Bygpris.dk

Metalrundsav

Makita metalrundsav 4131J 185mm
4.259 kr.
Læs mere
Milwaukee metalrundsav M18 FMCS-0X
2.249 kr.
Læs mere
Makita Metalrundsav 150/57 18V
1.899 kr.
Læs mere
CS 315 L Metalafkorter Bernardo
22.500 kr.
Læs mere
CS 250 Eco Metalafkorter Bernardo
9.434 kr.
Læs mere
Metalrundsav Holzmann MK250
11.999 kr.
Læs mere
CS 350 L Metalafkorter Bernardo
25.020 kr.
Læs mere
Metalrundsav Holzmann MK315S
18.999 kr.
Læs mere
CS 225 Kapsav metal
6.244 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Derfor bør man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Hvis du skal have byggematerialerne med det samme eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige metalrundsav hos de forskellige online byggekæder. En del har fokus på billige priser, hvorimod nogle har en høj grad af service. Du må gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Nogle byggemarkeder sælger et bredt udvalg, og øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, udover bare metalrundsav.
For de fleste er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. Derved kan du handle hos en netbutik, som tilbyder information omkring metalrundsav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket kan give en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De store byggecentre udbyder varer fra talrige leverandører, og takket være dette kan du vælge fra et stort sortiment af metalrundsav online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og takket være dette har man mulighed for at handle online og køre byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det har man chancen for at undgå leveringsomkostningen, og ovenikøbet hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netshops er ekstremt passionerede omkring deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig kan du få ekstra god hjælp fra mennesker med specialistviden i netop metalrundsav.
En masse nichebutikker på internettet er små familievirksomheder, der oftest har danske ejere, muligvis tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte når du køber metalrundsav online på deres side.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

metalrundsav bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

metalrundsav jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

metalrundsav silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

metalrundsav harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget helbred, så husk beklædning såsom sko og hjelm der skåner dig imod mulige skader. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
2Man bør for alt i verden ikke fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig uundværligt at du har grejet tilgængeligt når du iværksætter byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at medtage disse udgiftsposter i dit budget.
3Typisk vil det være essentielt at have lavet en budgetoversigt for projektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være en god idé at notere alle omkostninger, og efterfølgende nedfælde udgiften ved hver eneste af dem.
4Der kan findes alle mulige former for vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Specielt YouTube bringer dig overvældende meget anvendelig info, i særlig grad såfremt du bruger engelske søgeord.
5Ved opgaver udendørs har vind og vejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du løbende tage et kig på prognosen for vejret i de dage der er op til byggeriets start, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned nøjagtig som du vil i gang med dit vigtige projekt.
6Før du iværksætter byggeprojektet kan det vise sig ganske fundamentalt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være en række love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
7Godt forarbejde vil altid være nøglen til et godt forløb med dit arbejde. Du bør overveje at liste en velovervejet agenda, som beskriver hvilke opgaver der skal løses på hvilke dage, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp idet du nedskriver din tidsplan.
8Der præsenterer sig jævnligt pludselige problematikker når det gælder omfangsrige opgaver, og af den grund vil det vise sig essentielt at man har afsat en del plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan være selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
9Det bør overvejes at sikre sig hjælp til arbejdet, specielt når der er tale om væsentlige byggeopgaver. Enkelte ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil må det blive bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
10I nogle tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det får man forudsat at renoveringen er CO2-besparende. Bidraget kræver altså at projektet har positiv betydning for miljøet.
11Det vil vise sig fundamentalt at du har de fornødne bygningsmaterialer tilgængelige forinden du indleder din byggeproces. Du kan med fordel sammenfatte en punktforms liste hvoraf der fremgår alt du skal bruge, og som det næste tjekke hver enkelt ting, med det formål at du er sikker på at alt er på sin plads.
12Husk at tænke over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du i stedet for skal få professionel hjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du får hjælp fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at notere tilbud fra en håndfuld selskaber.
De mest folkekære byggeshops
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er enormt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt imponerende. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

Flere butikker på nettet tilbyder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsmodeller til metalrundsav. En af de mest populære er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din bestilling når der er tid til det. Leveringsmetoden er altså vældig let gængelig, samt ofte derudover den prisbilligste leveringsmåde.

Du burde ydermere udse dig at bestille levering til din bopæl eller til når du er på job. Løsningen viser sig mange gange lidt mindre billig, men lige så vel yderst fleksibel for metalrundsav online. Den mest letkøbte fragttype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, som jo er betinget af at du bor i kort afstand af internet forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på metalrundsav er rigtig aktuel hvis man behøver din pakke om få sekunder, så herved er det aldeles meningsfuldt at man ser nærmere på tidshorisonten for levering på metalrundsav. Flere forretninger på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – præsterer billig 1 hverdags levering på flere varenumre online, men vær opmærksom på at det nødvendiggør at bestillingen placeres før et fastslået tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få produktet betjent inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte internet webshops lover gratis levering på metalrundsav online, men tit er det så præmissen at man bestiller for et fastsat beløb. Alternativt må man vælge den billigste fragtmulighed, der typisk vil være at få leveret produkterne til et udleveringssted.

En del netshops giver click-and-collect hvor man køber billig metalrundsav derhjemme og afhenter i butikken. Fx Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg. De frembyder bl.a. klik-og-hent på metalrundsav i disse områder:

Højbjerg, Kolding, Virum, Slagelse, Rødovre, Varde, Greve, Stenløse, Hvidovre, Jyllinge, Tilst, Gentofte, Silkeborg, Hjørring, Taastrup, Allerød, Lyngby, Struer, Ølstykke, Værløse, Hørsholm, Brønshøj, Brabrand, Vordingborg, Skanderborg, Helsingør, Aabenraa, Vallensbæk, Brønderslev, Nykøbing Falster, Lillerød, Hobro, Nyborg, Haslev, Roskilde, Birkerød, Haderslev, Holstebro, Albertslund, Charlottenlund, Køge, Nærum, Nakskov, Ikast, Grenaa, Aarhus, Holbæk, Risskov, Ballerup, Frederiksberg, Søborg, København, Glostrup, Lystrup, Aalborg, Farum, Vanløse, Valby, Frederiksværk, Rønne, Hillerød, Sønderborg, Vejle, Åbyhøj, Nørresundby, Herning, Kokkedal, Tårnby, Brøndby, Hedensted, Hedehusene, Odense, Fredericia, Svendborg, Middelfart, Rudersdal, Næstved, Horsens, Odder, Ringsted, Randers, Frederikshavn, Kalundborg, Frederikssund, Herlev, Thisted, Gladsaxe, Dragør, Viborg, Skive, Esbjerg, Solrød Strand, Korsør, og Ishøj, .

Click-and-collect af metalrundsav er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Amager, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden).

Når vi ser på søgedata står det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter for eksempel metalrundsav tilbud og køb metalrundsav. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker søge eksempelvis metalrundsav online, metalrundsav priser og billig metalrundsav, plus de kendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Gode priser på metalrundsav

Det er vældig simpelt for internetbrugere at finde frem til tilbud på billige metalrundsav online hos forskellige e-forretninger, og med det motiv har adskillige internet firmaer ikke kunne slippe for at trykke salgspriserne på metalrundsav enormt, og derudover frembyde fri fragt.

Det kan dog til hver en tid blive udbytterigt at efterprøve enkelte e-handler efter udsalg og tilbud på metalrundsav online før du gennemfører din handel, således at man er skråsikker på at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Man må imidlertid ikke undervurdere, at hvis en webshop udlover billige metalrundsav online til salg for en pris der anses for helt fantastisk god, kunne det for det meste være et bevis på en uærlig online forretning. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omfavnet af en bestemmelse, som bistår dig som kunde imod uægte online butikker.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ bør du drage fordel af en løsning fra eksempelvis ViaBill, når du agter at klare regningen på metalrundsav over et længere tidsrum. Dette tilbydes ofte hos nichebutikker, men sjældent de store byggekæder som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Bygma.

Ved indkig i tendenserne står det klart, at internet shoppere tit efterspørger for eksempel metalrundsav online og billig metalrundsav. Vi ser derudover mange gange folk søge bl.a. metalrundsav priser, metalrundsav tilbud samt køb metalrundsav.

Tjek nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot resulterer i fuldstændig gavnlige løsninger til at kigge nærmere på en stor gruppe andre forbrugeres meninger og derved stiller vi forslag om, at du studerer e-forhandlerens bedømmelser forinden du køber billige metalrundsav online.

Facebook yder på samme måde aldeles relevante løsninger til at få indblik i webbutikkens popularitet. Foruden det ser vi endda shops på nettet hvor folk kan ytre en evaluering af virksomhedens service, hvilket ligeledes kan drages fordel af til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen bestiller billige metalrundsav online i en e-shop kan de ideelt set gennemlæse netbutikkens forretningsbetingelser, men det er for det meste ikke videre spændende, i særdeleshed hos de kendte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

Et alternativt forslag kan derfor være at undersøge om e-shoppen er støttet af e-mærket, fordi det kan være et kendetegn for at e-handlen føjer de officielle danske regler, foruden at online firmaet hyppigt gennemses af jurister som har nøje kendskab til lovgivningen.

Det giver dig genvej til hjælpende service, såfremt du bliver udsat for vanskeligheder som følge af din shopping med metalrundsav. Tilsvarende er det prisværdigt at køberen er obs på de mest aktuelle retningslinjer der har betydning for købet af metalrundsav online, for eksempel hvilken bytteret internet firmaet tilsikrer.

I den forbindelse er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid beholder ens faktura, så man når som helst kan eftervise købet af metalrundsav, uafhængig af om man har købt fra Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen eller 10-4.

Lone A gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Mads Jensen gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Louise Olsen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Pia gav 5 stjerner

Det var helt ok.

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot tilbyder dig fuldstændig strålende muligheder for at tolke ganske mange tidligere forbrugeres tanker og herved tilråder vi, at du besigtiger online shoppens vurderinger før du shopper billige metalrundsav online. Facebook bringer dig også temmelig hensigtsmæssige muligheder for at få indtryk af webshoppens troværdighed.
2Før folk bestiller billige metalrundsav hos en online shop bør de i reglen læse e-butikkens betingelser, men det er i reglen ikke særlig sjovt. Tillige foreslår vi at køber er obs på de væsentligste vedtægter der influerer på shopping af billige metalrundsav online, som for eksempel den bytteret internet shoppen tilbyder.
3Generelt slår vi et slag for at efterse om internet firmaet er e-mærke tilsluttet, siden det længe har været en garanti for at netshoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, samt at e-firmaet nu og da overvåges af fagfolk der kender de gældende love. Før folk bestiller billige metalrundsav på en online webshop kunne man i reglen læse shoppens betingelser.
4En hel del internet selskaber lover levering uden gebyr på metalrundsav, men for det meste påkræves det at der bestilles for et konkret beløb. I øvrigt kunne man foretrække den prisbilligste form for levering, der oftest vil være at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver en gang i mellem ligeledes meget smertefri. Den mest letkøbte fragtmulighed kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
5Den mest prisbevidste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, men den mulighed beroer på at du lever lige ved online firmaets tilholdssted. Den mulighed for fragt kan vise sig at være ret vigtig hvis du står og skal bruge metalrundsav om få sekunder. Alternativt så frembyder visse webbutikker fragt uden omkostninger, men ofte under forudsætning af at du shopper for et fastsat beløb.
6Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortkøb er omfattet af et reglement, som passer på kunden imod falske netshops. Alternativt kan du drage fordel af en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at godtgøre prisen senere.
7Adskillige e-handler yder i dag et stort udvalg af billige fragtmuligheder til metalrundsav. Den mest anvendte er nu til dags afhentningssteder, som gør det muligt at hente produkterne når der er mulighed for det. Metoden er jo usædvanlig praktisk, og desuden derudover den mindst kostelige fragtform.
8Det er jo efterhånden særdeles let for folk at finde information om priser online på billige metalrundsav på tværs af internet butikker i Danmark, og derved tilbyder en lang række online forhandlere billig fragt. Dog kan det stadigvæk vise sig indbringende at sammenholde et par forskellige forhandlere på nettet efter billige priser før du gennemfører dit køb, således at man er på den sikre side med at få fat i den mest attraktive pris.
9Fragttiden er jo virkelig aktuel såfremt man har behov for pakken om et øjeblik, og med det formål er det særdeles vigtigt at vi besigtiger den forventede leveringstid på metalrundsav. Mange webshops lover billig dag-til-dag levering på masser af varenumre, men som trods alt nødvendiggør at bestillingen køres igennem før et konkret tidspunkt.