Bygpris.dk

Millarco Afisoleringstang

Afsiolerings- og klippetang. Knipex 13 05 160 T
423 kr.
Læs mere
Afisoleringstang 150 mm - 6"
68 kr.
Læs mere
Afisoleingstang teng tools cp53
238 kr.
Læs mere
Afisoleringstang embla
611 kr.
Læs mere
Afisoleringstang 1262-180
386 kr.
Læs mere
Afisoleringstang
89 kr.
Læs mere
Afisoleringstang 1242-195
912 kr.
Læs mere
Afisoleringstang Teng Tools CP55
228 kr.
Læs mere
Afisoleringstang automatisk
60 kr.
Læs mere
Afisoleringstang automatisk
216 kr.
Læs mere
Afisoleringstang Teng Tools CP60
311 kr.
Læs mere
Afisoleringstang mb 499-7t
172 kr.
Læs mere
Afisoleringstang/kabelskotang
114 kr.
Læs mere
Knipex afisoleringstang 1106 160 VDE 1000V
236 kr.
Læs mere
Knipex afisoleringstang 1102 160
174 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
For en del er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. Hermed bør du bestille ved en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring Millarco afisoleringstang.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige Millarco afisoleringstang hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, hvorimod øvrige satser på faglig rådgivning. Du skal afveje hvad du helst vil have.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du undersøge virksomhedens regningslinjer.
Flere byggekæder sælger et bredt udvalg af produkter, imens andre fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot Millarco afisoleringstang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger varer fra diverse specialbutikker, og hermed kan du købe fra et bredt sortiment af Millarco afisoleringstang online.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede butikker, hvilket medvirker til ubekymrethed når du skal handle online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og takket være dette har de fleste adgang til at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Derved kan du undvære leveringsgebyret, samt samtidig have varerne lige nu.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. Herved kan du forvente ekstremt nyttig vejledning fra ansatte som er eksperter i netop Millarco afisoleringstang.
En masse nichespecifikke webshops producerer selv varerne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få skarpere priser.
Størstedelen af webshops i små nicher er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du bestiller Millarco afisoleringstang online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag mere end 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Millarco afisoleringstang silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Millarco afisoleringstang bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Millarco afisoleringstang harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Millarco afisoleringstang jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Godt forarbejde vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør lave en gennemarbejdet plan, som beskriver hvilke gøremål der laves på hvilken dag, med en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af din tidsplan.
2Det er anbefalelsesværdigt at få hjælp til arbejdet, hovedsageligt når det kommer til store ombygninger. Større byggerier behøver flere personer. I øvrigt vil det vise sig mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
3I nogle tilfælde kan man få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes hvis projektet bidrager positivt til miljøet. Støtten forudsætter dermed at byggeriet har en positiv indvirkning på miljøet.
4Du skal unden ingen omstændigheder forsømme sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der beskytter dig med henblik på mulige skader. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke køber professionel assistance.
5For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en essentiel rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum holde øje med vejrforudsigelserne lige før starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at regne absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit omfattende projekt.
6Ofte vil det vise sig vigtigt at lave et udgiftsbudget for byggeriet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive rationelt at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man bør indsamle ens udgift ved dem en ad gangen.
7Der kommer typisk overraskende problemer når det gælder svære projekter, og som følge heraf vil det være værdifuldt at der er afsat god nok plads i planen, så man kan føle sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
8Der er alverdens artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube giver dig adgang til store mængder almennyttig information, især forudsat at du kigger i hele verden.
9Måske burde det overvejes hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal tilkøbe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du henter hjælp fra en ekspert kan det godt betale sig at lede efter priser fra flere selskaber.
10Du vil på ingen måde undvære værktøj. Ofte vil det vise sig meningsfuldt at du har grejet klar til brug før du tager fat på arbejdet. Det er desuden vigtigt at medregne de her udgifter i din økonomi.
11Længe før du starter byggeriet må det være aldeles fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der være en række love omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
12Det kan vise sig meningsgivende at du har de fornødne byggematerialer indkøbt på forhånd inden du indleder byggeriet. Du kan forfatte en enkel note hvoraf der fremgår alle de ting du får brug for, og efterfølgende granske punkterne, således at du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
De bedst anmeldte byggemarkeder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig imponerende. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt flot. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt overlegent. Ratingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

Flere forretninger på nettet udlover nu om stunder et hav af forskellige billige fragtmetoder til Millarco afisoleringstang. En af de populære er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente ordren præcis når det passer dig. Fragtløsningen er altså ekstremt fremkommelig, og desuden ydermere den mest letkøbte form for fragt.

Du bør tillige tænke over at få det leveret til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig godt nok en kende mere bekostelig, men samtidig ualmindeligt fleksibel for Millarco afisoleringstang online. Den mest letkøbte løsning til levering vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, men dette beroer på at du opholder dig nærved online firmaets byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på Millarco afisoleringstang kan være virkelig betydningsfuld om du har behov for varerne lige om lidt, og med det formål er det sandelig aktuelt at man dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved Millarco afisoleringstang. En række netbutikker – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilbyder billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende produkter online, hvilket er regnet ud fra at handlen gemmenføres tidligere end et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få varen fikset forud for at de lageransatte har fyraften.

Nogle byggeforretninger tilbyder fri fragt på Millarco afisoleringstang online, men ofte under forudsætning af at du køber for et fastsat beløb. Desuden kunne man udse dig den mest billige slags levering, hvilket oftest vil blive at få bragt din ordre til et afhentningssted.

Temmelig mange netbutikker tildeler afhentning hvor man køber billig Millarco afisoleringstang på nettet og afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggecentrene giver blandt andet afhentning af Millarco afisoleringstang i følgende områder:

Hedensted, Grenaa, Frederikssund, Brønderslev, Randers, Vanløse, Thisted, Herning, Ringsted, Skive, Højbjerg, Slagelse, Stenløse, Virum, Rønne, Gladsaxe, Kolding, Ølstykke, Ballerup, Esbjerg, Hørsholm, Fredericia, Holbæk, Ishøj, Brønshøj, Frederiksberg, Gentofte, Helsingør, Nærum, Kalundborg, Jyllinge, Rudersdal, Roskilde, Greve, Viborg, Hedehusene, Varde, Valby, Odense, Nakskov, Vordingborg, Charlottenlund, Tårnby, Vallensbæk, Allerød, Glostrup, Aalborg, Lillerød, Brøndby, Svendborg, Odder, Hvidovre, København, Solrød Strand, Aabenraa, Birkerød, Haderslev, Lyngby, Lystrup, Silkeborg, Dragør, Nyborg, Taastrup, Sønderborg, Albertslund, Horsens, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Brabrand, Vejle, Tilst, Frederiksværk, Søborg, Køge, Kokkedal, Middelfart, Hillerød, Åbyhøj, Værløse, Næstved, Hjørring, Ikast, Nørresundby, Haslev, Korsør, Farum, Herlev, Aarhus, Skanderborg, Hobro, Holstebro, Risskov, Struer, og Rødovre, .

Afhentning ift. Millarco afisoleringstang er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland).

Når vi kigger i statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter blandt andet Millarco afisoleringstang priser og køb Millarco afisoleringstang. Foruden dette oplever man som regel netshoppere lede efter for eksempel Millarco afisoleringstang tilbud, billig Millarco afisoleringstang samt Millarco afisoleringstang online, foruden de gængse byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Få den bedste pris på Millarco afisoleringstang

Det er efterhånden super gnidningsløst for enhver at kigge efter tilbud på billige Millarco afisoleringstang online fra flere internet handler, og følgelig har massevis af internet selskaber i Danmark været tvunget til at stampe prisniveauet på Millarco afisoleringstang helt i bund, og ovenikøbet tilbyde levering uden betaling.

Dog kan det til hver en tid være lukrativt at udforske indtil flere internet forretninger efter tilbud og udsalg på Millarco afisoleringstang online inden du shopper, så du er garanteret at antage den mest billige pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Du må dog ikke glemme, at hvis en internet virksomhed forhandler billige Millarco afisoleringstang online til en tilbudspris som virker himmelråbende lav, kan det ofte være et fingerpeg om en uægte e-shop. Kortkøb er ikke desto mindre omfattet af en ordning, hvilket støtter dig som kunde imod falske e-shops.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at finansiere betalingen af Millarco afisoleringstang over en længere periode. Dette fås typisk hos nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Ses der på søgedata står det tydeligt, at netshoppere som regel efterspørger for eksempel Millarco afisoleringstang online og billig Millarco afisoleringstang. Man ser derudover tit netshoppere søge efter bl.a. Millarco afisoleringstang priser, Millarco afisoleringstang tilbud og køb Millarco afisoleringstang.

Udforsk tidligere køberes erfaringer

Trustpilot præsterer adskillige ærlige genveje til at evaluere diverse aktuelle brugeres oplevelser og af den grund anbefales det, at du studerer e-forhandlerens vurderinger før du shopper billige Millarco afisoleringstang online.

Facebook tilbyder dig også visse gode genveje til at få indtryk af e-firmaets popularitet. Herinde ser vi endda e-shops hvor man kan formulere en kritik af deres køb, hvilket tilmed burde udnyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen handler billige Millarco afisoleringstang online på en netshop burde de faktisk løbe igennem e-shoppens forretningsaftale, det er dog mange gange ikke videre interessant, specielt hos de store byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

En anden mulighed kunne måske være at efterse om internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, eftersom det skulle være et sympol på at online forhandleren føjer dansk lovgivning, samt at den ofte tilses af jurister som har meget erfaring med reglerne.

Derudover giver det dig mulighed for at få assistance, såfremt du forvoldes dilemmaer ved dit indkøb af Millarco afisoleringstang. Desuden er det at foretrække at kunden er klar over de mest basale retningslinjer der kan have indvirkning på købet af Millarco afisoleringstang online, som fx den byttepolitik virksomheden benytter.

I den sammenhæng er det tillige relevant, at man altid gemmer sin faktura, så man senere vil kunne dokumentere bestillingen af Millarco afisoleringstang, hvad end man køber ved Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark eller Jem og Fix.

Inge C gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Susanne gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Morten S gav 5 stjerner

SUPER

Mette K gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

9 tips til internetshopping
1Generelt foreslår vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af en orden, der hjælper dig imod uoprigtige internet foretagender. Som en anden løsning bør du overveje en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, såfremt du gerne vil betale regningen ude i fremtiden.
2Vi tilråder at tjekke om e-shoppen er e-mærket, grundet at det bør være en angivelse af at online butikken efterkommer de opstillede regler, udover at e-forretningen ofte revurderes af fagfolk som har meget erfaring med reglerne på området. Forinden folk bestiller billige Millarco afisoleringstang på en forretning på nettet behøver man til hver en tid granske e-shoppens forretningsvilkår.
3En hel del webbutikker sikrer fragt uden omkostninger på Millarco afisoleringstang, men i de fleste tilfælde kræver det at der indkøbes for en konkret sum. Ellers skulle du snuppe den mest letkøbte fragtform, som oftest er at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver almindeligvis ligeledes særligt let gængelig. Den billigste leveringsmåde er uden tvivl selv at hente produkterne.
4Fragtperioden kan i nogle tilfælde være vældig aktuel hvis du absolut skal bruge dine nye produkter fluks, så derfor er det selvsagt klogt at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato på Millarco afisoleringstang. Mange online forhandlere byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varer, men vær obs på at det afhænger af at der bestilles forud for et aftalt tidspunkt.
5Forud for at folk handler billige Millarco afisoleringstang på en online virksomhed kan man helt sikkert kigge på virksomhedens betingelser, det er dog tit et tidskrævende projekt. Desuden stiller vi forslag om at kunden er påpasselig med de vigtigste vilkår der indvirker på bestillingen af billige Millarco afisoleringstang online, som for eksempel hvilken returpolitik online forretningen garanterer.
6Trustpilot indebærer fuldstændig pæne genveje til at efterforske forskellige øvrige kunders opfattelser og derved kan det være til hjælp, at du eftersøger e-shoppens omtaler inden du bestiller billige Millarco afisoleringstang online. Facebook fremskaffer for øvrigt adskillige gunstige løsninger til at få indtryk af e-firmaets troværdighed.
7Den mest letkøbte leveringsmetode er unægtelig at du selv henter produkterne, som dog står og falder med at du er tæt på webshoppens lager. Den leveringstype er selvfølgelig usædvanlig betydningsfuld om man står og skal bruge Millarco afisoleringstang om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle få e-shops i Danmark fragt uden beregning, men i mange tilfælde er det forbeholdt når du aftager for et fastslået beløb.
8Det er jo vældig bekvemt for alle at prissammenligne online på billige Millarco afisoleringstang i blandt flere internet forretninger, og af den grund frembyder masser af firmaer på nettet levering uden gebyr. Men det kan immervæk være lønnende at sammenligne nogle få webshops efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, så du er sikker på at få fat i den skarpeste pris.
9Adskillige online virksomheder giver i øjeblikket flere billige leveringsmåder til Millarco afisoleringstang. En sikker vinder er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente varerne præcis når det passer dig. Denne er nemlig ekstremt smart, og tit ligeledes den billigste leveringsmanér.