Bygpris.dk

Mini Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, som kan tilbyde information omkring mini elhøvl.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt sortiment af produkter, imens andre er specialiserede i en specifik varetype. Du bør tænke over om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot mini elhøvl.
Ifald du skal bruge produkterne med det samme eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du tænke over at fragte materialerne personligt. Dette er navnligt en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at se, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt må du kigge andetsteds.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige mini elhøvl hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på gode tilbud, imens øvrige vil have service. Du bør afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Derfor bør man læse virksomhedens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte forretninger, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De velkendte byggemarkeder tilbyder produkter fra talrige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort sortiment af mini elhøvl online.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i hele landet, og herigennem har flertallet adgang til at handle online og fragte produkterne på egen hånd. Dermed kan du overveje at spare leveringsomkostningen, og sågar få varerne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, der typisk har danske ejere, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du når du handler mini elhøvl online på deres webshop.
Flertallet af online nichebutikker står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online vil du få gode tilbud.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche har meget ekspertise i deres online produktudvalg, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså bør du forvente en høj grad af kyndig vejledning fra folk med ekspertviden i lige præcis mini elhøvl.
Danmarks største byggecentre

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

mini elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af ca. 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

mini elhøvl bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af over 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag over 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

mini elhøvl silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

mini elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forberedelse vil være nøglen til succes med projektet. Du kunne overveje at sammensætte en effektiv strategi, som dikterer hvilke opgaver der løses på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din plan.
2Måske burde du overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du må hente hjælp fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Når du sikrer dig assistance fra en fagperson kan det være fornuftigt at modtage tilbud fra forskellige entreprenører.
3Der viser sig jævnligt overraskende bump på vejen i tilfælde med krævende projekter, og derfor vil det være værdifuldt at der er afsat nok tid i handlingsplanen, som gør at man kan føle sig overbevist om at man når det til siden.
4Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt i tilfælde af krævende ombygninger. Omfangsrige projekter skal gerne udføres af flere mennesker. I øvrigt bør det være hurtigere og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
5Der findes en hel række vejledninger og videoer på internettet som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube giver meget brugbar info, især ifald du kigger på engelsk.
6Potentielt kan det blive væsentligt at have de påkrævede byggematerialer parat før du tager fat på din byggeproces. Du kunne udarbejde en hurtig indkøbsseddel som samler de materialer der skal bruges, og efterfølgende granske oversigten, med øje for at du bliver sikker på at alt er på sin plads.
7I nogle tilfælde kan man hente støtte fra det offentlige til byggerier. Det kan man få såfremt ombygningen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte betinges altså af at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
8Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget ve og vel, så husk påklædning herunder hoved- og fodbeklædning der hjælper dig med henblik på eventuelle risici. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
9Man må ikke stå uden det nødvendige grej. Det er yderst relevant at have udstyret klar til brug inden du begynder på arbejdet. Desuden er det afgørende at inkludere de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
10Længe før du påbegynder arbejdet er det yderst vigtigt at man sikrer sig, at dit projekt er lovligt. Alt efter hvordan du bor vil der være forskellige retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
11Det kan vise sig at være fornuftigt at have lavet et regnskab for arbejdet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være rationelt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende gennemgå mulige tilbud på dem én og én.
12For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. På grund af dette skal du regelmæssigt holde øje med vejrmeldingerne i perioden for byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at vælte ned når du netop er startet på dit omfattende projekt.
De højest bedømte byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som altså er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er ret så godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering skal du vælge?

En del internet selskaber tilbyder nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsmidler til mini elhøvl. Det mest populære er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er altså temmelig let, samt mange gange også den prisbilligste metode til levering.

Du kunne omvendt beslutte dig for at få varerne sendt til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Denne er som regel en tak mindre billig, men på den anden side ekstremt fleksibel for mini elhøvl online. Den mest billige form for levering er utvivlsomt at du selv henter pakken, men den mulighed nødvendiggør at du har bopæl nær webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på mini elhøvl kan i nogle tilfælde være særligt udslagsgivende om vi har brug for din ordre omgående, så i det øjemed er det jo aktuelt at vi dobbelttjekker leveringstiden ved mini elhøvl. De fleste internet webshops – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varer online, men vær vagtsom da det påkræver at transaktionen realiseres inden et givent klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få varen ud af døren før logistikmedarbejderne holder fyraften.

Indtil flere netshops sikrer levering uden gebyr på mini elhøvl online, men i reglen er det betinget af at man handler for et bestemt beløb. Som alternativ bør du snuppe den billigste leveringsmulighed, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted.

Størstedelen af byggecentre yder click-and-collect hvor du handler billig mini elhøvl på nettet og afhenter i butikken. For eksempel Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma og 10-4. Byggekæderne tildeler for eksempel click-and-collect på mini elhøvl i disse områder:

Tårnby, Fredericia, Værløse, Hillerød, Haslev, Randers, Valby, Kalundborg, Skive, Haderslev, Holstebro, Helsingør, Tilst, Vejle, Ølstykke, Esbjerg, Stenløse, Lystrup, Korsør, Nærum, Slagelse, Aabenraa, Grenaa, Thisted, Nakskov, Gentofte, Aalborg, Rønne, Hørsholm, Herlev, Frederiksværk, Virum, Birkerød, Rødovre, Allerød, Risskov, Ikast, Aarhus, Køge, Greve, Solrød Strand, Nørresundby, Lyngby, Albertslund, Farum, Taastrup, Ishøj, Kokkedal, Frederikssund, København, Brønderslev, Nykøbing Falster, Holbæk, Vanløse, Jyllinge, Nyborg, Ringsted, Hvidovre, Herning, Rudersdal, Gladsaxe, Brabrand, Hjørring, Hedensted, Vallensbæk, Sønderborg, Odder, Hobro, Middelfart, Varde, Brøndby, Skanderborg, Charlottenlund, Frederiksberg, Næstved, Horsens, Dragør, Viborg, Silkeborg, Svendborg, Struer, Glostrup, Odense, Højbjerg, Vordingborg, Brønshøj, Søborg, Kolding, Lillerød, Hedehusene, Frederikshavn, Åbyhøj, Ballerup, og Roskilde, .

Klik-og-hent for mini elhøvl er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Østsjælland), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når man ser på tallene står det tydeligt, at internetbrugere typisk søger fx mini elhøvl online og køb mini elhøvl. Vi ser derudover typisk netshoppere søge efter eksempelvis billig mini elhøvl, mini elhøvl priser og mini elhøvl tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

Få den bedste pris på mini elhøvl

Det er i dag virkelig enkelt for almindelige dødelige at sammenligne priser på billige mini elhøvl online på diverse forretninger på nettet, og derfor har adskillige internet webshops fundet det uundgåeligt at nedbringe prisniveauet på mini elhøvl en hel del, og i øvrigt sikre billig levering.

Dog kan det imidlertid blive nyttigt at kigge forbi nogle forskellige webbutikker efter tilbud og rabatter på mini elhøvl online før du placerer ordren, således at du er garanteret at få den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

Man bør bare være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet virksomhed markedsfører billige mini elhøvl online på tilbud til en udsalgspris der er ubegribelig beskeden, så kunne det i nogle tilfælde være et faresignal om en snydagtig internet butik. Køb med betalingskort er i hvert fald inkluderet i en anordning, som bistår dig som køber imod fup shops på nettet.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage fordel af et tilbud som f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage omkostningerne til mini elhøvl af flere omgange. Det tilbydes normalt ved nicheforhandlere, men dog sjældent de store byggecentre som fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen og 10-4.

Ses der på data fremstår det klart, at folk ofte kigger efter for eksempel køb mini elhøvl og mini elhøvl online. Derudover oplever man jævnligt netshoppere søge blandt andet mini elhøvl priser, mini elhøvl tilbud samt billig mini elhøvl.

Læs eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot frembringer sådan set hensigtsmæssige løsninger til at studere diverse aktuelle forbrugeres erfaringer og derved er det anbefalelsesværdigt, at du undersøger e-butikkens omtaler forud for at du køber billige mini elhøvl online.

Facebook frembringer ydermere fuldkommen tiltalende løsninger til at få indblik i internet firmaets pålidelighed. Foruden det ser vi mange internet butikker hvor man kan udforme en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde kan tages i brug til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forinden nogen handler billige mini elhøvl online hos en netshop bør de principielt tyde butikkens regler, dog er det almindeligvis ikke særlig interessant, i særdeleshed med de udbredte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Et alternativt forslag kunne være at tjekke hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærket, fordi det ofte er en antydning af at internet selskabet adlyder de gældende danske regler, foruden at online shoppen jævnligt tilses af specialister der kender bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til at blive assisteret, ifald du får vanskeligheder som følge af din handel med mini elhøvl. Yderligere er det en hjælp at man er sat ind i de primære bestemmelser der kan have indflydelse på bestillingen af mini elhøvl online, f.eks. hvilken returret e-butikken anvender.

I den relation er det ydermere essesentielt, at man permanent sikrer sin faktura e-mail, så man når som helst kan påvise købet af mini elhøvl, uanset om man køber fra Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Stark.

Lone Mortensen gav 5 stjerner

god service

Erik Thomsen gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Christian Møller gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Jette gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Inden folk køber billige mini elhøvl på en butik på nettet behøver de når alt kommer til alt studere deres forretningsbetingelser, det er dog ofte ikke videre spændende. Ligeså stiller vi forslag om at man er opmærksom på de mest vitale retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige mini elhøvl online, f.eks. hvilken byttepolitik netshoppen anvender.
2Generelt anbefaler vi shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af et regulativ, der sikrer dig som køber overfor uægte online outlets. Alternativt kunne du overveje en løsning fra f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at afdrage omkostningerne i flere bidder.
3Den prisbilligste leveringsmodel kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som jo kræver at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet shoppens adresse. Den fragtform er ekstremt betydningsfuld ifald vi står og skal bruge mini elhøvl om få sekunder. Alternativt så tilbyder flere internet varehuse fragt uden omkostninger, men typisk er det betinget af at der indkøbes for en præcis sum.
4Trustpilot bringer dig sådan set gavnlige muligheder for at efterse ret mange nuværende brugeres kritik og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du gransker internet webshoppens anmeldelser før du shopper billige mini elhøvl online. Facebook frembyder på samme måde nogenlunde udmærkede genveje til at få indtryk af webbutikkens pålidelighed.
5Antal dages levering er ultra væsentlig forudsat man skal bruge varerne fluks, og med det formål er det rigtig fornuftigt at vi ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved mini elhøvl. De fleste internet shops lover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre, som imidlertid er afhængig af at bestillingen placeres inden et fastsat tidspunkt.
6Det har vist sig at være temmelig ligetil for alle og enhver at finde de bedste tilbud online på billige mini elhøvl på tværs af e-shops, og ergo tilbyder flertallet af online forhandlere fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig indbringende at kontrollere indtil flere internet virksomheder i Danmark efter rabat og tilbud inden du køber, sådan at du er sikret at få fat i den mest attraktive pris.
7Vi anbefaler at granske om e-forhandleren er e-mærket medlem, grundet at det er en angivelse af at internet butikken opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, tillige med at online butikken hyppigt revideres af eksperter der har den nødvendige knowhow om reglerne på området. Forinden folk bestiller billige mini elhøvl på en internet handler kunne de principielt få overblik over webbutikkens forretningsvilkår.
8En del online webshops udlover i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsløsninger til mini elhøvl. Den mest moderne er nu om dage levering til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter varerne på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er jo rigtig ligetil, og i mange tilfælde ligeledes den billigste løsning til levering.
9Nogle enkelte internet webshops byder på fragtfri levering på mini elhøvl, men i mange tilfælde kræves det at du bestiller for en bestemt pris. Ellers skulle du vælge den mest prisbevidste leveringsmodel, hvilket tit er at få bragt dine varer til en pakkeshop. Fragttypen bliver gennemsnitligt derudover temmelig let gængelig. Den mest letkøbte leveringsform er utvivlsomt selv at hente varerne.