mange shops på nettet portofri levering. Men det kan trods alt vise sig profitabelt at udforske diverse e-forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du færdiggør din shopping, så du er velinformeret til at opnå den billigste pris.
3Leveringshastigheden er jo virkelig udslagsgivende forudsat vi har behov for dine nye varer fluks, så af den grund er det fuldt ud meningsfuldt at vi checker det estimerede leveringstidspunkt ved Metabo elhøvl. En del e-firmaer i Danmark tilsiger billig 1 hverdags levering på utallige produkter, som imidlertid er betinget af at bestillingen placeres forud for et givent klokkeslæt.
4Trustpilot genererer fuldkommen pæne genveje til at verificere adskillige forhenværende brugeres domme og på grund af dette støtter vi, at du bliver klogere på internet butikkens ratings forinden du handler billige Metabo elhøvl online. Facebook leverer også faktisk strålende metoder til at få indblik i internet webshoppens kundetilfredshed.
5Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfavnet af et reglement, der beskytter køberen overfor bedrageriske internet forhandlere. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage beløbet af flere omgange.
6Inden folk handler billige Metabo elhøvl på en shop på nettet kan de utvivlsomt gennemgå deres handelsvilkår, men det er almindeligvis et tidskrævende projekt. Foruden dette er det godt at køber er hensynstagende til de vigtigste retningslinjer der kan have betydning for købet af billige Metabo elhøvl online, eksempelvis hvilken byttepolitik webshoppen anvender.
7Nogle få e-forhandlere lover fragtfri levering på Metabo elhøvl, men i mange tilfælde kun ifald du køber for en bestemt sum. I øvrigt skal du gribe den mest billige form for levering, hvilket gerne er at få kørt din bestilling til en pakkeshop. Fragtmuligheden er som oftest desuden super praktisk. Den mest billige form for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
8Den mindst kostelige fragttype er utvivlsomt selv at hente pakken, men den mulighed nødvendiggør at du har bopæl nærved e-forretningens lager. Den form for levering kan i nogle tilfælde være ret så aktuel i tilfælde af at vi mangler Metabo elhøvl inden for kort tid. Alternativt så frembyder nogle netbutikker billig levering, men tit kun når der shoppes for et konkret beløb.
9Flere online shops frembyder nu til dags diverse billige leveringsmidler til Metabo elhøvl. Førstevalget hos mange er nu om dage levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente bestillingen den dag der passer dig. Fragtmetoden er altså temmelig gnidningsløs, samt i mange tilfælde tillige den mest prisbevidste fragtmetode.