Bygpris.dk

Mini Gasbrænder

Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Læs mere
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Læs mere
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler der gælder når du handler online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Man bør derfor kende firmaets regler.
For en del er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at købe fra en online byggeshop, hvor du får råd og vejledning til valg af mini gasbrænder.
Det er absolut super relevant at se, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Nogle byggemarkeder har et bredt produktudvalg, imens nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du bør bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, udover blot mini gasbrænder.
Der er forskel på salgspriserne på billige mini gasbrænder hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på billige priser, imens andre vil have faglig rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kan du overveje at transportere produkterne selv. Det er specielt en mulighed hos de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når du skal købe online. Det vil nogle se fordele i.
De udbredte byggekæder findes i hele landet, og derved har man mulighed for at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har man chancen for at undgå fragtgebyret, og samtidig få varerne på kortere tid.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra forskellige specialbutikker, med det formål at du så kan bestille fra et stort udvalg af mini gasbrænder online.

Nichewebshop

En masse online nichebutikker er opstartsfirmaer, som oftest er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt i dit område. Disse kan du støtte ved at bestille mini gasbrænder online på deres hjemmeside.
Mange nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af de varer som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få lavere priser.
De fleste webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Altså kan du få ekstremt god sparring fra medarbejdere der er specialister i lige præcis mini gasbrænder.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

mini gasbrænder harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

mini gasbrænder silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

mini gasbrænder jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af over 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

mini gasbrænder bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Nogle gange kan man søge tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives såfremt byggeriet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte betinger at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
2Forinden du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig aldeles centralt at have styr på, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
3Godt forarbejde vil være metoden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du bør overveje at lave en gennemarbejdet agenda, der beskriver hvilke opgaver du vil klø på med på hvilken dag, og en tilhørende rækkefølge. Husk at være realistisk når du udarbejder tidsplanen.
4Husk at gennemtænke hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal have assistance fra en professionel til dele af byggeprocessen. Hvis du anskaffer assistance fra en fagperson er der penge at spare ved at indhente uforpligtende tilbud fra forskellige selskaber.
5Der findes en overflod af guides og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube yder assistance med betydelige mængder udbytterig information, især hvis du kigger i hele verden.
6Der præsenterer sig typisk uforudsigelige problemer når det gælder omfangsrige projekter, og ergo kan det vise sig værdifuldt at der er afsat passende tid i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
7Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige forinden du påbegynder arbejdet. Du vil med fordel kunne lave en overskuelig huskeliste hvoraf der fremgår alt der skal bruges, og derefter gennemløbe hver eneste ting, således at du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
8Det kan overvejes at spørge om assistance til ens byggeprojekt, specielt såfremt det er omfangsrige byggerier. Enkelte projekter stiller krav om flere personer. Derudover vil det være mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
9Du bør ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Jævnligt kan det være yderst relevant at have værktøjet til rådighed idet du påbegynder dit byggeprojekt. Glem ikke at påregne omkostningerne hertil i budgettet for byggeriet.
10Du skal aldrig nogensinde negligere dit eget helbred, så glem ej beklædning herunder sko og hjelm som sikrer dig overfor hændelige skader. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke skaffer eksperthjælp.
11Det er essentielt at udarbejde et budget for renoveringen, så man giver sig selv et overblik. Det vil blive fordelagtigt at tage noter til alle omkostninger, og herefter undersøge ens omkostning ved dem enkeltvis.
12For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den årsag kan du løbende tage notits af vejrvarslen når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det ikke mod forventning begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du vil i gang med dit omfattende byggeprojekt.
De bedst vurderede byggecentre
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er kolossalt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er ret så overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

De fleste internet forhandlere udlover på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringstyper til mini gasbrænder. Den mest almindelige er for nærværende levering til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er nemlig ultra gnidningsløs, samt mange gange også den billigste leveringsmulighed.

Du kan endvidere afveje for og imod at bestille ordren til levering til din bolig eller til hvor du arbejder. Den er sædvanligvis en smule mindre billig, men derudover ret gnidningsløs ift. mini gasbrænder online. Den billigste leveringsudgave er uden tvivl at du selv henter varerne, som desværre betinges af at du har bopæl nærved internet shoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på mini gasbrænder er naturligvis virkelig aktuel forudsat vi står og skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, og derfor er det skam aktuelt at vi undersøger tidshorisonten for levering på mini gasbrænder. En hel del byggemarkeder – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig 1 hverdags levering på en række varer online, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at transaktionen realiseres tidligere end et konkret tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varerne distribueret inden de pakkeansatte tager hjem.

En hel del online forhandlere lover fragt uden betaling på mini gasbrænder online, men undertiden kræves det at du indkøber for en bestemt pris. Som alternativ skulle man snuppe den mindst kostelige leveringsmetode, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted.

Store webshops tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig mini gasbrænder derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen. Byggekæderne udlover bl.a. afhentning af mini gasbrænder i følgende byer:

Skanderborg, Tårnby, Næstved, Charlottenlund, Sønderborg, Grenaa, Helsingør, Hobro, Viborg, Hørsholm, Haslev, Hillerød, Roskilde, Herlev, Haderslev, Hjørring, Vanløse, Ølstykke, Brøndby, Rønne, Struer, Køge, Tilst, Gentofte, Skive, Aalborg, Brønderslev, Solrød Strand, Holbæk, Allerød, Birkerød, Middelfart, Frederikssund, Odder, Vejle, Lillerød, Greve, Hvidovre, Højbjerg, Frederiksberg, Varde, Kolding, Hedehusene, Ishøj, Holstebro, Horsens, Vordingborg, Ballerup, Ikast, Aarhus, Nykøbing Falster, Herning, Nyborg, Taastrup, Gladsaxe, København, Aabenraa, Risskov, Lystrup, Frederikshavn, Thisted, Ringsted, Odense, Silkeborg, Korsør, Åbyhøj, Randers, Kokkedal, Farum, Lyngby, Valby, Søborg, Stenløse, Slagelse, Hedensted, Glostrup, Svendborg, Nørresundby, Fredericia, Rudersdal, Kalundborg, Esbjerg, Nakskov, Rødovre, Nærum, Brønshøj, Brabrand, Dragør, Værløse, Albertslund, Virum, Vallensbæk, Jyllinge, og Frederiksværk, .

Klik-og-hent for mini gasbrænder er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

Ved kig i tallene står det markant, at internetbrugere ofte efterspørger fx mini gasbrænder tilbud og mini gasbrænder priser. Vi ser desuden mange gange internet shoppere søge efter blandt andet køb mini gasbrænder, billig mini gasbrænder og mini gasbrænder online, plus de kendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Rabat på mini gasbrænder

Det har vist sig at være ret så gnidningsløst for enhver at kigge efter tilbud på billige mini gasbrænder online fra diverse internet selskaber, og herved har masser af online forretninger været presset til at at formindske priserne på mini gasbrænder markant, og endda yde levering uden omkostninger.

Men det kan stadigvæk være profitabelt at efterprøve forskellige internet forretninger efter udsalg og tilbud på mini gasbrænder online inden du køber, så du er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Man må imidlertid ikke glemme, at når en internet butik udbyder billige mini gasbrænder online til salg for en pris der anses for ubegribelig favorabel, så burde det mange gange være et faresignal om en uægte netshop. Bestillinger med kort er imidlertid omsluttet af en foranstaltning, hvilket sikrer en imod fup online webshops.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du drage fordel af et tilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du foretrækker at godtgøre omkostningerne til mini gasbrænder over en længere periode. Dette foreslåes ofte ved online nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

Når vi kigger i tendenserne er det tydeligt, at folk typisk søger eksempelvis mini gasbrænder tilbud og mini gasbrænder priser. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere kigge efter fx mini gasbrænder online, køb mini gasbrænder og billig mini gasbrænder.

Se nærmere på tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot frembyder adskillige passelige muligheder for at inspicere en række tidligere brugeres ratings og af den grund støtter vi, at du gransker internet webshoppens ratings forud for at du bestiller billige mini gasbrænder online.

Facebook yder tilsvarende relativt sikre genveje til at få et kig ind i internet shoppens kundetilfredshed. Desuden ser vi en del internet webshops hvor folk kan aflevere en kritik af ordreforløbet, hvilket tilmed må anvendes til at fornemme kundetilfredsheden.

Forinden folk køber billige mini gasbrænder online hos en e-forretning kunne man ideelt set gennemløbe webshoppens handelsvilkår, men det er bare ikke særlig interessant, specielt med de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4 og Bygma.

Et alternativt forslag er at granske hvorvidt internet butikken er e-mærket, hvilket er en sikring om at internet forretningen accepterer de danske love, foruden at e-forhandleren undertiden undersøges af eksperter som har ekspertise inden for lovgivningen.

Derudover tilbydes du mulighed for bistand, for så vidt du forvoldes dilemmaer i forbindelse med din handel med mini gasbrænder. Udover dette er det smart at kunden er oppe på mærkerne omkring de væsentligste retningslinjer der er gældende for købet af mini gasbrænder online, som eksempelvis den byttepolitik online shoppen anvender.

I den relation er det også vigtigt, at man stadigvæk gemmer ens faktura, således man i fremtiden vil kunne påvise sit køb af mini gasbrænder, uanset om man har handlet hos Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen eller Jem og Fix.

Hans Kristensen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Jesper Kristensen gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Peter Sørensen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Lars O gav 5 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til online shopping
1Den mest betalelige leveringsmåde vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, men den løsning beroer på at du opholder dig tæt på internet virksomhedens hjemsted. Den form for levering kan vise sig at være ultra aktuel såfremt du behøver mini gasbrænder omgående. Alternativt så frembyder visse online virksomheder fragt uden omkostninger, men tit kun ifald man handler for et fastsat beløb.
2De fleste internet forretninger tildeler efterhånden mange forskellige billige leveringsmodeller til mini gasbrænder. Et hit er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare de bestilte produkter præcis når det passer dig. Leveringstypen er nemlig ualmindeligt bekvem, samt oftest ligeledes den prisbilligste løsning til levering.
3Trustpilot frembyder aldeles gavnlige muligheder for at gennemstøve ret mange øvrige brugeres kritik og derved tilrådes det, at du evaluerer internet selskabets vurderinger forud for at du shopper billige mini gasbrænder online. Facebook medfører desuden faktisk gunstige muligheder for at få et kig ind i netbutikkens popularitet.
4Vi foreslår generelt at se om internet selskabet er tilsluttet e-mærket, da det typisk er en erklæring om at e-forhandleren opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, og at e-forretningen nu og da undersøges af jurister som kender de gældende regulativer. Inden folk bestiller billige mini gasbrænder på en e-forretning kan de faktisk have øje for e-butikkens betingelser.
5Før folk køber billige mini gasbrænder hos en online butik kunne de faktisk løbe igennem butikkens betingelser, men det er i reglen ikke super interessant. Ligeså rekommanderer vi at du er opmærksom på de mest betydningsfulde betingelser der kan have indflydelse på shopping af billige mini gasbrænder online, eksempelvis den byttepolitik e-forretningen bruger.
6Leveringshastigheden er ultra vigtig om du har brug for produktet lige om lidt, og af den grund er det nemlig centralt at du kigger nærmere på den forventede leveringstid ved mini gasbrænder. En hel del forretninger på nettet tilbyder billig levering på næste hverdag på de fleste produkter, hvilket dog regnes ud fra at transaktionen gennemføres tidligere end et fastsat tidspunkt.
7Nogle få online shops præsterer portofri fragt på mini gasbrænder, men typisk påkræves det at der bestilles for et fastsat beløb. Derudover kan man foretrække den mindst kostelige type af levering, hvilket ofte vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted. Denne er i mange tilfælde også vældig let. Den mest prisbevidste mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
8Det er særdeles bekvemt for folk at finde de laveste priser online på billige mini gasbrænder fra flere internet webshops, og herved frembyder massevis af online selskaber billig levering. Det kan alligevel blive gunstigt at efterse diverse internet forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du placerer ordren, således at du er tryg ved at få den mindst kostelige pris.
9Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en anordning, der sikrer dig overfor uoprigtige e-forretninger. Som en anden løsning kan du bruge et tilbud som fx ViaBill, for så vidt du agter at godtgøre beløbet af flere omgange.