Bygpris.dk

Mini Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Læs mere
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisen på billige mini palleløfter fra byggekæde til byggekæde. En del vil have gode tilbud, imens andre har fokus på faglig rådgivning. Du skal gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
For mange er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan du med fordel bestille ved en online byggeshop, som tilbyder information omkring mini palleløfter.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Flere byggekæder fremviser et stort vareudvalg, og andre er specialiserede i en specifik varetype. Du skal beslutte om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare mini palleløfter.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Du skal vide hvilke betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man undersøge butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder forhandler varer fra mange forskellige nicheshops, og dermed kan du købe fra et stort sortiment af mini palleløfter online.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte firmaer, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette kan du se som en fordel.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og herigennem har folk mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Herigennem har man chancen for at slippe for leveringsgebyret, samt ovenikøbet få produkterne lige nu.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede webshops har en dybdegående viden om deres produkter, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså vil du modtage super kyndig assistance fra nogle som er specialister i lige præcis mini palleløfter.
Mange niche netbutikker er mindre firmaer, der tit er danske, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler mini palleløfter online på deres hjemmeside.
Alverdens niche netbutikker er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online får du billigere priser.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

mini palleløfter jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

mini palleløfter silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

mini palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag over 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

mini palleløfter bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man kan spørge om tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til klimaet. Af få støtte kræver altså at byggeprojektet influerer positivt på planeten.
2Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse herunder hjelm og sko der skåner dig med henblik på mulige risici. Det er essentielt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke køber hjælp fra en fagmand.
3Det kan vise sig nyttigt at få assistance til byggeprojektet, ikke mindst såfremt det er større projekter. Enkelte ombygninger stiller krav om mere end en person. Ydermere bør det være hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
4Måske burde det overvejes om byggeriet kan klares alene, eller du skal investere i assistance fra en fagmand til områder af byggeriet. Når du køber eksperthjælp kan det være fornuftigt at modtage tilbud fra en håndfuld leverandører.
5Der kommer ofte uventede hovedpiner når det handler om store byggeprojekter, og altså viser det sig væsentligt at der er afsat passende plads i agendaen, som bidrager til at man kan føle sig ubekymret om at komme i mål.
6Det kan vise sig at være vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for renoveringen, så du har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være en fordel at beskrive hver eneste udgiftspost, og herefter undersøge ens købspris for dem slavisk.
7Potentielt kan det blive at have noget at sige at have alle byggematerialer handlet ind i god tid før du påbegynder eksekveringen. Du vil med fordel kunne udarbejde en simpel oversigt indeholdende det som er nødvendige, og så eftergå punkterne, således at du sikrer dig at du har styr på det.
8Du må nødig mangle værktøj. Tit kan det vise sig smart at have værktøjet til disposition akkurat som du går løs med arbejdet. Du bør i øvrigt huske at tage højde for de medfølgende udgifter i dit udgiftsbudget.
9Planlægning viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du skal lave en gennemarbejdet handlingsplan, som beskriver hvilke opgaver du vil udføre hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Husk at være realistisk når du nedskriver handlingsplanen.
10Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Således skal du med jævne mellemrum kigge på vejrudsigten i tiden op til projektets begyndelse, så det ikke pludselig begynder at regne når du netop er godt i gang med dit avancerede byggeprojekt.
11Før du igangsætter byggeriet kan det blive vildt værdifuldt at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Der er en hel række vejledninger og videoer online som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube yder assistance med ekstremt meget brugbar viden, særligt ifald du kigger i hele verden.
Danskernes favorit byggeshops
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ultra imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er enormt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er temmelig flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er yderst imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

De fleste internet firmaer tilbyder nu et hav af forskellige billige muligheder for levering til mini palleløfter. En der er meget populær er i dag at få sendt til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din bestilling når der er tid til det. Muligheden er nemlig ualmindeligt nem, og endda også den billigste leveringsversion.

Du kan endvidere foretrække at få pakken bragt hjem til dig selv eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig i mange tilfælde en sjat dyrere, men ligeledes ret let gængelig ved køb af mini palleløfter online. Den billigste fragtform vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, hvilket dog kræver at du lever med kort afstand til internet shoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på mini palleløfter kan være ualmindeligt aktuel ifald man har behov for ordren om kort tid, og med det formål er det nemlig vigtigt at du efterser det forventede leveringstidspunkt for mini palleløfter. En masse online selskaber – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – udlover billig levering på næstkommende hverdag på flere varenumre online, men vær obs på at det er afhængig af at bestillingen fuldbyrdes inden et besluttet klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få pakken ekspederet inden de lageransatte tager hjem.

Flere netshops garanterer fragt uden betaling på mini palleløfter online, men typisk gælder det kun hvis man handler for en bestemt pris. I øvrigt bør du overveje den billigste fragttype, som mange gange er at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop.

Temmelig mange byggecentre frembyder click-and-collect hvor du handler billig mini palleløfter online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne yder eksempelvis afhentning af mini palleløfter i disse byer:

Odense, Hobro, Brabrand, Helsingør, Hedehusene, Hillerød, Køge, Middelfart, Solrød Strand, Aalborg, Risskov, Hvidovre, Ikast, Brønderslev, Roskilde, Struer, Højbjerg, Gentofte, Esbjerg, Herning, Virum, Herlev, Brøndby, Hedensted, Stenløse, Nyborg, Ringsted, Frederiksværk, Lyngby, Randers, Frederiksberg, Brønshøj, Nykøbing Falster, Korsør, Dragør, Viborg, Thisted, Farum, Valby, Kokkedal, Svendborg, Nørresundby, Horsens, Ølstykke, Greve, Søborg, Kalundborg, Nakskov, Albertslund, Tårnby, Vanløse, Fredericia, Vordingborg, Rødovre, Hørsholm, Frederikssund, Haslev, Hjørring, Grenaa, Lillerød, Holbæk, Rønne, Lystrup, Glostrup, Vallensbæk, Birkerød, Næstved, Gladsaxe, Charlottenlund, Jyllinge, Skanderborg, København, Varde, Vejle, Frederikshavn, Åbyhøj, Holstebro, Aarhus, Rudersdal, Taastrup, Aabenraa, Sønderborg, Ishøj, Silkeborg, Tilst, Kolding, Nærum, Haderslev, Slagelse, Ballerup, Allerød, Værløse, Odder, og Skive, .

Afhentning af mini palleløfter er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når man ser på data er det markant, at internet shoppere mange gange kigger efter fx billig mini palleløfter og køb mini palleløfter. Vi ser desuden jævnligt online shoppere søge efter bl.a. mini palleløfter tilbud, mini palleløfter priser samt mini palleløfter online, plus de udbredte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

Tilbud på mini palleløfter

Det er super ukompliceret for internetbrugere at sammenligne tilbud på billige mini palleløfter online på forskellige netbutikker, og ergo har langt de fleste internet handler i Danmark fundet det uundgåeligt at mindske prisen på mini palleløfter drastisk, og endda præstere gratis fragt.

Dog kan det til hver en tid være fordelagtigt at eftergå nogle forskellige internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på mini palleløfter online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er på den sikre side med at få den bedste pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Du må blot være omhyggelig med, at når en shop forhandler billige mini palleløfter online på tilbud til en pris som virker urealistisk fordelagtig, bør det ofte være et tegn på en falsk online webshop. Betalinger med kort er på den anden side omsluttet af en vedtægt, der bistår folk overfor bedrageriske online varehuse.

Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du har i sinde at honorere beløbet til mini palleløfter af flere omgange. Det fås typisk ved specialiserede netbutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Når vi ser på søgedata fremstår det tydeligt, at mennesker mange gange søger bl.a. mini palleløfter online og mini palleløfter tilbud. Vi ser derudover typisk folk søge efter blandt andet køb mini palleløfter, mini palleløfter priser og billig mini palleløfter.

Analyser folks vurderinger

Trustpilot frembyder ganske gode genveje til at bese en stor portion nuværende kunders tanker og af den grund tilråder vi, at du verificerer internet webshoppens omtaler før du placerer din ordre på billige mini palleløfter online.

Facebook resulterer i derudover stort set gode chancer for at få indtryk af online forretningens popularitet. Derudover møder vi en del e-firmaer hvor man kan formulere en bedømmelse af ordreforløbet, som lige så vel bør udnyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

Inden nogen shopper billige mini palleløfter online i en e-shop behøver man i virkeligheden have øje for netshoppens forretningsaftale, men det er naturligvis ikke super spændende, især hos de gængse byggecentre som Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at bemærke om netbutikken er e-mærket, siden det generelt er en tilkendegivelse af at e-firmaet følger de officielle danske regler, samt at internet shoppen fra tid til anden besøges af jurister som har ekspertise inden for reglerne på området.

Derudover tilbydes du chance for assistance, ifald du udsættes for problemstillinger i processen med din handel med mini palleløfter. Dertil støtter vi at man er påpasselig med de mest basale vedtægter der gælder for købet af mini palleløfter online, fx hvilken ombytningsret internet forhandleren benytter.

I den sammenhæng er det i øvrigt essesentielt, at man permanent gemmer ens ordremail, så man til enhver tid vil kunne bevidne sit køb af mini palleløfter, uanset om man køber ved XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Hanne gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Hanne N gav 4 stjerner

Rigtig god service

Birthe K gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Erik H gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til din online shopping
1Generelt tilråder vi at kigge hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det er en forsikring om at internet webshoppen føjer gældende dansk lovgivning, tillige med at online virksomheden tit vurderes af jurister som har indsigt i de gældende vilkår. Før nogen handler billige mini palleløfter i en e-forretning kunne de altid se på deres forretningsaftale.
2Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Handler med kort er en del af et lovbud, hvilket garanterer os imod uoprigtige online outlets. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du gerne vil betale prisen af flere omgange.
3Flere online varehuse garanterer billig levering på mini palleløfter, men oftest er det så nødvendigt at der shoppes for en fastsat sum. Derudover kunne du udvælge den mest betalelige form for levering, der typisk er at få bragt din ordre til en pakkeshop. Fragtløsningen er undertiden derudover meget fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.
4Trustpilot tilbyder dig forholdsvis pålidelige løsninger til at eftergå diverse eksisterende forbrugeres betragtninger og derved foreslår vi, at du efterforsker online butikkens omtaler før du køber billige mini palleløfter online. Facebook bringer dig tillige faktisk hensigtsmæssige chancer for at få indsigt i internet firmaets kundetilfredshed.
5Forud for at folk bestiller billige mini palleløfter i en online shop behøver man de facto tyde netshoppens regler, men det er undertiden ikke videre spændende. I øvrigt tilrådes det at køberen er klar over de mest relevante betingelser der har betydning for bestillingen af billige mini palleløfter online, for eksempel hvilken byttepolitik virksomheden har.
6Den mindst kostelige fragtmetode vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, men det nødvendiggør at du befinder dig i kort afstand af internet firmaets bopæl. Den fragtløsning er ekstremt væsentlig ifald du mangler mini palleløfter fluks. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet forretninger gebyrfri levering, men ofte er det forudsat at man shopper for et præcist beløb.
7Mange internet firmaer tilbyder på nuværende tidspunkt diverse billige fragtløsninger til mini palleløfter. En af de mest anvendte er efterhånden pakkeshoppen, fordi du dermed nemt kan hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså særdeles smertefri, samt mange gange tillige den mest letkøbte metode til levering.
8Leveringsdygtigheden er vældig bestemmende forudsat du skal bruge pakken lige om lidt, og derfor er det forholdsvis afgørende at vi studerer den forventede leveringsdato på mini palleløfter. En hel del e-shops giver billig dag-til-dag fragt på en masse produkter, som trods alt nødvendiggør at ordren laves forud for et givent tidspunkt.
9Det er særligt bekvemt for alle og enhver at vurdere prisniveauet online på billige mini palleløfter fra diverse forretninger på nettet, og af den grund yder langt de fleste internet webshops levering uden omkostninger. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig lukrativt at analysere en række internet firmaer efter tilbud og udsalg inden du handler, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris.