Bygpris.dk

Metalafkorter

PROMAC Metalafkorter SY-250A
19.995 kr.
Læs mere
PROMAC Metalafkorter 308C
1.995 kr.
Læs mere
PROMAC Metalafkorter 400V SY-315
28.995 kr.
Læs mere
PROMAC Metalafkorter SY-315L
28.995 kr.
Læs mere
Bosch METALAFKORTER GCD 12 JL
6.005 kr.
Læs mere
PROMAC Metalafkorter 309C
9.299 kr.
Læs mere
Makita Metalafkorter 305mm
7.010 kr.
Læs mere
Bosch METALAFKORTER GCO 20-14
3.208 kr.
Læs mere
PROMAC Metalafkorter SY-350V
49.000 kr.
Læs mere
JEPSON Metal afkorter 9435 Super Dry 355/90T HM-klinge
8.124 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super relevant at tjekke, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt vareudvalg, og andre er specialiserede i en specifik varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare metalafkorter.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man undersøge firmaets regningslinjer.
Der er variationer i prisniveauet på billige metalafkorter alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på billige priser, imens øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du skal tænke på hvad du foretrækker.
For mange er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at købe fra en netbutik, hvor du tilbydes sparring omkring metalafkorter.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere produkterne personligt. Dette er specielt et alternativ hos de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og bekendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggecentre køber varer fra adskillige specialbutikker, og så kan du bestille fra et stort udvalg af metalafkorter online.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og af den grund har man chancen for at købe online og køre produkterne på egen hånd. Af den grund har man valget om at blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig få produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af niche netbutikker producerer selv de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online får du billigere priser.
Forskellige webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at købe metalafkorter online på deres webshop.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det bør du modtage ekstremt kyndig vejledning fra ansatte med specialistviden i netop metalafkorter.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
metalafkorter jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

metalafkorter silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

metalafkorter bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

metalafkorter harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved projekter udenfor kan vejret få en essentiel rolle. Derfor må du tit se prognosen for vejret i forbindelse med projektets start, så det ikke uanmeldt begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er startet på dit komplekse projekt.
2Det kan vise sig at være fornuftigt at nedskrive en budgetoversigt for ombygningen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan være en god idé at notere hver enkelt udgiftspost, og herefter notere prisen på hver eneste af dem.
3Man må for alt i verden ikke fattes grej. Det er strategisk at have værktøjet klar til brug før du iværksætter byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at medtage de medfølgende omkostninger i din økonomi.
4Der kommer typisk uforudsigelige problemstillinger i tilfælde med omfattende opgaver, og som følge heraf vil det være essentielt at der afsættes rimelig plads i planen, så man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
5Forberedelse vil være metoden til at lykkes med din byggeproces. Du anbefales at sammensætte en klar tidsplan, der beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, samt derudover en rækkefølge. Vær konkret når du laver arbejdsplanen.
6Måske kan det blive aktuelt at have de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige inden du starter arbejdet. Du kunne med fordel udfærdige en enkel indkøbsseddel som indeholder alt det der skal bruges, og bagefter eftergå oversigten, med det formål at du er sikker på at du har husket alt.
7Før du optager byggeriet må det være vanvittigt afgørende at du sikrer dig, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være forskellige regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Man kan søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet ifald ombygningen er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
9Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til omfattende projekter. Krævende byggerier stiller krav om flere mennesker. Endvidere er det mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
10Der ligger mange vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube tilbyder betydelige mængder almennyttig information, specielt forudsat at du bruger den engelske version.
11Måske burde du overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal skaffe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af byggeriet. Forudsat at du skal have professionel hjælp vil det ofte være fordelagtigt at notere prisoverslag fra diverse leverandører.
12Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere sikkerheden, så husk påklædning som fx arbejdssko der hjælper dig overfor eventuelle uheld. Det er smart med fokus på dit eget helbred i byggeriet, navnlig såfremt du ikke får assistance fra en fagmand.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er utrolig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er temmelig flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er meget flot. Vurderingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En del internet shops udlover nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmidler til metalafkorter. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig ret fremkommelig, samt mange gange endda den mest betalelige fragtform.

Du burde ligeledes påtænke at få varerne sendt hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Den viser sig typisk en tand mere omkostningsfuld, men endvidere særligt let for metalafkorter online. Den billigste mulighed for levering vil dog altid være at hente ordren selv, som desværre kræver at du har bopæl nær online webshoppens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på metalafkorter er selvfølgelig virkelig væsentlig forudsat man absolut skal bruge din pakke straks, og i det øjemed er det komplet centralt at man finder tidshorisonten for levering for metalafkorter. En masse firmaer på nettet – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varer online, men vær obs på at det er betinget af at ordren lægges før et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få varerne skippet afsted forud for at personalet tager hjem.

Nogle forretninger på nettet sikrer fri fragt på metalafkorter online, men ofte påkræves det at der handles for et bestemt beløb. Alternativt kunne du udse dig den mest billige fragtløsning, hvilket gerne er at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted.

Adskillige byggemarkeder foreslår afhentning hvor man køber billig metalafkorter hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma og Davidsen. Byggekæderne tildeler for eksempel klik-og-hent på metalafkorter i disse byer:

Hillerød, Ballerup, Næstved, Hjørring, Hedehusene, Tilst, Frederiksberg, Slagelse, Nørresundby, Vanløse, Ølstykke, Brønshøj, Nykøbing Falster, Gentofte, Risskov, Brøndby, Greve, Farum, Rudersdal, Stenløse, Nakskov, Odense, Esbjerg, Hedensted, Lystrup, Vallensbæk, Højbjerg, Birkerød, Jyllinge, Fredericia, Horsens, Brabrand, København, Nyborg, Frederikshavn, Allerød, Brønderslev, Lyngby, Helsingør, Holbæk, Hørsholm, Charlottenlund, Thisted, Kalundborg, Viborg, Glostrup, Kokkedal, Holstebro, Hobro, Roskilde, Albertslund, Ishøj, Svendborg, Værløse, Hvidovre, Rønne, Middelfart, Solrød Strand, Skanderborg, Varde, Taastrup, Valby, Tårnby, Struer, Kolding, Haslev, Gladsaxe, Vejle, Aabenraa, Sønderborg, Aalborg, Herning, Frederikssund, Køge, Frederiksværk, Randers, Dragør, Grenaa, Ikast, Ringsted, Haderslev, Virum, Nærum, Lillerød, Søborg, Aarhus, Vordingborg, Korsør, Silkeborg, Åbyhøj, Odder, Rødovre, Skive, og Herlev, .

Afhentning for metalafkorter er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Bornholm, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland).

Ved kig i statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere mange gange efterspørger fx billig metalafkorter og metalafkorter priser. Derudover oplever man jævnligt online shoppere lede efter for eksempel køb metalafkorter, metalafkorter online samt metalafkorter tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Få den bedste pris på metalafkorter

Det er særdeles simpelt for almindelige mennesker at vurdere tilbud på billige metalafkorter online fra diverse internet virksomheder, og derved har massevis af internet outlets set sig nødsaget til at stampe priserne på metalafkorter en hel del, og derudover frembyde levering uden omkostninger.

Det kan stadigvæk være fordelagtigt at sammenligne nogle få e-handler efter tilbud og rabatter på metalafkorter online forinden du placerer ordren, sådan at du er garanteret at indhente den mest betalelige pris. Se ikke bare på de velkendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Du skal ikke desto mindre være omhyggelig med, at hvis en internet virksomhed afhænder billige metalafkorter online på tilbud til en udsalgspris der anses for utrolig fremragende, så kunne det for det meste være et fingerpeg om en snydagtig internet webshop. Kortbetalinger er på den anden side omsluttet af et regelsæt, hvilket begunstiger køberen imod uærlige internet butikker.

Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at klare prisen på metalafkorter senere. Dette fås normalt hos nichebutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som for eksempel 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Ved kig i statistikkerne står det markant, at mennesker typisk efterspørger fx metalafkorter priser og køb metalafkorter. Vi ser desuden som regel folk efterspørge for eksempel billig metalafkorter, metalafkorter tilbud samt metalafkorter online.

Analyser eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot leverer en række værdifulde løsninger til at tolke en stor gruppe andre konsumenters evalueringer og af den grund slår vi et slag for, at du kigger nærmere på internet butikkens anmeldelser før du shopper billige metalafkorter online.

Facebook frembyder på samme måde en række nyttige løsninger til at få et kig ind i online forretningens kundetilfredshed. Foruden det er der faktisk e-forhandlere som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde tages i brug til at afveje kundetilfredsheden.

Forinden nogen shopper billige metalafkorter online på en netbutik burde de på en vis måde kigge på webshoppens forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde et omfattende arbejde, særligt hos de kendte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Et nemmere alternativ kunne være at efterse hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, hvilket er en garanti for at e-firmaet efterfølger dansk lovgivning, og at hjemmesiden undertiden besigtiges af fagfolk der kender til retningslinjerne.

Dette er desuden en god chance for en hjælpende hånd, ifald du udsættes for besvær i processen med din handel med metalafkorter. Tilmed anbefales det at man er obs på de elementære regler der har betydning for købet af metalafkorter online, til eksempel den ombytningsret e-shoppen bruger.

Her er det også afgørende, at man til enhver tid opbevarer sin faktura, således man når som helst kan bevise sit køb af metalafkorter, hvad end man shopper fra Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4 eller Davidsen.

Morten D gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Lone Nielsen gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Hans M gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Henrik I gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 gode råd til når du køber online
1En hel del firmaer på nettet udlover nu til dags en hel del forskellige billige leveringsmidler til metalafkorter. Den mest populære er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, som giver dig mulighed for at hente din bestilling når der er mulighed for det. Løsningen er nemlig meget enkel, samt desuden derudover den mest prisbevidste fragtløsning.
2En hel del internet firmaer sikrer billig levering på metalafkorter, men ofte er det så præmissen at man køber for et præcist beløb. I øvrigt bør man udse dig den mest betalelige form for fragt, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig godt nok til gengæld super hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste fragtmulighed er utvivlsomt at hente produkterne selv.
3Leveringstiden er jo ret væsentlig såfremt du mangler din ordre fluks, og herved er det komplet på sin plads at man dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved metalafkorter. Masser af e-butikker i Danmark stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre, men glem ikke at det regnes ud fra at bestillingen indsendes forud for et givent tidspunkt.
4Det er i dag vældig problemfrit for enhver at finde frem til de bedste priser online på billige metalafkorter fra forskellige online firmaer, og så garanterer en hel del firmaer på nettet gratis fragt. Det kan dog trods alt være udbytterigt at studere indtil flere online forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at opnå den bedste pris.
5Forinden folk bestiller billige metalafkorter på en online forretning bør de når alt kommer til alt studere e-shoppens handelsvilkår, men det er bare ikke videre interessant. Ydermere tilrådes det at man er påpasselig med de mest vedkommende retningslinjer i forbindelse med shopping af billige metalafkorter online, eksempelvis den returret e-handlen garanterer.
6Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er indbefattet af en retningslinje, som skærmer folk overfor svindlende online forretninger. Som en anden løsning kunne du vælge et tilbud fra fx ViaBill, såfremt du ønsker at betale beløbet over tid.
7Vi slår generelt et slag for at granske hvorvidt internet butikken er verificeret af e-mærket, eftersom det kan være et bevis på at internet selskabet efterkommer den officielle danske lovgivning, udover at online butikken rutinemæssigt tilses af sagkyndige som forstår de gældende regler. Inden folk køber billige metalafkorter hos en butik på nettet bør de egentlig gennemlæse dens handelsaftale.
8Den billigste leveringsmåde kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, som jo forudsætter at du har bopæl i nærheden af netbutikkens arbejdslager. Den fragtmetode kan være særligt bestemmende når man har brug for metalafkorter omgående. Alternativt så sikrer flere internet foretagender portofri levering, men i mange tilfælde forudsætter det at der købes for en fastsat sum.
9Trustpilot genererer fuldkommen belejlige genveje til at studere mange andre brugeres ratings og derved anbefales det, at du beser online virksomhedens omtaler inden du shopper billige metalafkorter online. Facebook byder på tillige tilpas fine løsninger til at få kendskab til netbutikkens kundetilfredshed.