Bygpris.dk

Motoriseret Jordbor

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på udsalgspriserne på billige motoriseret jordbor hos de forskellige online byggekæder. Nogle har fokus på billige priser, og andre satser på service. Du skal tænke på hvad du foretrækker.
Nogle byggecentre præsterer et bredt produktudvalg, og andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan tænke igennem om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare motoriseret jordbor.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne bestille ved en netbutik, som kan give tips og tricks til valg af motoriseret jordbor.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Ifald du vil have varerne hurtigt eller blot ønsker at slippe for fragten, så kunne du tænke over at fragte produkterne selv. Det er først og fremmest en mulighed hos de kendte byggecentre.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre køber produkter fra mange nichebutikker, og pga. det kan du vælge fra et bredt sortiment af motoriseret jordbor online.
De udbredte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og i kraft af det har kunderne chancen for at købe online og køre varerne på eget initiativ. Derved er det muligt at slippe for fragtomkostningen, samt endda skaffe varerne lige nu.
De store byggekæder er etablerede og landskendte butikker, som kan give øget tryghed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er opstartsfirmaer, som typisk er dansk ejede, muligvis endda lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at handle motoriseret jordbor online fra deres webshop.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Ergo kan du modtage en høj grad af gavnlig rådgivning fra mennesker der er eksperter i lige præcis motoriseret jordbor.
Majoriteten af små butikker styrer selv produktionen af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online bør du få billigere priser.
Danmarks største byggekæder

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af over 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

motoriseret jordbor harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

motoriseret jordbor bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

motoriseret jordbor silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

motoriseret jordbor jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der præsenterer sig utvivlsomt overraskende hovedpiner når det handler om omfattende opgaver, og derfor vurderes det værdifuldt at der afsættes betragtelig tid i køreplanen, så man kan føle sig tryg ved at nå i mål til tiden.
2Det kan være nyttigt at få hjælp til arbejdet, ikke mindst såfremt det er vigtige byggerier. Store ting gør krav på flere mennesker. Dertil er det hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
3Nogle gange kan man hente offentligt tilskud til renoveringer. Det bliver givet når ombygningen er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv indvirkning på miljøet.
4Du må ikke forsømme dit eget helbred, så glem ej beklædning bl.a. sikkerhedssko der beskytter dig overfor mulige ulykker. Det er af stor betydning at du husker sikkerheden i byggeprocessen, specielt ifald du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
5Du bør overveje hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du hellere skal fremskaffe professionel hjælp til delelementer af byggeriet. Såfremt du køber eksperthjælp kan du spare penge ved at at søge uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere.
6Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at have de relevante bygningsmaterialer disponible inden du går i krig med byggeprocessen. Du bør lave en overskuelig liste indeholdende det som er nødvendige, og så eftergå punkterne, således at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
7Forberedelse er nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at nedskrive en strømlinet handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver der laves på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Vær konkret når du sammensætter din arbejdsplan.
8I god tid inden at du igangsætter byggeprocessen må det være aldeles afgørende med en forsikring om, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
9Du har adgang til en verden af artikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube supporterer dig med ekstremt meget almennyttig info, særligt hvis du bruger den engelske version.
10Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr meget at sige. På grund af dette skal du ofte tjekke vejrudsigten i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at regne netop som du vil påbegynde det omfattende byggeprojekt.
11Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et budget for ombygningen, så man har styr på omkostningerne. Det bør være en fordel at dokumentere hver eneste udgiftspost, og så notere online tilbud på dem enkeltvis.
12Man bør for alt i verden ikke fattes arbejdsredskaber. Tit kan det være essentielt at have udstyret disponibelt akkurat som du påbegynder arbejdet. Det er desuden en fordel at tage højde for disse udgifter i byggeriets regnskab.
De mest populære byggekæder
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ultra imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er absolut flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er meget imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er smartest?

Flere online selskaber udlover nu om stunder mange forskellige billige leveringsudgaver til motoriseret jordbor. En favorit er i dag levering til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig ultra praktisk, og i mange tilfælde derudover den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du bør lige så vel forsøge at få produkterne bragt til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Muligheden viser sig almindeligvis en smule dyrere, men derudover særligt bekvem for motoriseret jordbor online. Den billigste leveringsløsning er utvivlsomt at hente varerne selv, hvilket dog betinges af at du befinder dig nær e-handlens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på motoriseret jordbor er selvfølgelig ekstremt afgørende såfremt vi absolut skal bruge varen om kort tid, og derfor er det fuldkommen centralt at du finder det estimerede leveringstidspunkt på motoriseret jordbor. Størstedelen af online butikker – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – yder billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varenumre online, hvilket er påkrævet at ordren indsendes forud for et fastslået tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få varerne pakket forud for at logistikpersonalet har fri.

Flere internet foretagender præsterer fragtfri levering på motoriseret jordbor online, men tit er det påkrævet at der købes for en bestemt pris. Som alternativ kunne du tage den mest prisbevidste leveringsmodel, hvilket i mange tilfælde er at få leveret dine varer til et udleveringssted.

Adskillige byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig motoriseret jordbor online men selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4 og Davidsen. Byggemarkederne foreslår for eksempel klik-og-hent på motoriseret jordbor i følgende områder:

Gladsaxe, Jyllinge, Viborg, Hedensted, Lillerød, Ringsted, Vanløse, Randers, Ballerup, Varde, Rønne, Taastrup, Holstebro, Brøndby, Rødovre, Slagelse, Værløse, Svendborg, Glostrup, Farum, Valby, Næstved, Haslev, Lyngby, Stenløse, Vallensbæk, Skive, Ishøj, Dragør, Hobro, Tilst, København, Kolding, Ikast, Ølstykke, Fredericia, Frederiksværk, Odense, Hørsholm, Kokkedal, Tårnby, Lystrup, Roskilde, Solrød Strand, Køge, Herlev, Herning, Aarhus, Hjørring, Brabrand, Thisted, Virum, Struer, Allerød, Helsingør, Nyborg, Birkerød, Skanderborg, Nykøbing Falster, Korsør, Højbjerg, Sønderborg, Åbyhøj, Greve, Frederiksberg, Nakskov, Grenaa, Albertslund, Brønshøj, Haderslev, Holbæk, Nærum, Frederikshavn, Brønderslev, Vejle, Risskov, Charlottenlund, Esbjerg, Aabenraa, Odder, Frederikssund, Nørresundby, Middelfart, Hvidovre, Vordingborg, Aalborg, Søborg, Horsens, Rudersdal, Gentofte, Silkeborg, Hillerød, Hedehusene, og Kalundborg, .

Afhentning af motoriseret jordbor er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Når man ser på statistikkerne bliver det klart, at mennesker mange gange efterspørger blandt andet køb motoriseret jordbor og motoriseret jordbor priser. Vi ser derudover som regel netshoppere søge bl.a. motoriseret jordbor online, motoriseret jordbor tilbud samt billig motoriseret jordbor, plus de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Rabat på motoriseret jordbor

Det er jo efterhånden virkelig let gængeligt for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige motoriseret jordbor online på forskellige online outlets, og af den grund har en lang række firmaer på nettet set sig nødsaget til at reducere prisniveauet på motoriseret jordbor en hel del, og derudover byde på billig levering.

Det kan dog alligevel være fordelagtigt at tjekke flere forhandlere på nettet efter billige priser på motoriseret jordbor online før du færdiggør din shopping, således at du er skudsikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

Du bør lige meget hvad være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet virksomhed tilbyder billige motoriseret jordbor online på tilbud til en udsalgspris som anses for utopisk billig, så kunne det ofte være et symbol på en snydagtig internet butik. Køb med kort er i hvert fald omfavnet af en forordning, hvilket redder en overfor uægte internet shops.

Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Alternativt kan du drage fordel af en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du har til hensigt at afbetale pengene til motoriseret jordbor over en periode. Dette tilbydes normalt hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Stark.

Når vi ser på tallene bliver det markant, at folk tit kigger efter blandt andet motoriseret jordbor online og billig motoriseret jordbor. Foruden dette ser vi typisk mennesker søge fx motoriseret jordbor tilbud, motoriseret jordbor priser samt køb motoriseret jordbor.

Tjek folks synspunkter

Trustpilot fremskaffer relativt pålidelige chancer for at vurdere en række andre køberes vurderinger og derved er det at foretrække, at du ser nærmere på e-handlens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige motoriseret jordbor online.

Facebook frembyder tilsvarende en del gode muligheder for at få indblik i e-forretningens kundetilfredshed. Herinde er der nogle internet forretninger hvor du kan forfatte en anmeldelse af deres købsoplevelse, som lige så vel bør benyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Før folk shopper billige motoriseret jordbor online hos en webbutik behøver de faktisk gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsvilkår, men det er tit ikke særlig spændende, specielt med de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan og 10-4.

En nem løsning er at tjekke om webshoppen er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er et tegn på at e-firmaet retter sig efter gældende dansk lovgivning, samt at butikken en gang i mellem vurderes af sagkyndige der er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Dette er en god anledning til en hjælpende hånd, hvis du forvoldes vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af motoriseret jordbor. Ligeledes slår vi et slag for at køberen er på vagt for de mest relevante bestemmelser i forbindelse med købet af motoriseret jordbor online, eksempelvis den byttepolitik forretningen anvender.

I den sammenhæng er det samtidig vigtigt, at man til enhver tid opbevarer sin ordrekvittering, så man senere kan bekræfte bestillingen af motoriseret jordbor, uafhængig af om man har handlet ved Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4 eller Harald Nyborg.

Erik K gav 5 stjerner

I gør det super godt

Thomas O gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Søren Mortensen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Michael E gav 4 stjerner

Det var godt !

9 gode råd til online indkøb
1Forinden folk køber billige motoriseret jordbor hos en netshop burde man utvivlsomt have øje for forhandlerens betingelser, dog er det i reglen en tidskrævende opgave. I øvrigt tilrådes det at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest basale regler der har indvirkning på handlen med billige motoriseret jordbor online, som eksempelvis den ombytningsret internet webshoppen bruger.
2Det er jo super praktisk for alle og enhver at sammenligne priser online på billige motoriseret jordbor hos forskellige butikker på nettet, og følgelig tilbyder flertallet af firmaer på nettet levering uden beregning. Trods dette kan det til hver en tid vise sig lønnende at analysere enkelte internet outlets efter tilbud og udsalg inden du færdiggør din shopping, sådan at du er sikret at skaffe sig den bedste pris.
3Vi foreslår generelt at granske om netbutikken er støttet af e-mærket, eftersom det typisk er en antydning af at e-shoppen forsvarer den officielle danske lovgivning, samt at e-forhandleren nu og da overværes af fagfolk som har ekspertise inden for retningslinjerne. Forud for at nogen bestiller billige motoriseret jordbor hos en butik på nettet kan man principielt granske deres forretningsvilkår.
4Den mest betalelige form for fragt vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, hvilket dog stiller krav om at du opholder dig med kort afstand til online butikkens hjemsted. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være rigtig relevant hvis du skal bruge motoriseret jordbor om få sekunder. Alternativt så tilbyder nogle enkelte internet virksomheder gratis levering, men ofte kræver det at du shopper for et bestemt beløb.
5En hel del webbutikker i Danmark tilbyder nu til dags en hel del forskellige billige former for fragt til motoriseret jordbor. Et hit er i dag at få leveret til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente produkterne når det passer dig. Fragtformen er nemlig virkelig gnidningsløs, samt typisk endda den mest betalelige leveringsløsning.
6Vi går generelt ind for kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en anordning, som støtter folk imod uærlige internet handler. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil betale regningen ude i fremtiden.
7Indtil flere webshops præsterer portofri levering på motoriseret jordbor, men i reglen stiller det krav om at der erhverves for et fastsat beløb. I øvrigt skal du vælge den billigste leveringsmetode, der i mange tilfælde vil blive at få leveret din ordre til et afhentningssted. Løsningen bliver oftest lige så vel yderst overkommelig. Den mest letkøbte løsning kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
8Trustpilot leverer helt belejlige løsninger til at læse en stor portion andre brugeres observationer og på grund af dette er det at foretrække, at du eksaminerer e-forhandlerens omtaler inden du shopper billige motoriseret jordbor online. Facebook resulterer i desuden tilpas tiltalende chancer for at få en idé om internet selskabets kundetilfredshed.
9Leveringstiden er naturligvis ultra aktuel om du mangler pakken lige om lidt, så af den grund er det særdeles på sin plads at du efterser den anslåede leveringstid ved motoriseret jordbor. Masser af outlets på nettet giver billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af produkter, men som imidlertid er påkrævet at du når at bestille forud for et bestemt klokkeslæt.