Bygpris.dk

Mini Stemmejern

Hultafors stemmejern HDC 20mm
185 kr.
Læs mere
Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Læs mere
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Læs mere
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Læs mere
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Læs mere
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Læs mere
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Læs mere
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Læs mere
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Det er specielt en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende byggemarkedets betingelser.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige mini stemmejern alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder de bedste priser, imens øvrige har fokus på service. Du skal beslutte hvad der for dig betyder mest.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Derfor kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, som giver hjælp og vejledning omkring mini stemmejern.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Nogle byggecentre udbyder et stort udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot mini stemmejern.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte butikker, hvilket kan bidrage til øget tryghed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder samler produkter fra talrige producenter, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af mini stemmejern online.
De udbredte byggecentre har butikker overalt i landet, og pga. det har man chancen for at købe online og fragte materialerne personligt. Derved har du mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og samtidig få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede netbutikker er opstartsvirksomheder, som tit er dansk ejede, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler mini stemmejern online på deres hjemmeside.
Mange nichebutikker producerer selv varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online bør du få en bedre pris.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker har en dybdegående viden om deres varer, da de kun sælger disse produkter. Ergo kan du modtage ekstremt gavnlig rådgivning fra nogle med specialistviden i netop mini stemmejern.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

mini stemmejern silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

mini stemmejern harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af omkring 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af over 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

mini stemmejern jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

mini stemmejern bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kunne overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal have hjælp fra en professionel til noget af byggeriet. Hvis du benytter assistance fra en fagmand er det fordelagtigt at lede efter prisoverslag fra en håndfuld virksomheder.
2Der er en verden af hjælpeartikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube kan hjælpe med store mængder udbytterig info, specielt forudsat at du benytter engelske søgeord.
3Typisk vil det være vigtigt at lave en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på den økonomiske del. Det bør blive en god idé at nedskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne nedfælde ens udgift ved dem alle sammen.
4I god tid inden at du opstarter byggeprocessen kan det være aldeles fundamentalt at være sikker på, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde diverse regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
5Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den grund kan du ofte holde øje med vejrberetningerne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger netop som du står midt i dit komplicerede byggeprojekt.
6Du må nødig glemme sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis sko og hjelm der beskytter dig mod hændelige skader. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, navnlig såfremt du ikke har hjælp fra en professionel.
7Forberedelse bliver metoden til at lykkes med byggeriet. Du skal liste en velovervejet handlingsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af arbejdsplanen.
8Det anbefales at søge hjælp til dele af projektet, især hvis det er krævende ombygninger. Store byggerier kræver flere mennesker. Ydermere vil det være hurtigere og mere minderigt når der er flere der bidrager.
9Man bør nødig undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det være fundamentalt at have udstyret klar inden du igangsætter arbejdet. Derudover er det godt at medtage disse omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
10Det er muligt at hente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det får man i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at projektet påvirker naturen.
11Der viser sig jævnligt uventede problemer i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og følgelig viser det sig væsentligt at man har afsat rimelig tid i agendaen, som er vigtigt for at man er overbevist om at nå i mål.
12Potentielt kan det blive meningsfuldt at have alle bygningsmaterialer tilgængelige inden du kaster dig over eksekveringen. Du kan med fordel nedskrive en simpel liste som indeholder alt det du har brug for, og efterfølgende eftergå oversigten, med det formål at du er sikker på at du ikke har glemt noget.
Danskernes foretrukne byggekæder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er enormt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

En stor portion online butikker yder i dag diverse billige leveringsmodeller til mini stemmejern. En favorit er for nærværende levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot dine produkter når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo yderst smart, og desuden endvidere den mest betalelige fragtmulighed.

Du kan alternativt beslutte dig for at vælge at få sendt hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er mange gange en tand mere omkostningsfuld, men omvendt i høj grad bekvem ved køb af mini stemmejern online. Den mest billige løsning til levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som jo betinges af at du er i nærheden af online shoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på mini stemmejern er vældig betydningsfuld i tilfælde af at man har behov for varen omgående, så herved er det rimelig afgørende at man finder det forventede leveringstidspunkt på mini stemmejern. En hel del internet shops – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig 1 dags fragt på en hel del varer online, men vær påpasselig da det er regnet ud fra at transaktionen gennemføres inden et bestemt tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få produkterne ordnet forinden de logistikansatte har fri.

En hel del internet foretagender garanterer portofri levering på mini stemmejern online, men i mange tilfælde er det så præmissen at der købes for en præcis sum. Ellers kan man beslutte sig for den mest betalelige leveringsmanér, som i de fleste tilfælde vil være at få leveret bestillingen til en pakkeshop.

Flere webbutikker giver klik-og-hent hvor du handler billig mini stemmejern derhjemme og afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Davidsen. Byggemarkederne yder blandt andet klik-og-hent på mini stemmejern i følgende byer:

Grenaa, Odense, Hjørring, Frederiksberg, Birkerød, Lystrup, Viborg, Åbyhøj, Rødovre, Slagelse, Frederikshavn, Odder, Gladsaxe, Nørresundby, Farum, Middelfart, Frederiksværk, Randers, Nykøbing Falster, Kolding, Ballerup, Fredericia, Horsens, Jyllinge, Nyborg, Struer, Hedensted, Rudersdal, Skanderborg, Taastrup, Haslev, Varde, Aabenraa, Kalundborg, Vallensbæk, Ikast, Svendborg, Aalborg, Tilst, Værløse, Greve, Køge, Solrød Strand, Valby, Ølstykke, Charlottenlund, Vordingborg, Helsingør, Højbjerg, Dragør, Lillerød, Gentofte, Søborg, Vanløse, Tårnby, Næstved, Glostrup, København, Vejle, Stenløse, Silkeborg, Herlev, Ringsted, Hørsholm, Haderslev, Sønderborg, Kokkedal, Nærum, Virum, Holbæk, Risskov, Roskilde, Hedehusene, Brøndby, Lyngby, Hvidovre, Korsør, Ishøj, Albertslund, Hillerød, Frederikssund, Brønderslev, Hobro, Brønshøj, Rønne, Aarhus, Herning, Brabrand, Nakskov, Esbjerg, Skive, Thisted, Holstebro, og Allerød, .

Click-and-collect ift. mini stemmejern er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Bornholm) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når vi ser på statistikkerne er det klart, at folk som regel søger bl.a. billig mini stemmejern og mini stemmejern priser. Man ser desuden som regel folk efterspørge for eksempel mini stemmejern tilbud, køb mini stemmejern samt mini stemmejern online, plus de store byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

Priser på mini stemmejern

Det er i dag meget uproblematisk for os alle at søge sig frem til tilbud på billige mini stemmejern online på flere netbutikker, og til gengæld har en hel del webbutikker været presset til at at stampe priserne på mini stemmejern voldsomt, og endda garantere fragt uden omkostninger.

Derfor kan det alligevel være profitabelt at besigtige flere internet varehuse i Danmark efter tilbud på mini stemmejern online inden du gennemfører din handel, således at du er sikker på at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

Du skal ikke desto mindre være obs på, at såfremt en shop på nettet forhandler billige mini stemmejern online på tilbud til en pris som kan ses som hamrende billig, så kunne det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en fup webbutik. Shopping med kort er ikke desto mindre dækket ind under en orden, hvilket dækker køber imod fup internet firmaer.

Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du benytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du foretrækker at betale omkostningerne til mini stemmejern af flere omgange. Dette tilbydes normalt i niche webshops, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark og XL-Byg.

Når man ser på tallene er det markant, at internet shoppere som regel efterspørger for eksempel mini stemmejern online og mini stemmejern priser. Foruden dette ser vi typisk netshoppere kigge efter fx billig mini stemmejern, køb mini stemmejern samt mini stemmejern tilbud.

Analyser nuværende kunders ratings

Trustpilot tilbyder dig en lang række tiltalende muligheder for at tolke en lang række tidligere brugeres vurderinger og derved er det klogt, at du læser internet forretningens bedømmelser inden du bestiller billige mini stemmejern online.

Facebook giver dig tillige fuldt ud gavnlige genveje til at få et kig ind i internet virksomhedens troværdighed. Herinde møder vi endda internet handler som giver folk mulighed for at notere en evaluering af deres købsoplevelse, som lige så vel kan benyttes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk bestiller billige mini stemmejern online hos en e-shop burde man egentlig se på webbutikkens betingelser, dog er det undertiden ikke super interessant, specielt på de velkendte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

En nem løsning er at finde ud af hvorvidt internet butikken er e-mærke godkendt, fordi det længe har været en forsikring om at webshoppen efterlever den officielle danske lovgivning, samt at online firmaet undertiden kontrolleres af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om de gældende love.

Desuden giver det dig anledning til at få hjælp, når du udsættes for udfordringer i processen med din ordre på mini stemmejern. For øvrigt går vi ind for at køber er obs på de mest betydningsfulde regler der spiller ind i forbindelse med bestillingen af mini stemmejern online, som eksempelvis den byttepolitik internet firmaet anvender.

Her er det ydermere essesentielt, at man til enhver tid beholder sin e-mail kvittering, således man til enhver tid kan dokumentere købet af mini stemmejern, uagtet om man har købt fra XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan eller 10-4.

Jette M gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Camilla Møller gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Louise H gav 5 stjerner

Perfekt køb

Helle gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringshastigheden er ret væsentlig såfremt du behøver varen øjeblikkeligt, så herved er det uden tvivl væsentligt at du tjekker den anslåede leveringsdato ved mini stemmejern. En lang række online butikker præsterer billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende produkter, men glem ikke at det er regnet ud fra at ordren gennemføres tidligere end et aftalt klokkeslæt.
2Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er dækket ind under en foranstaltning, som beskytter folk imod snydagtige internet varehuse. Som et alternativ bør du anvende et afdragstilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at godtgøre regningen ude i fremtiden.
3Generelt tilråder vi at kontrollere hvorvidt online butikken er e-mærket medlem, fordi det længe har været en sikkerhed for at e-butikken understøtter de danske retningslinjer, samt at e-firmaet jævnligt tilses af fagfolk der har meget erfaring med lovgivningen. Inden folk bestiller billige mini stemmejern hos en internet virksomhed kan de de facto gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsbetingelser.
4Inden nogen shopper billige mini stemmejern hos en butik på nettet bør man egentlig læse netshoppens vilkår, det er dog naturligvis en omfattende opgave. Herudover er det klogt at kunden er hensynstagende til de væsentligste forhold der kan influere på bestillingen af billige mini stemmejern online, eksempelvis den byttepolitik online firmaet garanterer.
5En række netshops tilbyder nu om dage en række forskellige billige løsninger til levering til mini stemmejern. Den mest populære er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye produkter når det passer dig bedst. Løsningen er nemlig ualmindeligt nem, samt ofte tilmed den mest prisbevidste leveringsløsning.
6En række webbutikker præsterer fri fragt på mini stemmejern, men i reglen kræves det at der handles for et fastslået beløb. Alternativt kunne man udse dig den prisbilligste fragtform, hvilket gerne vil være at få bragt dine produkter til en pakkeshop. Denne er almindeligvis endda rigtig smertefri. Den mest betalelige type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
7Trustpilot tilbyder dig de facto gode genveje til at betragte en stor portion andre køberes omtaler og herved er det prisværdigt, at du tager et kig på online forhandlerens vurderinger inden du shopper billige mini stemmejern online. Facebook leverer ligeledes uden sammenligning hensigtsmæssige metoder til at få indblik i netbutikkens pålidelighed.
8Den mindst kostelige leveringsform er utvivlsomt at du selv henter pakken, men dette kræver at du fysisk befinder dig i nærheden af webbutikkens bopæl. Den leveringsmanér er vældig væsentlig i tilfælde af at du står og skal bruge mini stemmejern fluks. Alternativt så tilbyder en række online firmaer portofri levering, men i de fleste tilfælde kun når der aftages for en konkret pris.
9Det er efterhånden ret ukompliceret for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser online på billige mini stemmejern fra flere internet foretagender, og af den grund yder langt de fleste internet webshops levering uden betaling. Dog kan det til hver en tid være indbringende at kigge forbi nogle enkelte netbutikker efter tilbud og udsalg før du køber, således at man er sikker på at opnå den mest attraktive pris.