Bygpris.dk

Mini Dekupørsav

Proxxon Dekupørsav DS 230/E
1.130 kr.
Læs mere
Luna Dekupørsav BFS 1601
1.095 kr.
Læs mere
Dekupørsav 85 watt PowerPlus POWX190
855 kr.
Læs mere
Proxxon Dekupørsav DSH 2-gears
1.980 kr.
Læs mere
JET Dekupørsav 354 230 V
4.660 kr.
Læs mere
Luna Dekupørsav BSS 460
4.295 kr.
Læs mere
Eclipse dekupørsav, 7cp 315 mm
179 kr.
Læs mere
Proxxon Dekupørsav DS 230/E
1.130 kr.
Læs mere
JET Dekupørsav JWSS-22B
6.995 kr.
Læs mere
Proxxon Dekupørsav DS 460 2-Gears m. beskyttelse
3.205 kr.
Læs mere
Jet JSS-18 Dekupørsav
3.750 kr.
Læs mere
JET Dekupørsav JSS-16A
995 kr.
Læs mere
Luna Dekupørsav BFS 1601
1.095 kr.
Læs mere
JET Dekupørsav JSS-354V
5.895 kr.
Læs mere
Scheppach Dekupørsav DECO-FLEX
1.795 kr.
Læs mere
Holzmann Dekupørsav DKS20
1.795 kr.
Læs mere
Dekupørsav 120 W - TC-SS 405 E
799 kr.
Læs mere
FOX Dekupørsav med lys, flexaksel og kitsæt 120w
2.499 kr.
Læs mere
Ryobi Rsw1240g Dekupørsav 125w
1.699 kr.
Læs mere
Dekupørsav 85 watt PowerPlus POWX190
855 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre udbyder et enormt sortiment af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du bør vurdere om det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover bare mini dekupørsav.
Der er forskel på salgspriserne på billige mini dekupørsav fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har fokus på billige priser, hvorimod øvrige satser på kompetent sparring. Du må overveje hvad der for dig betyder mest.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed kan du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du får rådgivning og sparring omkring mini dekupørsav.
Hvis du vil have varerne hurtigt eller blot vil slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte materialerne personligt. Det er navnligt et alternativ hos de store byggekæder.
Det er selvsagt utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers må du lede andre steder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor kende forretningens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede firmaer, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når du skal handle online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre sælger produkter fra mange specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort udvalg af mini dekupørsav online.
De gængse byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og derfor har kunderne tilbuddet om at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. Af den grund har du mulighed for at undvære leveringsomkostningen, og tilmed få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af webshops i små nicher er iværksætterfirmaer, som oftest er danske, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe ved at købe mini dekupørsav online fra deres webshop.
Flertallet af specialiserede webshops har meget ekspertise i deres varer, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem kan du forvente ekstremt erfaren service fra personale med ekspertviden i netop mini dekupørsav.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv varerne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få en billig pris.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

mini dekupørsav jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

mini dekupørsav silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

mini dekupørsav harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

mini dekupørsav bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for ombygningen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være fordelagtigt at nedskrive samtlige udgifter, og efterfølgende finde frem til udgiften ved dem alle sammen.
2Det kan være nyttigt at søge assistance til byggearbejdet, specielt ift. vigtige arbejdsopgaver. Nogle ting skal gerne udføres af flere folk. Desuden må det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
3Planlægning vedbliver at være nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du må sammensætte en strømlinet agenda, som beskriver hvilke opgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver tidsplanen.
4For udendørs opgaver kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum holde øje med vejrforudsigelserne i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke mod forventning går i gang med at piske ned når du lige er ved at færdiggøre det vigtige projekt.
5Det viser sig værdifuldt at du har samtlige bygningsmaterialer indkøbt inden du begynder byggeprocessen. Du kan med fordel sammensætte en overskuelig oversigt som indeholder alt du har brug for, og derefter granske materialerne, hvormed du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
6Du bør aldrig nogensinde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som eksempelvis sikkerhedssko som sikrer dig imod mulige risici. Det er smart at have styr på dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke køber assistance fra en professionel.
7Længe før du starter byggeprocessen må det være ultra fornuftigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
8Du må på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig essentielt at have værktøjet ved hånden før du begynder på byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere omkostningerne hertil i økonomien.
9Der viser sig altid ubelejlige problemer i tilfælde med omfangsrige projekter, og på grund af det er det værdifuldt at man har afsat rimelig tid i handlingsplanen, med formålet om at man er overbevist om at nå det til den planlagte tid.
10Du kan tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du skal fremskaffe professionel hjælp til områder af byggeriet. Ifald du skal have hjælp fra en professionel kan det være en god idé at søge uforpligtende tilbud fra en håndfuld selskaber.
11Du kan finde alverdens hjælpeartikler og videoer online som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube er kilde til enormt meget udbytterig information, ikke mindst forudsat at man benytter engelske søgeord.
12I nogle tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det gives forudsat at byggeprojektet hjælper miljøet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at ombygningen har en positiv effekt på planeten.
De mest folkekære byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket altså er temmelig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er temmelig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som naturligvis er meget beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ekstremt overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En hel del internet webshops tildeler i dag et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til mini dekupørsav. En af dem der er mest populær er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter de bestilte produkter den dag der passer dig. Metoden er jo særdeles let gængelig, samt desuden ydermere den mest betalelige leveringsløsning.

Du kan tillige afveje for og imod at vælge at få udbragt til din bopæl eller til når du er på job. Leveringstypen er til tider en sjat dyrere, men omvendt rigtig smart for mini dekupørsav online. Den billigste leveringsløsning er utvivlsomt selv at hente ordren, hvilket dog forudsætter at du er lige ved e-handlens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på mini dekupørsav er jo super udslagsgivende forudsat du har behov for dine nye varer nu og her, og i det øjemed er det aldeles afgørende at du ser den estimerede leveringsdato ved mini dekupørsav. En stor portion online outlets – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af produkter online, men husk at det kræver at ordren laves forinden et givent klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få bestillingen pakket forud for at medarbejderne holder fyraften.

En række byggecentre præsterer portofri fragt på mini dekupørsav online, men tit er det under betingelse af at der shoppes for et konkret beløb. Ellers skal man tage den mest letkøbte leveringsmanér, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted.

Store kæder tildeler afhentning hvor du køber billig mini dekupørsav online og afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark og Silvan. De foreslår bl.a. klik-og-hent på mini dekupørsav i følgende områder:

Glostrup, Farum, Nærum, Rudersdal, Køge, Thisted, Rødovre, Risskov, Åbyhøj, Hedensted, Hillerød, Aalborg, Fredericia, Odder, Gladsaxe, Varde, Frederikssund, Haderslev, Højbjerg, Hobro, Ballerup, Gentofte, Lystrup, Roskilde, Slagelse, Næstved, Randers, Charlottenlund, Vordingborg, Skanderborg, Værløse, Frederiksværk, Hørsholm, Nakskov, Viborg, Herning, Esbjerg, Aarhus, Helsingør, Albertslund, Greve, Tårnby, Haslev, Stenløse, Brabrand, Dragør, Svendborg, Odense, Aabenraa, Virum, Korsør, Taastrup, Nyborg, Frederikshavn, Søborg, Vanløse, Ishøj, Birkerød, Tilst, Vallensbæk, Kokkedal, Ikast, Hjørring, Skive, Silkeborg, Ringsted, Frederiksberg, Kalundborg, Herlev, Vejle, København, Ølstykke, Horsens, Jyllinge, Brønshøj, Valby, Allerød, Solrød Strand, Grenaa, Holbæk, Nørresundby, Rønne, Sønderborg, Struer, Hedehusene, Hvidovre, Brønderslev, Lyngby, Kolding, Brøndby, Middelfart, Nykøbing Falster, Lillerød, og Holstebro, .

Afhentning ift. mini dekupørsav er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ved kig i tendenserne er det klart, at netshoppere jævnligt søger eksempelvis køb mini dekupørsav og mini dekupørsav online. Derudover ser vi jævnligt online shoppere efterspørge blandt andet mini dekupørsav tilbud, billig mini dekupørsav samt mini dekupørsav priser, plus de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på mini dekupørsav

Det er jo efterhånden yderst uproblematisk for internetbrugere at vurdere prisniveauet på billige mini dekupørsav online på forskellige netshops, og med det motiv har en hel del internet selskaber i Danmark fundet det nødvendigt at reducere salgspriserne på mini dekupørsav helt i bund, og ydermere sikre billig fragt.

Det kan imidlertid vise sig udbytterigt at kontrollere forskellige internet handler efter rabatter og tilbud på mini dekupørsav online forud for at du bestiller, sådan at du er skudsikker på at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan og Bygma.

Du skal lige meget hvad være omhyggelig med, at hvis en online virksomhed annoncerer billige mini dekupørsav online for en tilbudspris som kan virke utopisk billig, bør det undertiden være en indikation på en svindel internet butik. Kortbestillinger er i hvert fald inkluderet i en vedtægt, hvilket redder køberen overfor uoprigtige webbutikker.

Vi tilråder shopping med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du drage fordel af et afbetalingstilbud som fx ViaBill, forudsat du hellere vil godtgøre prisen på mini dekupørsav over flere uger. Det tilbydes ofte hos nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

Når man ser på søgedata fremstår det klart, at online shoppere tit søger efter eksempelvis mini dekupørsav priser og køb mini dekupørsav. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker efterspørge fx billig mini dekupørsav, mini dekupørsav tilbud og mini dekupørsav online.

Tjek nuværende kunders ratings

Trustpilot byder på super hensigtsmæssige chancer for at dechifrere ganske mange tidligere konsumenters oplevelser og derved er det fornuftigt, at du verificerer internet forretningens kritik forud for at du færdiggør din shopping med billige mini dekupørsav online.

Facebook frembyder tilsvarende relativt uafhængige metoder til at få indsigt i e-forhandlerens popularitet. Desuden er der faktisk internet shops hvor du kan udfærdige en kritik af ordreforløbet, som desuden må udnyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Før nogen shopper billige mini dekupørsav online i en e-handler bør man i virkeligheden få overblik over netbutikkens forretningsaftale, det er dog i reglen et tidskrævende arbejde, specielt ved de gængse byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Et nemt alternativ kan være at finde ud af hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, siden det typisk er en tryghed om at internet firmaet retter sig efter de danske love, foruden at e-firmaet en gang i mellem vurderes af eksperter der kender til de gældende love.

Det giver dig anledning til at få assistance, såfremt du forvoldes dilemmaer ved din ordre på mini dekupørsav. Udover dette tilrådes det at køberen er sat ind i de mest centrale forhold gældende for købet af mini dekupørsav online, for eksempel den ombytningspolitik online butikken lover.

I relation til det er det ligeledes afgørende, at man altid bibeholder ens kvittering, således man en anden gang vil kunne påvise sit køb af mini dekupørsav, uanset om man har bestilt fra Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen eller XL-Byg.

Mads Madsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Mette M gav 4 stjerner

Perfekt køb

Lars F gav 5 stjerner

god service

Lene K gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot genererer absolut fantastiske genveje til at efterforske en hel del øvrige kunders meninger og på grund af dette er det smart, at du undersøger e-handlens omtaler forud for at du handler billige mini dekupørsav online. Facebook resulterer i for øvrigt tilpas fremragende muligheder for at få kendskab til webbutikkens pålidelighed.
2Vi tilråder at undersøge hvorvidt netbutikken er e-mærke godkendt, hvilket almindeligvis er en indikator for at e-butikken anerkender de opstillede regler, udover at online forretningen løbende ses til af eksperter der behersker retningslinjerne. Inden folk shopper billige mini dekupørsav hos en internet butik burde man uden tvivl tage stilling til webbutikkens forretningsbetingelser.
3Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Kortkøb er en del af Indsigelsesordningen, der hjælper folk imod bedrageriske forhandlere på nettet. Som en anden løsning burde du drage fordel af en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du foretrækker at afdrage betalingen af flere omgange.
4En række forretninger på nettet sikrer portofri levering på mini dekupørsav, men ofte afkræver det at der købes for et fastslået beløb. Ellers bør du foretrække den prisbilligste type af levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop. Fragttypen er godt nok ydermere yderst ukompliceret. Den billigste mulighed for fragt vil dog altid være at du selv henter ordren.
5Forud for at nogen handler billige mini dekupørsav på en forhandler på nettet bør man faktisk studere netshoppens vilkår, det er dog undertiden ikke specielt ophidsende. Derudover er det klogt at man er vidende om de mest relevante forhold der influerer på købet af billige mini dekupørsav online, som fx den returret online firmaet anvender.
6Flere webbutikker i Danmark tildeler nu om stunder flere billige former for levering til mini dekupørsav. En af dem der er mest anvendt er i dag at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare dine varer når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså særdeles fleksibel, samt oftest desuden den mest betalelige leveringsmanér.
7Den mest prisbevidste løsning til levering er dog at du selv henter ordren, men dette forudsætter at du lever i kort afstand af online shoppens tilholdssted. Den fragttype er selvfølgelig meget vital når man skal bruge mini dekupørsav om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle få forretninger på nettet levering uden betaling, men for det meste kun ifald du aftager for en konkret sum.
8Det har vist sig at være rigtig ukompliceret for almindelige mennesker at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige mini dekupørsav fra diverse online shops, og for det lover de fleste e-forretninger levering uden betaling. Det kan dog stadigvæk blive lønnende at inspicere enkelte butikker på nettet efter billige priser inden du gennemfører din handel, så du er skudsikker på at opnå den mest attraktive pris.
9Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være vældig afgørende såfremt du står og skal bruge produkterne nu og her, så i det øjemed er det selvsagt centralt at man checker leveringstiden for mini dekupørsav. Temmelig mange netbutikker stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varer, som regnes ud fra at transaktionen realiseres tidligere end et bestemt tidspunkt.