Bygpris.dk

Mini Rørtang

Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 18
540 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 10
300 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 12
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 12
310 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 18
500 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 24
770 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 14
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 14
385 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 10
265 kr.
Læs mere
Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot mini rørtang.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du bestille ved et online byggecenter, som kan tilbyde information omkring mini rørtang.
Det er absolut super vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du undersøge virksomhedens regler.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige mini rørtang alt efter hvor du handler online. Nogle vil have billige priser, og nogle giver faglig rådgivning. Du skal gennemtænke hvad du foretrækker.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at spare fragten, så kunne du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt i de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggecentre sælger varer fra alle mulige producenter, og af den grund kan du shoppe fra et stort sortiment af mini rørtang online.
De store byggemarkeder finder du i store dele af landet, og derved har flertallet chancen for at handle online og køre varerne på egen hånd. Derved har man valget om at spare fragtgebyret, og tilmed få produkterne med det samme.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, som tit er dansk ejede, måske sågar fra dit lokalområde. Dem støtter du når du køber mini rørtang online fra deres webshop.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online kan du forvente at få en bedre pris.
Forskellige online nichebutikker er eksperter i deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det formår de at yde endnu mere indsigtsfuld rådgivning fra folk der er eksperter i netop mini rørtang.
Danmarks største byggemarkeder
mini rørtang silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 ansatte i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

mini rørtang harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

mini rørtang jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

mini rørtang bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Glem ikke at du kan søge tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få forudsat at byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
2Det er afgørende at have et regnskab for istandsættelsen, så man har kontrol over udgifterne. Det vil være sundt at dokumentere samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan nedfælde udgiften ved dem alle sammen.
3Man vil for alt i verden ikke undvære værktøj. Jævnligt kan det være erstatteligt at have grejet til disposition når du begynder på byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tage højde for disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
4Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den grund bør du hyppigt tjekke vejrudsigten i tiden op til starten på projektet, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er midt i det komplicerede byggeprojekt.
5Der viser sig typisk ubelejlige hovedpiner når det gælder svære projekter, og pga. dette kan det vise sig af stor betydning at der afsættes nok plads i kalenderen, med formålet om at man er sikker på at nå i mål til tiden.
6Det kan give mening at tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du skal få assistance fra en fagperson til afslutningen af projektet. Såfremt du indhenter hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente uforpligtende tilbud fra forskellige virksomheder.
7Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til arbejdet, især ved omfangsrige byggeprojekter. Krævende byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. Dertil vil det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
8Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at have alle bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du iværksætter håndværket. Du får god gavn af at nedskrive en simpel oversigt hvor der bør fremgå alt hvad du får brug for, og så gennemgå hvert enkelt punkt, hvormed du sikrer dig at der ikke mangler noget.
9Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm som hjælper dig overfor potentielle skader. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke har assistance fra en professionel.
10Planlægning bliver metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du kunne overveje at nedskrive en struktureret arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, inklusiv en kronologisk orden. Husk at være skarp idet du sammensætter din agenda.
11Der findes alverdens guides og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Især YouTube supporterer dig med ekstremt meget udbytterig oplysning, særligt ifald man benytter engelske søgeord.
12I god tid inden at du indleder byggeriet kan det vise sig yderst fornuftigt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
De mest folkekære byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som jo er ultra godt arbejde. Karakteren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er absolut betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er meget imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

En række online shops foreslår i dag flere billige fragtmetoder til mini rørtang. En der er meget anvendt er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Leveringsmetoden er nemlig særdeles overkommelig, samt endda tillige den mest letkøbte leveringsmulighed.

Du bør ligeledes beslutte dig for at få produkterne bragt til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Denne viser sig jævnligt en sjat dyrere, men ligeledes usædvanlig fremkommelig ved køb af mini rørtang online. Den billigste form for fragt er unægtelig selv at hente pakken, som desværre forudsætter at du befinder dig med kort afstand til netshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på mini rørtang kan i nogle tilfælde være særligt vital når man har brug for produkterne inden for kort tid, så herved er det naturligvis meningsfuldt at vi besigtiger det forventede leveringstidspunkt for mini rørtang. Størstedelen af internet varehuse – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – udlover billig 1 dags levering på en masse produkter online, men som imidlertid kræver at du bestiller inden et givent tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen distribueret forud for at lagermedarbejderne drager hjemad.

Indtil flere online varehuse frembyder fragt uden beregning på mini rørtang online, men i mange tilfælde kræves det at man køber for et bestemt beløb. Som alternativ bør du gribe den mest letkøbte metode til levering, hvilket typisk vil være at få dem til at levere varerne til et udleveringssted.

En stor portion webbutikker tildeler click-and-collect hvor man køber billig mini rørtang online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og 10-4. Byggecentrene foreslår eksempelvis afhentning af mini rørtang i følgende områder:

Frederiksberg, Søborg, Haderslev, Grenaa, Farum, Varde, Viborg, Kolding, Brønshøj, Lystrup, Holstebro, Risskov, Tilst, Aalborg, Hedensted, Brønderslev, Vejle, Højbjerg, Middelfart, Esbjerg, Aarhus, Birkerød, Hvidovre, Struer, Rønne, Randers, Fredericia, Taastrup, Hobro, Hjørring, Ballerup, Odense, Slagelse, Albertslund, Virum, Helsingør, Horsens, Nakskov, Lillerød, Tårnby, Charlottenlund, Kalundborg, Næstved, Brøndby, Ikast, Skive, Glostrup, Frederikshavn, Vanløse, Værløse, Gentofte, Lyngby, Frederiksværk, Rødovre, Gladsaxe, Holbæk, Nyborg, Vallensbæk, Køge, Hillerød, Dragør, Herning, Haslev, Herlev, Hedehusene, Thisted, Svendborg, Odder, Solrød Strand, Ringsted, Hørsholm, Silkeborg, Ølstykke, Rudersdal, Åbyhøj, Brabrand, Valby, Aabenraa, Nærum, Skanderborg, Frederikssund, Nykøbing Falster, Vordingborg, Korsør, Kokkedal, Greve, Roskilde, Ishøj, Sønderborg, Nørresundby, Allerød, Jyllinge, København, og Stenløse, .

Afhentning ift. mini rørtang er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Amager, Lolland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland).

Ved indkig i søgedata står det klart, at mennesker mange gange leder efter fx mini rørtang online og køb mini rørtang. Man ser desuden som regel internet shoppere søge fx mini rørtang priser, mini rørtang tilbud og billig mini rørtang, foruden de gængse byggekæder som Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

Gode tilbud på mini rørtang

Det er jo temmelig smertefrit for os alle at finde information om priser på billige mini rørtang online hos diverse internet varehuse, og herved har de fleste online butikker været tvunget til at mindske prisniveauet på mini rørtang betragteligt, og endda præstere billig levering.

Trods dette kan det immervæk vise sig lønsomt at eftergå et par forskellige e-forretninger efter tilbud på mini rørtang online inden du handler, sådan at du er garanteret at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Du må lige meget hvad ikke undervurdere, at ifald en forhandler på nettet frembyder billige mini rørtang online for en pris som er umådelig billig, så er det undertiden være et tegn på en snydagtig webshop. Køb med kort er dog en del af en vedtægt, som støtter dig som kunde overfor uærlige e-forhandlere.

Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du drage fordel af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil honorere prisen på mini rørtang ude i fremtiden. Dette foreslåes ofte ved specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggekæder som for eksempel Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

Ved indkig i søgedata bliver det klart, at folk jævnligt søger fx mini rørtang online og køb mini rørtang. Man ser derudover ofte folk søge efter bl.a. mini rørtang tilbud, mini rørtang priser samt billig mini rørtang.

Se nærmere på nuværende kunders synspunkter

Trustpilot leverer sådan set stabile muligheder for at se nøjere på adskillige aktuelle konsumenters ratings og derfor rekommanderer vi, at du kigger på online webshoppens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige mini rørtang online.

Facebook yder på samme måde adskillige gavnlige løsninger til at få indblik i e-forhandlerens kundefokus. Her møder vi endda internet foretagender som gør det muligt at meddele en bedømmelse af ordreforløbet, som også må tages i brug til at vurdere kundetilfredsheden.

Forinden nogen shopper billige mini rørtang online hos en e-forretning kan man de facto se på e-butikkens handelsvilkår, dog er det normalt ikke særlig morsomt, særligt ved de gængse byggekæder som Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

En nemmere løsning kan derfor være at efterse hvorvidt e-forhandleren er e-mærket, fordi det almindeligvis er et fingerpeg om at e-firmaet følger de officielle danske regler, udover at online forretningen ofte ses til af specialister som er meget bekendte med de gældende love.

Derudover giver det dig genvej til at blive assisteret, såfremt du skulle få vanskeligheder i processen med dit køb af mini rørtang. Udover dette er det godt at man er vaks omkring de mest relevante vedtægter der indvirker på bestillingen af mini rørtang online, fx hvilken returret e-butikken kører med.

Her er det i øvrigt relevant, at man altid beholder sin ordrekvittering, så man i fremtiden vil kunne bekræfte bestillingen af mini rørtang, uafhængig af om man handler hos Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus eller Davidsen.

Lars Møller gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Lene gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Søren gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Jette Andersen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi tilråder generelt at undersøge om internet shoppen er godkendt af e-mærket, da det bør være en angivelse af at netshoppen accepterer de danske regler, og at online forretningen tit revideres af fagmænd der forstår vilkårene. Inden nogen bestiller billige mini rørtang i en internet forhandler behøver de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsaftale.
2Fragtperioden er jo yderst vigtig hvis vi har behov for produktet om kort tid, og i det øjemed er det tydeligvis på sin plads at vi efterser den forventede leveringstid for mini rørtang. De fleste e-firmaer i Danmark lover billig 1 dags levering på utallige varer, men vær påpasselig da det nødvendiggør at orden realiseres før et konkret tidspunkt.
3Indtil flere internet butikker byder på billig levering på mini rørtang, men undertiden er det så præmissen at du indkøber for en bestemt pris. Som alternativ bør du tage den mest billige form for levering, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig som oftest ydermere temmelig overkommelig. Den mest betalelige leveringsmetode er dog at du selv henter varerne.
4De fleste online forhandlere udlover i øjeblikket alverdens billige leveringsmåder til mini rørtang. En af dem der er mest populær er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente pakken når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig yderst let gængelig, og desuden endda den mest betalelige mulighed for fragt.
5Trustpilot tilbyder en lang række fornemme genveje til at sondere en lang række nuværende forbrugeres betragtninger og derved stiller vi forslag om, at du ser nærmere på internet firmaets omtaler forud for at du handler billige mini rørtang online. Facebook indebærer ydermere relativt passelige metoder til at få indtryk af internet forhandlerens popularitet.
6Forinden folk handler billige mini rørtang hos en online butik behøver man uden tvivl gennemlæse deres regler, det er dog mange gange ikke videre spændende. Ligeledes er det smart at køberen er omhyggelig omkring de mest vitale reglementer der har indflydelse på bestillingen af billige mini rørtang online, som for eksempel hvilken ombytningsret butikken benytter.
7Vi anbefaler kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er en del af en lov, der bistår dig som køber imod uærlige internet handler. Som en anden løsning burde du drage nytte af en løsning som fx ViaBill, såfremt du agter at afdrage betalingen over en længere periode.
8Det er i dag særdeles let for alle at kigge efter tilbud online på billige mini rørtang hos forskellige internet butikker i Danmark, og på grund af dette præsterer de fleste internet foretagender fri fragt. Dog kan det alligevel være profitabelt at analysere nogle få e-handler efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, således at du er garanteret at få den mindst kostelige pris.
9Den mest letkøbte mulighed for levering vil til enhver tid være selv at hente varerne, men det betinges af at du befinder dig med kort afstand til online forhandlerens arbejdslager. Den form for levering kan være ultra væsentlig når du skal bruge mini rørtang inden for kort tid. Alternativt så yder nogle online outlets gratis levering, men i reglen er det under forudsætning af at der bestilles for en bestemt sum.