Bygpris.dk

Mini Varmepistol

Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Læs mere
Milwaukee Varmepistol M18 BHG-502C
2.590 kr.
Læs mere
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Læs mere
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Læs mere
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Læs mere
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Læs mere
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Læs mere
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Læs mere
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Læs mere
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Læs mere
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Læs mere
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Læs mere
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Læs mere
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Læs mere
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Læs mere
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Læs mere
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Læs mere
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Læs mere
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Læs mere
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere varerne på egen hånd. Det er i særdeleshed en mulighed hos de kendte byggecentre.
Der kan være forskel på priserne på billige mini varmepistol hos de forskellige online byggekæder. En del vil have billige priser, og andre har kompetent rådgivning. Du må bestemme hvad du vil prioritere.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort vareudvalg, imens nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare mini varmepistol.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du kende butikkens handelsbetingelser.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Hermed bør du købe fra en netbutik, som tilbyder hjælp til valg af mini varmepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede butikker, hvilket kan give øget tryghed når du skal købe online. Det kan du se fordele i.
De kendte byggekæder køber varer fra alle mulige nichebutikker, og af den grund kan du handle fra et stort udvalg af mini varmepistol online.
De velkendte byggekæder har butikker nær dig, og som følge af det har man mulighed for at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Derved kan du vælge at undgå leveringsomkostningen, og sågar skaffe produkterne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online er det muligt at få en billigere pris.
De fleste specialiserede netshops ved ekstremt meget om deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Herved kan du opleve mere erfaren hjælp fra mennesker som er specialister i netop mini varmepistol.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du bestiller mini varmepistol online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

mini varmepistol jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 medarbejdere i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af over 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

mini varmepistol bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

mini varmepistol harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

mini varmepistol silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forinden du optager arbejdet må det være højst afgørende at du sikrer dig, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der være gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
2Typisk vil det vise sig essentielt at nedskrive en budgetoversigt for dit projekt, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil være økonomisk at nedfærdige hver enkelt udgift, og dernæst notere ens købspris for dem én efter én.
3Godt forarbejde er metoden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at forfatte en struktureret strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en kronologisk orden. Vær konkret når du sammensætter din arbejdsplan.
4For projekter udendørs kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum undersøge vejrberetningerne i den tid der er op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at piske ned bedst som du er gået i gang med det store projekt.
5Der præsenterer sig altid uforudsigelige bump på vejen i tilfælde med store projekter, og herved vil det vise sig væsentligt at der er afsat rigeligt med plads i planen, således at man er tryg ved at nå i mål.
6Der kan findes alle mulige former for hjælpeartikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube giver dig adgang til store mængder almennyttig info, især når man kigger i hele verden.
7Du har mulighed for at søge offentlig støtte til byggeprojekter. Det ydes forudsat at projektet er miljøvenligt. At få tilskud kræver altså at projektet influerer positivt på klimaet.
8Husk at vurdere hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du kan have fordel af at købe hjælp fra en professionel til delelementer af byggeriet. Såfremt du indhenter hjælp fra en fagperson er det fordelagtigt at modtage forslag fra forskellige leverandører.
9Det viser sig betydningsfuldt at have de presserende byggematerialer handlet ind på forhånd inden du begynder din byggeproces. Du bør notere en overskuelig oversigt hvorpå der noteres alt du skal bruge, og dernæst granske hver eneste ting, så du er sikker på at alt er klar.
10Du må nødig undvære værktøj. Tit kan det vise sig klogt at have det klar idet du går løs med arbejdet. I øvrigt er det afgørende at tage højde for udgifterne hertil i regnskabet for byggeriet.
11Det kan overvejes at indhente hjælp til arbejdet, i særdeleshed når det kommer til væsentlige arbejdsopgaver. Omfattende byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Ydermere er det mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
12Du skal unden ingen omstændigheder forsømme dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som sko og hjelm som sikrer dig overfor hændelige ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, især såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
De bedst vurderede byggeshops
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og blot 4 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ultra godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % giver toprating, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken fragttype er smartest?

Masser af online webshops tilbyder efterhånden et hav af forskellige billige fragtløsninger til mini varmepistol. Den mest anvendte er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din bestilling den dag der passer dig. Fragttypen er nemlig meget problemfri, samt ofte også den billigste fragtform.

Du burde derudover tænke over at bestille varerne til levering hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden er undertiden en anelse dyrere, men også meget uproblematisk for mini varmepistol online. Den mest prisbevidste type af levering er utvivlsomt at hente varerne selv, som jo afhænger af at du er med kort afstand til internet selskabets byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på mini varmepistol er selvfølgelig temmelig væsentlig forudsat vi har brug for ordren inden for kort tid, så i det øjemed er det utvivlsomt essentielt at man besigtiger den forventede leveringstid ved mini varmepistol. Mange e-forhandlere – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varer online, som dog er påkrævet at transaktionen gennemføres forud for et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet inden logistikpersonalet får fri.

Nogle enkelte webshops præsterer fragtfri levering på mini varmepistol online, men oftest er det betinget af at der indkøbes for en præcis sum. Desuden kan du overveje den mindst kostelige fragtmetode, som ofte vil blive at få bragt din bestilling til et udleveringssted.

Adskillige kæder foreslår click-and-collect hvor du handler billig mini varmepistol online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Stark. Byggekæderne tildeler eksempelvis afhentning af mini varmepistol i følgende byer:

Brønderslev, Taastrup, Lyngby, Gentofte, Nyborg, Ballerup, København, Virum, Hobro, Hjørring, Hillerød, Glostrup, Lystrup, Hvidovre, Søborg, Slagelse, Aarhus, Herning, Brønshøj, Brabrand, Charlottenlund, Ølstykke, Esbjerg, Struer, Farum, Silkeborg, Køge, Varde, Stenløse, Frederiksværk, Randers, Helsingør, Ishøj, Kolding, Nykøbing Falster, Højbjerg, Birkerød, Lillerød, Aabenraa, Åbyhøj, Nørresundby, Herlev, Vallensbæk, Hørsholm, Albertslund, Rønne, Næstved, Ringsted, Greve, Viborg, Sønderborg, Odder, Odense, Korsør, Rødovre, Rudersdal, Risskov, Ikast, Vordingborg, Hedehusene, Kalundborg, Holbæk, Skive, Kokkedal, Jyllinge, Roskilde, Svendborg, Frederiksberg, Vejle, Fredericia, Skanderborg, Nærum, Middelfart, Haderslev, Vanløse, Valby, Gladsaxe, Tårnby, Thisted, Holstebro, Tilst, Frederikssund, Haslev, Frederikshavn, Brøndby, Solrød Strand, Nakskov, Aalborg, Grenaa, Hedensted, Dragør, Horsens, Værløse, og Allerød, .

Click-and-collect ift. mini varmepistol er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland).

Når der ses på data fremstår det klart, at netshoppere typisk leder efter bl.a. køb mini varmepistol og mini varmepistol tilbud. Derudover oplever man som regel online shoppere efterspørge for eksempel mini varmepistol priser, billig mini varmepistol og mini varmepistol online, foruden de store byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Få rabat på mini varmepistol

Det er jo i høj grad bekvemt for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige mini varmepistol online i blandt forskellige butikker på nettet, og på grund af dette har flertallet af online forhandlere ikke kunne slippe for at stampe priserne på mini varmepistol markant, og derudover byde på fragt uden omkostninger.

Det kan til hver en tid være smart at checke nogle webshops efter rabatter og tilbud på mini varmepistol online inden du handler, således at du er sikker på at antage den laveste pris. Se ikke bare på de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

Man bør trods alt være så påpasselig, at i tilfælde af at en forhandler på nettet afsætter billige mini varmepistol online for en pris der kan virke ekstraordinært billig, så kan det i nogle tilfælde være et symbol på en fup online shop. Køb med gængse betalingskort er dog inkluderet i en orden, som beskytter dig som køber imod bedrageriske internet handler.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du benytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, når du ønsker at dække betalingen af mini varmepistol over et længere tidsrum. Det tilbydes typisk i online nichebutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

Når vi kigger i tallene fremstår det klart, at internet shoppere mange gange efterspørger blandt andet mini varmepistol tilbud og køb mini varmepistol. Foruden dette ser man typisk folk lede efter for eksempel mini varmepistol priser, mini varmepistol online og billig mini varmepistol.

Tjek tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot indebærer absolut anstændige løsninger til at dechifrere en lang række andre køberes oplevelser og derved tilrådes det, at du kigger på online virksomhedens vurderinger forinden du placerer din ordre på billige mini varmepistol online.

Facebook frembyder ydermere aldeles værdifulde metoder til at få et kig ind i online forhandlerens kundefokus. I øvrigt er der faktisk internet firmaer hvor kunder kan meddele en evaluering af ordreforløbet, som desuden bør udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen køber billige mini varmepistol online i en e-shop kan man i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af shoppens betingelser, det er dog typisk ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de kendte byggecentre som Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

En anden løsning kunne derfor være at efterse om internet forhandleren er e-mærke godkendt, fordi det bør være en garanti for at online forhandleren lever op til de officielle danske regler, og at internet forhandleren undertiden besøges af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om reglerne.

Derudover tilbydes du genvej til at få bistand, såfremt du forvoldes problemstillinger i forbindelse med dit indkøb af mini varmepistol. I øvrigt går vi ind for at kunden er obs på de mest centrale retningslinjer der kan have indflydelse på købet af mini varmepistol online, eksempelvis hvilken bytteret internet shoppen garanterer.

I den forbindelse er det ydermere afgørende, at man altid sikrer sin faktura e-mail, således man i fremtiden kan eftervise sin bestilling af mini varmepistol, uagtet om man shopper hos Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4 eller Jem og Fix.

Kirsten U gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Morten Christiansen gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Christian Hansen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Rasmus Andersen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 gode råd til online indkøb
1Det er i dag ekstremt let gængeligt for folk at sammenligne tilbud online på billige mini varmepistol på flere internet firmaer i Danmark, og følgelig præsterer flere internet forhandlere fragt uden gebyr. Trods dette kan det til hver en tid blive nyttigt at sammenligne enkelte shops på nettet efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er tryg ved at modtage den laveste pris.
2Forud for at nogen køber billige mini varmepistol på en netshop bør de for at være sikker gennemløbe e-butikkens betingelser, men det er uden tvivl et omfattende projekt. Derudover kan det være til hjælp at køberen er vaks omkring de mest relevante vilkår der er gældende for bestillingen af billige mini varmepistol online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed internet forretningen kører med.
3Vi anbefaler generelt at efterse hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det bør være en sikkerhed for at online webshoppen opretholder dansk lovgivning, samt at online butikken hyppigt revideres af sagkyndige der har meget erfaring med vedtægterne på området. Forud for at nogen køber billige mini varmepistol hos en forhandler på nettet behøver man de facto løbe igennem virksomhedens regler.
4En række outlets på nettet tilbyder nu om dage et stort udvalg af billige former for levering til mini varmepistol. Det mest almindelige er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig særligt let, samt desuden desuden den billigste leveringsform.
5Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er dækket ind under en orden, som forsvarer os overfor svindlende e-forhandlere. Alternativt kan du vælge en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at godtgøre pengene senere.
6Den mest prisbevidste løsning til levering vil til enhver tid være at du selv henter varerne, som jo forudsætter at du er nærved online webshoppens lager. Den fragtmetode kan i nogle tilfælde være særligt betydningsfuld når vi behøver mini varmepistol om et øjeblik. Alternativt så lover visse e-forretninger i Danmark fragtfri levering, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du køber for en fastsat sum.
7Trustpilot resulterer i forholdsvis hæderlige genveje til at bese en række øvrige brugeres evalueringer og derved kan det være til hjælp, at du gransker webbutikkens ratings forud for at du køber billige mini varmepistol online. Facebook medfører også super relevante muligheder for at få kendskab til netbutikkens kundefokus.
8Leveringsdygtigheden er jo særdeles bestemmende om vi behøver produkterne om et øjeblik, og herved er det relativt relevant at du efterser leveringstidspunktet på mini varmepistol. En stor portion netshops i Danmark byder på billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varenumre, men vær vagtsom da det er forudsat at du bestiller inden et aftalt tidspunkt.
9Visse online webshops tilbyder billig fragt på mini varmepistol, men oftest gælder det kun hvis der købes for en fastsat pris. Som alternativ kunne man udse dig den mest billige leveringsmodel, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et afhentningssted. Metoden bliver jævnligt desuden usædvanlig enkel. Den prisbilligste leveringsmulighed er utvivlsomt at du selv henter ordren.