Bygpris.dk

Møtrikspænder

Ferax møtrikspænder 1/2 BIW-900
895 kr.
Læs mere
Ferax møtrikspænder sæt 1/2
295 kr.
Læs mere
Ferax møtrikspænder 1/2 TH
895 kr.
Læs mere
BATO Møtrikspænder 1/2" Composite 624Nm 75103
1.389 kr.
Læs mere
BATO Møtrikspænder 1/2" Composite 1112Nm 75104
1.398 kr.
Læs mere
BATO Møtrikspænder 3/4" Composite 2034Nm 75109
3.448 kr.
Læs mere
BATO Møtrikspænder 1/2" Composite Stubby 1172Nm.
1.175 kr.
Læs mere
BATO Møtrikspænder 1/2" Composite Stubby 1302Nm 75034
1.175 kr.
Læs mere
BATO Møtrikspænder 1" 5500Nm 75117
4.998 kr.
Læs mere
BATO Møtrikspænder 3/8" Composite 583Nm 75102
1.379 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut meget vigtigt at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Dette er særligt et alternativ hos de store byggemarkeder.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund bør du vælge et online byggemarked, hvor du kan modtage hjælp til valg af møtrikspænder.
Nogle byggekæder udbyder et stort sortiment af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, udover bare møtrikspænder.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man læse netbutikkens handelsbetingelser.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige møtrikspænder alt efter hvor du handler online. Nogle har fokus på billige priser, imens øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du skal gennemtænke hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og anerkendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derfor har du tilbuddet om at købe online og transportere varerne selv. Takket være dette har du chancen for at spare fragtomkostningen, og tilmed skaffe produkterne straks.
De kendte byggekæder sælger varer fra alle mulige nicheshops, og af den grund kan du handle fra et stort sortiment af møtrikspænder online.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe møtrikspænder online fra deres webshop.
Mange online nichebutikker har ekstra meget forstand på deres produkter, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor bør du modtage endnu mere begavet service fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis møtrikspænder.
Hovedparten af nicheforhandlere styrer selv produktionen af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få en billig pris.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag flere end 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

møtrikspænder bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

møtrikspænder silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

møtrikspænder jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

møtrikspænder harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Husk at du kan hente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det får man i tilfælde af at byggeprojektet er CO2-besparende. Støtten er altså afhængig af at ombygningen har positiv indfyldelse på planeten.
2Forberedelse vedbliver at være kilden til succes med din byggeproces. Du bør overveje at have en velovervejet arbejdsplan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af din køreplan.
3Typisk vil det vise sig vigtigt at nedskrive et udgiftsbudget for ombygningen, så man har styr på penge-delen af det. Det må være økonomisk at beskrive alle poster, hvorefter man kunne kortlægge ens købspris for hver enkelt.
4Måske burde du overveje hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for bør anskaffe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du henter assistance fra en fagperson vil det normalt anbefales at lede efter forslag fra forskellige selskaber.
5For projekter udenfor kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Derfor bør du hyppigt lægge mærke til femdøgnsprognosen i dagene op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er godt i gang med dit store byggeprojekt.
6Du må aldrig nogensinde nedprioritere dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedssko som hjælp mod mulige ulykker. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
7Før du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive ekstremt fornuftigt med et tilsagn om, at projektet er lovligt. Alt efter din boligtype kan der være forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Muligvis vil det vise sig vigtigt at du har alle materialer parat før du påbegynder arbejdet. Du kan med fordel udarbejde en simpel oversigt hvorpå der noteres alt du skal bruge, og dernæst gennemgå hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
9Det kan være til god gavn at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig når det kommer til omfattende byggeopgaver. Store projekter kræver flere end en enkelt person. Ydermere vil det vise sig mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
10Du har adgang til et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Specielt YouTube er anvendeligt med vældig meget almennyttig oplysning, ikke mindst ifald man kigger på engelsk.
11Der præsenterer sig ofte ubelejlige bump på vejen når det kommer til avancerede byggeprojekter, og derfor vil det vise sig afgørende at man afsætter nok tid i agendaen, som bidrager til at man kan være tryg ved at nå i mål til tiden.
12Du bør nødig gå ned på værktøj. Tit vil det være essentielt at du har grejet ved hånden idet du påbegynder byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at tillægge de medfølgende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er meget imponerende. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som jo er fantastisk godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er ultra flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket klart er meget overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er absolut godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

Mange e-forretninger frembyder i øjeblikket flere billige leveringsløsninger til møtrikspænder. En favorit iblandt mange er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv henter de bestilte produkter præcis når det passer dig. Muligheden er nemlig vældig simpel, og oftest også den billigste leveringsform.

Du kan omvendt afveje for og imod at få produkterne leveret til din bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen bliver en gang i mellem en kende mere pebret, men lige så vel meget ligetil for møtrikspænder online. Den billigste fragtløsning er utvivlsomt selv at hente pakken, men det står og falder med at du lever tæt på internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på møtrikspænder kan være yderst betydningsfuld i tilfælde af at vi har behov for ordren lige om lidt, og i det øjemed er det aldeles på sin plads at man ser det estimerede leveringstidspunkt ved møtrikspænder. En masse online outlets – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter online, men som ikke desto mindre påkræver at ordren laves forinden et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få varen hen til fragtfirmaet forinden personalet har fyraften.

Visse e-shops i Danmark frembyder fragt uden beregning på møtrikspænder online, men i mange tilfælde stiller det krav om at du handler for en konkret sum. Alternativt skal du foretrække den mindst kostelige leveringstype, som oftest vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted.

De fleste kæder tildeler afhentning hvor du køber billig møtrikspænder på nettet men afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan. Byggecentrene foreslår eksempelvis click-and-collect på møtrikspænder i følgende byer:

Søborg, Skive, Ishøj, Nykøbing Falster, Horsens, Helsingør, Sønderborg, Hjørring, Grenaa, Køge, Odder, Risskov, Brønderslev, Brønshøj, Højbjerg, Haslev, Aabenraa, København, Birkerød, Korsør, Middelfart, Værløse, Ringsted, Valby, Haderslev, Hobro, Tårnby, Kolding, Hedehusene, Roskilde, Holbæk, Struer, Ølstykke, Nærum, Herlev, Brøndby, Dragør, Rudersdal, Hillerød, Ikast, Taastrup, Kokkedal, Aalborg, Gladsaxe, Rønne, Jyllinge, Ballerup, Tilst, Odense, Viborg, Brabrand, Vallensbæk, Charlottenlund, Vanløse, Fredericia, Frederikshavn, Virum, Aarhus, Frederiksberg, Nørresundby, Stenløse, Solrød Strand, Vordingborg, Vejle, Svendborg, Åbyhøj, Frederikssund, Greve, Rødovre, Thisted, Slagelse, Farum, Hørsholm, Nakskov, Randers, Lillerød, Hvidovre, Næstved, Albertslund, Silkeborg, Esbjerg, Nyborg, Varde, Gentofte, Hedensted, Frederiksværk, Lystrup, Skanderborg, Kalundborg, Allerød, Herning, Holstebro, Lyngby, og Glostrup, .

Afhentning ift. møtrikspænder er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når man ser på tallene bliver det markant, at internet shoppere jævnligt kigger efter bl.a. køb møtrikspænder og billig møtrikspænder. Derudover oplever man som regel online shoppere lede efter eksempelvis møtrikspænder tilbud, møtrikspænder priser samt møtrikspænder online, plus de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

Priser på møtrikspænder

Det er jo efterhånden særligt ligetil for folk at søge sig frem til priser på billige møtrikspænder online fra diverse internet shops, og derfor har en lang række webbutikker været tvunget til at nedsætte priserne på møtrikspænder eftertrykkeligt, og derudover byde på levering uden beregning.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig indbringende at se nærmere på visse webshops efter tilbud og rabatter på møtrikspænder online før du shopper, sådan at man er skudsikker på at indhente den mest billige pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Du skal bare være obs på, at i tilfælde af at en internet virksomhed udlover billige møtrikspænder online til salg for en udsalgspris der er utrolig billig, burde det tit være et symbol på en uoprigtig internet webshop. Bestillinger med betalingskort er trods alt indbefattet af Indsigelsesordningen, som assisterer kunden imod uærlige forretninger på nettet.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage nytte af en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil godtgøre regningen på møtrikspænder over en længere periode. Det tilbydes ofte hos specialiserede netshops, men ikke de kendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Når man kigger i data fremstår det klart, at mennesker jævnligt søger efter for eksempel køb møtrikspænder og møtrikspænder tilbud. Derudover ser vi jævnligt netshoppere søge fx møtrikspænder online, billig møtrikspænder samt møtrikspænder priser.

Læs folks synspunkter

Trustpilot forærer dig super fine genveje til at undersøge en lang række andre kunders ratings og af den grund anbefaler vi, at du analyserer e-forhandlerens anmeldelser forinden du bestiller billige møtrikspænder online.

Facebook præsterer på samme måde forholdsvis nyttige metoder til at få en idé om webbutikkens troværdighed. Her ser vi mange online virksomheder som giver folk mulighed for at publicere en bedømmelse af deres køb, hvilket også må benyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen handler billige møtrikspænder online i en e-handler bør man i og for sig se på butikkens betingelser, det er dog almindeligvis en tidskrævende opgave, især hos de store byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Alternativet kan være at efterse hvorvidt internet forretningen er godkendt af e-mærket, hvilket almindeligvis er et billede på at internet forretningen imødekommer de danske retningslinjer, tillige med at internet shoppen regelmæssigt gennemses af specialister der har nøje kendskab til vilkårene.

Desuden tilbydes du anledning til at blive assisteret, ifald du udsættes for problemer som følge af din handel med møtrikspænder. Herudover anbefales det at køber er obs på de mest betydningsfulde regler gældende for købet af møtrikspænder online, som for eksempel den ombytningsret internet selskabet anvender.

Derfor er det tillige essesentielt, at man permanent beholder ens kvitteringsmail, således man når som helst vil kunne bevidne bestillingen af møtrikspænder, hvad end man bestiller fra Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller XL-Byg.

Karen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Helle Sørensen gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Poul P gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Jørgen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 tips til indkøb via nettet
1Leveringstidspunktet kan være temmelig væsentlig forudsat man har behov for varerne straks, så i det øjemed er det selvsagt vigtigt at man undersøger tidshorisonten for levering ved møtrikspænder. Størstedelen af firmaer på nettet giver billig dag-til-dag fragt på en lang række varer, men husk at det tager udgangspunkt i at du bestiller forud for et angivent klokkeslæt.
2Generelt går vi ind for at granske om e-forhandleren er e-mærket medlem, som bør være en sikring om at webbutikken følger de officielle regler, tillige med at e-forretningen undertiden vurderes af specialister der er meget bekendte med vilkårene på området. Forud for at folk køber billige møtrikspænder hos en online webshop behøver de i og for sig løbe igennem virksomhedens forretningsbetingelser.
3Trustpilot frembyder tilpas udmærkede muligheder for at se nøjere på forskellige andre konsumenters reflektioner og på grund af dette kan det være til hjælp, at du tolker webshoppens vurderinger forud for at du shopper billige møtrikspænder online. Facebook indebærer endvidere uden sammenligning solide genveje til at få indtryk af webshoppens kundetilfredshed.
4Forinden folk køber billige møtrikspænder på en internet butik kan de utvivlsomt sætte sig ind i netbutikkens betingelser, det er dog tit ikke særlig spændende. Foruden dette er det fornuftigt at køber er påpasselig med de mest basale vilkår der gælder for handlen med billige møtrikspænder online, for eksempel hvilken ombytningsret e-firmaet har.
5Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Betalinger med kort er omfattet af Indsigelsesordningen, der bistår dig imod fup internet forhandlere. Som alternativ kan du vælge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil honorere prisen af flere omgange.
6En hel del internet foretagender yder fragt uden betaling på møtrikspænder, men typisk forudsætter det at man indkøber for et fastslået beløb. I øvrigt skal du vælge den mest betalelige fragtløsning, der mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver sædvanligvis desuden yderst smart. Den mest betalelige form for levering er unægtelig selv at hente varerne.
7Det er super let gængeligt for købere at søge sig frem til priser online på billige møtrikspænder i blandt diverse webbutikker, og så yder utallige e-handler fragt uden beregning. Men det kan til hver en tid være indbringende at efterprøve et par forskellige outlets på nettet efter tilbud og udsalg før du shopper, sådan at du er sikker på at få fat i den mest attraktive pris.
8Størstedelen af e-handler frembyder i øjeblikket flere billige leveringsformer til møtrikspænder. En der er meget anvendt er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo ret fleksibel, samt tit endda den billigste leveringsudgave.
9Den billigste form for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men dette kræver at du bor nærved online forretningens arbejdslager. Den mulighed for levering kan være rigtig væsentlig i tilfælde af at man mangler møtrikspænder inden for kort tid. Alternativt så præsterer en række internet selskaber levering uden betaling, men i reglen stiller det krav om at der shoppes for et fastsat beløb.