Bygpris.dk

Mikroovn

Sharp Mikroovn R200 - Sort
623 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R922 m/grill/varmluft - Rustfri Stål
1.399 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R742 m/grill - Hvid
899 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R322 - Rustfri Stål
899 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R822 m/grill/varmluft - Rustfri Stål
1.226 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R200 - Hvid
623 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R742 m/grill - Sølv
900 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R622 - Rustfri Stål
899 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R222 - Rustfri Stål
999 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R200 - Sølv
499 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Af den grund kan du med fordel købe fra en online byggeshop, som giver hjælp og vejledning omkring mikroovn.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere varerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ ved de kendte byggecentre.
Der vil være forskel på prisen på billige mikroovn fra byggekæde til byggekæde. En del giver de bedste tilbud, hvorimod øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort produktsortiment, og nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, udover bare mikroovn.
Det er helt klart ekstremt relevant at vide, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Derfor skal man læse butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og bekendte forretninger, hvilket kan bidrage til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det kan du se som positivt.
De udbredte byggecentre sælger produkter fra diverse specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af mikroovn online.
De store byggecentre findes i de større byer, og hermed har flertallet chancen for at købe online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derved har du valget om at undgå fragten, samt sågar hente produkterne straks.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede webshops er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du støtte når du bestiller mikroovn online fra deres webshop.
Størstedelen af specialiserede webshops har en stor passion for deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse produkter. Ergo kan du opleve endnu mere informativ vejledning fra folk med specialistviden i netop mikroovn.
Alverdens specialiserede netshops er producenter af de varer der sælges fra større webshops. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du muligvis få en billigere pris.
De største byggemarkeder i Danmark
mikroovn silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

mikroovn harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

mikroovn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

mikroovn jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der ligger mange guides og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube er formidler af rigelig almennyttig oplysning, i særlig grad når du benytter engelske søgeord.
2Det er en god idé at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt hvis det er omfattende ombygninger. Flere byggerier bør udføres af flere folk. Ydermere er det hurtigere og mere socialt når man ikke er ene om det.
3Måske kan det blive essentielt at du har de fornødne byggematerialer parat inden du iværksætter arbejdet. Du bør udfærdige en simpel indkøbsliste med de materialer der er nødvendige, og bagefter efterse hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
4Man vil under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det være fornuftigt at have grejet klar før du tager fat på byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at indkalkulere de her udgifter i økonomien.
5Forberedelse er vejen til succes med dit byggeprojekt. Du bør forfatte en strømlinet arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal løses hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter din køreplan.
6Der kommer uden tvivl pludselige problematikker når det gælder krævende opgaver, og af den grund vil det være afgørende at der afsættes en god portion tid i agendaen, som vil medvirke til at man kan være selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
7For projekter udenfor har vind og vejr en væsentlig rolle. Af den grund kan du løbende se prognosen for vejret i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned absolut lige når du er i fuld gang med dit avancerede projekt.
8Du skal på ingen måde negligere dit eget helbred, så glem ikke beklædning som eksempelvis hjelm og sko der beskytter dig imod mulige uheld. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke køber eksperthjælp.
9Du kan tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal hente hjælp fra en fagperson til dele af arbejdet. Hvis du henter assistance fra en fagmand er der penge at spare ved at tage imod en pris fra diverse leverandører.
10Ofte vil det være fornuftigt at lave et udgiftsbudget for dit projekt, så man har en økonomisk ramme. Det vil være rationelt at notere hver eneste udgiftspost, og dernæst finde frem til mulige tilbud på dem en ad gangen.
11Man kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det får man i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for miljøet. At få tilskud forudsætter med andre ord at byggeriet forbedrer miljøet.
12Før du opstarter byggeprojektet kan det vise sig temmelig værdifuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde en række retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
De mest vellidte byggekæder
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % giver bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er hamrende flot. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er kolossalt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er yderst godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

Temmelig mange butikker på nettet udlover i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsformer til mikroovn. Det mest almindelige er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør at du kan hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er altså yderst problemfri, samt mange gange endvidere den mest prisbevidste form for levering.

Du bør ligeledes udse dig at bestille levering til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Løsningen bliver uheldigvis lidt mere bekostelig, men ydermere ret så uproblematisk for mikroovn online. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, men dette betinges af at du lever i nærheden af internet forretningens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på mikroovn er selvfølgelig virkelig central forudsat du mangler produktet om få sekunder, så herved er det rigtig klogt at vi kontrollerer leveringstidspunktet ved mikroovn. Temmelig mange online butikker – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 dags levering på deres favorit varer online, men som trods alt tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres før et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varerne fikset forinden de lageransatte drager hjemad.

Nogle få internet outlets tilbyder gebyrfri levering på mikroovn online, men oftest kun når der erhverves for et konkret beløb. Derudover burde du gribe den mest betalelige fragtløsning, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til en pakkeshop.

Temmelig mange webshops udlover click-and-collect hvor man handler billig mikroovn derhjemme og selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4 og Bauhaus. Byggecentrene frembyder eksempelvis click-and-collect på mikroovn i disse byer:

Brabrand, Albertslund, Skanderborg, Korsør, Ølstykke, Taastrup, Esbjerg, Gentofte, Sønderborg, Greve, Hvidovre, Holbæk, Brøndby, Glostrup, Nærum, Ishøj, Gladsaxe, Randers, Odder, Struer, Grenaa, Brønderslev, Fredericia, Ringsted, Vanløse, Hjørring, Odense, Slagelse, Frederiksberg, Hillerød, Frederiksværk, Herning, Nakskov, Rødovre, Rønne, Hedehusene, Frederikssund, Vejle, Kalundborg, Jyllinge, Silkeborg, Åbyhøj, Ikast, Tilst, Rudersdal, Dragør, Værløse, Ballerup, Virum, Stenløse, Skive, Nykøbing Falster, Risskov, Næstved, Lyngby, Tårnby, Solrød Strand, Vallensbæk, Roskilde, Charlottenlund, Højbjerg, Svendborg, Lystrup, Horsens, Aarhus, Haslev, Valby, Farum, Hobro, Frederikshavn, Herlev, Thisted, Allerød, København, Nørresundby, Lillerød, Nyborg, Aabenraa, Søborg, Varde, Birkerød, Holstebro, Kolding, Middelfart, Køge, Hørsholm, Kokkedal, Brønshøj, Vordingborg, Viborg, Haderslev, Hedensted, Helsingør, og Aalborg, .

Click-and-collect for mikroovn er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Falster, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når man kigger i data bliver det markant, at mennesker mange gange søger efter fx køb mikroovn og mikroovn online. Derudover oplever vi som regel mennesker søge efter bl.a. mikroovn priser, billig mikroovn samt mikroovn tilbud, foruden de gængse byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Få rabat på mikroovn

Det er jo ultra fleksibelt for alle og enhver at finde de bedste priser på billige mikroovn online på forskellige e-forretninger, og derfor har en hel del internet forretninger i Danmark fundet det nødvendigt at mindske prisniveauet på mikroovn betydeligt, og derudover præstere levering uden gebyr.

Derfor kan det stadigvæk vise sig gunstigt at kontrollere nogle enkelte internet firmaer efter billige priser på mikroovn online før du færdiggør din shopping, således at man er skudsikker på at opnå den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Man bør blot være så påpasselig, at ifald en internet handler reklamerer billige mikroovn online for en pris der anses for umådelig billig, så kunne det tit være et fingerpeg om en falsk internet butik. Bestillinger med betalingskort er imidlertid dækket ind under et regulativ, der skærmer dig overfor fup internet foretagender.

Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du benytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du ønsker at afbetale prisen på mikroovn i flere bidder. Det tilbydes normalt ved niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Ses der på tallene fremstår det markant, at internet shoppere ofte leder efter fx køb mikroovn og mikroovn priser. Foruden dette ser man som regel folk efterspørge for eksempel billig mikroovn, mikroovn online samt mikroovn tilbud.

Kig på tidligere køberes evalueringer

Trustpilot indebærer regulære fantastiske løsninger til at kontrollere en længere række forhenværende køberes omtaler og derfor støtter vi, at du eksaminerer online forretningens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige mikroovn online.

Facebook genererer lignende i højeste grad fantastiske løsninger til at få indblik i internet butikkens popularitet. Derudover møder vi faktisk online virksomheder som tilbyder folk at udfærdige en evaluering af virksomhedens service, som også kan tages i brug til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk shopper billige mikroovn online på en e-butik behøver man reelt tage stilling til butikkens forretningsaftale, dog er det uden tvivl ikke særlig morsomt, især på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark og 10-4.

En nem løsning kunne måske være at bemærke hvorvidt netshoppen er e-mærket medlem, som er en påvisning af at netbutikken følger de danske love, foruden at e-firmaet hyppigt kontrolleres af sagkyndige der forstår de gældende regulativer.

Derudover tilbydes du anledning til at blive hjulpet, såfremt du bliver udsat for vanskeligheder i processen med din handel med mikroovn. Endvidere foreslår vi at du er vaks omkring de primære vedtægter der har betydning for bestillingen af mikroovn online, for eksempel den ombytningsrettighed virksomheden benytter.

Derfor er det desuden vigtigt, at man til enhver tid bibeholder sin ordremail, således man fremadrettet vil kunne bevidne sit køb af mikroovn, ligegyldig om man køber hos Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bygma.

Jette Petersen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Hanne P gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Karen Johansen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Tina gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 tips til køb på nettet
1Inden nogen bestiller billige mikroovn hos en shop kan de uden tvivl skimme forhandlerens vilkår, men det er ofte ikke videre spændende. Foruden dette slår vi et slag for at du er vidende om de mest betydningsfulde retningslinjer der kan have indflydelse på købet af billige mikroovn online, som for eksempel hvilken bytteret internet forretningen garanterer.
2Vi slår generelt et slag for at kigge hvorvidt internet butikken er godkendt af e-mærket, hvilket ofte er et billede på at online firmaet adlyder gældende dansk lovgivning, tillige med at e-handlen nu og da ses til af sagkyndige der forstår reglerne. Forud for at folk shopper billige mikroovn hos en internet shop bør de i virkeligheden overveje netbutikkens betingelser.
3Det er ualmindeligt simpelt for købere at vurdere prisniveauet online på billige mikroovn hos diverse online virksomheder, og derved garanterer mange shops på nettet levering uden betaling. Til gengæld kan det alligevel være lukrativt at besigtige nogle enkelte e-handler efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, så man er sikker på at opnå den billigste pris.
4Vi slår generelt et slag for handler med kort eller MobilePay. Køb med kort er omfattet af et regelsæt, hvilket passer på dig som køber overfor snydagtige internet handler. Som alternativ bør du drage nytte af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at honorere omkostningerne ude i fremtiden.
5Leveringstidspunktet er usædvanlig vital i tilfælde af at du mangler din ordre om kort tid, og herved er det forholdsvis fornuftigt at du checker leveringstiden på mikroovn. Flere webshops giver løfte om billig dag-til-dag levering på de fleste af deres produkter, men glem ikke at det antager at bestillingen realiseres inden et angivent tidspunkt.
6Trustpilot giver dig fuldt ud hæderlige løsninger til at kontrollere en hel del eksisterende konsumenters opfattelser og herved er det klogt, at du læser e-firmaets anmeldelser forud for at du shopper billige mikroovn online. Facebook byder på for øvrigt absolut gode metoder til at få indsigt i internet forhandlerens kundetilfredshed.
7Den mest prisbevidste fragtmulighed vil altid vise sig at være at hente ordren selv, hvilket dog kræver at du er med kort afstand til online butikkens lager. Den leveringsform kan være ekstremt betydningsfuld forudsat man har behov for mikroovn om kort tid. Alternativt så yder nogle enkelte forretninger på nettet fri fragt, men for det meste påkræves det at man aftager for et konkret beløb.
8En hel del e-butikker yder i dag mange forskellige billige fragtløsninger til mikroovn. En af favoritterne er nu om dage afhentningssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer når du har lyst. Leveringsformen er nemlig ret så nem, og typisk tilmed den mest prisbevidste løsning til levering.
9Nogle e-firmaer yder levering uden betaling på mikroovn, men i mange tilfælde kun når du aftager for et præcist beløb. I øvrigt burde du udse dig den billigste løsning til levering, som ofte vil være at få dem til at køre varerne til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig af og til ydermere ret ukompliceret. Den mest prisbevidste form for fragt kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.