Bygpris.dk

Montørvogn

Teng Tools Montørvogn TCW907X
9.645 kr.
Læs mere
Teng Tools montørvogn TCW806NS
4.645 kr.
Læs mere
Teng Tools montørvogn TCW806N1
6.669 kr.
Læs mere
Teng Tools Montørvogn TR070
3.895 kr.
Læs mere
Teng Tools Montørvogn TR135
6.795 kr.
Læs mere
Teng Tools Montørvogn TCW207N
10.495 kr.
Læs mere
Teng Tools montørvogn TCW807N
8.365 kr.
Læs mere
Teng Tools Montørvogn TCW707EV
4.595 kr.
Læs mere
Teng Tools Montørvogn TCW707
4.995 kr.
Læs mere
Montørvogn tr070
3.246 kr.
Læs mere
Montørvogn tcw804n
8.881 kr.
Læs mere
Montørvogn tcw808n
6.156 kr.
Læs mere
Montørvogn teng tools tcw707ev
5.253 kr.
Læs mere
Montørvogn tr135
5.731 kr.
Læs mere
Montørvogn tcw810n
7.497 kr.
Læs mere
Montørvogn tcw806n
5.653 kr.
Læs mere
Montørvogn 53 tcw809n
19.418 kr.
Læs mere
Montørvogn 53 tcw806ln
18.508 kr.
Læs mere
Montørvogn tcw803n
4.966 kr.
Læs mere
Montørvogn Teng Tools TCW806N1
6.495 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige montørvogn hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på gode priser, og andre satser på en høj grad af service. Du bør forholde dig til hvad du vil prioritere.
Nogle byggekæder præsterer et enormt udvalg af varer, og øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du kan forholde dig til om det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge fra, udover blot montørvogn.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør du læse virksomhedens regningslinjer.
For en del er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund bør du overveje at vælge en webshop, som giver sparring omkring montørvogn.
Såfremt du skal bruge varerne med det samme eller blot vil spare fragten, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed hos de store byggekæder.
Det er absolut ekstremt afgørende at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte virksomheder, som kan bidrage til øget tryghed når man handler online. Dette kan du se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder tilbyder varer fra forskellige nicheshops, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort udvalg af montørvogn online.
De velkendte byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og derfor har de fleste valget om at bestille online og køre byggematerialerne på egen hånd. Hermed kan man spare fragtgebyret, samt sågar hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede webshops er små firmaer, der oftest har danske ejere, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse hjælper du ved at handle montørvogn online på deres side.
Majoriteten af specialiserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo kan du forvente endnu mere informativ hjælp fra nogle med ekspertviden i netop montørvogn.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er producenter af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte på nichebutikkerne online får du en lavere pris.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

montørvogn silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

montørvogn bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

montørvogn jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

montørvogn harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1For opgaver udenfor kan vejret få stor betydning. Således må du regelmæssigt tjekke femdøgnsprognosen når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det med et brag starter med at vælte ned i samme sekund som du er godt i gang med det omfattende projekt.
2I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have lavet et regnskab for dit projekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være en god idé at kortlægge hver enkelt omkostning, og efterfølgende tjekke omkostningen ved dem en ad gangen.
3Der kan findes en verden af vejledninger og videoer via nettet som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube tilbyder enorme mængder konstruktiv info, specielt forudsat at du bruger engelske søgeord.
4Planlægning vedbliver at være vejen til succes med byggeriet. Du bør nedskrive en struktureret tidsplan, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Vær konkret når du laver arbejdsplanen.
5I visse tilfælde kan man indhente offentlig støtte til ombygninger. Det fås hvis renoveringen er godt for miljøet. Tilskudet betinges altså af at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
6Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt ved vigtige byggerier. Store projekter behøver mere end en person. I øvrigt bør det blive mere effektivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
7Før du indleder arbejdet må det være ganske fundamentalt at sikre sig, at projektet er lovligt. Afhængigt af din boligtype kan der gælde gældende regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
8Der kommer utvivlsomt pludselige vanskeligheder ved større projekter, og som følge heraf vil det vise sig værdifuldt at der afsættes en del plads i køreplanen, med formålet om at man kan føle sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
9Du vil på ingen måde gå ned på udstyr. Typisk kan det vise sig fordelagtigt at have værktøjet til disposition akkurat som du iværksætter arbejdet. Glem ikke at medregne de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
10Du må for alt i verden ikke nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj som hjelm og sko som hjælper dig mod hændelige uheld. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
11Du burde måske overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du må købe assistance fra en fagmand til afslutningen af projektet. Ifald du vil benytte hjælp fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at tage imod tilbud fra flere virksomheder.
12Det vil vise sig væsentligt at have alle byggematerialer parat på forhånd inden du igangsætter eksekveringen. Du har fordel af at lave en punktforms indkøbsliste hvor der bør fremgå alt det der skal bruges, og så eftergå materialerne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er enormt flot. Scoren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ret så betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % giver den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ultra flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet toprating, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

Temmelig mange e-forhandlere tilbyder i vore dage flere billige leveringsmuligheder til montørvogn. Det mest almindelige er nu om dage at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine produkter når du har lyst. Leveringsformen er jo usædvanlig smart, samt oftest tillige den billigste leveringsudgave.

Du kan derudover foretrække at vælge at få leveret hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen viser sig gennemsnitligt en kende mere omkostningsfuld, men samtidig super bekvem for montørvogn online. Den billigste leveringsmåde vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, som desværre beroer på at du lever i kort afstand af online shoppens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på montørvogn kan i nogle tilfælde være rigtig essentiel når du har brug for din pakke om kort tid, så derfor er det jo centralt at man ser den forventede leveringstid på montørvogn. Temmelig mange internet outlets – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varenumre online, men vær påpasselig da det er påkrævet at transaktionen realiseres forinden et fast klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få pakken klargjort forinden lagerpersonalet har fyraften.

Nogle online forretninger yder levering uden betaling på montørvogn online, men ofte er det under betingelse af at der shoppes for en bestemt sum. Derudover bør man tage den billigste leveringsform, hvilket oftest er at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted.

En del netbutikker tildeler afhentning hvor man køber billig montørvogn på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggekæderne tilbyder for eksempel klik-og-hent på montørvogn i følgende områder:

Farum, Nyborg, Hvidovre, Middelfart, Roskilde, Haslev, Nærum, Brønshøj, Tilst, Vallensbæk, Varde, Lystrup, Birkerød, Frederiksberg, Horsens, Randers, Rudersdal, Frederikshavn, Vejle, Køge, Ølstykke, Helsingør, Svendborg, Ringsted, Struer, Thisted, Ballerup, Silkeborg, Lillerød, Allerød, Slagelse, Viborg, Taastrup, Herning, Åbyhøj, Aabenraa, Hedehusene, Holstebro, Virum, Hillerød, Stenløse, Ikast, Brønderslev, Valby, Jyllinge, Værløse, Aarhus, Skanderborg, Grenaa, Hedensted, Glostrup, Nakskov, Skive, Højbjerg, København, Ishøj, Hørsholm, Kokkedal, Odder, Esbjerg, Kalundborg, Charlottenlund, Haderslev, Hobro, Vordingborg, Rødovre, Søborg, Gentofte, Korsør, Brabrand, Tårnby, Aalborg, Hjørring, Brøndby, Kolding, Frederiksværk, Vanløse, Greve, Rønne, Herlev, Odense, Risskov, Holbæk, Albertslund, Nørresundby, Gladsaxe, Fredericia, Næstved, Solrød Strand, Lyngby, Frederikssund, Dragør, Nykøbing Falster, og Sønderborg, .

Click-and-collect ift. montørvogn er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Amager, Hovedstaden) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland).

Når man ser på søgedata bliver det markant, at internet shoppere tit søger bl.a. billig montørvogn og montørvogn priser. Derudover oplever vi tit folk søge for eksempel montørvogn tilbud, montørvogn online samt køb montørvogn, plus de kendte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Priser på montørvogn

Det har vist sig at være ultra fremkommeligt for os alle at finde information om priser på billige montørvogn online hos flere webshops, og altså har massevis af online butikker fundet det nødvendigt at nedskære prisniveauet på montørvogn en hel del, og ovenikøbet præstere billig fragt.

Derfor kan det til hver en tid blive indbringende at prøve enkelte internet forhandlere efter rabatter og tilbud på montørvogn online forinden du gennemfører dit køb, så du ikke er i tvivl om at modtage den billigste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

Du skal trods alt ikke glemme, at i tilfælde af at en netbutik frembyder billige montørvogn online på tilbud til en udsalgspris som kan ses som grænseløst letkøbt, så er det mange gange være et faresignal om en falsk online virksomhed. Kortkøb er på den anden side indbefattet af en lovbestemmelse, der hjælper dig som køber overfor fup online shops.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du vælge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du vil finansiere betalingen af montørvogn over en længere periode. Det tilbydes typisk hos specialiserede webshops, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Når vi ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere tit søger efter bl.a. billig montørvogn og køb montørvogn. Vi ser desuden som regel folk søge efter bl.a. montørvogn priser, montørvogn online samt montørvogn tilbud.

Se nærmere på nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot tilbyder relativt gode chancer for at vurdere en længere række aktuelle brugeres meninger og herved støtter vi, at du læser online firmaets bedømmelser forud for at du køber billige montørvogn online.

Facebook yder tillige tilpas strålende genveje til at få kendskab til internet webshoppens pålidelighed. Her ses nogle internet butikker som gør det muligt at sammensætte en kritik af købsoplevelsen, som på samme måde burde drages fordel af til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk shopper billige montørvogn online på en shop bør man når alt kommer til alt kigge på netshoppens forretningsvilkår, dog er det for det meste ikke videre spændende, specielt på de gængse byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan og Stark.

Et alternativt forslag kunne derfor være at se nærmere på om online virksomheden er e-mærke tilsluttet, som længe har været en forsikring om at netbutikken understøtter den officielle danske lovgivning, samt at e-firmaet af og til efterses af specialister som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

Det giver dig anledning til en håndsrækning, såfremt du oplever vanskeligheder i processen med din handel med montørvogn. Dertil er det prisværdigt at man er påpasselig med de primære forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af montørvogn online, for eksempel hvilken ombytningsret webshoppen garanterer.

I den relation er det ligeledes relevant, at man stadig opbevarer sin ordrekvittering, så man altid vil kunne dokumentere sin bestilling af montørvogn, uanset om man køber hos Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix eller Bygma.

Hanne K gav 5 stjerner

Helt i orden.

Anne Jensen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Thomas Jørgensen gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Charlotte Christensen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

9 gode råd til indkøb via nettet
1Nogle enkelte e-firmaer garanterer fragt uden betaling på montørvogn, men undertiden gælder det kun hvis der bestilles for et fastsat beløb. Ellers må man vælge den mest betalelige mulighed for levering, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Fragtformen er somme tider også ret gnidningsløs. Den mest letkøbte leveringsudgave kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.
2Vi foreslår generelt at se om internet forretningen er e-mærket medlem, fordi det typisk er en indikation om at netbutikken tilslutter sig de danske retningslinjer, foruden at internet selskabet ofte ses til af specialister der har indsigt i lovene på området. Inden folk shopper billige montørvogn på en online virksomhed behøver man reelt sætte sig ind i forhandlerens handelsbetingelser.
3Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfavnet af en bestemmelse, som skærmer kunden imod uærlige internet selskaber. Som en anden løsning kunne du vælge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at finansiere beløbet senere.
4Fragtperioden kan vise sig at være yderst central når vi skal bruge din ordre straks, og i det øjemed er det rigtig relevant at man undersøger det estimerede leveringstidspunkt for montørvogn. Adskillige online selskaber byder på billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varer, men husk at det betinges af at bestillingen indsendes før et fastslået tidspunkt.
5Trustpilot fremskaffer adskillige passende genveje til at fortolke flere aktuelle kunders bedømmelser og af den grund er det godt, at du sonderer webshoppens kritik inden du shopper billige montørvogn online. Facebook yder lige så vel adskillige stabile løsninger til at få et kig ind i internet selskabets kundetilfredshed.
6Den billigste leveringstype kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, hvilket dog forudsætter at du fysisk befinder dig i nærheden af internet selskabets lager. Den leveringsversion kan vise sig at være meget vigtig såfremt du har behov for montørvogn fluks. Alternativt så lover enkelte online forretninger fragt uden omkostninger, men undertiden er det så nødvendigt at du aftager for et præcist beløb.
7En stor portion internet forhandlere tilbyder nu om stunder diverse billige leveringsmidler til montørvogn. En af dem der er mest populær er for nærværende at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen når der er mulighed for det. Denne er altså ultra bekvem, samt endda tillige den billigste leveringsmodel.
8Forud for at folk bestiller billige montørvogn på en e-handler behøver man i og for sig gennemløbe forhandlerens forretningsvilkår, dog er det almindeligvis ikke særlig sjovt. For øvrigt rekommanderer vi at man er opmærksom på de fundamentale forhold i forbindelse med shopping af billige montørvogn online, f.eks. den ombytningsret e-forretningen kører med.
9Det har vist sig at være ret uproblematisk for internetbrugere at finde de bedste priser online på billige montørvogn på diverse internet forretninger, og til gengæld lover en hel del online selskaber fri fragt. Men det kan stadigvæk være fordelagtigt at studere nogle forskellige webshops efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, således at man er garanteret at indhente den skarpeste pris.