Bygpris.dk

Mirka Girafsliber

MIRKA LEROS girafsliber 950cv, 225 mm
9.375 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225
5.840 kr.
Læs mere
Festool Girafsliber Planex easy LHS-E 225 EQ
7.256 kr.
Læs mere
Festool girafsliber - Langhalssliber med masser af kraft
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort sæt
9.895 kr.
Læs mere
Festool Planex Girafsliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 sæt
8.749 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort
4.955 kr.
Læs mere
MIRKA LEROS girafsliber 950cv, 225 mm
9.375 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK girafsliber VACUGLIDE ELS 225.1
5.384 kr.
Læs mere
ROKAMAT Girafsliber HERON
9.999 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt ProBuilder 81534
849 kr.
Læs mere
Kombi girafsliber 710 watt PowerPlus POWX0477
1.693 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt med LED lampe PowerPlus
1.182 kr.
Læs mere
Girafsliber til væg og loft PowerPlus 710W
1.195 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Dermed kan det overvejes at handle hos en online byggeshop, hvor du kan modtage information omkring Mirka girafsliber.
Ifald du vil have varerne hurtigt eller blot ønsker at blive fri for fragten, så kan du med fordel køre produkterne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed i de udbredte byggekæder.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Af den grund bør du undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige Mirka girafsliber fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har gode tilbud, og øvrige tilbyder kompetent sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Det er helt klart utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Flere byggecentre fremviser et bredt udvalg af varer, imens andre fokuserer på en bestemt varetype. Du skal bestemme om det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot Mirka girafsliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og velkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggekæder køber varer fra adskillige specialbutikker, hvorfor du så kan vælge fra et stort sortiment af Mirka girafsliber online.
De kendte byggekæder har butikker i de større byer, og derfor har de fleste valget om at bestille online og hente varerne på egen hånd. På grund af det har du mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, og samtidig skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online kan du få en lavere pris.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er små familiefirmaer, som oftest er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du idet du bestiller Mirka girafsliber online på deres side.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså bør du forvente super nyttig vejledning fra personale der er specialister i lige præcis Mirka girafsliber.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af over 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag over 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Mirka girafsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Mirka girafsliber jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af over 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Mirka girafsliber silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag over 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af over 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Mirka girafsliber bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et regnskab for renoveringen, så man giver sig selv et overblik. Det må være fordelagtigt at dokumentere samtlige poster, og så gennemgå den billigste pris på hver enkelt.
2Ved udendørs opgaver har vejret meget at sige. Af den grund må du hyppigt se prognosen for vejret i dagene før arbejdets start, så du undgår at det pludselig begynder at stå ned i stænger når du lige er i fuld gang med det krævende byggeprojekt.
3Du kan finde mange forskellige guides og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube giver utrolig meget brugbar information, særligt hvis du kigger i hele verden.
4Glem ikke at du kan søge offentligt tilskud til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til miljøet. Støtten er altså afhængig af at projektet har en positiv effekt på naturen.
5Man bør aldrig undvære udstyr. Typisk kan det vise sig en fordel at have det klar til brug når du igangsætter byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at medregne de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeriet.
6Inden du opstarter arbejdet kan det blive usandsynligt fornuftigt at have styr på, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der være forskellige regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Du bør overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan skaffe professionel hjælp til noget af projektet. Ifald du anskaffer eksperthjælp kan det være fordelagtigt at notere uforpligtende tilbud fra en håndfuld firmaer.
8Der præsenterer sig jævnligt utidige udfordringer når det handler om større projekter, og som følge heraf vil det vise sig afgørende at man afsætter rimelig tid i handlingsplanen, som bidrager til at man føler sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
9Du skal unden ingen omstændigheder forsømme dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning som beskytter dig imod mulige uheld. Det er essentielt at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
10Det kan være nyttigt at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig hvis det er store ombygninger. Flere projekter kræver flere personer. Samtidig bliver det bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
11Godt forarbejde vil være vejen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at nedskrive en velovervejet tidsplan, som beskriver hvilke gøremål du vil klø på med på hvilket tidspunkt, og derudover en prioriteret rækkefølge. Vær konkret når du nedskriver din handlingsplan.
12Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at have de nødvendige materialer klar på forhånd inden du indleder projektet. Du har fordel af at udarbejde en simpel oversigt som indeholder det der bliver brug for, og så tjekke hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
De bedst vurderede byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og alene 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er meget overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er enormt imponerende. Karakteren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er meget beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

Adskillige internet forhandlere tildeler i dag mange forskellige billige leveringsløsninger til Mirka girafsliber. Førstevalget hos mange er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv afhenter din nyindkøbte vare når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså ekstremt enkel, samt mange gange ydermere den mest billige fragtform.

Du burde endvidere prøve at få produkterne sendt til din bolig eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen er i mange tilfælde en sjat mere omkostningsfuld, men ligeledes ualmindeligt gnidningsløs med Mirka girafsliber online. Den billigste slags levering er dog at du selv henter pakken, men den løsning stiller krav om at du lever med kort afstand til online forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på Mirka girafsliber kan i nogle tilfælde være virkelig afgørende hvis man skal bruge ordren om kort tid, og i det øjemed er det jo klogt at man kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på Mirka girafsliber. Adskillige e-butikker i Danmark – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilsiger billig levering på næste hverdag på flere varenumre online, som imidlertid er afhængig af at bestillingen gennemføres før et givent tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få produktet klar før de lageransatte holder fyraften.

En hel del webshops frembyder levering uden omkostninger på Mirka girafsliber online, men oftest kræves det at du indkøber for et bestemt beløb. Desuden skal du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsform, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at levere dine varer til en pakkeshop.

En lang række netshops foreslår click-and-collect hvor man køber billig Mirka girafsliber online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og 10-4. Byggemarkederne giver fx afhentning af Mirka girafsliber i disse byer:

Holstebro, Brøndby, Ølstykke, Vordingborg, Thisted, Middelfart, Ringsted, Hvidovre, Søborg, Haslev, Frederiksværk, Ishøj, Odense, Fredericia, Hjørring, Frederiksberg, Lyngby, Køge, Herning, Kalundborg, Greve, Risskov, Svendborg, Aarhus, Nærum, Herlev, Allerød, Horsens, Nørresundby, Farum, Varde, Nakskov, Sønderborg, Brønderslev, Jyllinge, Rønne, Hillerød, Struer, Viborg, Højbjerg, Brabrand, Frederikshavn, Hedensted, Brønshøj, Stenløse, Aalborg, Randers, Helsingør, Vallensbæk, Slagelse, Vanløse, Korsør, København, Næstved, Birkerød, Roskilde, Rudersdal, Dragør, Værløse, Odder, Glostrup, Albertslund, Lillerød, Skive, Ikast, Esbjerg, Tilst, Nykøbing Falster, Grenaa, Kokkedal, Frederikssund, Virum, Aabenraa, Rødovre, Hobro, Holbæk, Silkeborg, Hørsholm, Charlottenlund, Kolding, Nyborg, Hedehusene, Lystrup, Solrød Strand, Gladsaxe, Haderslev, Taastrup, Skanderborg, Tårnby, Valby, Gentofte, Vejle, Ballerup, og Åbyhøj, .

Afhentning for Mirka girafsliber er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland), Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når vi ser på data fremstår det markant, at folk mange gange leder efter blandt andet Mirka girafsliber tilbud og billig Mirka girafsliber. Foruden dette ser man mange gange mennesker søge blandt andet Mirka girafsliber online, Mirka girafsliber priser samt køb Mirka girafsliber, foruden de store byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Den bedste pris på Mirka girafsliber

Det er jo efterhånden super uproblematisk for købere at vurdere tilbud på billige Mirka girafsliber online i blandt flere e-firmaer, og til gengæld har flertallet af online webshops set sig tvunget til at nedskære prisen på Mirka girafsliber eftertrykkeligt, og i øvrigt frembyde gratis levering.

Det kan dog trods alt vise sig profitabelt at sammenholde et par forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud på Mirka girafsliber online forinden du køber, således at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man bør lige meget hvad være klar over, at ifald en online butik annoncerer billige Mirka girafsliber online til salg for en udsalgspris der er umådelig tiltalende, burde det for det meste være et karakteristika der viser en uærlig online butik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre dækket ind under en regel, som dækker dig imod snydagtige online forretninger.

Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du benytte en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du foretrækker at dække betalingen af Mirka girafsliber over et længere tidsrum. Det foreslåes som regel i specialiserede netbutikker, men ikke de store byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Bygma.

Når man ser på statistikkerne bliver det markant, at netshoppere ofte leder efter fx køb Mirka girafsliber og billig Mirka girafsliber. Derudover oplever vi som regel netshoppere efterspørge fx Mirka girafsliber tilbud, Mirka girafsliber priser og Mirka girafsliber online.

Undersøg tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot forærer dig sådan set gunstige chancer for at tyde ganske mange eksisterende køberes anmeldelser og af den grund går vi ind for, at du bliver klogere på webshoppens omtaler forinden du placerer din ordre på billige Mirka girafsliber online.

Facebook indebærer ydermere relativt tiltalende genveje til at få indtryk af online butikkens troværdighed. Herinde ser vi en del internet butikker som giver kunderne mulighed for at udforme en vurdering af virksomhedens service, hvilket også kan anvendes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen handler billige Mirka girafsliber online i en internet virksomhed burde de de facto granske butikkens betingelser, det er dog gerne ikke videre spændende, særligt med de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Alternativet er at efterse om internet selskabet er støttet af e-mærket, siden det kan være en forsikring om at webbutikken efterkommer de danske regler, foruden at e-forretningen af og til kontrolleres af fagmænd der kender til vilkårene.

Derudover giver det dig chance for at få hjælp, ifald du bliver udsat for dilemmaer med din shopping med Mirka girafsliber. I øvrigt foreslår vi at køberen er påpasselig med de grundlæggende betingelser der spiller ind i forbindelse med købet af Mirka girafsliber online, til eksempel hvilken ombytningsret online forhandleren har.

Derfor er det tilmed relevant, at man permanent opbevarer ens ordremail, således man altid kan eftervise sin bestilling af Mirka girafsliber, ligegyldig om man har handlet fra Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen eller 10-4.

Anne Knudsen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Jens gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Inge N gav 5 stjerner

SUPER

Susanne Møller gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 gode råd til når du køber online
1Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er omsluttet af en orden, der bistår køberen overfor falske internet outlets. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at klare betalingen over flere uger.
2Enkelte internet handler yder gebyrfri levering på Mirka girafsliber, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du køber for en konkret pris. Desuden bør du gribe den mindst kostelige type af levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere varerne til et udleveringssted. Fragtmetoden er gerne ligeledes særligt fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringstype er utvivlsomt at hente varerne selv.
3Mange online webshops udlover til alt held diverse forskellige billige fragtmetoder til Mirka girafsliber. Den mest anvendte er for øjeblikket pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente din bestilling når du har tid. Løsningen er jo ultra gnidningsløs, samt i mange tilfælde tilmed den mindst kostelige leveringsmodel.
4Leveringstiden kan vise sig at være særdeles vital når man står og skal bruge ordren om få sekunder, så af den grund er det faktisk essentielt at man tjekker den forventede leveringsdato for Mirka girafsliber. De fleste online selskaber frembyder billig 1 hverdags levering på en masse produkter, men vær opmærksom på at det betinges af at bestillingen placeres før et konkret tidspunkt.
5Trustpilot indebærer super hensigtsmæssige chancer for at besigtige en stor portion tidligere forbrugeres opfattelser og derved er det prisværdigt, at du gransker e-shoppens omtaler forud for at du bestiller billige Mirka girafsliber online. Facebook tilbyder endvidere faktisk hensigtsmæssige løsninger til at få indtryk af webbutikkens popularitet.
6Den mindst kostelige fragtmetode vil utvivlsomt være selv at hente ordren, men dette afhænger af at du lever i nærheden af online forretningens tilholdssted. Den leveringsversion kan vise sig at være meget vigtig når man har behov for Mirka girafsliber straks. Alternativt så garanterer visse netshops portofri fragt, men i mange tilfælde kræves det at der købes for et fastslået beløb.
7Generelt tilråder vi at granske om e-shoppen er medlem af e-mærket, grundet at det burde være et billede på at webbutikken adlyder de gældende danske regler, og at hjemmesiden lejlighedsvis efterses af sagkyndige der har nøje kendskab til reglerne. Før nogen bestiller billige Mirka girafsliber hos en internet shop kunne man uden tvivl tage stilling til shoppens regler.
8Det er i dag ekstremt praktisk for os alle at undersøge tilbud online på billige Mirka girafsliber på forskellige e-butikker, og derfor garanterer flertallet af e-handler portofri fragt. Dog kan det immervæk være fordelagtigt at checke indtil flere e-forretninger efter tilbud inden du køber, således at du er skråsikker på at skaffe sig den billigste pris.
9Forud for at nogen køber billige Mirka girafsliber i en e-butik kunne de i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsbetingelser, men det er i reglen et omfattende arbejde. Ligeså foreslåes det at køberen er hensynstagende til de mest vedkommende bestemmelser der kan influere på handlen med billige Mirka girafsliber online, som fx den returret netshoppen kører med.