Bygpris.dk

Monierske

Monierske rostf.206140
59 kr.
Læs mere
Monierske 624200
167 kr.
Læs mere
Monierske 160 mm, s-5639
99 kr.
Læs mere
Monierske 624160
140 kr.
Læs mere
Monierskeer tandad
141 kr.
Læs mere
Monierske 706120
197 kr.
Læs mere
Monierske 706140
109 kr.
Læs mere
Monierske KGC 5375
584 kr.
Læs mere
Monierske rostf.224160
80 kr.
Læs mere
Monierskeer l. skaft 120x160
122 kr.
Læs mere
Monierske 180mm
85 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man tjekke webshoppens regningslinjer.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne selv. Det er i høj grad muligt i de gængse byggemarkeder.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. På grund af det er det en fordel at shoppe hos en netbutik, som kan give rådgivning og sparring omkring monierske.
Det er selvsagt utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige monierske alt efter hvor du handler online. Nogle har fokus på lave priser, og nogle har fokus på faglig sparring. Du skal beslutte hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt produktudvalg, hvorimod andre fokuserer på en specifik varetype. Du kan beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, foruden bare monierske.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder sælger produkter fra diverse leverandører, og pga. det kan du købe fra et bredt udvalg af monierske online.
De store byggecentre er populære og almenkendte butikker, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det kan du se fordele ved.
De velkendte byggekæder findes i store dele af landet, og herigennem har flertallet mulighed for at bestille online og fragte produkterne selv. Derfor har man valget om at slippe for leveringsgebyret, og samtidig skaffe produkterne med det samme.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke netbutikker er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
Alverdens små butikker er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det forventes det at du får mere begavet service fra nogle med ekspertviden i lige præcis monierske.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små virksomheder, som typisk er danske, givetvis endda lokalt fra dit område. Dem kan du støtte idet du handler monierske online hos dem.
De 10 største byggemarkeder
monierske jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

monierske harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

monierske silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

monierske bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør tage til overvejelse hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du må få assistance fra en fagmand til afslutningen af det. Forudsat at du søger assistance fra en fagperson anbefales det at hente tilbud fra flere virksomheder.
2Typisk vil det vise sig essentielt at nedskrive et budget for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive behjælpeligt at dokumentere alle udgiftsposter, hvorefter man kunne indsamle den billigste pris på dem alle sammen.
3Forinden du starter dit byggeprojekt er det ret betydningsfuldt med et tilsagn om, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde gældende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
4Du bør nødig negligere dit velbefindende, så husk påklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som sikrer dig overfor potentielle risici. Det er essentielt at du husker dit eget helbred i byggeriet, navnlig såfremt du ikke har hjælp fra en ekspert.
5Der ligger alle mulige former for hjælpeartikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube faciliterer store mængder udbytterig viden, navnligt hvis du søger på engelsk.
6Du må under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig strategisk at have udstyret til rådighed idet du indleder byggeriet. Det er derudover en fordel at tage højde for de medfølgende omkostninger i din økonomiske plan.
7Man kan hente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt projektet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at renoveringen influerer positivt på planeten.
8For opgaver udenfor kan vind og vejr få en vigtig rolle. Således skal du ofte kigge på femdøgnsprognosen i perioden for starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at vælte ned netop som du arbejder hårdt på dit vigtige byggeprojekt.
9Der viser sig jævnligt pludselige bump på vejen når det gælder større projekter, og som følge heraf er det meningsfuldt at der afsættes en god portion tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
10Det kan vise sig nødvendigt at spørge om hjælp til dele af projektet, specielt hvis det er væsentlige byggerier. Omfattende byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. Ydermere må det være bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
11Planlægning vil være kilden til at lykkes med dit arbejde. Du anbefales at forfatte en klar handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, inklusiv en nummerorden. Husk at være skarp idet du sammensætter din handlingsplan.
12Muligvis kan det blive meningsgivende at du har de relevante bygningsmaterialer til rådighed forud for at du tager fat på byggeriet. Du kunne med fordel notere en overskuelig oversigt som samler hver eneste ting der skal bruges, og bagefter efterse materialerne, så du er overbevist om at du har husket alt.
De mest populære byggemarkeder
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ekstremt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ret så godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt flot. Evalueringen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er hamrende betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og blot 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

Størstedelen af e-shops udlover nu diverse billige fragtmetoder til monierske. Førstevalget hos mange er for nærværende udleveringssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er altså ret så nem, samt i mange tilfælde tilmed den mest billige fragtmulighed.

Du burde omvendt afveje for og imod at få varerne bragt hjem til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig almindeligvis lidt mere omkostningsfuld, men til gengæld rigtig ligetil med monierske online. Den billigste slags levering vil dog altid være at hente pakken selv, men den mulighed står og falder med at du bor lige ved e-forretningens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på monierske er selvfølgelig meget vital når du absolut skal bruge pakken omgående, og derfor er det altså på sin plads at vi finder leveringstidspunktet for monierske. Mange internet handler – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags fragt på adskillige varer online, som imidlertid er forudsat at transaktionen gennemføres forinden et aftalt tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer klar forud for at medarbejderne har fri.

Nogle få online forhandlere lover fragt uden betaling på monierske online, men tit er det kun gældende hvis der bestilles for et bestemt beløb. Derudover må man foretrække den mest prisbevidste mulighed for fragt, som typisk vil være at få leveret dine produkter til et udleveringssted.

En lang række kæder frembyder afhentning hvor du bestiller billig monierske online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggemarkederne frembyder fx afhentning af monierske i følgende områder:

Frederikssund, Middelfart, Tårnby, Nørresundby, Odder, Virum, Herlev, Gentofte, Aarhus, Vallensbæk, Herning, Glostrup, Horsens, Hjørring, Greve, Stenløse, Kolding, Haslev, Brøndby, Risskov, Randers, Valby, Dragør, Korsør, Køge, Ishøj, Nærum, Vanløse, Varde, Hedehusene, Albertslund, Hobro, Svendborg, Brønderslev, Vejle, Værløse, Skive, Åbyhøj, Hvidovre, Brabrand, Gladsaxe, Charlottenlund, Hedensted, Nykøbing Falster, Sønderborg, Jyllinge, Solrød Strand, Tilst, Silkeborg, Skanderborg, Vordingborg, Taastrup, Ballerup, Helsingør, Viborg, Frederiksværk, Frederiksberg, Frederikshavn, Lillerød, Kokkedal, Haderslev, Næstved, Allerød, Grenaa, Ringsted, Brønshøj, Lyngby, Rudersdal, Fredericia, Ikast, Holbæk, Roskilde, Nyborg, Esbjerg, Thisted, Nakskov, Slagelse, Farum, Rønne, Højbjerg, Søborg, Lystrup, Hørsholm, Ølstykke, Struer, Aalborg, Aabenraa, Hillerød, Birkerød, Odense, København, Holstebro, Rødovre, og Kalundborg, .

Click-and-collect for monierske er en mulighed i alle regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Når vi ser på tendenserne står det klart, at internet shoppere tit søger bl.a. monierske priser og monierske online. Vi ser derudover typisk mennesker kigge efter blandt andet monierske tilbud, billig monierske og køb monierske, plus de store byggekæder som Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

Find den bedste pris på monierske

Det er i dag ret fleksibelt for alle at søge sig frem til priser på billige monierske online fra flere e-butikker, og følgelig har masser af online forhandlere været tvunget til at nedskære udsalgspriserne på monierske drastisk, og ovenikøbet yde fragt uden gebyr.

Dog kan det immervæk blive lukrativt at eftergå indtil flere e-forhandlere efter udsalg og tilbud på monierske online forud for at du handler, sådan at du er garanteret at antage den skarpeste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Du bør dog være så påvagt, at i tilfælde af at en internet shop udlover billige monierske online til salg for en udsalgspris som virker overordentlig billig, burde det ofte være et signal om en snydagtig netshop. Shopping med kort er dog en del af Indsigelsesordningen, der skærmer dig overfor uægte shops på nettet.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du anvende en afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du hellere vil afbetale beløbet til monierske over en længere periode. Dette tilbydes ofte hos specialiserede netshops, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Når man ser på statistikkerne bliver det markant, at netshoppere jævnligt leder efter blandt andet billig monierske og monierske online. Man ser desuden som regel netshoppere efterspørge for eksempel monierske tilbud, køb monierske og monierske priser.

Tjek eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot bringer dig stort set pålidelige genveje til at blive klogere på adskillige forhenværende forbrugeres domme og derfor støtter vi, at du efterforsker online firmaets omtaler inden du shopper billige monierske online.

Facebook tilbyder desuden sådan set anstændige genveje til at få en idé om e-handlens pålidelighed. Her er der endda forretninger på nettet som tilbyder kunderne at tilkendegive en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket tilmed kan bruges til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Inden folk handler billige monierske online hos en netbutik behøver de reelt gennemlæse netshoppens regler, dog er det uden tvivl en omfattende opgave, i særdeleshed ved de store byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kan derfor være at undersøge hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det længe har været en indikation om at online virksomheden anerkender den officielle danske lovgivning, tillige med at webshoppen lejlighedsvis evalueres af fagmænd som er indført i de gældende vilkår.

Derudover tilbydes du anledning til hjælpende service, såfremt du møder udfordringer som følge af dit køb af monierske. Udover dette er det klogt at køber er vidende om de væsentligste retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af monierske online, som for eksempel den returrettighed internet shoppen benytter.

I den sammenhæng er det på samme måde afgørende, at man stadig opbevarer ens kvittering, således man altid vil kunne bevidne sit køb af monierske, uagtet om man har købt ved Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg eller Bauhaus.

Mette Møller gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Ole Jørgensen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Mads R gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Lone M gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

9 tips til når du køber online
1Det er yderst smertefrit for folk at finde de bedste tilbud online på billige monierske fra diverse internet selskaber, og til tak lover mange online outlets gratis levering. Det kan ikke desto mindre blive nyttigt at se nærmere på nogle forretninger på nettet efter rabat og tilbud før du handler, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den mest betalelige pris.
2Forud for at nogen shopper billige monierske i en e-butik bør man på en vis måde granske webbutikkens regler, men det er naturligvis et tidskrævende projekt. Desuden er det klogt at man er vidende om de mest relevante vilkår der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige monierske online, som fx den returneringsret netbutikken lover.
3Den mest letkøbte leveringsudgave er uden tvivl selv at hente pakken, men dette forudsætter at du fysisk befinder dig nærved e-handlens hjemsted. Den leveringsmodel kan være rigtig afgørende om vi mangler monierske lige om lidt. Alternativt så lover flere online varehuse levering uden beregning, men i reglen kun ifald du køber for et præcist beløb.
4Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af en forordning, hvilket begunstiger dig som kunde overfor uoprigtige internet firmaer. Som alternativ burde du overveje en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at honorere pengene over en længere periode.
5Generelt tilråder vi at kigge hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, da det skulle være en garanti for at e-shoppen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, foruden at internet virksomheden fra tid til anden vurderes af jurister som behersker vilkårene. Forinden nogen handler billige monierske hos en e-handler bør de reelt tage stilling til e-butikkens forretningsvilkår.
6Trustpilot medfører immervæk troværdige genveje til at se nærmere på en længere række forhenværende køberes erfaringer og derved anbefaler vi, at du verificerer e-shoppens vurderinger forinden du handler billige monierske online. Facebook genererer på samme måde temmelig fortræffelige metoder til at få indblik i netshoppens pålidelighed.
7De fleste online forhandlere yder til alt held mange forskellige billige fragttyper til monierske. En favorit er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er nemlig rigtig ligetil, samt desuden endda den billigste leveringsmodel.
8Enkelte internet varehuse byder på portofri fragt på monierske, men for det meste er det så nødvendigt at der aftages for et præcist beløb. Ellers skal du foretrække den mest billige type af levering, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted. Muligheden bliver undertiden desuden ret ligetil. Den mest letkøbte leveringsversion vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
9Antal dages levering er særdeles vital i tilfælde af at man mangler din ordre nu og her, og med det formål er det bestemt relevant at man studerer leveringstiden for monierske. De fleste e-handler giver billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varer, som dog er betinget af at ordren indsendes forud for et aftalt tidspunkt.